tiistai 25. joulukuuta 2012

MAC Guilty Passions Nicely Nude -huulikiillot

Minulla ei yleensä ole tapana ostella joululahjoja itselleni, mutta tällä kertaa tein poikkeuksen.

Nämä olivat jotakin niin turhaa, mutta kuitenkin ihanaa, että sopivat erinomaisesti joululahjaksi.


Menin oikeastaan ennen joulua Helsingin Stockmannin MACille ostamaan itselleni aivan tarpeellista sivellinpesuainetta, kun myyjä kertoi, että he olivat saaneet Turun Stockalta muutaman kappaleen lisää tuotteita jo loppuunmyytyyn joulukokoelmaan.

MACin kausikokoelmat saatetaan myydä nimittäin nykyään helposti loppuun niin nopeasti, ettei niitä ehdi nähdäkään ellei mene Stockalle kytikselle heti niiden saapumispäivänä.

Myyjä sanoi kuuluisat sanat, että meillä olisi jäljellä vielä yksi huulikiiltopaketti, jotka olisivat aivan sinun värisiäsi ja olin sillä myyty. Sain viimeisen kappaleen Guilty Passions Nicely Nude -huulikiiltopaketteja. Hinta oli 35 euroa.

MACin tämän vuoden varsinainen joulukokoelma oli nimeltään Glamour Daze. MAC harrastaa varsinaisen joulukokoelmansa ohella jouluisin myös valmiita lahjapakkauksia. Holiday Mini Kits -kokoelman nimi on osuvasti Guilty Passions


Give into Guilty Passions, from champagne and a dazzling party dress to eyes that shimmer and lips that glisten. MAC mini kits for eyes and lips packaged in round, chevron-print boxes trimmed with a bow, in shades and finishes too irresistible to resist.Guilty Passions -kokoelmaan kuului kolme pakettia Crushed Metallic Pigments -luomiväripigmenttejä. Jokaisessa lahjapaketissa oli neljä purkkia pigmenttejä. Niitä oli nude-ruskea-punainen setti Tenderly Warm, vaaleanpuna-pinkki-violetti Sweetly Smoky ja turkoosi-vihreä Brilliantly Cool

Olisin kyllä hyvin voinut ostaa ruskean tai violetin setin, mutta ne olivat jo loppuunmyytyjä. 

Aiemmilta vuosilta minulla on MACin kesän 2011 Surf Baby -kokoelmasta Summer Stash -pigmenttitorni ja viime joulun 2011 Dazzlesphere -kokoelman Berry Ornament -pigmentit. Tämän vuoden ruskeat Tenderly Warm -pigmentit vaikuttivat hyvin samanlaisilta kuin Summer Stash ja Berry Ornament, joten varmaan olisin kuitenkin valinnut violetin Sweetly Smoky jos olisin ollut ajoissa apajilla. 

Huulikiiltopaketteja Guilty Passions -kokoelmassa ilmestyi myös kolme: nudet Nicely Nudekorallinväriset Cocktail Coral ja vaaleanpunaisen-violetin-viininpunaiset Lavish Rose

Olisin varmaan itse valinnut itselleni Cocktail Coralin, mutta MACin myyjän ehdottamissa Nicely Nude -huulikiilloissa oli se hyvä puoli, että jos minulta jotakin huulituotteita voi sanoa puuttuvan, niin ehkä sitten nude-huulikiiltoja. 


Kaikki MACin Guilty Passions -tuotteet oli pakattu aivan upeasti.

Huulikiiltopaketti oli ensinnäkin tässä persikanvärisessä, karkkiraitaisessa satiinipussukassa, jota koristaa muovinen musta rusetti.

Ted Bakerilla on ollut juuri samanlaisia rusetteja sisältäviä muovisia laukkuja, joista en ole kauheasti tykännyt, vaikka muuten yleensä Ted Bakerin vaatteista pidänkin.

Satiinipussi on siis aivan ihana, mutta olisi ollut minusta vielä kivempi ilman tuota muovista rusettia.


Huulikiillot oli pakattu pientä hatturasiaa muistuttavaan pyöreään vaaleanpunaiseen pakkaukseen, jossa on kannessa tuollainen samanlainen musta muovirusetti.

MACn Guilty Passions -kokoelman luomiväripigmentit olivat muuten samanlaisissa rasioissa, mutta rasiat olivat mintuvihreitä. Voi miten söpöä!

Viime vuoden Dazzlesphere-joulukokoelman huulikiillot ja pigmentit oli pakattu läpinäkyviin, valtaviin joulupalloihin. Tällaisten erikoiskokoelmien lahjapakkausten kohdalla on minusta ihanaa, että pakkauskin on jotenkin spesiaali ja viehättävä.
Sisällä pakkauksessa huulikiillot on aseteltu yksittäin esille kuin suklaakonvehdit tai korut.

