perjantai 25. lokakuuta 2013

Muotiperjantai; Kivilahti Ladies are selling!

Helsingin muotipiireissä on nyt varmasti kuhinaa, sillä The Kivilahti Ladies tekevät tilaa vaatekaappeihinsa and are selling their fashion!

Bukowskis-huutokaupassa on nimittäin tämän viikon sunnuntaihin 27.10.2013 asti myynnissä kaupungin tunnetuimpien fashionistojen Kaarina ja Klara Kivilahden henkilökohtaisista kokoelmista muotia Kivilahti Ladies Love Vintage & Fashion -huutokaupassa. Suomessa ei ole varmaan aiemmin ollut vastaavaa Tapahtumaa!

Kaarina Kivilahtihan on tuonut huippumuodin aikoinaan 1980-luvulla Suomeen ja emännöi edelleen omaa Kaarina K. Boutiquetansa Helsingissä Kasarminkadulla.  


Kivilahden rouvat eivät ole kuitenkaan itsekkäin ajatuksin liikkeellä vaikka toki hyväksyisimme senkin, vaan kaiken huipuksi tuotto huutokaupasta menee vielä hyvään tarkoitukseen eli kohdunkaulan syövän tutkimukseen. Aivan mahtavaa!

Myytävänä on käytettyjä vaatteita ja asusteita kaikilta suurilta muotitaloilta: Chanel, Chloé, Dolce & Gabbana, Givenchy, Charles Jourdan, Miu Miu, Prada, Versace, Yves Saint Laurent...

Kauppaa käydään netissä Bukowskis Marketilla täällä

Hinnat eivät ole näyttäneet minusta edes mitenkään hurjilta, todella maltillisesti on menty, eli mitään aivan hurjaa hullutusta ei ole ainakaan vielä päässyt syntymään. 

Yritin tulkita Bukowskisin nettisivuja ja ymmärsin niin, että tuotteissa näkyvien hintojen päälle tulevat vielä 22,5 %:n ostoprovisio ja vasaramaksu 5 euroa (kuinka hurmaavan vanhanaikaista nettihuutokaupassa!), joten ne täytyy ottaa huomioon jos tarjoaa. 


Bukowskis esitteli Kivilahtien muotiaarteita Highlights-näyttelyssä showroomillaan ennen huutokaupan alkua.

Kävin ihastelemassa niitä myös paikanpäällä, ja täytyy sanoa että laadun huomasi luonnossa vielä paljon paremmin kuin kuvissa.

Esimerkiksi suosikkini Matthew Williamsonin trooppisen pinkki kirjekuorilaukku näytti aivan upealta. Tällä hetkellä sen hinta on vasta 80 euroa ja huutoaikaa on jäljellä vielä tähän iltaan...

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Ihana, kiitos paljon toivotuksista ja samoin sinulle! :)

      Vielä on tunti huutoaikaa tuohon Matthew Williamsin clutchiin, enkä ole ainakaan vielä sortunut vaikka hinta on edelleen vain 80 euroa. Se musta-valkoinen Lagerfeldin laukkuhan josta tykkäsit meni jo aiemmin. :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)