keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Ziaja arganöljylinja

Puolalaiselta edullisia, mutta laadukkaita ihonhoitotuotteita tekevältä Ziajalta tuli syksyllä uutuutena luonnonöljyihin pohjautuvat kolme tuoteperhettä:

Argan: kosteuttaa ja ravitsee erittäin kuivaa ihoa.

Avokado: virkistää kuivaa ihoa.

Viinirypäle: kosteuttaa ja kiinteyttää kuivaa ja herkkää ihoa. 


Kaikkiin tuotelinjoihin kuuluu kevyempi vartalovoide (400 ml), täyteläisempi vartalovoi (200 ml), käsivoide (80 ml) ja kasvovoide (100 ml).

Hinnat ovat vartalovoide 7,95 euroa, vartalovoi 9,95 euroa, käsivoide 4,95 euroa ja kasvovoide 8,95 euroa.

Ziajalla on lisäksi mm. kaakao-, kookos-, appelsiini- vuohenmaito- ja oliivi- ihonhoitotuotteita. 

Itse olen ollut ihastunut erityisesti Ziajan kaakao- eli Cocoa Butter -tuotelinjan aitoon, ihanaan suklaantuoksuun. Myös Elle-lehti palkitsi Ziajan Cocoa Body Butter -vartalovoin keväällä 2012 Elle Beauty Awardsilla sen ravitsevan koostumuksen, miellyttävän tuoksun ja ihon ongelma-alueitakin tehokkaasti kosteuttavan ominaisuuden vuoksi.   


Ziajan saatavuus on mielestäni ehdottomasti paras täällä pääkaupunkiseudulla, jossa voi aina mennä käymään Ziajan maahantuojan Face Helsingin myymälässä Kalliossa (Vaasankatu 6).

Muut Ziajan jälleenmyyjät löytyvät täältä. Ziajalla on välillä myös kampanjoita Sokoksen kanssa, jolloin Ziajan tuotteita myydään siellä. Ehkä ne putkahtavat nyt taas joulun jälkeen Sokoksen aleen. 

Kauneustavaratalo Even verkkokaupassa on myös hyvät valikoimat Ziajaa. Verkkokaupassa on vieläpä ilmainen toimitus jouluun asti. 


Maahantuoja Face Helsingin kaupassa Kalliossa on toki paras valikoima, ja lisäksi usein erilaisia tarjouksia Ziajan tuotteista. Muita saman maahantuojan myymiä merkkejä ovat Denova Pro, MIYO ja uusimpana meikkimerkki Paese.

Pistäydyin itsekin tänään Face Helsingillä ihailemassa tuotteita ja nauttimassa joulun tunnelmasta.


Sain jo aiemmin syksyllä testiin tämän Ziajan Natural Argan Oil -vartalovoin.

Silloin sain hyvän vinkin, että erittäin kosteuttavana arganvartalovoi sopisi kuivalle iholle erityisesti talvella.

Arganöljy-vartalovoi sisältää A- ja E-vitamiineja ja Omega-rasvahappoja, jotka suojaavat ja ravitsevat ihoa.

Tuoksun Arganöljy-vartalovoissa luvataan olevan ylellinen ja elegantti.


Minua jännitti vähän etukäteen, että miten vartalovoi sopisi erityisesti talvella kuivuvien säärieni kosteutukseen. Koostumus oli kuitenkin notkeampi kuin vartalovoissa yleensä, joten voidetta oli helppo levittää. Silti kosteutustehot olivat riittävät kovilla talvipakkasillakin.

Tsekkasin tuotteen incin, ja se on täynnä kosteuttavia ja pehmentäviä ainesosia. Myös voiteen tuntu iholla on pehmoinen ja kosteuttava. Siitä huolimatta se imeytyy kohtuullisen nopeasti.

Tuoksua minun on kiitettävä erityisesti. Se on puhdas, aavistuksen kukkainen ja ylellinen. Ei puhettakaan arganöljyn luonnollisesta tuoksusta, joka muistuttaa ikävä kyllä suoraan sanottuna hevosenlantaa.

Väittäisinkin, että jos tämä voide lyötäisiin esimerkiksi Chanelin purkkiin ja laitettaisin hinnaksi lähemmäs 100 euroa, unelmoisin tästä päivin ja öin. Nyt tätä saa sen sijaan Ziajalta 10 eurolla.  


Ihastuinkin tähän Arganöljyvartalovoihin niin paljon, että kävin tänään ostamassa lisää Ziajalta, sillä talvi on valitettavasti pitkä.

Ostin samalla kokeiluun myös Arganöljy-käsivoiteen (4,95 euroa). Kaupan päälle sain myös näytteet viinirypäle- ja avokadovartalovoiteista, joten pääsen nyt testailemaan niitäkin. Ennakko-olettama on, että viinirypälevartalovoide on niistä kevyin ja avokadovartalovoi sitten kosteuttavan lisäksi myös virkistävä. 

9 kommenttia:

 1. Mun pitää kyllä ehdottomasti hommata tuo vartalovoi kokeiluun. Tykkäsin paljon Ziajan vuohenmaitolinjan vartalovoista, mutta kyllä nyt talven tultua mun kroppa kaipaa tehokkaampaa kosteutusta.
  Nämä Face Helsingin maahantuomat puolalaismerkit tuntuu olevan kaikki todella hyviä hinta-laatusuhteeltaan :)

  VastaaPoista
 2. Mä en tajua miten en koskaan eksy tuonne vaikka kävelen noin kerran viikossa sen ohi (kun menen töistä metroasemalle). Siellä ei ikinä ole ketään sisällä muuta kuin myyjät niin en ole viitsinyt kun en tiedä ostaisinko jotain :P Ehkä jos keksin itselleni tarpeen niin sitten voisin käväistä :D Sama kuin ei tule käytyä Mufenkaan pisteessä vaikka on ihan kulmilla.

