torstai 13. joulukuuta 2012

Candy Shop pop up -kauppa Kluuvissa 19.12.2012 asti


Huomio kaikki Helsingissä jouluostoksille suuntaavat kosmetiikan ystävät!

Suomalaisella ihanalla kosmetiikan maahantuojalla ja nettikaupalla Candy Shopilla on joulun kunniaksi pop up -kauppa kauppakeskus Kluuvissa (Aleksanterinkatu 9) keskiviikkoon 19.12.2012 asti.

Candy Shop on avoinna ma-to 10-20, pe 10-19, la 10-18 ja su 12-16.






Myynnissä on huolellisesti valikoituja kosmetiikan kulttimerkkejä: Burt's Bees, Butter London, Jemma Kidd Make Up School, Mama Mio, Pai Skincare, Percy & Reed ja Rahua.

Liikkeessä on myös päivittäin vaihtuvia tarjouksia näistä tuotteista.

Kirjoitin jo aiemmin Candy Shopin nettikauppatilauksestani ja englantilaisen Jemma Kidd Make Up Schoolin tuotteista. Juttu löytyy täältä.




Kuvani on napsittu ihan vain iPhonella, joten ne ovat vähän pimeitä, olen pahoillani!



Burt's Bees on amerikkalainen mehiläisvahaan perustuvia kosmetiikkatuotteita tekevä yritys. 

Itse olen kiinnostunut erityisesti Burt's Beesin huulirasvoista, sillä mehiläisvahan ansiosta ne eivät kuivata huulia. Suosittuja Candy Shopissa ovat olleet erityisesti Burt's Beesin vartalovoit (19,90 euroa). Suosikkituoksu niistä on ollut mango.

Olen myös aiemmin saanut testattavakseni Burt's Beesin mangoshamppoon, johon herra Pumpulipupu on nykyään aivan ihastunut.







Butter Londonin upeita kynsilakkoja saa Candy Shopin lisäksi mm. Helsingin Stockmannilta ja vaatekauppa Urban A:sta (Erottaja 1-3). Niiden normaalihinta on yleensä 17 euroa, mutta juuri tänään ne olivat Candy Shopissa - 20 %:n alennuksessa. Lisäksi huomasin, että myös nettikaupassa jotkut sävyt ovat 13 euroa.

Ihastuin myös Butter Londonin standien koristuksiin, joissa on englantilaistyyppisiä kukkaköynnöksiä ja kontrastina musta korppi. Butter Londonin tunnuslausekin on: "We Believe in Rock & Roll. Great Britain. And Fashion.".







Englantilainen Mama Mio tekee täsmätuotteita ihonhoitoon. Mama Mion valikoimasta löytyy mm. erityisesti raskausarville ja tavallisille arville (kuulemma tosi tehokas!) suunniteltuja tuotteita. Hauskoja olivat myös Boot Camp -pakkaukset. Niitä oli kolme erilaista: for Boobs, for Butts ja for Tummy. Ne sisältävät juuri sen alueen ihonhoitoon tarkoitetut tuotteet sekä huippu personal trainerin tekemät liikuntaohjeet.   


Pai Skincare kiinnosti minua etukäteen eniten. Se on englantilainen luonnonkosmetiikan merkki, joka on erikoistunut herkän ihon tuotteisiin. Pai Skincare on ollut muidenkin suosikki, sillä jotkut tuotteet olivat Candy Shopista jopa hetkellisesti lopussa. Mutta ei huolta, lisää on tulossa kuten mm. suosittua ruusunmarjaöljyseerumia Rosehip Bioregenerate Fruit & Seed Oil Blend ensi viikolla. Pain herkän ihon Chamomile and Rosehip Sensitive Skin Cream -kasvovoide voitti myös hiljattain Trendi-lehden kauneuspalkinnon. Sekin oli nyt tilapäisesti loppu, mutta lisätilaus on matkalla. 

Lisäksi Candy Shopissa ovat myynnissä myös hiustuotemerkit Percy & Reed ja Rahua.






Ostin itselleni kokeiltavaksi Pain Avocado & Jojoba Hydrating Day Cream -kasvovoiteen. Sen pitäisi olla vähän kosteuttavampaa kuin palkittu sisarensa Chamomile and Rosehip Sensitive Skin Cream.

Olen ollut tosi tyytyväinen Madaran kuivan ihon Deep Moisture Cream -kasvovoiteeseen, mutta aina on hauskaa kokeilla myös uutta. Nyt kun talvipakkaset taas iskevät, tulen tarvitsemaan kuivalle iholleni tehokosteutusta. Pailla olisi ollut vieläkin kosteuttavampi kasvovoide Macademia & Rose Dry Skin Cream, mutta ajattelin, että se on ehkä päivävoidekäytössä liiankin tuhtia meikkivoiteen alle. 

Kasvovoiteen hinta oli 27 euroa (30 ml), eli aivan samassa hintaluokassa liikutaan kuin Madara, ja mielestäni ihan kohtuullista.

Tässä vielä Avocado & Jojoba Hydrating Day Creamin inci-lista kiinnostuneille:

purified water, avocado oil, jojoba oil, coconut & corn derived emulsifier, thistle oil, shea butter, natural vitamin e, vegetable glycerine, borage oil, sunflower oil, rose geranium oil, jasmine essential oil, corn extract, basil extract, natural lactic acid derived from sugar beet, may chang oil

Ihanaa miten paljon öljyjä ja kosteuttavat ainesosat!






