keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Hiusten muuttumisleikki

Olen aina rakastanut muuttumisleikki-juttuja. Muistaakohan joku aikalaiseni vielä TV2:n Hakupalat -ohjelman, joka tuli joskus 1990-luvun puolivälissä, ja jossa oli aina välillä kampaajan ja meikkaajan tekemä muuttumisleikki? Myös Anna-lehdessä on varmaan vieläkin Muuttumisleikki-sarja, joka on ollut aina suosikkijuttujani lehdessä. 

Tein uuden vierailun helsinkiläiseen trendikampaamoon, josta kirjoitin jo aiemmin ja hiukseni kokivat osittain tahattomastikin muuttumisleikin. Mutta ei haittaa, sillä pidän kovasti vaihtelusta!  


Tässä on lähtötilanne, punaista ja kiinasuoraa, niin kuin entinen kampaajani sanoi. 

Punainen väri oli kestänyt hiuksissa aika kauniisti, osin varmaan tyven liukuvärjäyksen ansiosta. Otsis oli kyllä ylikasvanut. 

Olin kuitenkin vähän kyllästynyt kirkkaaseen punaiseen, ja ajattelin että haluaisin palata ruskeampaan ja luonnollisempaan, lähemmäs omaa hiustenväriäni. Mutisin kampaajan tuolissa jotakin kinuskinvärisestä. 


Lopputulos on kuitenkin tässä, tuli aika tumma!

Ihanasti tuo tummanruskea kuitenkin shiftaa viininpunaiseen ja luumuun, sopii hyvin syksyyn. Kiiltääkin kauniisti!

Hyvä puoli on myös se, että tällaisen tumman tukan kanssa voi käyttää niin vahvaa meikkiä kuin haluaa. Kaikki tummat smokyt näyttävät tosi hyviltä.

Otsis on leikattu vähän vinosti, niin että se on keskellä otsaa pidempi ja nousee vähän sivuille. Some seriously sexy hair taas!

Kampaaja teki minulle vielä kiharat suoristusraudalla. 


Tässä on samalla I Love Me -messujen Outi Brouxin Remington-esityksen saldona uusi beibini. 

Outi Broux nimittäin antoi vinkkejä hiusten föönaamiseen, ja sanoi että sellaisella hiustenkuivaimella ei tee hiustenmuotoilussa oikein mitään, jossa ei ole erikseen lämmön- ja puhallustehon säätimiä. Lisäksi pitäisi olla ionisaattori, jolla saa kiiltoa.

No nyt on! Tämä kaunokainen on samanlainen kuin kampaajallanikin. 

Uskon, että föönaaminenkin on jossakin määrin välineurheilua, vähän samaan tapaan kuin meikkaaminenkin. Siksi en pidä 140 euron satsausta tähän Label M:n hiustenkuivaajaan turhana, tämä tulee kestämään vuosia.

Lisäksi se on vielä muotoilultaan kaunein näkemäni hiustenkuivaaja, kuin jokin design-esine. Ihana!


Kampaajani tehdessä kiharoita selitin hänelle kuinka en itse osaa kihartaa suoristusraudalla. Hän pyysi minua näyttämään miten teen. Siinä kävi sitten kerrasta selville että oikeaa tekniikkaa minulla ei ole ollenkaan. 

Muistin siis Outi Brouxin sanat hänen esityksessään, että taitavat tytöt tekevät kiharat suoristusraudalla, muiden kannattaa ehkä harkita erillisen kihartimen hankkimista.

Kampaajani suositteli Remingtonia. Sitä Outi Brouxkin messuilla edusti. Menin siis Stockalle etsimään sopivaa kiharrinta. Herran jestas siellä oli paljon valikoimaa, joten otin hädissäni tämän Remington Pearl Wandin koska - sitä Outi Brouxkin käytti! 

Ajattelin, että Pearl Wand olisi hyvä siitä, että siinä ei ole erillistä saksiosaa, jolloin hiuksiin ei jää niin helposti vekkejä. Hinta oli 39,90 euroa.  

Outi Brouxin mukaan tällainen kiharruspuikko sopii erityisesti lyhyille hiuksille. Minulla on puolipitkät, mutta ajattelin että jos tästä Pearl Wandista paksummalla mallilla Pearl Pro Curlilla tulisi liian loivaa lainetta. 

Nyt ei kyllä luulisi olevan välineistä kiinni hiustenlaiton!

