perjantai 21. joulukuuta 2012

Kukkapölyä, karpaloa ja omenan tuoksua eli hohtavat vartalovoiteet

Olen näin joulun ja uuden vuoden lähestyessä löytänyt kokonaan uuden tuoteryhmän: hohtavat ja kimaltavat vartalovoiteet!

Olen tietenkin teoriassa tiedostanut hohtavien vartalovoiteiden olemassaolon jo aiemmin, mutta en ole koskaan kokeillut niitä. Nyt sitten olen valtavan innostunut niistä!








Minulla on tällä hetkellä kolme hohtoa sisältävää vartalovoidetta: Madaran Flower Dust, Body Shopin Cranberry Joy Shimmer Lotion ja ACO:n Golden Delicious Apple & Vanilla bodylotion.







Madara on luonnonkosmetiikkaa, ja tämä hohtava Flower Dust -vartalovoide on ehkä vähän epätyypillinen tuote luonnonkosmetiikan maailmassa.

Siksi minulla olikin vähän epäilyksiä tämän suhteen kun ostin sen kesällä, mutta halusin kuitenkin kokeilla, sillä olen ollut poikkeuksetta tyytyväinen kaikkiin Madaran tuotteisiin.

Flower Dustin normaalihinta on n. 26 euroa (150 ml), mutta sain sen itse tarjouksesta puoleen hintaan Senaatintorin Fashion Village -tapahtumasta.

Kimaltavia mineraaleja ja ruusunmarjaa sisältävä, upean pehmeä ja koostumukseltaan kevyt vartalovoide. Kosteuttaa välittömästi ja kirkastaa ihoa antaen iholle elegantin kultaisen hohteen.






Laitoin Flower Dustia ensimmäistä kertaa pikkujouluihin, joiden pukukoodina oli "jotakin kimaltavaa". 

Olin etukäteen pelännyt, että Flower Dust olisi voimakkaasti sävyttävä voide ja sotkisi vaatteet, niin kuin ne yleensä valitettavasti tekevät. Mitään sellaista en kuitenkaan onneksi havainnut, vaikka minulla oli kimaltavan toppini päällä valkoinen villatakkikin.

Flower Dustista tuli iholle kaunista kullanväristä (kuvittelen että se on auringonkukkaa!) hohtoa ja hopeista, harvaa glitteriä. Hillitty, mutta kuitenkin juhlava vaikutelma.

Koostumus oli kevyt ja nopeasti imeytyvä ja tuoksu raikas, aavistuksen ruohoinen.

Ihastuin tähän kukkapölyyn täysin ja minun tekisi mieleni laittaa aina vähän arjenkin keskelle kimallusta sillä!

Kuvassa glitter ei varmaan hirveästi näy, mutta olin uhrautuva bloggaaja ja koitin kuvata sitä silti, vaikka voin kertoa että tunsin itseni aika tyhmäksi yrittäessäni ottaa kuvaa omasta decolteestani. Kokeilkaa vaikka, valokuvauksen huippuhetkiä taas!






Koska ihastuin Madaran Flower Dustiin niin paljon, adoptoin itselleni mielelläni myös tämän Body Shopin Cranberry Joy Shimmer Lotion -hohtovoiteen. 

Tämä kuvassa näkyvä Cranberry Joy -hohtovoide ei ole tämän joulun versio (se on valkoisessa pullossa), vaan jo aiempaa vuosikertaa.

Epäilen, että tämän voiteen aiempi omistaja on halunnut luopua tästä joko siksi, että tämä on hyvin hopeisen hohteleva, tai sitten voimakkaan tuoksun vuoksi. Tämä on jonkun kosmetiikkabloggaajan entinen, veikkaan Glitz & Glamin Minnaa tai Body Shopin karpalontuoksua rakastavaa Lazy Dynamiten Nekkua. 

Minusta Cranberry Joyn tuoksu on aivan ihana. Se on hyvin makea, marjainen ja jopa karkkimainen. Välillä se tuoksuu aivan mansikkaiselle Hubba Bubballe. 