Samalla sain myös testiin tämän Pai Skincaren Comfrey & Calendula Calming Body Cream -vartalovoiteen. Sen pitäisi olla superkosteuttava ja sopia erityisesti herkälle iholle. Hinta on huimat 32 euroa (200 ml), mutta uskon kyllä että tämä on myös hyvää.

Niin kivaa päästä testailemaan uutuuksia! 






Kaikissa Pain tuotteissa on näin kauniit pakkauksetkin, suorastaan ilo käyttää.  


On kyllä ihanaa kun Suomessakin on nyt tällaisia uusia tuulia ja merkkejä kosmetiikan maailmasta, joita ennen on ollut todella vaikea saada.

Myös pop up -kauppa näin joulun alla oli Candy Shopilta mielestäni loistava idea, sillä siellä tuotteita voi käydä ihastelemassa paikan päällä ja samalla saa hyviä neuvoja niiden käyttöön. Lisäksi ostokset saa heti mukaansa ja selviää ilman postikuluja, jotka nettikaupassa ovat 2,60-6 euroa (yli 50 euron ostoksesta ilmaiset).

Myyjinä Candy Shopissa toimivat sen perustaja, Cosmopolitanin entinen kauneustoimittaja Heidi Valtonen ja hänen siskonsa.






Myös uudistunut kauppakeskus Kluuvi on nykyään valoisa, viihtyisä ja moderni.


Lisätietoa Candy Shopin ihanasta pop up -kaupasta löytyy Facebookista, Candy Shopin omasta blogista, meikkitaiteilija Saara Sarvaksen blogista ja Pupulandia-blogista.

7 kommenttia:

  1. Toi kauppa näyttää niin ihanalta ja himoitsen noista tuotteista about jokaista! :)
    Hiukan harmittaa taas kerran asua täällä kaukana kun ei pääse osallistumaan ja visiteeraamaan ikinä missään kivoissa jutuissa :( MÖÖ

    VastaaPoista
  2. littleB: Sehän muuten tässä Candy Shopissa on melkein kivointa, että kaikki tuotteet on ammattilainen valikoinut myyntiin, joten melkein mitä tahansa sieltä ostaa, voi olla varma että se on hyvää. :)

    Pop up -kauppa on menestynyt niin hyvin, että kuulin että Candy Shopin omistajat harkitsevat ehkä jotakin pysyvämpääkin liikettä Helsinkiin lähiaikoina. Eli jos se toteutuu, niin silloin voisi Helsingin reissulla pistäytyä Candy Shopissa milloin vain. Sillä itsekin pidän paljon enemmän tällaisesta perinteisestä kaupasta, missä tuotteet pääsee näkemään ja niitä testailemaan ennen ostopäätöstä. :)

    VastaaPoista
  3. Voi, kun Tampereellekin saataisiin tällainen ihana "karkkikauppa" :)

    VastaaPoista
  4. Pai:ta pitäis kyllä kokeilla. Ja Rahuaa. Mutta valitettavasti teen edelleenkin enimmäkseen kosmetiikkaostokset brittiläisistä nettikaupoista, sillä siellä nämä(kin) tuotteet ovat paljon halvemmalla ja yleensä vielä joku mukava alekoodi siihen päälle. :(

    VastaaPoista
  5. Elisa: Jos en nyt aivan väärin ymmärtänyt, niin luulen että Candy Shopissakin saattavat kaavailla pop up -kauppoja muuallekin Suomeen jossakin vaiheessa. Sehän vasta olisikin kivaa! Turku ja Tampere varmaan olisivat ne luonnollisimmat vaihtoehdot mistä aloittaa.

    Muistan, että ainakin malli Nina Kurkisen Nina's vaateliikkeellä oli taannoin pop up -kauppa myös Turussa (varsinainen liike on Helsingissä Bulevardilla), joten voi hyvin olla että karkkikauppakin lähtee kiertueelle. :)


    Kissis: Minustakin Pai vaikuttaa tosi kiinnostavalta. Sen monet tuotteet ovat saaneet maailmalla palkintojakin, joten uskon että ovat hyviä. :)

    Kiitos paljon tiedosta, että näitä tuotteita voisi saada edullisemminkin englantilaisista nettikaupoista, en ollut ajatellutkaan sitä vaihtoehtoa! Katselin mm. Look Fantasticin ja Beauty Bayn valikoimaa, ja samoja merkkejä tosiaan löytyy sieltäkin, ja vielä vähän edullisemmin. :)

    Jos hintaeroa ei ole hirveästi, minusta on kyllä kiva kannattaa suomalaistakin nettikauppaa, josta tuotteet saa myös nopeammin, mutta kieltämättä halvempi hinta voi myös houkutella ostoksille muualle. Saattakin hyvin olla, että jos olen tyytyväinen tuotteisiin, tilailenkin niitä lisää noista brittikaupoista.

    Se mikä onkin niin loistavaa tässä Candy Shopin pop up -kaupassa on se, että tuotteita pääsee ihmettelemään ja testailemaan paikan päälle. Paljon helpompi valita suosikkeja niin! :)

    VastaaPoista
  6. Sinulle on tunnustus blogissani. Käy kurkkaamassa. Ihanaa joulunodotusta :)

    VastaaPoista
  7. Ninni: Oi kiitos, lämmitti mieltä tosi paljon! Menen heti kurkkimaan. Ihanaa joulun aikaa myös sinulle! :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)