Nicely Nude -pakkaukseen sisältyy neljä huulikiiltoa: Fashion Whim (light beige), Satin Slip (soft beige with gold pearl), Get Rich Quick (MACin ilmoituksen mukaan warm yellow brown, mutta minä en näe siinä mitään keltaista vaan ainoastaan punaista shimmeriä) ja Kiss Don't Tell (warm chocolate creme). Huulikiilloista ensimmäinen Fashion Whim ja viimeinen Kiss Don't Tell ovat Cremesheen Glass -koostumuksella. Keskimmäisistä Satin Slip ja Get Rich Quick ovat Dazzleglasseja, Get Rich Quick Dazzleglass ja Satin Silp Dazzleglass Creme.

En ole tätä ennen mitenkään perehtynyt MACin huulikiiltojen koostumuksiin, mutta nytpä pääsen tutustumaan.

MAC ilmoittaa Cremesheen Glass -koostumuksen olevan seuraava: "A lip finish that fuses the creamy, sheen-filled nature of Cremesheen Lipstick with the shine of MAC Lipglass."

Dazzleglassia MAC kuvailee seuraavasti: "Lipcolour that dazzles with light and shine to bring an exciting dimensional pop to your lips. Large particle pearls reflect and refract light to mimic the brilliance of quartz and opal crystal. Provides exceptional shine with a crystalline iridescence." 

Dazzleglass Cremen kuvausta en löytänyt. Mutta Dazzleglass Creme on varmaan jotakin samantyyppistä kuin Dazzleglass, mutta cremena. 

Huulikiiltojen määrää mietin, sillä oletin automaattisesti että näissä lahjapaketin huulikiilloissa olisi vähemmän tavaraa kuin MACin huulikiilloissa normaalisti. MACin huulikiillothan ovat nimittäin valitettavan kuuluisia siitä, että saattavat näyttää pakkaukseltaan isommilta kuin mitä sisältö todellisuudessa on. 

MAC ilmoittaa Guilty Passionsin Cremesheen Glassin ja Dazzleglass Cremen kooksi 1,9 grammaa ja Dazzleglassin kooksi 2,6 grammaa.

Get Rich Quick on siis näistä suurin. Normaalisti MACilla Cremesheen Glass-huulikiiltojen koko on 2,4 grammaa ja Dazzleglassien 1,9 grammaa. Näissä minihuulikiilloissa on siis ilmeisesti juuri toisinpäin. Todella hämmentävää, varsinkin kun pakkaukset ovat aivan samankokoisia!

3 kommenttia:

 1. Kaikenlaiset speciaalipakkauksethan on aina suloisia ja söpösiä,mutta miten sun tulee niitä käytettyä?Säilytteletkö kiiltoja niissä vai laitatko rasiat jonkinlaiseen uusiokäyttöön ja kiillot tms sisällöt meikkipöydän laareihin?

  VastaaPoista
 2. Ted Bakerin muovilaukut ei iske minuunkaan, mutta saman sarjan iPhone-kotelo <3 <3 !! Haluuuuun!

  VastaaPoista
 3. TylyMuija: Minusta pakkaukset ovat kyllä sen verran ihania, että säilytän tuotteet niissä ja kaivan sieltä aina tarvittaessa käyttöön. Kausikokoelmat ovat minulla tällä hetkellä vain isossa paperikassissa, mutta haaveilen kyllä että joskus saisin oman meikkaus-/vaatehuoneen (eli boudoirin!), jonne saisin lasivitriinin ja ne sinne esille ansaitsemalleen paikalle. Niin nättejä ne ovat!

  Mutta kyllähän tällaiset erikoiskokoelmien rasiat voisi myös uusiokäyttää sitten kun tuotteet ovat joskus loppuneet. Ei ehkä kuitenkaan niitä MACin viime joulun jättimäisiä, läpinäkyviä joulupalloja, mutta tämä tämän joulun "hatturasia" sopisi kyllä hyvin esim. korujen säilytykseen sitten kun huulikiillot on joskus käytetty. Mikä ei kyllä minun huulikiiltomäärilläni tule valitettavasti ihan heti tapahtumaan! :)


  Sannu: Minäkin oikein pohdin asiaa tätä juttua kirjoittaessani, kun kerran yleensä tykkään Ted Bakerin vaatteista. Vaatteet ovat usein perinteisistä ja laadukkaista kankaista: silkkiä, satiinia, villakangasta tai tweediä. Erikoisista leikkauksistaan ja kuoseistaan huolimatta ne ovat ehkä jopa vähän konservatiivisia. Siksi varmaan ne laukut ovat kontrastin vuoksi tosi muovisia. Eli näyttävät sitten hyviltä niiden vaatteiden kanssa! :)

  Ted Bakerilla on kyllä ollut upeita iPhone-koteloita. Niissä on usein niitä samoja kuoseja kuin vaatteissa. Itse olen halunnut sellaista kukka- tai lintukuosista.

  Mutta sinä varmaan tarkoitit sellaista muovista iPhone-koteloa rusetilla. IPhonen kanssa se minusta sopiikin, kun siinähän on vain käytännöllistä että suojus on muovia. Lisäksi ne näyttävät aika söpöiltä! :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)