lauantai 8. joulukuuta 2012

The Body Shopin ja Yves Rocherin joulutuotteet

Ihanat hyväntuoksuisten vartalonhoitotuotteiden myyjämme The Body Shop ja Yves Rocher ovat tuoneet valikoimaansa taas jouluisia kausituoksuja. 

The Body Shopin tämän joulun tuoksut ovat karpalo Cranberry Joy, inkivääri Ginger Sparkle ja vanilja Vanilla Bliss. 

Cranberry Joy on mielestäni ollut valikoimassa ennenkin, ja vanilja samoin jossakin muodossa. Viime ja toissa vuonna vaniljatuoksun nimi oli muistaakseni Spiced Vanilla. 

Kolmas kausituoksu vaihtelee eniten. Vuonna 2010 se oli appelsiini, Jolly Orange ja viime vuonna mielestäni myös inkivääri, mutta silloin nimellä Candied Ginger. 

Kausituoksuissa valikoimaan kuuluu mm. suihkugeelejä, vartalonkuorintaa, vartalovoita ja käsivoidetta. Tänä vuonna uutuutena ovat myös hassussa sienenmuotoisessa pakkauksessa olevat huulivoiteet, Lip Domet.  






The Body Shopissa on myös rakennettu joulutuoksuista erilaisia lahjapakkauksia. Niiden ostaminen tulee vähän edullisemmaksi kuin yksittäisten tuotteiden.

Minä ostin lahjaksi tämän pehmeän vaniljantuoksuisen Vanilla Bliss -pakkauksen. Siinä on vaniljainen minisuihkugeeli ja vartalovoi sekä vaniljansävyinen kellertävä pesukukkanen. Hinta oli 12 euroa. 

Vastaavat Shower & Moisture Set -lahjapakkaukset Body Shopin vakiovalikoimaan kuuluvissa tuotteissa kuten mango tai kookos maksavat 10 euroa, mutta nämä joulutuotteet ovat vähän kalliimpia. 

Ihania minusta olisivat olleet myös tikkarin muotoon pakatut huulirasvat Born Lippy Fruity Lip Balms (20 euroa, tuoksuina mansikka, vadelma, satsuma, vesimeloni ja passionberry), mutta en pidä purkissa olevista huulirasvoista. Vartalovoiversio tikkarista Body Butter Lollipop (28 euroa, tuoksuina kookos, shea, moringa, mansikka ja satsuma) sen sijaan kyllä kelpaisi!

Ainakin täällä Helsingin Body Shopeissa on tänä viikonloppuna 8.-9.12.2012 kampanja, jossa lahjapakkauksista on - 10 %:n alennus ja muusta valikoimasta - 20 %. Mannerheimintien Body Shopissa oli eilen perjantaina myös pientä happeningia, mm. meikkauksia Body Shopin Rock Some Sparkle juhlakauden meikkikokoelman tuotteilla. 

Alennuskampanja alkoi keskiviikkona, ja tuon oman lahjapakkaukseni ostin tiistai-iltana. Vaikka alennus olisi kuinka pieni, arvostaisin että kassalla sanottaisiin että hei, jos tuletkin huomenna ostamaan tämän, saisit vähän alennusta. Erityisesti koska näytin kanta-asiakaskorttiani, ja ilmoitus alennuksista kilahti sähköpostiini heti aamulla. Asiakas voisi sitten valita, että tekeekö ostoksensa heti vai odottaako alennusta. Se olisi minusta hyvää asiakaspalvelua ja siitä jäisi parempi mieli jälkeenpäinkin.

Body Shopilla on nykyään myös nettikauppa, jossa tosin alennuksia ei ole, mutta näitä joulutuotteita kylläkin. Joulutuotteet pitää tilata viimeistään maanantaina 17.12.2012, jotta ne ehtisivät jouluksi perille. 






Myös Yves Rocherilla on valikoimassaan limited edition -joulutuoksuja. Sellaisia ovat mm. vaniljaa ja sitruunaa yhdistävä Vanilla Lemon ja kukkaistuoksu Candied Mallows. 

Itse valitsin minisuihkugeelin tässä Apple Delight, Talviomenat -tuoksussa. 

Ihanan makeassa ja omenaisessa Apple Delight -tuoksussa oli tarjolla ainakin tätä suihkugeeliä sekä isossa että minipullossa, vartalonkuorintaa, tuoksukynttilää ja jopa Eau de Toilettea. Vartalovoidetta ei kuitenkaan mielestäni ollut.

Suihkugeelin hinta oli vain 2 euroa. Pidän joulutuotteista nimenomaan tällaisina minikokoisina, sillä ne tulee varmimmin käytettyä jo ennen joulua. Joulun jälkeen tuoksu voi alkaa kyllästyttää. 

The Body Shopin valikoimassa joulutuoksujen suihkugeelejä tai vartalovoiteita ei valitettavasti ole saatavana minikokoisina yksittäin, ainoastaan lahjapakkauksista niitä löytyy. 






