sunnuntai 2. joulukuuta 2012

IsaDora joulu 2012 Northern Lights -kokoelma

Aloitetaan joulukuu täällä Pumpulipupussa ihanan IsaDoran joulukokoelman esittelyllä.

IsaDoran tämän vuoden joulukokoelman nimi on Northern Lights.

Inspiraationa kokoelmalle on ollut pohjoisen talvimaiseman luonnon kauneus. 

Northern lightshan tarkoittaa revontulia. Sinänsä kokoelma voisi siis olla värikkäämpikin, mutta se on enemmänkin pakkasen huurteinen. 


Tässä on kokoelman lookkikuva: jäistä, kylmää kauneutta. 

Silmämeikissä on huurteista valkoista ja liilaa, ja huuletkin ovat hyvin vaaleat. Kynsilakka on hopeinen.

Minusta on kyllä kivaa, että ruotsalainen IsaDora on ottanut meikkikokoelmaansa inspiraation tällä kertaa pohjoisen luonnosta.


Tässä on Northern Lights -kokoelman kylmä look.

Siihen kuuluu violetti luomiväripaletti Northern Lights (16,20 euroa), valkoinen (!) huulipuna Marshmallow (13,20 euroa) ja hopeinen kynsilakka North Star (8 euroa)

Kaikki tuotteet ovat hyvin glitterisiä ja hileisiä. 

Lisäksi kokoelmaan kuuluu hopeinen voidemainen Cream Mousse Eyeshadow -luomiväri Stardust (16,20 euroa) ja hopeinen glitter-eyeliner Silver (16,90 euroa).   


IsaDora on viime aikoina tehnyt kausikokoelmiinsa sekä kylmän- että lämpimänsävyisen lookin. Tämä onkin järkevää, niin jokaiselle naiselle löytyy sopivat värit.

Tässä on Northern Lights -kokoelman lämmin look, jonka sain testattavakseni IsaDoralta.

Lämpimään settiin kuului Lynx -luomiväripaletti, kultainen glitter-eyeliner Gold ja punainen huulipuna Red Carpet. Lämpimän lookin kynsilakka on kultainen Arctic Treasure. 

IsaDora hyödyntää välillä jo aiemmin ilmestyneitä tuotteita näissä kausikokoelmissa. Tällä kertaa niin on tehty tuon lämpimän lookin huulipunan osalta, sillä Red Carpet ilmestyi alunperin IsaDoran syksyn 2012 Paradox-kokoelmassa. 


Hopeisen ja kultaisen kynsilakan lisäksi Northern Lights -kokoelman kuuluu vielä kolmaskin glitterkynsilakka, tummansininen Polar Nights hopeisella glitterillä.

Se on ottanut inspiraationsa varmaan suoraan pohjoisen öisestä tähtitaivaasta.Lynx-luomiväripaletti on saanut nimensä varmasti Lynx lynxista eli ilveksestä. 

Ymmärsin niin, että sekä Lynx että liila Northern Lights -luomiväripaletti olisivat jäämässä IsaDoran vakiovalikoimaan.

Lynx on koostumukseltaan hyvin hileinen ja glitterinen. En välttämättä suosittelisi sitä päiväkäyttöön, mutta iltameikkiin sen kimallus on oikein hyvä. Lisäksi se kaipaa pysyäkseen silmämeikinpohjustajaa. 


Sain Lynxin mukana tällaisen meikkiohjeen sekä kylmälle että lämpimälle lookille.


Tässä on ensimmäinen silmämeikkiyritys Lynxilla.

Yritin tehdä niin kuin kuvassa, eli vaalein beige aivan sisänurkassa, sitten kulta, perään ruskea ja aivan ulkonurkkaan ja alaluomelle viininpunaisin sävy.

Kultaisen rajauksen jätin pois, sillä olin menossa tällä meikillä töihin. 

Minulla oli tässä alla voidemainen pohjustaja, joka oli kuitenkin ilman puuterointia ehkä liikaa jopa Lynxin hileiselle koostumukselle. Luomivärit jämähtivät siihen kiinni ja minulla oli some serious trouble häivytyksen kanssa.

