maanantai 24. joulukuuta 2012

Meikkejä IsaDoran joulukokoelmilla ja ihanaa joulua!

Innostuin joulua edeltävällä viikolla meikkailemaan lähes pelkästään IsaDoran joulukokoelmien tuotteilla. 

IsaDoran joulun 2011 Red Rush -kokoelma ja tämän joulun 2012 Northern Lights -kokoelman lämmin lookki muistuttavat paljon toisiaan. Kovasti puna-kultaisissa tunnelmissa mennään!






Tässä on ensin IsaDoran viime vuoden Red Rush -kokoelman luomiväripaletti Golden Fig eli kultainen viikuna ja Jelly Kiss -huulipuna Merry Berry.

Paras väri tässä Golden Fig -paletissa on tuo keskellä oleva persikka. Se on pigmenttinen ja pehmeä. Vasemmalla oleva hopeisen valkoinen sävy on aikamoinen glitterhilepommi. Oikean laidan viininpunainen luumunsävy on koostumukseltaan vähän kova. Se on kuitenkin minusta siitä kiva, että IsaDoralla ei ole ollut senväristä luomiväriä aiemmin, vaikka aina toivon että IsaDora tekisi joskus viininpunaisen luomiväripaletin.






Meikki on tehty hyvin klassisesti, eli sisänurkassa vaalea, keskellä persikka ja ulkonurkassa luumunpunainen.

Minulle tulee aina luumukiisseli mieleen tästä luomiväripaletista!







Red Rush -kokoelmaan kuului punainen Jelly Kiss Merry Berry -huulipuna, joka on koostumukseltaan miellyttävän kevyt ja kostea. Mielestäni se on valikoimassa edelleen.






Ja tässä on sitten samaa väri-ideaa tämän vuoden Northern Lights -kokoelman variaationa.

Northern Lights -kokoelman lämminsävyinen luomiväripaletti on tämä Lynx. Northern Lightsin lämpimään kokoelmaosaan kuuluu myös kirkkaanpunainen huulipuna Red Carpet.






Lynx-paletti on hyvin glitterinen ja kimaltava, joten tähän minulla töissä olleeseen meikkiin käytin vain paletin yläkulman persikkaista kultaa. Se on lempivärini tästä paletista, yllätys yllätys.

Tämä oli helppo, mutta kuitenkin tarpeeksi näyttävä yhden luomivärin meikki, joten taidan turvautua tähän tänään jouluaattonakin.






Löysi se kimallus kuitenkin tiensä tähänkin, eikö näytäkin aivan ihanalta!






Red Carpet -huulipuna on noussut nopeasti suosikikseni. Se on mattalaatua, ja lämpimälle ihonsävylleni aivan täydellinen punainen.

Lämpimän punainen Red Carpet sopii myös kauniisti nimenomaan tuollaisen yksinkertaisen kultaisen meikin kanssa.






Kynsillä oli perinteisesti The joululakka, China Glaze Ruby Pumps. 

Tiesittekö muuten, että Ruby Pumps on alunperin China Glazen Ihmemaa Oz -elokuvateemaisesta  Wizard of Ooh Ahz -kokoelmasta vuodelta 2001. Inspiraationa sille ovat olleet Ihmemaa Ozin Dorothyn punaiset taikakengät. 

Ruby Pumps julkaistiin uudelleen China Glazen joulun 2009 Wizard of Ooh Ahz Returns -kokoelmasssa, mutta se kuului China Glazen vakiovalikoimaan siinä välissäkin, niin suosittu se oli. 






Käytin Ruby Pumpsia viime jouluna ensimmäistä kertaa, ja silloin en ollut niin vaikuttunut. Lakasta oli kohistu niin paljon etukäteen, että odotin jotain vieläkin enemmän.

Tänä vuonna kuitenkin pidin tästä punaisesta glitterlakasta aika paljon. Niin sitä vuodessa vain ihminen viisastuu!


Näiden kuvien myötä tahdon toivottaa teille kaikille ihanaa joulua! Toivottavasti saatte paljon kivoja kosmetiikkalahjoja, ja jos ette, niin ei huolta, sillä alet alkavat heti joulun jälkeen. Jee!


6 kommenttia:

  1. Pumpulinpehmeää ja lahjakasta joulua sinulle <3

    VastaaPoista
  2. Oi kiitos muru, ihana, samoin sinulle! :)

    VastaaPoista
  3. Ihanaa joulunaikaa sinullekin:). Tosin ehdin toivotella näin viimeisenä pyhäpäivänä.

    Tykkäsivätkö kummilapsesi antamistasi joululahjoista?

    Tänä jouluna minäkin sain levitettyä Ruby Pumpsia omille kynsilleni:D. Kyllä se on kaunis.

    Toivottavasti jaksat jatkossakin kirjoittaa mielenkiintoisista aiheista blogiisi. Minulla on vielä koko joulukuun kirjoitukset lukematta, kun oli kiireinen syksy.

    VastaaPoista
  4. TQ: Oi kiitos, ihana kuulla sinusta taas! :)

    Voi kuules, kummilapsien lahjoista suurin osa on vielä toimittamatta muutaman hankalan aikatauluongelman vuoksi. Mutta uskoisin että tulisivat olemaan suosittuja, heti pian saavat ne!

    Lushin kylpypallot ovat kyllä hyvä idea lahjaksi tuollaisille alle kouluikäisille lapsille. Kun melkein kaikilla on varmaan sellaiset pienet kylpyammeet, jossa voivat niitä käyttää. :)

    Minä lämpenin Ruby Pumpsille kunnolla vasta tänä jouluna. Ihanaa että sinulla oli myös se jouluna. Varmaan suosituin joulukynsilakka ever! :)

    Tilasin myös itselleni vihdoin nettikaupasta China Glazen viime vuoden joulukokoelman valkoisen glitterlakan Snow Globen, jonka ostamista olen miettinyt nyt varmaan vuoden. Ajattelin laittaa sitä uutena vuotena, sopii varmasti hyvin myös silloin! :)

    Kiitos ihanasta toivotuksesta! Sinulla onkin nyt kova lukeminen, kun olen ollut nyt joulukuussa aika innostunut taas blogista ja kirjoittanut paljon. Opin siirtämään valokuvat suoraan kamerasta tietokoneelleni kun ennen siirsin ne mieheni tietokoneen kautta (luulin ettei uudessa koneessani ole tarvittavaa kuvankäsittelyohjelmaa), joten kirjoittaminen on paljon helpompaa ja nopeampaa. Ja se näkyy valitettavasti määrässä, olen joutunut jopa vähän hillitsemään itseäni. Mutta niin kivaa kuulla että kiinnostaa! :)

    VastaaPoista
  5. Onnellista uutta vuotta! :D

    Tänään juhlin vuoden vaihdetta CG:n I Herd That lakan kimallellessa kynsilläni:).

    VastaaPoista
  6. TQ: Kiitos samoin sinulle! Toivotaan että tulee ihana vuosi! :)

    Oi, I Herd That on varmasti aivan upea! Ja vähän persoonallismpikin valinta uuteen vuoteen, kun on kullankimallusta, eikä aina vain sitä hopeaa! :)

    Tämä oli varmaan kohtaloa että kerroit sen minulle, sillä minullakin oli tänä uutena vuotena kynsilläni China Glazea! Nimittäin pitkään himoitsemani pastellinen glitterlakka Snow Globe valkoisen kynsilakan päällä. Laitan siitä vielä kuvatkin tänne blogiin! :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)