Tämä Yves Rocherin Apple Delight on kyllä niin ihana, että luulen, että tämä piristää hyvin vielä tammikuussakin. Käytän sitä matkasuihkugeelinä jumppatunneilla. Ihanaa hemmottelua käydä jumpan jälkeen makean omenaisessa suihkussa!

Myös Yves Rocherilla on tietenkin nettikauppa, vaikka itse ostin tämän suihkugeelin Helsingin Forumin Yves Rocherin liikkeestä. 

Valitettavasti vain Yves Rocherin nettisivuilla joulutuotteet eivät ole yhtä selkeästi esillä kuin Body Shopin. Tästä linkistä niitä voi kuitenkin yrittää metsästää. 


10 kommenttia:

  1. Tuo YR:n omenasuihkugeeli on aivan ihana ! Ostin sen ison pullon sitä ja samoin sen edt:n, joka on sopivan keveä töihin. Kovin pitkään se ei pysy ihollani, mutta toisaalta harva tuoksu pysyy pitkään. Paitsi Burberryn Weekend, joka todella pysyi viikonlopun yli ;-)

    VastaaPoista
  2. Ymmärrän itse myyjänä hyvin, ettei asiakkaalle voi kassalla sanoa että tule ostamaan huomenna tai myöhemmin kun tämä on tarjouksessa. Saattaa olla hyvää asiakaspalvelua mutta esimies ei saata tykätä. Tuollaiset alet on yleensä just sitä varten et jos joku jää miettimään, niin ale rohkaisee ostamaan.. :)

    VastaaPoista
  3. Joo kyllä tulisi myyjälle noottia jos noin sanoisi. Esimiehet näkee tilanteen niin että jos kauppa ei synny heti, asiakas voikin mennä muualle sen sijaan että tulee takaisin ja sitä riskiä ei todellakaan oteta. Kuluttajan näkökulmasta tokihan se harmittaa jos tuote on seuraavana päivänä halvemmalla mutta ei kai se ole realistista että asiakkaalle sanotaan kassalla että tule päivänä x uudelleen niin saat halvemmalla - se ei ole kannattavaa bisnestä.
    Kävin tänään Body Shopissa katselemassa noita lahjapakkauksia mutta niiden hinnat ovat mielestäni yleensä aika korkeat (ja itselleni niitä olisin muutenkin ostamassa) että saavat jäädä kauppaan. Chocomania- ja se pähkinäsetti olivat eniten kiinnostavat mutta mulla on puolet vielä Chocomania-kokeiluputeleista käyttämättä :) Se tuoksu kyllä sopii tähän vuodenaikaan, vaikkakin vartalovoiteen kosteutustehot eivät enää ihan riitä mun korppunahalle.

    VastaaPoista
  4. Nina: Niin minustakin! Ihastuin Apple Delightiin tosi paljon. Samaan aikaan luonnollinen, mutta kuitenkin makea ja herkullinen tuoksu. Tosi hyvä! :)

    Minulla jäi se EdT tuoksuttelematta, mutta aion kyllä tehdä niin kun seuraavan kerran käyn Yves Rocherilla. Sekin on varmasti tosi ihana! :)

    Tällaiset aidot hedelmätuoksut eivät ole minusta niin kestäviä iholla kuin teollisemmat parfyymit, mutta tietenkin sitäkin raikkaampia ja luonnollisempia. :)


    Anonyymi: Kiitos tosi paljon kommentistasi, todella kiinnostavaa saada tähän asiaan myös myyjän mielipide! :)

    Niinhän se tietenkin varmaan on, mutta asiakkaan näkökulmasta tulee silti valitettavasti vähän huijattu olo, erityisesti jos sattuu olemaan uskollinen kanta-asiakas. Voi kun ne esimiehet ymmärtäisivät senkin! :)

    Tosi mielenkiintoista tuo, että ale on tarkoitettu myös rohkaisemaan epävarmoja ostajia. Sitä en ollut koskaan aiemmin ajatellutkaan. Itselläni ale ei suoranaisesti yleensä vaikuta ostopäätökseen, mutta totta kai esim. tällaisessa tilanteessa alennuksen olisin mielelläni hyödyntänyt. :)


    RockQueen: Kiitos paljon, että selitit tätä asiaa minulle myös kaupan näkökulmasta! Niinhän se voi tietenkin olla, että jos asiakas ei osta heti, siinä on se riski että mieli muuttuu tai asiakas meneekin muualle.