Näyttää aika kauhealta kuvassa, kun runsas kiilto vielä korostaa silmäluomen ryppyjä. Joskus on varmaan kuitenkin ihan hyvä nähdä tällaisia "kun kaikki ei mennyt niin kuin Strömsössä" -meikkikuvia.  


Toisella yrityksellä olin jo viisampi ja jätin varsinaisen voidemaisen pohjustajan pois, ja laitoin luomivärien alle vain Urban Decayn kevyttä Eyeshadow Primer Potion -silmämeikinpohjustajaa vähän puuteroituna. 

IsaDoran Facebook-sivuilla on erinomaiset tutorial-kuvat silmämeikkiin Lynx-paletilla. Tein täsmälleen niin kuin niissä neuvottiin, ja näin kauniin pehmeää jälkeä sain.

Tässä siis kultainen sisänurkassa, beige keskellä ja ruskea ulkonurkassa. Alaluomella on aavistus viininpunaisen-ruskeaa sävyä. 

Lynx-paletilla saa kyllä kunnolla kimallusta silmämeikkiin ja aivan tähtisilmät aikaiseksi!


Aluksi ihmettelin, että miksi IsaDora oli yhdistänyt Lynxiin kirkkaan punaisen huulipunan. Ajattelin itse, että joku nätti nude tai persikkainen olisi ollut sopivampi.

Kun kokeilin kuitenkin käytännössä, huomasin että lämpimän punainen huulipuna sopi kultaisen-persikkaiseen silmämeikkiin erittäin hyvin. Silmämeikki jää nimittäin kaikesta glitteristään huolimatta sen verran vaaleaksi, että punaiset huulet tuovat meikkiin väriä ja säpinää. 

Red Carpet -huulipuna on mattakoostumusta, ja aivan täydellinen, lämmin punainen omalle lämminsävyiselle iholleni. Mattana se on hieman kuivattavan tuntuista, mutta tarvttaessa siihen voi laittaa syksyn Paradox-kokoelmassa ilmestynyttä samansävyistä punaista Red Carpet -huulikiiltoa päälle. 


Tästä IsaDoran joulukokoelmasta on muuten sellainen tarjous, että kaksi kokoelman tuotetta ostaessaan saa Northern Lights -käsikorun kaupan päälle. 

Koru on minusta muuten samanlainen kuin IsaDoran Pearls of Passion -kevätkokoelmassa 2012 oli, mutta siinä on sydämen tilalla tähti.

Olen itse pitänyt Pearls of Passionin käsikoruista kovasti. Minulla on niitä kaksi valkoista ja vaaleanpunainen (okei joo, ostin aika monta tuotetta kokoelmasta, IsaDoran kevätkokoelmat ovat suuri heikkouteni). 

Northern Lights -koruja on kolme erilaista, valkoinen, harmaa ja musta, ja sellainen pitäisi saada kaupan päälle ainakin Stockmannilta, Sokokselta, Anttilasta ja Kickseistä. 

7 kommenttia:

 1. IsaDoran kokoelmakuvat ovat jotenkin vieraannuttavia kun ovat niin voimakkaasti retusoituja. En oikein osaa suhtautua niihin oikealla tavalla vaan koen ne jotankin liian siloitelluiksi.

  Kiva kuulla että silmämeikkipaletit ovat mahd. jäämässä normaaliin valikoimaan. Mullakin on sitten jossain vaiheessa mahdollisuus nämä bongata. Kylmäpaletti ei luonnollisestikaan ole minua varten, mutta lämmin on ihan kiinnostava. Joskin innostusta laimensi kummasti mainitsemasi hileisyys ja glitterisyys. Mites pigmentit esim. verrattuna kevään kokoelmaan joka on ilmeisesti samantyyppista glitterhohto-laatua?

  Lynx-paletti siis kiinnostaa jollakin asteella, mutta....

