keskiviikko 30. lokakuuta 2013

OPI Every Month is Oktoberfest -kynsilakka

Huh, vielä ehdin lakkaamaan kuukauden teemalakalla, OPI Every Month is Oktoberfestilla. 


OPI Every Month is Oktoberfest on mallikelpoisesti levittyvä tumma viininpunainen. Väri on samettinen, punaisella shimmerillä. Mukana on myös tummanruskeaa sävyä. Vähän kuin nyt niin muodikas mahonki.

Every Month is Oktoberfest peittää melkein jo yhdellä kerroksella, mutta kuivuu vähän mataksi. Ihan kaikki punainen shimmer ei valitettavasti tule kynsillä esille samassa mittakaavassa kuin pullossa, mutta ehkä paremmin kuitenkin kuin tämäntyyppisissä kynsilakoissa keskimäärin. Päällyslakka antaa lisää kiiltoa. 


Every Month is Oktoberfest kuului OPI:n Germany Collectioniin syksyltä 2012. Varmaan vain OPI voi ottaa aiheeksi Saksan, Sveitsin (syksy 2010), Hollannin (kevät 2012) tai Keski-Euroopan (Euro Centrale, kevät 2013) ja tehdä seksikkäitä glamour-kynsilakkoja. 

Aina välillä OPI palaa aiheissaan takaisin Amerikan mantereelle. Niin tänäkin syksynä kun kokoelman aiheena on San Francisco. Viimeksi Texas oli aiheena keväällä 2011 ja Touring America syksyllä 2011. 

OPI:n kynsilakoilla on usein tosi hauskoja nimiä. Germany Collectionissa suosikkini olivat Nein! Nein! Nein! Ok Fine! ja Schnapps Out Of It! 


Tumma vampy-viininpunainen on yksi suosikkivärejäni, joten samansävyisiä kynsilakkoja kuin Every Month is Oktoberfest minulla riittää jo ennestään. EMIO:n ostin Stockan alesta kesällä - 40 %:n alennuksella hintaan 10,30 euroa. 

Kuvassa sävyt klo 12 alkaen myötäpäivään: Chanel Diabolic, Chanel Rouge Noir, Kiko 374, OPI Skyfall, OPI Lincoln Park At Midnight, OPI Honk If You Love OPI (Touring America Collection), Isadora Purple Reign ja Essie Wicked. Keskellä näytöksen päätähti OPI Every Month is Oktoberfest. 

Chanelit, Kiko ja Essie Wicked ovat lähimpänä Every Month is Oktoberfestin sävyä. Muut ovat violetimpia ja OPI Skyfall taas punaisempi. Todellinen asianharrastaja kyllä näkee erot.


Tässä vielä lähisukulaiset valokuvassa.

Siitäkin näkee, että OPI Every Month is Oktoberfestissa on eniten tuota hurmaavaa shimmeriä. Kikossa on myös, mutta se on huomattavasti ruskeampi. Chanelit taas eivät hirveästi erotu toisistaan, klassikko Rouge Noir on kyllä ruskeampi kuin Diabolic.

Tämäntyyppiset kynsilakat ovat yleensä kynsillä lähes mustia, varsinkin näin lokakuun pimeydessä, kunnes valo osuu niihin ja ne heräävät eloon. Das ist schön!

12 kommenttia:

 1. Lakkasin juuri kynnet Essien Wickedillä, tuli ihan pakkofiilis laittaa viininpunaista kun se sopii niin ihanasti syksyyn :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viininpunainen on kyllä ihana, ja tänä syksynä vielä niin muodikaskin! :)

   Unohdinkin kirjoittaa tuohon juttuun, että Essie Wickedin pitäisi olla dupe Chanelin klassikolle Rouge Noirille. Pitääkin tehdä joskus vertailu että kuinka lähellä ne toisiaan lopulta ovat nyt kun minulla on molemmat. Ostin ensin Essie Wickedin kun en raaskinut hankkia Chanelia, mutta sitten ostinkin viimein lentokentältä myös sen.