39 kommenttia:

 1. Ihana väri! Sopii sulle varmasti todella kauniisti :)

  Mulla on tuo kiharruspuikko, enkä osaa yhtään käyttää sitä :( Klipsipidennyksiäni olen sillä kihartanut, mutta kun pitäis omia hiuksia alkaa laittamaan, niin en vaan osaa. Palaa sormet ja hermot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos muru, olet niin ihana! Vaihtelu on aina hauskaa, sitä piristyy itsekin. Ja näin syyspimeällähän sitä piristystä tarvitaan! :)

   O-ou, mitenköhän minä sitten osaan kihartaa puikolla. Sain kyllä hyvät neuvot että kihartimen mukana pitäisi tulla suojahanska ja lisäksi voi käyttää omiakin käsineitä. Täytyy kyllä heti päästä kokeilemaan miten sujuu. Lupaan vain itselleni, että en luovuta heti vaan kokeilen edes muutaman kerran. Olisi kyllä pitänyt taas kysyä teiltä mahtavilta neuvoa ennen ostopäätöksen tekemistä, mutta kun olin vain niin malttamaton ja halusin äkkiä kiharoita! Suoristusraudan kanssa luovutin kyllä melkolailla samantien. :)

   Poista
 2. Nonnu, mullakin oli tuo puikko, myin sen pois, mä en vaan osannut. :D Käytin pari kertaa, enempää ei hermot kestäneet... Hirveintä tästä asiasta tekee sen, että itsellä on PK:n koulutus. :D

  Uusi hiusväri on tosi makee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei apua, nyt ei kyllä kuulosta hyvältä tämän kiharruspuikon kanssa. Mutta yritän luottaa että sitkeällä harjoittelulla oppii. Suoristusraudan kanssa nyt vain luovutin, kun kuulin itseltään Outi Brouxilta että se vaatisi erityistä taitoa. Millä mä sitten kiharran jos en tällä puikolla opi, oh no.. :)

   Oi kiitos paljon! Itsekin pidän siitä kovasti, oikein virkistävää vaihtelua olla välillä tummatukkainen! :)

   Poista
 3. Ihanalta näyttää uusi tukka!

  Mun mielestä tuo kiharruspuikko on superiisi ja nopea käyttää! Saa pyöriteltyä erittäin hyvin pysyvät kiehkurat muutamassa minuutissa. Suoristusrautakihara on oma ongelmakohtani, olen joutunut kehittämään aivan oman tekniikkani siihen, että saan mitään tulosta aikaiseksi. Enkä usko, että oma tekniikkani on hiukselle kauhean hellävarainen.. Osaatko määritellä, mikä kampaajasi mukaan sinun tekniikassasi oli vikana?

  Minulla on nuo kiharrussauvat molemmat, ja teit varmasti järkipäätöksen päätyessäsi pieneen. Tällaisella bra strap lenght -tukallakin kiharasta tulee paksulla versiolla niin suurta, että kyse on todellakin vain laineista, varsinkin hetki kihartamisen jälkeen.. Pidän kyllä siitäkin lopputuloksesta, mutta jos nimenomaan haluaa kiharaa, pieni kiharrin kihartaa paremmin. :) Pitkän hiuksen joutuu kyllä usein kihartamaan kahdessa osassa, kun sauvan pituus ei riitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! :)

   Kiitos myös paljon lohdutuksesta kiharruspuikon suhteen, sillä vähän alkoi hirvittää, että olenkohan nyt tehnyt ihan turhan ostoksen. Kun jos en osaa suoristusraudalla kihartaa niin kuinka sitten tällä kiharruspuikolla jos se olisikin niin vaikea. Mutta tosi hyvä kuulla, että sinulta onnistuu hyvin, vaikka sinullakin on vaikeuksia suoristusraudan kanssa.

   Kampaaja ajatteli aluksi että vika olisi suoristusraudassani kun sanoin että en saa sitä liukumaan hiuksissani. Niitähän on nimittäin tosi eritasoisia, eikä omani ole mikään hieno ja kallis versio. Kun kokeilin kampaajan GHD:llä paljastui kuitenkin, että pidän suoristusrautaa ihan väärinpäin, käännän sen hassusti ja vedän sitä alaspäin epätasaisella liikkeellä. Lopputulos oli surkuhupaisa vekki keskellä hiuksia, kun kampaajan tekemät kiharat olivat suloisia laineita. Sain muuten hyvän vinkin Outi Brouxilta: tekniikkaa kannattaisi harjoitella rauhassa kylmällä raudalla. Eli sillä kääntelisi ja vääntelisi kunnes löytäisi käteen riittävän sujuvuuden. Varmasti kannattaa kokeilla!

