keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Sokoksen 3+1 -päivät 2.-6.10.2013; kosmetiikkatarjoukset

Hei, hei, hei: Sokoksen 3+1 -päivät ovat täällä taas keskiviikosta sunnuntaihin, kivaa! Tässä omia suosikkejani kosmetiikkatarjonnasta:


Keskiviikko 2.10.2013

- OPI Bond Girls -minikynsilakkapakkaus, 19,90 euroa. Alennettukaan hinta nyt ei päätä huimaa, mutta jos minulla ei olisi jo vaaleanpunaista Pussy Galorea täysikokoisena, ostaisin ehdottomasti tämän OPI:n minisetin Bond-tyttöjä. Pussy Galoren lisäksi pakkaukseen kuuluvat oranssi Jinx, valkoinen Solitaire ja tumma Vesper -hiekkalakka. Mielestäni Bond Girls on ollut aiheeltaan yksi OPI:n parhaita kokoelmia kautta aikojen!

- Maybelline Express Finish -kynsilakanpoistoainepurkki, 7,30 euroa. Olen halunnut kokeilla tällaista kynsilakanpoistoainepurkkia jo pitkään, sillä inhoan kynsilakanpoistoaineen hajua. Tästä Maybellinen versiosta on kuulunut hyvää palautetta, joten aion nyt ostaa tämän kokeiluun. 

- Maybelline kynsilakanpoistoaine, vihreä, 6 euroa. Dependin vihreä ympäristöystävällinen kynsilakanpoistoaine allergisoi minulla, joten käytän tätä Maybellinen hellävaraista mutta tehokasta sen sijaan. Ostan tätä aina 3+1 -päiviltä varastoon, ja joka kerta hinta on noussut vähän, nyt se on 6 euroa. Henkilökohtainen inflaatiomittarini.

- Tangle Teezer, kaksi väriä, 10,90 euroa. Suosikkiharjani, en osaa enää oikein muuta käyttääkään. Minulla on yksi Tangle Teezer kotona ja yksi töissä, mutta tarvitsisin vielä yhden kesähuvilalle.

Ehkä-listalla minulla ovat Weleda Tyrni-käsivoide, 9 euroa ja Dove Purely Pampering Almond Cream with Hibiscus -vartalovoide, 4 euroa. Weleda koska se on luonnonkosmetiikkaa ja Dovesta tykkäsin kun testailin sitä aiemmin, tosin pidin vielä enemmän sen sisaresta ihanasta Shea Butter with Warm Vanillasta. 



Torstai 3.10.2013

- L'Occitane Shea-jalkavoide, 19 euroa. Suosikkijalkavoiteeni, pehmeä ja kermainen. Tämän halvemmalla sitä ei Suomesta saa. 

Ehkä-listalla ovat L'Occitane nestemäiset käsisaippuat Verbena ja Sweet Almond, 13,90 euroa. Saatuani viime vuonna lahjaksi Body Shopin kalliin Wild Rose -käsisaippuan innostuin yhtäkkiä laadukkaammista käsisaippuoista ja huomasin, että markettituotteen ja semi-selektiivisen välillä todella on eroa. Sen jälkeen olen välillä ostellut näitä kalliimpiakin.



Perjantai 4.10.2013

- Lancome Bi-Facil -silmämeikinpoistoaine, 36,90 euroa (200 ml). Vakkarini, tehokas ja hellävarainen. En kyllä pidä tästä Bi-Facilin jättipullosta yhtään, koska suuaukko on mielestäni liian iso ja tuotetta holahtaa helposti hukkaan. Mutta Bi-Facil varastoni ovat tyhjät, joten taidan investoida nyt taas pitkästä aikaa tähän kun sitä kerran saa Suomesta edullisesti. Yleensä ostan lentokentältä.


Siinäpä ne. Kosmetiikkatuotteet eivät yleensä lopu 3+1 -päiviltä kesken, vaan niitä riittää hyvin koko päivien ajaksi. Toisin voi käydä Mymmeli ja Pikku Myy -muumimukeille (10,85 euroa), jotka myös haluaisin ja jotka tulevat myyntiin huomenna torstaina. Tuskinpa tulen niitä edes näkemään jos ehdin Sokokselle huomenna vasta lounasaikaan. C'est la vie! 


Lisäys 2.10.2013 iltapäivällä: Tangle Teezerien värit olivat pinkki ja hauska oranssi-keltainen. Ne olivat Original-mallia, ei minulla aiemmin ollutta Salon Elitea.

Doven Purely Pampering -vartalovoidetta oli saatavana myös ihanassa Shea Butter with Warm Vanilla -tuoksussa. Jee, joten otin sitä siis kaksi purkkia.

2 kommenttia:

  1. Kävin tänään ja meni yli 90 e, mutta kun halvalla sai... Ostin pakkauksen Tigin Master-lakkaa, L'Occitane Shea-jalka- ja käsivoidetta, Melissavoidetta ja kynsilakanpoistoainetta. Nyt täytyy pysytettä kaukana Sokoksesta loppuviikko.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, mutta kivaa kuulla ostoksistasi! :) Itse selvisin vähän halvemmalla, kun ostin lopulta vain 2 pulloa Maybellinen kynsilakanpoistoainetta ja tuollaisen kynsilakanpoistoainepurkin sekä 2 Doven Shea Butter With Warm Vanilla -vartalovoidetta.

      Mutta hyviltä ja hyödyllisiltä kuulostavat nuo sinunkin ostoksesi. Hiuslakkaa ja kynsilakanpoistoainetta tarvitsee aina, ja nuo L'Occitanen Sheat ovat todella laadukkaita voiteita, samoin kuin Dr. Haucshkan Melissavoidetta on kehuttu tosi paljon. Eli hyvät ostokset oli! :)

      Ja ensi viikolla sitten ainakin täällä Helsingissä Hullut Päivät, oi voi... :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)