lauantai 26. lokakuuta 2013

Mariela Sarkima Beauty Brunch Klaus K:ssa TÄNÄÄN

Ystävät, 

koska en itse pääse tällä kertaa tähän ihanaan tapahtumaan, haluan kuitenkin mainostaa sitä teille siltä varalta että joku teistä pääsisi.

Kauneuden monitoiminainen, meikkitaiteilija ja kampaaja Mariela Sarkima järjestää tänään lauantaina 26.10.2013 Helsingissä hotelli Klaus K:ssa (Bulevardi 2-4) Beauty Brunchin, hius- ja meikkinäytöksen ja After Partyn.

Tilaisuus on osa Klaus K:n viikonloppujen Fashion Brunch -sarjaa ja tämän syksyn viimeinen.

Päivä alkaa Mariela Sarkiman Beauty Brunch -brunssilla klo 12-15. Se on kyllä valitettavasti ollut jo jonkin aikaa loppuunmyyty (hinta 38 euroa). Brunssilla pääsee seuraamaan mm. Marielan tulevan Hair Bible -kirjan kuvauksia livenä ja saa pikameikin, -kampauksen tai -manikyyrin.

Mutta ei hätää, sillä koska Mariela on niin kiva, on brunssin hius- ja meikkinäytös klo 13 avattu nähtäväksi kaikille Klaus K:n Livingroom Street Barissa. Näytöksen teemana on Halloweeniin sopien Pretty Scary Hair & Make Up Couture Show. 

Loppuunmyytyyn brunssiin on myös lisätty After Party -tapahtuma klo 15-18 Klaus K Livingroom/Ahjo Clubilla. Sinne liput maksavat vain 5 euroa. Sisäänpääsymaksulla saa pikameikin, -kampauksen tai -manikyyrin kuten brunssillakin. Tapahtumassa on mahdollisuus saada myös valokuvaajan ottama kuva itsestään. Olin alunperin menossa koko tähän ihanaan päivään, mutta valitettavasti something came up, enkä voi olla kahdessa paikassa yhtä aikaa. Minua ei sureta ehkä aivan niin paljon kun Pretty Scary Hair & Make Up Couture Show hius- ja meikkinäytöksen teemana näyttäisi olevan varmaan Halloween. En ole itse kovin kiinnostunut mistään Halloween-maskeerauksista. Pikakampaus tai -meikki olisi kuitenkin ollut ihanaa hemmottelua ja Klaus K on paikkana tosi viehättävä.

Ja hei, jos olisi mennyt brunssille ja ottanut siellä vaikka pikameikin, niin eikös olisikin aika kivaa jatkaa vielä After Partyissa pikakampauksella? Sitten olisikin ollut valmis jatkamaan iltaa partyilla.

Marielalla on Beauty Brunch -tapahtumassa apunaan kauneustiimi. Luulen melkein, että kyseessä ovat meikki- ja maskeerauskoulu Maker Academyn oppilaat, sillä Mariela opettaa siellä. Meikkaajaopiskelijoillehan tällainen tapahtuma on varmaan tosi hyvää työkokemusta, pääsee meikkaamaan ja laittamaan sekä muotinäytöksen malleja että suuren määrään ihan tavallisia tyttöjä. 

Viime viikonloppuna olisivat muuten olleet toisen meikkikoulun Make Up For Ever Academyn oppilaat tekemässä pikameikkejä Make Up For Everin liikkeessä Kalliossa, mutta en päässyt sinnekään. Mahtavaa kuitenkin, että tällaisia kivoja tapahtumia järjestetään nyt kun syksy on pimeimmillään ja tylsimmillään.  

Toivottavasti kuitenkin joku ihana teistä pääsisi nauttimaan tästä mukavasta päivästä Mariela Sarkiman loistavassa seurassa! 

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa kivalta :-)! Säiden haltija vain näkyy tänään olevan kurjalla tuulella....grrrr....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti oli ihan mahtava tapahtuma, kivaa kun Helsingissä järjestetään aina välillä tällaisia! Ja juuri tähän aikaan vuodesta, kun säät eivät välttämättä ole enää kovin hehkeät, tämä on niin piristävää. :)

   Vähän kyllä hirvitti hienon kampauksen ottaneiden puolesta, että miten selvisivät sateessa kotiin, toivottavasti oli sateenvarjot ja muut mukana! :)

   Poista
 2. Moikka! Harmi ettet päässyt paikalle, missasit aikamoisen pläjäyksen! ;) Beauty Baria pyöritti kuusi meikki- kampaus- ja kynsialan huippuammattilaista + kolme Maker Academyn opiskelijaa! ;) Instagram on täynnä kuvia hashtagilla #marielasarkimabeauty!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, ja kiitos paljon sinulle kun olet järjestänyt näin kivan tapahtuman, ihan mahtavaa! Itseäni ilahdutti vielä kovasti se, että oli ajateltu myös niitä jotka eivät mahtuneet brunssille mukaan, että muotinäytöksen pääsi näkemään joka tapauksessa ja samoin oli edullisesti mahdollisuus päästä After Party -tapahtumaan, tosi hieno juttu. Kiitos Mariela!

   Ja kiitos myös tarkemmista tiedosta, valtavan hieno kauneustiimi on ollut mukana ja kuvissakin näyttää todella upealta. Toivottavasti tapahtuma järjestettäisiin taas ensi vuonna, silloin tulen varmasti! :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)