   Kiitos paljon varmistuksesta, että tuo pienempi Pearl Wand olisi puolipitkään hiukseenkin parempi. Minulla on vielä lyhyemmät hiukset kuin sinulla, niin varmasti saan tuolla pienellä sitten hyvät kiharat. Lämpörullien koon perusteella arvioin kaupassa silmämääräisesti samaa, että isommalla mallilla saattaa tulla liian loivaa jälkeä, joka ei näytä hiuksissa kunnon kiharalta saati pysy kunnolla. Ihanaa, kiitos paljon sinulle! :)

   Poista
 4. On kyllä nätti väri ja sopii tuo tummempikin sulle oikein hyvin. Tosiaan vielä syksyisempi ja melkeinpä talvisempi kuin tui kirkkaampi punainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja unohdin kommentoida, että kyllä mä muistan kanssa Hakupalat! Katoin sitä aina äidin kanssa :)

   Poista
  2. Kiitos ihana Heidi! :)

   Minullekin tuli hiusten väristä nimenomaan myöhäinen syksy tai talvi mieleen, kun se on melkein kylmä tai sellainen jäätynyt tummanruskea viininpunaisella sävähdyksellä. Hyvin trendikäs kyllä huomasin kun naistenlehtiä selailin. Tässä kampaamossa kyllä tietävät mitä tekevät! :)

   Eikä, sinäkin muistat legendaariset Hakupalat! Luulen että rakkauteni muuttumisleikkeihin on peräisin sieltä, se oli aina viikon kohokohta kun se tuli. Aina toivoin että olisi joku tyttö tai nainen ihan tavallisessa muuttumisleikissä, ei mitään miehiä tai julkkisjuttuja. Mitään muuta en sitten ohjelmasta muistakaan kuin ne muuttumisleikit, joten niiden täytyi olla kyllä tosi hyviä! :)

   Poista
  3. Eikö niillä samoilla jannuilla ollut Makupalat kokkiohjelma?

   Poista
  4. Vai menikö mulla palat sekaisin? Molemmat kyllä muistan!

   Poista
  5. Kyllä taisi mennä palat sekaisin (!), en muistanutkaan koko Makupaloja. Hakupaloja juonsi Meku Manner -niminen nainen ja joku toinen rouva. Mutta joku yhteys tuossa on pakko olla, ei noin samanlaiset nimet voi olla sattumaa. Ainakin kanava oli muistaakseni sama, TV2. Ehkä niissä oli sama tuotantoyhtiö tai jotain. Mysteries of the 90's tv! :)

   Poista
  6. Yleltä molemmat tuli ja ihan varmasti kakkoselta, varmasti ovat tulleet samoihin aikoihinkin ja siten menneet mun päässä sekaisin. Hakupalat ja Makupalat saattaa sekoittua myös tämän sivuston vuoksi: http://www.makupalat.fi. Enivei, ysäri tv on edelleen hyvässä muistissa ja etenkin Kummelia tulee tasaisin väliajoin nostalgisoitua ;)

   Poista
  7. Haku- ja Makupalat oli mielestäni molemmat niitä kakkosen tyypillisiä kotoisia ohjelmia, jota varmaan kaikki katsoivat. :)

   Mutta tuo Makupalat-sivusto on kyllä hämmentävä, sekoittaa entisestään näitä paloja kun siinähän haetaankin kirjoja. Kun taas tv:ssä Hakupalat oli nimenomaan se hakuohjelma. Ehkä eivät saaneet laittaa samaa nimeä kirjastojen hakuohjelmalle, olisi ollut liian lähellä, niin siitä tulikin Makupalat. Hämmentävää! :)

   Poista
 5. Hyvinhän tuo väri menee sun väritykseesi, vaikka onkin tumma!