    Tuosta business-puolesta olen siinä mielessä eri mieltä, että pidemmän päälle se voisi kuitenkin olla kaupalle kannattavampaa, jos vihjaisivat erityisesti kanta-asiakkaille että seuraavana päivänä on ale alkamassa. Sillä kun tehdään tällä tavalla päinvastoin ja ale tuleekin yllätyksenä, ainakin minulle jää siitä vähän pettynyt ja paha mieli, enkä mene niin mielelläni samaan kauppaan uudelleen. Eli pahimmillaan kauppa voi myös menettää pitkäaikaisen ja lojaalin asiakkaan. :)

    Ehkä olen vain herkistynyt tälle asialle, sillä tämä oli kolmas kerta lyhyen ajan sisällä kun minulla kävi näin huono tuuri. Kohta en uskalla ostaa enää mitään normaalihinnalla, kun seuraavana päivänä se on kuitenkin alessa. :)

    Body Shopin hintataso ei ole minusta mikään kovin edullinen. Siksi halusin kertoa myös esim. tuosta Yves Rocherin suihkugeelistä, kun se on minusta aivan yhtä hyväntuoksuinen kuin Body Shopin suihkugeelitkin, mutta melkein puolet halvempi. Mutta laatu Body Shopissa on toki hyvä ja kivoja tuotteita muutenkin. :)

    Itse en pitänyt kovin paljon Chocomania-tuoksusta. Minusta tuoksu oli jotenkin vähän tunkkainen, ei niin herkullisen suklainen kuin odotin. Sen sijaan ainakin parapähkinän tuoksusta pidän kovasti.

    Body Shopissa on ainakin vartalovoit merkitty sen mukaan millaiselle ihotyypille ne sopivat. Mielestäni syteemi on tosi kätevä. Esimerkiksi omista lemppareistani kookos sopii kuivalle iholle ja vadelma normaalille. Suklaatuoksun luokitusta en sen sijaan valitettavasti muista. Shea eli karitevoi sopii muuten erittäin kuivalle iholle. :)

    VastaaPoista
  5. Olipa muuten herkullisen tuoksuinen tuo vanilja, ihan kuin jäätelöä! Paljon kiitoksia ihanasta lahjasta! Karpaloa ja inkivääriä täytyy käydä vielä hamstraamassa ennen joulua, molemmat ovat omia suosikkejani. Ja nyt yllätyksekseni pidän kovasti myös tästä pehmeämmästä vaniljasta, vaikka ei olekaan yhtään "spiced". Nam.

    VastaaPoista
  6. Nekku: Tosi kivaa että tykkäsit! :)

    Olisin ottanut sulle ehdottomasti karpalon, mutta Body Shopin myyjä kertoi, että sitä on odotettavissa myös joulukalenteristasi. :) Tiedän myös, että tykkäät inkivääristä, mutta omasta mielestäni se tuoksu ei ollut niin hyvä. Vanilja oli taas mielestäni aika ihana. :)

    VastaaPoista
  7. Tuo vaniljasetti saattaisi olla hyvä lahja esim. siskolle tai äidille :)

    Ihanaa, kun vinkkasit Yvesin joulutuotteista! Tykkään käyttää Body Shopin ja Yvesin pikkupulloja juurikin jumpan jälkeen suihkussa ja tuo tuoksu kuulostaa ainakin mitä ihanimmalta. Varsinaiseksi joulunajan suihkugeeliksi ehdin jo ostaa keskikokoisen Snow Fairyn Lushilta (ah, ihana!), mutta jos tuo nyt ei ihan hirveän jouluinen ole niin miksei sitten täysikokoinenkin... :)

    VastaaPoista
  8. Elisa: Niin olisikin, tai vaikka itsellekin. :) Samanlaisia suihkugeeli-vartalovoi settejä oli myös ainakin karpalotuoksussa, ja varmaan myös inkiväärinä sekä tietysti niissä Body Shopin normaalituoksuissa. Eli varmasti löytyy jokaiselle suosikki. :)

    Tosi kiva kuulla, että Yves Rocher -vinkistä oli hyötyä. Yves Rocherin minisuihkugeelit ovat jonkin verran edullisempia kuin Body Shopin, ja näköjään niistäkin löytyy oikein kivoja tuoksuja. Varsinkin tuon Apple Delight oli aivan ihana, suosittelen kyllä lämpimästi. Ehkä sitä kuluisi kokonainenkin pullo, kun ei se mielestäni niin ylijouluinen ole. :)

    Minullakin on juuri jättikokoinen Snow Fairy matkalla postissa Englannista luokseni, ihanaa! Se pääsee sitten kotiin joulusuihkugeeliksi ja tuo Yves Rocher saa matkustaa kanssani jumppaan. :)

    VastaaPoista
  9. Toi vanilla lemon tuoksu kuullostaa kyllä mielenkiintoiselta, kiva yhdistelmä!

    VastaaPoista
  10. J: Sitä Vanilla Lemonia en itse Yves Rocherilla tuoksuttanutkaan, kun huomasin sen vasta nettikaupasta. Mutta samaa mieltä: vanilja ja sitruuna sopivat varmasti kivasti yhteen, pitää vielä käydä nuuhkimassa sekin. :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)