tiistai 8. lokakuuta 2013

Born to Biot

Voi katsokaa nyt näitä Born to Bion söpöläisiä, jotka sain blogia varten testiin!






Born to Bio on ranskalainen edullisempi luonnonkosmetiikan merkki. Sarjaan kuuluu suihkugeelejä, shampoita, deodorantteja, öljyjä sekä lasten ja miesten tuotteita.

Itselläni on ollut aiemmin testissä Born to Bion ihanat Tropical Mango- ja Shea-suihkugeelit. Kummastakin tykkäsin kovasti. Tropical Mangohan on nyt ajankohtainenkin, sillä se tuli lokakuun LivBoxin tilaajille. 

Born to Bion suihkugeelien tuoksu on hyvin luonnollinen ja luonnonmukainen, mehumainen ja aika mieto. Mango on makea ja shea pähkinäinen. Suihkugeelien ainesosapohja on kaikissa sama ja perustuu pihdankukkaveteen ja kasvisokeritensideihin, jotka ovat peseviä aineita. Vain tuoksu ymmärtääkseni vaihtelee. Nyt pääsin sitten ilokseni tuoksuttelemaan näitä muitakin suihkugeelivaihtoehtoja!

Parasta Born to Bion suihkugeeleissä ovat tuoksun ohella mielestäni pakkaukset. Näistä söpöistä pulloista tulee niin hyvälle tuulelle, että ne piristävät jo niin. Ei mitään perinteistä, tylsää, väritöntä ja asiallista luonnonkosmetiikkaa. Tähän aikaan vuodesta on tärkeää panostaa itsensä hemmotteluun, ja siinä nämä suloiset tuotteet auttavat kovasti. 






Vanilja Kookos -suihkugeelissä on yhdistelmä lempituoksujani vaniljaa ja kookosta. Tuoksu ei ole mikään kovin voimakas, mutta miellyttävä. 

Aloe Vera Bambu -suihkugeelin tuoksu on vihreä ja tuo mieleen raikkaan sademetsän. Sopii varmaan miehillekin. 






Olen haikaillut Born to Bion Villiruusu-suihkugeeliä jo pitkään, sillä olen nykyään ihastunut ruusuntuoksuun. Nyt sain sen testiin. Suihkugeelin tuoksu on melko mieto, mutta aika täsmälleen sama kuin ruusut luonnossa.

Mansikka-suihkugeeli sopii sitten niille jotka pitävät makeista ja karkkisista tuoksuista. Tämä on hyvin aito mansikka, aika kiva.  

Näiden lisäksi Born to Bion suihkugeelivalikoimaan kuuluvat Appelsiini, Mandariini, Monoi Kookos, Argania, Villit Marjat, Vihreä Tee, Persikka ja Orvokki

Born to Bion suihkugeelien hinta on n. 8-9 euroa. Itse olen kuitenkin ostellut niitä mm. Luonnonkosmetiikan messuilta, joilla hinta on ollut jopa vain 5 euroa. Born to Bion maahantuoja on mukana myös viikonloppuna 11.-13.10.2013 järjestettävillä I love me -messuilla Helsingin messukeskuksessa, joten toivotaan että niitä saisi sieltäkin.






Born to Bio -sarjaan kuuluu myös shampoita.

Tässä on normaaleille hiuksille tarkoitettu Mango Greippi -shampoo.

Lisäksi valikoimaan kuuluu Avokado Hunaja -shampoo kuiville hiuksille, Timjami Eukalyptus -shampoo hilseileville hiuksille ja Sitruuna Nokkonen -shampoo rasvoittuville hiuksille. 

Sarjassa on myös Sheavoita ja Tahiti Monoi -öljyä sisältävä korjaava hoitoaine.

Shampoiden ja hoitoaineen hinnat ovat samaa edullista luokkaa kuin suihkugeelienkin. Shampoot maksavat n. 8-9 euroa ja hoitoaine n. 13 euroa. 






Ostin jo aiemmin Herra Pumpulipupulle Born to Bion miesten Sitruuna-suihkugeelin. Nyt hän sai testiin tämän herkullisen Lakritsin.

Lisäksi miesten suihkugeeleissä on olemassa Guarana, Setripuu ja Inkivääri.

Herra Pumpulipupu pitää paljon luonnonkosmetiikasta, sillä luonnonkosmetiikan tuotteissa tuoksut eivät ole liian voimakkaita ja keinotekoisia, vaan luonnollisia. 






Uusi suihkugeeli olikin herralle tarpeen, sillä tässä on edellinen hänelle ostamani, saman maahantuojan Lavera Men Sensitiv 2 in 1 -suihkushampoo.

Tämä on muuten ensimmäinen kosmetiikkatuote, jota Herra Pumpulipupu on spontaanisti kehunut. Näkee varmaan purkistakin, että tämä on käytetty niin loppuun kuin vain voi. Miehethän tykkäävät usein tällaisista monitoimituotteista, joita voi käyttää sekä shampoona että suihkugeelinä. 






Suihkugeelien ohella Born to Bion parasta antia ovat mielestäni nämä luonnolliset öljyt. Olen itse ostanut aikoinaan tuon ison pullon Arganöljyä, ja nyt sain testiin Manteliöljyn.

Puhdas öljy on jotenkin ylellistä ja harvinainen tuote kosmetiikkasarjoissa. 

