maanantai 17. joulukuuta 2012

Lumikuningatar ja meikki IsaDoran Glitzylla

Pidin blogini ensimmäisen teemaviikon kesällä. Se osoittautui yllättävän suosituksi, mutta mitähän pitäisi ajatella siitä, että aiheena oli Viikko ilman silmämeikkiä?
Nyt ajattelin joka tapauksessa joulun kunniaksi toteuttaa toisen teemaviikon, mutta aiheena on tällä kertaa nimenomaan meikit, eli Meikkejä joulukokoelmien tuotteilla. 
 
En ole mikään ammattilaismeikkaaja, enkä mielestäni erityisen hyväkään, mutta meikkaaminen on minusta kivaa. Siksi toivon että suhtaudutte armollisesti näihin meikkailuihini, sillä minua hieman jännittää julkaista viikko pelkkiä omia meikkejäni. Kiitos jo etukäteen murut!
 
Toivon kuitenkin, että teistä olisi kivaa nähdä pelkkien tuotteiden sijaan vaihteeksi myös meikkejä toteutettuna eri vuosien joulukokoelmien tuotteilla. Luvassa on paljon yhtä suosikkimerkkiäni IsaDoraa, mutta myös Dioria ja MACia. Toivottavasti tykkäätte! 


IsaDoran joulun 2010 meikkikokoelma oli nimeltään Glitzy
Alkuperäinen kokoelman esittelyjuttuni löytyy täältä
 
Glitzy oli ehkä enemmän uudenvuoden-henkinen kuin varsinaisesti jouluinen kaikkine kimalluksineen. 
 
Kokoelman mainoksessa silmämeikki oli kylmä vaalkoinen ja liila ja huulet samoin vaaleat, glitterisen jäiset. 


Minulla on tämän Glitzy-kokoelman tuotteista luomiväripaletti Crystal Glitz, kaksi huulipunaa Snow Glitz ja Golden Glitz sekä kaksi kynsilakkaa Violet Vain ja Metal Glitz.
 
Näiden lisäksi kokoelmaan kuului myös mm. violetinroosa huulipuna Purple Glitz ja hopeinen kynsilakka Silver Glitz. 
 
Haluankin tietenkin lähettää tässä yhteydessä terveisiä upealle meikkaajalle, Glitz & Glam -blogin Minnalle. 
Tässä IsaDoran joulun 2010 Glitzy-kokoelmassa on aika paljon samaa tyyliä kuin IsaDoran tämän joulun Northern Lights -kokoelman kylmässä lookissa. Siihenkin kuuluu vaaleita ja liiloja glitterisiä luomivärejä ja valkoinen huulipuna Marshmallow. 
 
Swatchasin Marshmallown kaupassa, ja siinä oli todella kaunis vaaleanpunainen flash. IsaDoran Glitzy-kokoelman valkoisessa Snow Glitz -huulipunassa ei ole sellaista, mutta hopeista glitteriä senkin edestä.  


Tein silmämeikin Crystal Glitz -luomiväripaletilla, ja käytin kaikkia värejä lukuun ottamatta paletin jännittävää punertavanhopeista (toinen vasemmalta), jonka takia alunperin kuitenkin ostin paletin.
En ollut meikannut Crystal Glitzillä pitkään aikaan, ja yllätyin kovasti erosta IsaDoran viime aikoina julkaisemiin glitter-luomiväripaletteihin, erityisesti trioihin, joiden koostumus on tosi kova. Crystal Glitzin luomivärit olivat pigmenttisiä, levittyivät pehmeästi ja häivyttyivät melkein itsestään. Tähän glitterlaatuun IsaDoran kannattaisi palata!
Silmämeikistä tuli aika kylmä, joten yritin lämmittää vaikutelmaa valitsemalla huulipunaksi persikkaisen Golden Glitzin. Muuten varmaan valkoinen Snow Glitz -huulipuna olisi sopinut meikkiin paremmin, mutta minulla on nykyään lämpimän punainen tukka, jonka kanssa kylmät värit eivät niin hyvin sovi. Ostaessani Crystal Glitz -paletin talvella 2010 hiukseni olivat platinanvaaleat!
 
Samoin kuin Glitzy-kokoelman muutkin tuotteet, Golden Glitz -huulipuna on hyvin glitterinen. Siinä on kuitenkin todella nätti, minulle hyvin sopiva lämpimän persikkainen sävy.


Silmämeikkiin olisi sopinut hyvin myös violetti Violet Vain -kynsilakka. Se on kuitenkin hyvin tumma violetti, joten valitsin vaaleamman, metallisen beigen Metal Glitz -kynsilakan.

Se on yksi kaikkien aikojen lemppareitani, sillä minulla on lievä addiktio tällaisiin jäisiin vaaleanpunaisiin tai ruskeisiin sävyihin.

IsaDoran Glitzy-kokoelmassa kynsilakat olivat poikkeuksellisesti tällaisissa 4 ml:n minipulloissa, kun IsaDoran kynsilakkojen normaalikoko on 6 ml. Sen jälkeen IsaDoralla on ollut minipulloja vain joulun kynsilakka-huulikiilto -lahjapakkauksissa. Niin on tänäkin vuonna. 


Glitzy-meikki sopi mielestäni hyvin Kansallisoopperan Lumikuningatar-balettiin, jota olin katsomassa lauantaina. 

Lumoava, satumainen esitys, jota suosittelen lämpimästi! Varsinkin Lumikuningatarta esittänyt Mai Komori teki minuun suuren vaikutuksen hyisellä olemuksellaan ja herkillä, notkeilla jalanojennuksillaan. Lumikuningatar liikkui lumihiutaleita muistuttavan, ballerinoista koostuvan valkoisen entouragensa kanssa paikasta toiseen, ja kaikki kaunis oli kylmää. 

Baletissa jaettiin lapsille tällaisia valotikkuja, joissa välkkyivät kaikki revontulen värit. Samat sateenkaren värit välkkyivät myös IsaDoran Glitzy-kokoelman hopeisissa glittereissä!

Lumikuningatar on tälle vuodelle aivan loppuunmyyty, mutta ensi joulun 2013 lipunmyynti alkaa huomenna tiistaina 18.12.2012 klo 9. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi! :)