  En oo ihan samaa ikäluokkaa, mutta kyllä mä muistan Hakupalat. Siinä oli joku ärsyttävä tunnarikin, jota en nyt saa mieleen. Mun mielestä siinä toistettiin Hakupalat-sanaa. :) En varmaan ois muistanut koko sarjaa ellet ois siitä maininnut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ystävä, kun olet nähnyt minut myös luonnossa luotan arvioosi! Omastakaan mielestä vaalea ihonikaan ei haittaa vaikka tukka onkin aika tumma. Pitää sitten vain kompensaationa meikata enemmän ja vahvemmin, ja sehän on vain pelkästään hauskaa! :)

   Ihmeellistä että sinäkin muistat Hakupalat, se on jostakin syystä jäänyt näköjään ihmisten mieleen tosi hyvin. Tunnusmusiikki oli kyllä aikamoinen, netistä löytyi. Muutenkin ohjelma oli ajoittain siinä myötähäpeän rajamailla, mutta kuitenkin jotenkin sympaattinen. Ja muuttumisleikit olivat mahtavia, ehdottomasti ohjelman parasta antia! :)

   Poista
 6. Tosi kivan varinen toi uusi tukka. Ja muistan kanssa ton Hakupalat-ohjelman, nyt kun mainitsit, ma kanssa tykkaan noista muuttumisleikeista :-)

  Mulla on kanssa noi molemmat Remingtonin sauvat ja oon samaa mielta niista kun bubbs tuossa ylla, uskon kanssa etta toi pienempi oli parempi valinta, ja sillakin saa vahan loivempaa kiharaa jos kasittelee hiuksia isommissa osioissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! :)

   Ja hauskaa että sinäkin muistat Hakupalat, vaikka siitä onkin kyllä varmaan jo ikuisuus. En muista siitä ohjelmasta oikein paljon muuta kuin nimenomaan ne muuttumisleikit. Varmaan se oli television ainoa tai ensimmäinen sellainen siihen aikaan. :)

   Kiitos paljon vahvistuksesta tuon Pearl Wandin suhteen että tein oikean valinnan! Katsoin nimittäin vasta kotona Remingtonin nettisivuja, ja jäin epäröimään että tuleekohan Pearl Wandilla puolipitkään hiukseen liian säkkärää kiharaa ja olisiko se isompi ollut sittenkin parempi vaihtoehto. Nyt ei auta kuin kokeilla, mutta tosi hyvä vinkki tuo että tarvittaessa voi kihartaa myös isompia osioita. Kiitos paljon! :)

   Poista
 7. Kaunis uusi väri, toki entinenkin on kiva. Omakin tukka meni puolivahingossa tummaksi ja oot kyllä oikeessa noiden tummien meikkien suhteen!
  Mulla on toi pearl wand, mutta en osaa käyttää sitä, vaan teen kiharat aina suoristusraudalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! :)

   Tämä tummanruskea oli minunkin kohdallani eräänlainen vahinko, sillä en todellakaan tarkoittanut näin tummaa. Luulisi kuitenkin, että huippuammatilaisena kampaajalle ei vahinkoja tapahdu, joten ilmeisesti hän näki että näin tumma tukka sopisi minulle tai että olisin valmis muutokseen. Ja kieltämättä se näyttää mahtavalta tumman silmämeikin kanssa. Rakastan meikkausta, joten mikä tahansa on hyvä tekosyy kaivaa kaikki mustat, tummansiniset ja harmaat luomivärit varastoista. Niin kivaa että saa meikata voimakkaasti ilman että se näyttää liian vahvalta. :)

   Eikä, mikä luonnonoikku oletkaan! :) Olet kyllä niin taitava ja näppärä muutenkin, että varmasti oppisit myös tuon Pearl Wandin jos haluaisit, mutta kätevämpäähän se on jos suoristus ja kiharat onnistuvat samalla vempeleellä. Olen kateellinen! :)

   Poista
 8. Uusi tukka on kauniin värinen, mutta nyt en osaa yhtään kuvitella sinua enää! :D Jäit blogimiitistä niin vahvasti mieleeni juuri tietyn punaisissa hiuksissa, etten jotenkin "nää" sinua tässä tummemmassa värissä.

  Muuttumisleikit on mielestäni todella kivoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ymmärän hyvin, moni on sanonut että punainen sopii persoonaani, ja itsekin pidin siitä paljon ja koin sen tosi omakseni. Mutta toisaalta vaihtelu tekee hyvää, on kivaa olla välillä vähän tummempi ja kohtalokkaampi nainen. :) Mutta luulen että viimeistään keväällä on taas paluu punaiseen. Sitäpaitsi punainen kyllä tunkee varmaan läpi tuolta tummanruskean altakin, tukan luonnollista punaista taipumusta ei varmaan voi piilottaa. :)