   Essie Wicked on muuten yksi suosikkejani näistä, näyttää todella hyvältä varsinkin lyhyissä kynsissä ja kestää hyvin. :)

   Poista
 2. Mäkin kotiutin saman lakan aiemmin Sokoksen alesta. :) Kaunis on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai miten hauskaa! :) Kiva kun näitä OPI:n kausikokoelmia jää aina välillä aleenkin, kun täydellä hinnalla en yleensä raaski Suomesta ostaa, sen verran kalliita ovat. Seuraavana sitten aleihin varmaan tulevatkin Euro-Centralen lakat elleivät ole jo. :)

   Mietin itse Stockalla vähän tämän Every Month is Oktoberfestin ja German-icuren välillä, mutta lopulta tämän Every Month is Oktoberfestin salaperäinen tumma väri ja kaunis shimmer myi itsensä minulle. Enkä ole katunut, hieno kynsilakka! :)

   Poista
  2. Porin Sokoksella myytiin niinkin muinainen kuin OPIn Pirates of the Caribbean -kokoelma muutama viikko sitten pois 3 euron kappalehintaan. Kerrankin tuli satuttua paikalle kreivin aikaan, 6 Opia 18 eurolla!

   Poista
  3. Ei jestas, ja vielä Porissa jossa juuri viime viikonloppuna olin! Oi jospa olisin käynyt Sokoksella, mutta valitsin Ratsulan. Täytyy tarkkailla sitä aletarjontaa siellä Sokoksella jatkossa, noin halvalla en ole kyllä OPI:a koskaan nähnyt! :)

   Pirates of the Caribbean oli vielä tosi hieno kokoelma. Harvinaisia, murrettuja ja jäisiä pastelleja. Se taisi ilmestyä jo keväällä 2011. Ihme että sitä oli siellä edes jäljellä. Olet kyllä onnentyttö! :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Eikö olekin, Every Month is Oktoberfest on todella tyylikäs ja aika glamour! :)

   Poista
 4. Tuo on mun lempparisävy tänäkin syksynä, erittäin kaunis <3 Ihana, kun listasit muita tummia punaisia, olen meinannut unohtaa mun CG:n Drasticin hyllyyn! Just mieteinkin, mitä laittais kynsille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehdottomasti nyt viininpunaista, se on tämän hetken The väri! Viininpunainen on kyllä upean tyylikäs. Se näyttää mielestäni usein parhaalta lyhyissä kynsissä, mutta kyllä se pitkiinkin sopii, tulee tosi naisellinen olo. :)

   Minun on vaikea edes sanoa mikä näistä omista tummista punaisista olisi suosikkini, kaikista pidän aivan hirveästi. Varmaan puolet näistä on kaikkien aikojen Top 10:ssä kynsilakoistani. :)

   Poista
 5. Mäkin kotiutin tuon Emotionin alesta! Ihana tumma lakka. <3 Toimi myös pohjana, kun koristelin nimettömät "viistosti alhaalta alkaen" L'Orealin Color Riche Nail Top Coat Gold Lurexilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Every Month is Oktoberfest on kyllä kaunis, ehdottomasti yksi parhaita noista viininpunaisistani. Ihme että sitä jäi noin paljon aleeseen, mutta ehkä monet vierastavat tummaa punaista. :)

   Hei telepatiaa, koska minäkin mietin juuri tänään Every Month is Oktoberfestin yhdistämistä kultaisiin koristeluihin. Tykkäsin siitä niin paljon, että olin lakkaamassa sillä heti toista kertaa peräkkäin uudelleen, mutta valitsinkin sitten mintunvihreän kynsilakan tähän väliin. Mutta ensi viikolla varmaan taas laitan Every Month is Oktoberfestia, viininpunainen sopii niin hyvin tähän vuodenaikaan, myös kultaan yhdistettynä! :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)