keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Grön och skön

Hejsan snyggisar (vaihteeksi näin på svenska)!

Olettehan jo nähneet Vickanin puvun maanantain Nobel-juhlassa?

Alle vuoden vanhan Estelle-vauvan äiti repäisi trendikkäällä, häikäisevän vihreällä paljettimekolla Ruotsin vuoden seurapiiritapahtumassa. Vihreässä värissä on kyllä energiaa!

Tyrmäävän upea vihreä pitkä iltapuku oli libanonilaissyntyisen Elie Saabin suunnittelema. 

Victoria on käyttänyt Elie Saabia jo mm. ensimmäisissä virallisissa valokuvissaan Daniel Westlingin kanssa, häidensä aattona, Englannin prinssi Williamin ja Kate Middletonin häissä sekä Estellen kastajaisissa. Elie Saab taitaa siis olla prinsessan lempisuunnittelija. Tämä on tietysti meille rojalisteille hyvin kiinnostava tieto!

Mitä minulle tuli sitten melkein ensimmäisenä mieleen Victorian Nobel-juhlan puvusta? No tietenkin kynsilakat.


Jos Victorian vihreä paljettipuku olisi kynsilakka, se olisi tämä italialaisen Laylan vihreä Ceramic Effect -paljettilakka numero 54. 

Näitä Laylan paljettikynsilakkoja myydään mm. Sokoksella ja hinta on 9,90 euroa. Omani olen saanut blogiyhteistyön kautta.

Toinen kynsilakka, jota Victorian puku muistuttaa, on China Glazen uuden Cirque du Soleil -kokoelman kerrassaan upea kirkkaan vihreä glitterkynsilakka Running in Circles.

Välttämättä ei siis tarvitse pukeutua täyspitkään vihreään paljetti-iltapukuun, vaan vihreää kimallusta voi käyttää asusteena myös muuten. Myös vihreä paljettinen iltalaukku voisi olla aika hieno.


En ole vielä testannut Laylan vihreää paljettilakkaani, mutta epäilen että se vaatii alleen toisen vihreän kynsilakan parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Vaihtoehtoina siihen minulla on L'Orealin vihreä creme Green Couture tai IsaDoran säihkyvän vihreä Beetle Green, joka on kyllä ihan riittävän hieno yksinäänkin.  

Tällaiset näyttävät, värikkäät kynsilakat ovat parhaimmillaan asusteena esimerkiksi mustan asun kanssa, niin kuin IsaDora neuvoo mm. tuota Beetle Greenia käyttämään. 


Kirkasta vihreää voi käyttää asusteen tavoin myös silmämeikissä.

Rakastuin tähän L'Orealin uudistuneiden Color Riche Les Ombres -luomiväripalettien mainoslehtisen vihreään meikkiin heti. Rohkeasti vain vedetty kirkasta ruohonvihreää silmiin, ja vaikutelma on aivan valloittava! Huomaattehan myös kivana yksityiskohtana mustan kynsilakan.

Karkkipäivä-blogin Sannihan tosin jo paljasti tähän Claudia Schifferin vihreään lookiin liittyen, että sitä ei ole tehty ainakaan Suomessa myynnissä olevilla L'Orealin Color Riche Les Ombres -luomiväripaleteilla, sillä niistä ei tämänsävyistä vihreää väriä löydy.Onneksi sentään kosmetiikkabloggaajan lähes loputtomista varastoista löytyy myös lähelle meneviä vihreän sävyjä. 

Oikeanpuoleisimmasta IsaDoran kesän 2009 Delirious -luomiväripaletin vihreästä minulla tulee aina mieleen sana acid green. Se ei ole aivan yhtä ruohonvihreä kuin Claudia Schifferin meikissä, mutta kyllä se varmasti kävisi. Deliriousista löytyy myös keltainen luomiväri vihreän kaveriksi. Kellanvihreää on käytetty myös Claudia Schifferin meikisssä.

