torstai 10. lokakuuta 2013

Hullujen Päivien kosmetiikkasuosikit, syksy 2013

Huhuu leidit, Hullut Päivät ovat taas kaupungissa keskiviikosta 9.10.2013 sunnuntaihin 13.10.2013, ja on taas perinteisesti aika listata suosikkejani kosmetiikkatarjonnasta.


Keskiviikko 9.10.2013 

- Lancome Hypnose-ripsiväri, tuplapakkaus, 39,90 euroa. All time suosikkiripsivärini, näyttävää tuuheutta!

- Estee Lauder -tuplapakkaukset puhdistusvaahto/naamio, syväpuhdistava tai kosteuttava ja rauhoittava, 33 euroa. Estee Lauder uudisti hiljattain puhdistustuotelinjansa ja näistä on kuulunut kehuja.

- Guerlain Liplift -huulipunankiinnittäjä, 24,90 euroa. Yksi harvoista huulipunaprimereista markkinoilla.

- L'Occitane Shea käsivoide tai jalkavoide, 30 ml, 6,50 euroa. Suosikkijalkavoiteeni matkakoossa, käsivoidekin on hyvä.

Vaikka nämä ovat eilisiä tarjouksia, uskoisin kuitenkin että näitä voisi olla vielä ihan hyvin jäljellä tänään torstainakin. Itsekin ehdin Hullareille vasta tänään.


Torstai 10.10.2013 

Lumene Color Correcting Cream -meikkivoide, 10,50 euroa. Lumenen CC on jackpot, huikean hyvä!

- Sensai Silk Emulsion Moist/Super Moist, 49,90 euroa. Erittäin laadukas kosteuttava kasvovoide. Hinta halvempi kuin jopa lentokentällä!

- YSL Youth Liberator -pakkaus, 79,90 euroa. Nämä YSL:n huippukalliit kasvovoiteet (seerumi, kosteusvoide ja silmänympärysvoide) kiinnostavat minua, mutta en taida raaskia tuhlata.

- Tangle Teezer -hiusharja, 10,50 euroa. Superhyvä, hinta 40 senttiä alempi kuin Sokoksen 3+1-päivillä viime viikolla. Mitkäköhän värit Hullareilla ovat saatavina, Sokoksella oli pinkki ja oranssi-keltainen. 


Perjantai 11.10.2013

- Lanvin Eclat d'Arpege EdP, 28,90 euroa. Vakioparfyymini, kukkainen ihanuus, jota on vaikea enää nykyään löytää lentokentiltä. Hyvä hinta.


Lauantai 12.10.2013 

- Shiseido-meikkivoidesivellin, 23,90 euroa. Aivan ihmeellinen sivellin, joka tekee täydellistä pintaa. Kicksillä edullisempi kopio. Kauhea puhdistaa, mutta muuten ihana. 

- Melvita -luomuarganöljy, 17,50 euroa (50 ml). Juuri kehuin arganöljyä kuivan ihon vartalonhoidossa talvella. Aitoa tavaraa Melvitalta. Hinta ei kyllä vaikuta kauhean edulliselta.


Sunnuntai 13.10.2013

- Joikin tuotteet (tuoksukynttilät, päivävoide, silmänympärysvoide, suklaanaamio, puhdistusöljy), 5,50-7,50 euroa. Virolaista edullista, mutta laadukasta luonnonkosmetiikkaa. 


Hullujen Päivien tarjousten joukossa on monia kaikkien aikojen lempparituotteitani: Hypnose-ripsari, Sensai Silk -kasvovoide, Lanvin Eclat d'Arpege -parfyymi, Shiseido-meikkivoidesivellin... Myös luonnonkosmetiikan määrä ilahdutti.

Silti jäi vähän fiilis, että ihan vastustamattomia tarjouksia tai todella halpoja hintoja ei tällä kertaa ollut.

Muutama muukin ihana kosmetiikkabloggaaja on muuten listannut suosikkejaan:


4 kommenttia:

  1. Hei kiva nähdä sunkin Hullari-suosikit, jo odottelinkin tätä postausta! :-) Kävin jo heti eilen Hulluillä Päivillä vähän pyörimässä ja mukaan tarttui mm. tuo Estee Lauderin putsareiden tuplapakkaus. Se oli vaan niin houkutteleva, kun en ole noita uusia putsareita vielä kokeillut. Mutta muuten vähän samat fiilikset kyllä minullakin, ei ylipäätään mitään erityisen hullaannuttavaa tänä vuonna. Vaikka ei kyllä haittaa, jos rahaa säästyy, kun viikonloppuna olisi tarkoitus mennä I love me -messuille ja ensi viikolla aukeaa sitten Bobbi Brown Stockalla, joten on tätä rahan menoa tiedossa. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että odottelit juttua! :) Aina välillä mietin että kirjoittelenko taas näistä alennusmyyntivinkeistä, mutta sitten aina innostun kun selailen katalogia. On kivaa suunnitella etukäteen mitä ostaisi, ja samoin on kivaa vihjata muille hyvistä tuotteista ja alennuksista, etteivät vain sortuisi virhehankintoihin tai huomaisivat ostaa nyt kun on erityisen edullista. :)

      Samoin minusta on superkivaa lukea näitä alennusmyyntivinkkejä muiden blogeista, usein saa tosi hyviä ideoita ja hyödyllisiä neuvoja. :)

      Vähän ajattelinkin, että saattaisit hankkia kokeiluun Estee Lauderin uudistuneen putsarin. Itse olen niin ihastunut Sensain kaksoispuhdistukseen, etten nyt edes harkinnut, mutta kyllähän tuo Estee Lauder tulisi ainakin edullisemmaksi. Täytyy kyllä varmaan kokeilla joskus, niin paljon pidän muuten Estee Lauderin tuotteista! :)

      Jee, miten kiva viikonloppu onkaan odotettavissa kun vihdoin on I Love Me -messut. Olen itsekin menossa sinne. Usein siellä on vaikka mitä hyviä messutarjouksia, joten rahaa varmaan kuluu. Ja ensi viikko onkin oikea juhlaviikko kun Bobbi Brown vihdoin aukeaa. Kivaa! :)

      Poista
  2. Tuon Guerlainin huulipunaprimerin hankkineena en nyt ihan innosta kattoon hyppinyt sitä kokeiltuani:

    http://dzinninajatuksia.blogspot.fi/search/label/Guerlain%20Kiss%20Kiss%20Liplift

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En päässyt valitettavasti linkin perusteella juttuusi, enkä löytänyt sitä muutenkaan selaillessani blogiasi, mutta jotenkin nyt kun sanot minulla on sellainen mielikuva että olisin lukenut juttusi aiemmin. Pitää varmaan vielä yrittää etsiä sitä blogistasi paremmalla ajalla. :)

      Hyvä kuulla, että Guerlainin huulipunaprimer ei ole välttämättä suosittelujen arvoinen. En ole itse kokeillut sitä, mutta olen kyllä monta kertaa meinannut hankkia sen, sillä se on suurinpiirtein ainoa tietämäni huulipunapohjustaja markkinoilla. Mutta hyvä tietää ettei ehkä kannatakaan. Nytkin hinta on sen verran paljon, että ei kyllä huvittaisi tehdä virheostosta. Kiitos siis paljon tiedosta! :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)