   Minusta on aina aivan mahtavaa nähdä muutos muuttumisleikissä. Mitä nuhjaantuneempi lähtökohta on, sitä hienompaa on kun se kaunotar kuoriutuu sieltä. Itsestänikin tuntui että hiuksissa oli ennen kampaajaa jo ruma juurikasvu ja ne olivat likaiset, mutta kuvissa se ei valitettavasti nyt näy. Muutos olisi vain ollut suurempi ja parempi! :)

   Poista
 9. Olisi kiva lukea kokemuksiasi tuosta Pearl Wandista!
  Upealta näyttää uusi tukka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kirjoittelen niitä! Olin itse aivan hukassa kiharrinta valitessani kun Stockalla oli valikoimaa niin hirveästi. Tosi samannäköisiä kihartimia varmaan 10 eri mallia. Viimeksi kun kävin siellä niitä oli ehkä 1-2, mutta siitä on varmaan 10 vuotta, silloin kun ostin lämpörullat. :)

   Kiitos kovasti kehuista! Olen itsekin oikein tyytyväinen vaikka ei tullut yhtään sellainen kuin piti. Ei tämä minusta kyllä kinuski ole, mutta muuten kyllä kiva! :)

   Poista
 10. Mä muistan Hakupalat, se taisi tulla tiistai-iltaisin silloin joskus! :)

  Todella kaunis uusi värisi. Punainen väri oli aivan ihana, mutta niin on tämäkin. Ja vaihtelujen virkistää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan uskomatonta että muistat, niin taisi tullakin. Silloin tarjontaa oli tv:ssä jotenkin vähemmän, niin ainakin minun viikkoni jaksottui mm. Hakupalojen ja muutaman ulkomaalaisen sarjan kuten Beverly Hills 90210 ja My So-Called Life mukaan. Oi niitä aikoja! :)

   Kiitos kaunis! Itsekin pidin punaisesti kovasti, mutta vaihtelukin on hauskaa. Sitten voi taas keväällä värjätä punaiseksi ja se tuntuu taas aivan uudelta auringon paistaessa. :)

   Poista
 11. Tuo kiharruspuikko on todella kätevä! Sillä saa munkin paksut hiukset kihariksi :)

  Aivan ihanan väriset uudet hiukset myös! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella vakuuttava suositus Elisa, sillä jos tuolla puikolla saa sinun kadehdittavan runsaaseen hiuspilveesi kiharaa aikaiseksi, niin eiköhän täälläkin onnistui "hieman" vähemmälläkin hiusmassalla. Tosin olet paljon näppärämpi kuin minä, mutta nyt rohkaistuin kyllä yrittämään.

   Kiitos paljon! Muutos on aika iso, mutta nyt kun alan tottua siihen alan itsekin tykkäämään yhä enemmän. Kivaa olla brunetti välillä! :)

   Poista
 12. No niin Pumpulipupu, nyt sitten "kiharruspuikon käyttö for dummies" -postaus, kiitos! :) Mä ainakin olen niin tumpelo, että tarvitsen kunnon ohjeet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Salla! :) Mutta totta: jos minä opin tuota kiharruspuikkoa käyttämään, tulee ohjeet olemaan todellakin "for other dummies". Jos saan sillä kunnon kiharat aikaiseksi niin lupaan todellakin laittaa tänne yksityiskohtaiset ohjeet. Toivotaan parasta! :)

   Poista
 13. Niin on kaunis uusi sävy tukassa, ihana mahonki. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Sinulla on hieno värisilmä, sillä juuri tuolla nimellä kampaajanikin väriä kutsui, ehdin vain jo unohtaa sen tässä välissä: mahonki. Ja mikä uskomattominta, kun luin Trendi-lehden Top 3 hiustrendit -jutun, niin mikäs siellä ykkösenä olikaan: mahonki! Ehkä lähteenä oli kampaajani. :)

   Poista
 14. Ihanaa miten paljon kommentteja, kiitos kaikille muruset! :)

  VastaaPoista
 15. Kivalta näyttää uusi tukka.

  Kun kirjoitit muuttumisohjelmasta, tuli mieleen se missä vuorotellen meikattiin ja kammattiin.
  Punahiuksinen karjalan murteella puhuva Tuija meikkasi. Kampaaja oli kai mies?
  Siinä muistaakseni oli myös "ihan taviksia" jotka jutustelivat kuten kampaajalla on tapana.
  Ei kyllä ollut Hakupalat, se oli joku muu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti kehuista! :)

   Hei, mahtavaa että muistit sen ohjelman, se myös nimenomaan oli suosikkini tv:n muuttumisleikkiohjelmista. Meikkaaja oli Tuija Luukkainen, joka edelleenkin meikkaa ja opettaa meikkausta: luen sattumalta parhaillaan myös hänen oppikirjaansa "Meikkaus". Ja se mieskampaaja oli Ari tai Harri jotakin. Se oli kyllä aivan mahtava ohjelma!

