sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Meikki IsaDora Midnight Navy -geelieyelinerilla

Sain IsaDoralta testattavakseni tämän syksyn uutuuden, Waterproof Gel Eyelinerin sävyssä 07 Midnight Navy.

IsaDoralla ei ole aiemmin ollut valikoimassaan geelieyelinereita. IsaDoran geelieyelinereista 01 Black ja 02 Dark Brown jäävät IsaDoran vakiovalikoimaan, kun taas tummansininen Midnight Navy ja violetinpunainen 05 Aubergine ovat tämän syksyn kausisävyjä. 
Waterproof Gel Eyelinerin varressa on kätsysti pieni sivellin mukana. 

Sivellin ei ole itseasiassa mitenkään huono, vaikka yleensä aina käytän meikissä mielummin muita siveltimiä kuin näitä meikkituotteiden mukana tulevia.

Nude-blogin Erikalta näette kuinka tarkkaa ja kaunista jälkeä IsaDoran omalla siveltimellä voi saada aikaan. Tässä lookissa se ei ole niin tärkeää.  


Huitaisin Gel Eyelinerin omalla siveltimellä rajaukset, joissa Midnight Navyn sininen hohde tuli jo kauniisti esiin. 

Tällaisessa puolismoky-tyyppisessä meikissä rajausten kanssa ei kuitenkaan ole niin tarkkaa, niin kuin kohta näette. 

IsaDoran geelirajaus oli pigmenttistä, ja levittyi kohtuullisen hyvin. Vähän se tahtoi murustua, mutta intensiteetti oli hyvä ja tummansininen sävy tosi kaunis.


Käytin geelieyelinerin lisäksi Lancomen vanhaa kimaltavaa tummansinistä 604 Night Strass -luomiväriä ja IsaDoran vuoden 2011 Fanciful-kevätkokoelmasta ihanaa 60 Lilac Daydream -singleluomiväriä. 

Oikein öinen päiväuni siis.  


Tykkään käyttää tällaiseen smoky-tyyppiseen meikkiin pohjimmaisena nimenomaan geelieyelineria tai pehmeää rajauskynää, sillä sen päälle levittyy hyvin tumma luomiväri.

Geelirajaus näkyy luomivärin alta tummempana ja hohtavana kun valo osuu siihen.

Tämä on oikea kiireisen uranaisen unelmameikki aamuisin, sillä tässäkään vaiheessa ei ole niin tarkkaa. Tummaa luomiväriä tuputellaan geelieyelinerin päälle vain rennosti vapaalla kädellä. 


Nimittäin kun sen nätisti häivyttää vaaleammalla luomivärillä, tässä tapauksessa liilalla, tulee siitä näin unenomaisen kaunis. 

Tykkäsin tästä meikistä kovasti, ja vielä enemmän luonnossa, sillä silmän ollessa auki meikki oli mielestäni tarpeeksi hillitty jopa päiväkäyttöön. Tummansininen vilahtaa meikistä aina vain kun silmiä räpsäyttää. 


Edes ripsiväriä ei tähän varmaan välttämättä tarvittaisi sillä rajaus on niin tumma, mutta lisäsin sen kyllä lopuksi. Sitäkin saa olla reilusti. 

Tässä ripsivärinä on IsaDora Big Bold, joka vetelee kyllä viimeisiään, mutta älkää antako sen häiritä. Sekin on jättimäisestä, helposti sotkevasta harjastaan huolimatta hyvä arkimeikkiin, sillä vain muutama veto riittää aikaansaamaan tuuheat, näyttävät ripset. Muuten täytyy kyllä sanoa, että sitä ei tule ikävä kun siitä tämän jälkeen luovuin.

8 kommenttia:

 1. Ihana mahtavat tummansiniset sävyssä luomivärissä ja gel eye linerissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tummansininen on kyllä kaunis ja tyylikäs väri, oikea royal blue, joten ihan turhaan sitä meikissä usein vältellään. Olen nyt itse innostunut kovasti tummansinisestä väristä, sillä saa hienoja meikkejä syksyyn. Suosittelen kokeilemaan! :)

   Poista
 2. Olipas kiva idea tämä meikki, kun minä tuota sinistä jotenkin hieman vierastan. Se Aubergine on ihanan sävyinen myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kun tykkäsit! Minusta tämä on hyvä tapa tuoda tummansininen meikki myös päiväkäyttöön. Kun sen keventää ylhäältä vaaleammalla luomivärillä ei se ole liian laitettu ja tumma arkipäiväänkään. :)

   Minulle sopisi varmaan myös tosi hyvin se viininpunainen geelirajaus kun minulla on vihreät silmät. Se voisi olla tosi kivan näköinen vaikka vaaleanpunaisen luomivärin tai ruskean kanssa, niin että viininpunainen rajaus saisi olla pääosassa. Täytyy tsekata se vielä kaupassa. :)

   Poista
 3. Tulipas kaunis meikki, ja loistava idea arki-aamuihinkin juuri tuo tumman värin häivytys vaaleammalla. Aion matkia heti huomenna! :)

  Tummansininen geeli näyttää muuten aivan upealta. Apua, olin ajatellut hankkia sen violetin version, mutta en enää tiedäkään.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos muru! :) Keksin idean meikkiin vähän sattumalta, kun tykkään käyttää geelieyelineria nimenomaan smoky-meikin pohjana, mutta päiväkäyttöön ei voi oikein tehdä perinteistä smoky eyeta kovin tummana, ja iltamenoja joihin erikseen meikkaisin minulla on aika harvoin. Näin voi käyttää sekä vaativampaa sinistä väriä että smokya töissäkin. Pidin itsekin meikistä kovasti. Senhän voisi hyvin tehdä myös muissa väreissä. violettina, viininpunaisena tai vaikka vihreänä. :)

   Tuossa IsaDoran Midnight Navy -geelieyelinerissa on tosi kaunis sävy. Se on tarpeeksi tumma, mutta kuitenkin sieltä vilahtaa valossa se upea navy-sininen. Aika harvinainenkin väri. Mutta se viininpuna-violetti Auberginekin on varmaan upea. Aion itsekin vielä kurkata sen kaupassa, sillä se sopisi varmaan kyllä hyvin vihreisiin silmiini. :)

   Poista
 4. On kyllä nätti meikki, Ihan sun näköinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana Heidi, täytyy olla kyllä onnistunut meikki kun mestarimeikkailijat täällä kehuvat. :)

   Itsekin pidin meikistä kovasti ja tein sen monta päivää peräkkäin, joten selvästikin sopi tyylini. Ihana! :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)