  VastaaPoista
 3. Minä olen nyt pariin otteeseen kokeillut sitä Born to Bion 100 % arganöljyä ja mielestäni se haisee ihan oliiveille. Tai oikeastaan sille suolaisen etikkaiselle oliivipurkin liemelle. Pitkään mietin, mistä tuoksu on tuttu, ennen kuin keksin,

  VastaaPoista
 4. Edellisen kommentin viimeisen välimerkin kuuluisi olla piste. Ei ollut enää mitään jännittävää uutta sanottavaa. ;)

  VastaaPoista
 5. Mä tykkäsin mulla testissä olleesta avokadovartalovoista :) Tosiaan kosteuttaa hirmu hyvin! Ja tuoksu on mielestäni jopa parempi, kuin joissain Body Shopeissa...

  Mulla on myös tuo argan-käsirasva :)

  VastaaPoista
 6. Johis: Puolalainen kosmetiikka vaikuttaa kyllä olevan tosi laadukasta! Siellä on pitkät kosmetiikan valmistusperinteet, ja olen ymmärtänyt niin, että joidenkin huippumerkkienkin tuotteet valmistetaan Puolassa samoilla tehtailla ja raaka-aineista kuin nämä kotimaisetkin. :)

  Tykkäisit kyllä varmaan arganvartalovoista, sillä se on mielestäni aika kosteuttavaa. Ei kuitenkaan mitään paksua tahnaa, joka ei imeytyisi ihoon millään, vaan miellyttävän kevyttä ja helppoa myös käytössä. :)


  Duvessa: No kurkistapa nyt ihmeessä sisään! :) Ei tarvitse varmaan välttämättä ostaa mitään, voihan sitä mennä ensin vain kartoittamaan tarjontaa ja tutustumaan tuotteisiin. :)

  Yksi tuote jota kyllä suosittelisin sulle on Ziajan ihana lapsille tarkoitettu colan tuoksuinen suihkugeeli. Siitä on myös todella herkullinen cookies & cream -versio. Tosi ihanat tuoksut, vaikka joululahjaksi! :)

  MUFE:lla kannattaa myös ehdottomasti käydä, olin itsekin siellä eilen. Ne sijaitsevat Face Helsingin kanssa vielä niin kätevän lähekkäin. MUFE:lla on tällä hetkellä joulumyyjäiset lauantaihin 22.12. asti käynnissä, ja siellä on iso pöytä täynnä kaikenlaisia huipputuotteita - 50 %. Löytyy mm. syksyn Black Tango -kokoelma, viime kevään Boheme, viime joulun voidemaisen Aqua Cream -duon sisältävä paletti joka on mm. Mustaa Kajalia Heidillä, luomivärejä ym. Löytäisit sieltä varmaan vaikka mitä, suosittelen ehdottomasti! :)


  Nekku: Minulla on kanssa se Born to Bion puhdas arganöljy, mutta en ole vielä ottanut sitä kunnolla käyttöön. Varmaan kun pakkaset tästä vielä pahenevat, tulee sillekin tarvetta. :)

  Sun harjaantunut nenä poimikin sieltä suolalientä ja oliivia. Mä ajattelin vain sitä hevosenlannan odouria. Joka tapauksessa ei kovin miellyttävää, eli sopii ehkä paremmin vain kotikäyttöön. :) Onneksi tuo Ziajan vartalovoi ei tuoksu samalta, hyvin on saatu häivytettyä alkuperäistuoksu. :)

  VastaaPoista
 7. Elisa: Miten kiva että sinäkin tykkäsit avokadovartalovoista! Harkitsin että olisin ostanut senkin kokeiluun, mutta kyllä tuo vielä kosteuttavampi arganvartalovoi on varmaan omalle kuivalle iholleni paras. Ja nythän pääsen onneksi tuosta näytteestä kokeilemaan myös avokadovartalovoita. Kiva päästä sitten myös tuoksuttelemaan sitä. Ymmärtääkseni siinä on vähän eri tuoksu kuin arganissa, mutta varmaan kyllä ihan yhtä hyvä. :)

  Argankäsivoiteen suhteen voidaan sitten vaihdella kokemuksiamme. :) Olen tykännyt kovasti myös Ziajan kaakaokäsivoiteesta, mutta ajattelin että tuo argan olisi vielä kosteuttavampi näille talvikeleille, ja parempi myös yökäyttöön. :)

  VastaaPoista
 8. Mun pitäiskin näistä Ziajan jutuista tehdä postausta...

  VastaaPoista
 9. Kissis: Ai miten kiva, niin päästään lukemaan sunkin mielipiteitä!

  Itseni ovat kyllä nämä Ziajat yllättäneet tosi positiivisesti. En olisi muuten tiennyt että puolalainen kosmetiikka voi olla näin hyvää, vaikka onhan meillä toki jo Inglot. Olisin ollut varmaan vähän ennakkoluuloinen. :)

  Kiva myös että Ziajalta tuli nyt luonnonöljyihin perustuvia tuotteita, sillä itse olen nyt todella innostunut öljyistä kauneudenhoidossa, niin kuin varmaan moni muukin. :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)