Arganöljy kosteuttaa vartalon aivan upeasti. Käytän sitä talvella kun iho on kuivimmillaan. Se tekee ihosta pehmeän ja täyteläisen kosteutetun. Keltaista nestemäistä kultaa pullossa! Arganöljyä suositellaan erityisesti kuivalle iholle ja siinä pitäisi olla myös antioksidanttinen vaikutus.

Manteliöljy sopii kuivalle ja herkälle iholle sekä myös vauvoille ja pikkulapsille. Sen pitäisi pehmentää, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. 

Olen käyttänyt Manteliöljyä nyt atooppisen kuiviin käsiini ensiapuna ja olen aivan ihastunut. Se toimii paremmin kuin kortisoni, kädet parantuivat melkein kerrasta. Ihania luksusöljyjä!

Näiden lisäksi Born to Biolla on saatavissa on myös Myskiruusuöljy, joka sopii arpien ja pigmenttiläiskien hoitoon. Sen pitäisi olla myös tehokas antioksidantti. Marraskuussa ollaan lanseeraamassa myös Monoi-kuivaöljy. Kuulostaa aika upealta!

Born to Bion öljyt ovat nykyään 50 ml:n pulloissa ja hinnat ovat Manteliöljy n. 12 euroa,  Arganöljy n. 18 euroa ja Myskiruusuöljy n. 20 euroa.   

Born to Bioa saa nykyään myös Prismoista ja isommista S-Marketeista. Yksi hyvä ostopaikka on Ruohonjuuri, josta ainakin ystäväni ovat hankkineet tuota Arganöljyä.

9 kommenttia:

  1. Vanilja-kookos, siinä olisi välittömästi oma valintani! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaniljan ja kookoksen yhdistelmä on kyllä loistava idea, miksiköhän sitä näkee niin harvoin. Kumpikin tuoksu on lempparini myös erikseen, joten aivan ihanaa kun ne on yhdistetty.

      Born to Bion vanilja-kookos on aika mieto ja luonnollinen, niin kuin merkin kaikki tuoksut, eli ei niin makea kuin synteettisemmät. Haluaisin itse tuoksuttaa myös tuota Born to Bion Monoi Kookosta, josko se olisi voimakkaampi. :)

      Poista
  2. Kuulostaa herkullisilta ja pullotkin tuovat mieleen jogurttijuomat tai pirtelöt. :D Tekisi mieli maistella noita. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta nimenomaan pullojen design on näissä Born to Bioissa luonnonkosmetiikaksi erityisen onnistunut, ja kiva kun suihkugeeleissä on tuoksuvaihtoehtoja niin paljon! Varmaan luonnonkosmetiikan maailmassakin tullaan jatkossa yhä enemmän näkemään myös tällaista viehättävää pakkaussuunnittelua, kun tähän asti kaikki on ollut aika asiallista ja ruskea-vihreän luonnollista. Paljon kivempi käyttää tuotteita, kun pullot ovat näin iloisenvärisiä! :)

      Poista
    2. Totta, olen täysin samaa mieltä!

      Poista
  3. Oooo, pitää vanilja-kookosta kokeilla ja mies varmaan haluaisi lakritsia. Pitää käydä näitä hankkimassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva! :) Mietin sitä lakritsia, että pitäisiköhän sitä koittaa itsekin, kun tykkään paljon lakritsin tuoksusta. :)

      Vanilja-kookoksessa tuoksu on aika mieto ja luonnollinen, eli ei sellainen voimakas (keinotekoinen?) kuten useimmiten. Eli kuten Kissis tuossa allakin suosittaa sitä kannattaa varmaan tuoksuttaa ensin. Itse haluaisin vielä kokeilla Monoi-kookosta, että mille se tuoksuu, onko ihanan trooppinen. :)

      Poista
  4. En pidä noista suihkugeeleistä en YHTÄÄN. Eivät tuoksu oikeen millekään, siis tosi vaisusti ja mun mielestä eivät edes pese hyvin :( Innostuin tilailemaan noita joskus netin kautta ja ärsytti, kun tilasin niin monta ja edelleen osa puoliks käyttämättä :(

    VastaaPoista
  5. Hyvä kun sanot suoraan! :)

    Olet ihan oikeassa, että näitä Born to Bion suihkugeelejä ei varmaan kannata tilata netistä, kun tuoksut ovat aika erilaisia kuin synteettisemmissä suihkugeeleissä, eli sellaisia tosi luonnollisia ja mehumaisia. Voi tulla pettymyksiä jos odottaa samanlaista tuoksua kuin tavallisissa suihkugeeleissä. Itse pidän näistä kyllä, juuri siksi että ovat niin luonnollisia eivätkä tippaakaan keinotekoisia. Mutta ehdottomasti kannattaisi tuoksuttaa kaupassa ensin ennen kuin ostaa! :)

    Tropical Mango tai tuo Mansikka voisi olla eniten sinua miellyttävä, sillä niissä on voimakkaimmat ja makeimmat tuoksut. Muita en sinulle kyllä suosittelisi. :)

    Pesuteho suihkugeeleissä on mielestäni ollut ihan hyvä, vaikka siinäkään ne eivät ole sellaisia kermaisia ja täyteläisiä, vaan ennemminkin tosiaan mehumaisia.

    Meillä Herra Pumpulipupu käyttäisi nämä suihkikset joka tapauksessa loppuun kun ovat luonnonkosmetiikkaa, eli ehkä kannattaa siirtää ne käyttämättömät miehen käyttöön jos hän vaikka tykkäisi. :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)