Cranberry Joy sisältää runsaasti pientä hopeista ja hohtelevaa shimmeriä. Hopeinen kimallus on paljon hienojakoisempaa ja sitä on huomattavasti enemmän kuin Madaran Flower Dustissa. Kokeilin myös tämän vuoden Cranberry Joy Shimmer Lotionia kaupassa, ja siinä oli mielestäni viileää hopeista hohtoa vieläkin enemmän kuin tässä vintage-versiossa.

Lopputulos Cranberry Joy -hohtovoiteella on jopa pronssisen kiiltävä päivettyneellä iholla (kiitos Hawaiian Tropicin Gradual Bronze -itseruskettaja!). Se tuo iholle hehkua ja lihasten muodot kauniisti esiin. Aivan erinomainen siis talvella yhdessä itseruskettajan kanssa juhlakäyttöön, jossa ihoa paljastetaan usein vähän enemmän.

Hintaa Cranberry Joy -hohtovoiteella on 15 euroa (250 ml).






Toinen ihana tuoksuelämys on tässä, eli apteekkisarja ACO:n Golden Delicious Apple & Vanilla bodylotion.

Olen innostunut viime aikoina apteekissa myytävästä kosmetiikasta, jossa valikoimat ovat parantuneet viime vuosina huikeasti. Nykyään myös apteekista saa tällaisia ihanan hemmottelevia ja tuoksuvia vartalotuotteita.

Golden Delicious -voide tuoksuu herkulliselta ja hurmaavalta omenalta ja vaniljalta. 

Voide sisältää kosteuttavia, ihossa luonnostaan olevia aineita sekä useita hoitavia aineita. Yhdessä nämä aineet tekevät ihon miellyttävän pehmeäksi ja sileäksi. Sisältää omenahappoa, joka antaa iholle ihanan hohteen. 

ACO:n Golden Delicious on valittu parhaaksi vartalovoiteeksi myös vuoden 2008 Demin edullisten vartalvoiteiden testissä. 

Tämä ACO Golden Delicious -voide on näistä kolmesta voiteesta kermaisin ja kosteuttavin, vaikka Madaran ja Body Shopin voiteissakin on kosteuttavia ominaisuuksia.

ACO:n Golden Delicious ei tuo iholle mielestäni näkyvää hohdetta, ehkä ennemminkin vain aavistuksen sellaista tervettä hehkua. Se sopii siis näistä kolmesta voiteesta parhaiten arkikäyttöön. En ole myöskään huomannut sen sotkevan vaatteita, vaikka voiteen nimi Golden ehkä väripigmenttiin viittaisikin.  

ACO:n Golden Delicious -voiteen normaalihinta on 8,50 euroa (200 ml), mutta useammassakin apteekissa olen nähnyt sen nyt alennuksessa 6 euroa. Itse ostin tähän erinomaiseen tarjoushintaan samantien jo kaksi pulloa.

Ihanaa miten tällaiset hemmottelevat vartalovoiteet voivatkaan piristää arkea näin talvellakin!

3 kommenttia:

  1. Toi Cranberry Joy -suihkugeeli on ainakin aivan ihanaa. <3

    VastaaPoista
  2. Vartalovoide oli ennen minun, oikein veikkasit! Luovuin siitä, koska se olikin enemmän hohtovoide kuin kosteusvoide. Odotin maltillisempaa kimallusta ja kosteuttavampaa koostumusta, tuollaisenaan ei päässyt käyttöön tarpeeksi usein. Tuoksu kyllä on ihana, edelleen. :)

    VastaaPoista
  3. Kissis: Minustakin Cranberry Joyn tuoksu on aivan täydellinen. Oli kiva olo koko päivän kun olin laittanut Cranberry Joy -hohtovoidetta ja pääsin itsekin nuuskuttelemaan sitä koko ajan. Karkkinen ja marjainen ihanuus! :)


    Nekku: Uskomatonta että arvasin oikein! Olisin muuten ollut ihan varma siitä että voide oli sinun, mutta en olisi uskonut että olisit valmis luopumaan mistään karpalontuoksuisesta. :)

    Mutta kiitos vielä sinulle tosi paljon tästä, olen aivan ihastunut siihen ja aion jatkossa ostaa lisääkin Body Shopin karpalotuotteita. Tähän asti olen ollut niin vaniljan ja kookoksen lumoissa, että karpalo on mennyt minulta vähän ohi. Sehän on kuin talvinen versio kesäsuosikistani vadelmasta. :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)