Keskellä oleva Viva la Divan Light Green on kevyt keväinen ruohonvihreä. Yhdessä Deliriousin vihreän kanssa sillä päästäisiin varmaan lähimmäksi Claudian meikkiä. 

Vasemmalla oleva IsaDoran kevään 2009 (edelleen vakiovalikoimassa) Blooming Spring -paletin vaaleanvihreä voi olla liian pastellinen ja heleä tähän meikkiin, vaikka muuten ihana onkin. 

Keltaista voisi levittää meikissä lähelle ripsirajaa, Viva la Divan Light Greenia siihen yläpuolelle liikkuvalle luomelle ja Deliriousin vihreää ylimmäksi, käänteisen smoky eyen tapaan.

Teen vielä joku kerta meikin tuon mallin mukaan niin näette sitten. Grönt är skönt!

4 kommenttia:

 1. Katselin kanssa noita Laylan lakkoja yksi päivä Sokoksella. En tosin raaskinut ostaa, kun kympin melkeen maksoi. Mutta erityisesti sellanen violetihkon värinen oli ihana! Se muuten näytti juurikin samanmoiselta kuin nyt hehkutettu Fantacy Fire, mutta vain glitterlakka :D

  VastaaPoista
 2. Lunalii: Tavallaan minusta 10 euroa on näistä paljon, jos vertaa esim. IsaDoran tai Max Factorin kynsilakkoihin tai johonkin Seppälästä saataviin. Mutta toisaalta kun vertaa esim. Opeihin ja Essieihin, niin se on vähän. Kaikki on niin suhteellista. :) Kivaa kyllä kun on valinnanvaraa! :)

  Se violetti Ceramic Effect -kynsilakka on kyllä upea. Shiny Nail Art -blogin Shiny himoitsi sitä kovasti, mutta en tiedä onnistuiko hän lopulta saamaan sen.

  Minulla on tämän vihreän Ceramic Effectin lisäksi myös punainen. Lisäksi se beigen-vaaleanpunainen olisi ollut minusta tosi kiva. :)

  Toivotaan että nämä tulisivat vaikka aleeseen! :)

  Ostin itse sen Max Factorin Fantasy Firen viime viikolla. En ole ehtinyt vielä kokeilla, mutta jossakin vaiheessa teen jutun tänne blogiinkin. Kassalla jopa myyjäkin ihaili sitä kun ostin sen. :)

  VastaaPoista
 3. Olipas ihana puku Vickanilla! Itse vähän arastelen vihreää värinä, vaikka joskus olen sitä lempparivärinäkin pitänyt :)

  Mä ehdin ostaa tuon Fantasy Firen heti ekana päivänä kun se tuli Stockalle myyntiin, ja sanoinkin siinä myyjälle että nämä tulevat menemään nopeasti (vähän vinkkinä että kannattaisi minimimääriä tilaukseen nostaa). No, eikös ne olleet parin päivän päästä loppu eikä täydennystä ole näkynyt. Ainakin yksi pullollinen olisi kiva sitä vielä saada, kun ei tuosta minipullosta riitä kuin muutamaan manikyyriin.

  VastaaPoista
 4. Elisa: Minustakin Victorian puku oli myös aivan täysosuma! Vickan on mielestäni joskus vähän varovainen ja konservatiivinen pukeutuja, ja jää helposti siskonsa Madeleinen varjoon. Senkin vuoksi oli niin hienoa, että Victoria pääsi nyt loistamaan. Rohkeus kannattaa! :)

  Kiva että ehdit myös saada sen Fantasy Firen! Täällä Helsingissä sitä on ollut ainakin vielä jonkin verran jäljellä, mutta se loppuu kyllä varmaan ensimmäisenä niistä Max Factorin kausikokoelman sävyistä.

  Itsekin ryntäsin heti kaupaan kun kuulin että sitä on saatavilla, ja onnistuin hyvin saamaan vielä omani. Luulen, että minulle riittää tuo minipullokin, kun kynsilakoista ei ole tässä huushollissa varsinaisesti pulaa. :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)