   Ohjelma tuli muistaakseni maikkarilta ja nyt kun googlailin nimi taisi olla Salonki ja vuodet 1996-1998. Tuija oli niin ihanan pirteä ja siitä ohjelmasta on varmaan myös minun meikkauksen perustaitoni peräisin. Vitsit se oli kiva, ihana kun muistit sen! :)

   Poista
 16. Vau mikä kiilto! :)

  Mä sain pitkään tukkaan nätit kiharat tommosella puikolla. Kihartaa vaan tarpeeksi isoja osioita, niin ei mene liian säkkärälle. Itse vetäisin yleensä koko pään läpi noin viidellä (!) osiolla, vaikka tukkaa riittää. Koin helpoimmaksi, että kapea kärki osoitti alaspäin ja jos kiharsin vasenta puolta päästä, niin toin puikon oikealla kädellä pään yli ja sitten vasemmalla kieputin hiukset puikon ympärille. Tarvitsee tosiaan hanskan! Ei tästä varmaan mitään ymmärrä, mutta olen oikeasti ihan käsi oman tukan laittamisen kanssa, kun suuntavaisto häviää heti peiliin katsoessa.. :) Nyt polkkatukkaan saan kivan sotkukiharan ihan muotoiluraudalla, mutta pitkässä tukassa en vaan saanut sitä liukumaan ja jos se liukui, niin ei tullut kiharaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin, tummassa tukassa näkyy kiilto vielä niin paljon paremmin. Nyt kun saisi vielä säilytettyä sen jollakin konstilla. :)

   Voi miten kivaa kuulla! Salaisuus on siis ottaa tarpeeksi isoja osioita jos haluaa loivempaa kiharaa. Mulle kelpaa kyllä joskus se säkkäräkin, varsinkin kun pysyy yleensä vähän paremmin. Pääasia että saisin puikolla aikaan jotakin kiharaa kun suoristusraudalla ei vain onnistu. Minullakaan ei se rauta vain liu! :)

   Tosi hyvin ymmärsin ohjeet, kiitos paljon! Luin jostain jo vinkin että jos pelkää että sormet palaa voi toisessakin kädessä käyttää vaikka ihan puuvillahansikasta. Varmaan ajan myötä oppii myös varomaan sitä kuumaa puikkoa, niin alkaa sujua nopeammin.

   Jännittää kyllä vähän kokeilla, ajattelin yrittää ekan kerran nyt viikonloppuna oikein kunnolla ajan kanssa, etten sitten arkiaamuna ala juuri ennen töihin lähtöä hosumaan. :)

   Poista
 17. En tiedä muistatko kun joskus mainitsin, että toivoisin että ikivanha halpisföönini hajoaisi että pääsisin ostamaan uuden. No äsken se simahti! Jee, pääsen fööniostoksille! Piti heti kaivaa tämä postauksesi esiin että mitä siinä föönissä nyt oikein pitikään olla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan ihan hyvin! Uskomatonta että se tapahtui juuri nyt kun sitä toivoit! Minä siirsin vanhan föönini mökille ja sieltä lähtee ikivanha ei-paloturvallinen käryttäjä roskiin. Olen kyllä ollut supertyytyväinen ammatilaistason Label M:ni. Kaiken muun hyvän lisäksi se on nopea, eli siinä ei kauan nokka tuhise kun se puhaltaa hiukset kuivaksi.

   Tehoja siinä on kyllä tosi paljon, joskus se lämpenee kuumalla teholla föönattaessa aika lämpimäksi. Luotan kyllä että kun se on suunniteltu kampaamokäyttöön se ei haittaa mitään, eli jaksaa puhaltaa vaikka kuinka pitkään kuumimmallakin lämpötilalla.

   Toivottavasti löydät hyvän hiustenkuivaajan! Tavallisissa kaupoissa myytävistä merkeistä Remingtonia on kehunut kihartimissa moni, mutta en tiedä tekevätkö hiustenkuivaajiakin. Yksi vaihtoehto on yrittää ostaa myös kampaamosta niin kuin minä tein. :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)