  VastaaPoista
 2. Eiko: Minä taas pidän IsaDoran mainoskuvia aika selkeinä. Niistä näkee mielestäni aina hyvin, miten meikki on tehty. Uskon myös, että mainoskuvissa käytetään oikeastikin kokoelman tuotteita, sillä itsekin niillä saa aikaan aika samanlaiset värit. :)

  Tokihan kuvia on varmaan photoshopattu, ja malli näyttää niissä välillä tosi nukkemaiselta. Mutta uskon, että hän on nukkemaisen kaunis ja melko täydellinen oikeastikin. :)

  Minä yllätyin tosi paljon siitä tiedosta, että nämä joulukokoelman luomiväripaletit olisivat jäämässä IsaDoran vakiovalikoimaan. Jotenkin itse yhdistin nämä runsaan glitterinsä vuoksi vain tähän juhla-aikaan.

  Aina välillähän IsaDora tekee niin, eli kausikokoelman tuotteet jäävät myös vakiovalikoimaan. Niin kävi ainakin kesän 2011 Khaki Bronze -luomiväripaletille ja kevään 2009 Blooming Spring -paletille. Mikä oli sinänsä aivan mahtavaa, koska molemmat kuuluvat kaikkien aikojen suosikkeihini IsaDoralta. :)

  Nämä Northern Lights -kokoelman luomiväripaletit ovat mielestäni molemmat tosi hileisiä ja glitterisiä. Vähän epäilen, että pitäisitkö Lynxista. Se sopii erinomaisesti juhlakäyttöön, ja itse suorastaan rakastuin yhdistelmään Lynx ja punainen huulipuna.

  Pigmentti Lynxissa on kyllä parempi kuin viime kevään Pearls of Passionin luomiväripaletissa. Mutta kovin hileinen se on silti, eli tyypillinen glitterluomivärin koostumus. :)

  VastaaPoista
 3. Valkoinen huulipuna? Melkeimpä pakko-ostos :)

  VastaaPoista
 4. Kätsy Kissa: IsaDoralla on ollut näitä valkoisia huulipunia ennenkin. Onkohan se jotain 1980-luvun perintöä, jolloin IsaDora on perustettu. :)

  Vuoden 2010 joulukokoelmassa Glitzy oli myös valkoinen glitterhuulipuna Snow Glitz. Se oli samaa Perfect Moisture Lipstick -laatua kuin nyt tämä uusi Marshmallowkin (musta hylsy). Sitten tässä välissä myös Jelly Kiss -huulipunissa (hopeinen hylsy) oli valkoinen huulipuna Rainbow.

  Minulla on jo tuo Snow Glitz, joten taidan passata tämän Marshmallown. Mutta ehkä tytöllä on hyvä olla myös yksi valkoinen huulipuna. Sinuna odottaisin kyllä melkein joulun aleisiin asti, sillä voi hyvin olla että niitä jää sinnekin, ei ehkä se suosituin sävy tästä kokoelmasta. :)

  VastaaPoista
 5. Loistava idea että löytyy sekä kylmiä että lämpimiä sävyjä! Luomivärien koostumus tosin näyttää jo pelkkien kuvien perusteella tosi haasteelliselta, niinkun jo totesitkin :S

  IsaDorasta kun pidät, niin vinkkaanpa arvonnasta missä olis sitäkin tarjolla (jos vinkkaan jo toistamiseen niin sori xP)

  http://evestemptations.blogspot.fi/2012/11/eves-temptations-1-v-synttari-kilpailu.html

  VastaaPoista
 6. Niin ja onnea muuten G&G:n arvonnan voitosta! :D

  VastaaPoista
 7. Eve: Minustakin kylmä ja lämmin look samassa kokoelmassa ovat loistavaa palvelua. Diorillahan on mielestäni usein myös sama, eli molemmille sävytyypeille löytyy kokoelmasta varmasti sopivat tuotteet. Helpottaa myös valintoja!

  Tällainen glitter-hilekoostumus on mielestäni kyllä vähän työläs ja hankala lopputuloksen kannalta. IsaDoralla on ollut kyllä viime aikoina näitä paljon, kun glitter on muotia. :) Mutta IsaDorahan on suunnattu nuoremmille käyttäjäryhmille, joten heille kyllä kimallus sopii. :)

  Totta kai saa mainostaa arvontaa, kivaa kun siellä on myös ihanaa IsaDoraa tarjolla! :)

  Ja kiitos paljon! Sainkin sulta tietää ekana voittaneeni. En voinut millään uskoa, piti heti käydä kurkkaamassa. Niin ihanaa! :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)