maanantai 21. lokakuuta 2013

IsaDora Sugar Crush syysvärit

Testailin jo aiemmin blogiani varten IsaDoran uusia Sugar Crush -sokerikynsilakkoja. 


Tämän uudenlaisen hiekkaisen koostumuksenhan toi markkinoille OPI viime keväänä Mariah Carey -kokoelmassaan nimellä Liquid Sand. 

IsaDoralla on Sugar Crush -kynsilakkoja tällä hetkellä 10 sävyssä Sugar Nails Trend-kokoelmassa. Alunperin julkaistiin 9, ja nyt osa niistä on vaihtunut syksyn uusiin sävyihin, joita on yhteensä 6. Hopeinen Diamond Crush, violetti Purple Crush, vaaleanpunainen Pink Crush ja turkoosi Turquoise Crush ovat saaneet jatkaa kesältä myös syyskokoelmaan. 

Kuvassa vasemmassa laidassa näkyvä suosikkini oranssi Coral Crush ja oikeassa laidassa oleva sininen Pool Crush sen sijaan mm. jäivät kesän herkuiksi. Toki niitäkin voi varmaan vielä joistakin kaupoista löytyä.


Valitsin uusista syysväreistä testiin kultaisen 116 Gold Crush ja viininpunaisen 108 Wine Crush.

Näiden lisäksi syyskokoelmassa ilmestyivät uusina väreinä 102 Metal Crush, 112 Emerald Crush, 114 Chameleon Crush ja 118 Black Crush.


Wine Crush on aika tumma kynsillä, mutta valon osuessa siihen se heijastelee pinkkiä ja jopa vihreää. 

Huomasin muuten, että näitä Sugar Crusheja on kahta koostumusta. Tämä Wine Crush sisältää pienempää glitteriä ja on helpompi poistaa. Joissakin Sugar Crusheissa kuten esimerkiksi Candy Crushissa ja Gold Crushissa kimaltavat hileet ovat isompia ja poistaminenkin siten vaikeampaa. Kaikki kuitenkin kuivuvat miellyttävän nopeasti.   


Sugar Crush -kynsilakathan kuivuvat mataksi ja päällyslakkaa niihin ei laiteta. 

Nämä Wine Crush -kynnet olivat taas aikamoiset eye catcherit. Ollessani lounaalla ystäväni kanssa huomasin hänen vain tuijottavan näitä. Sugar Crushien koostumus on aivan uudenlainen, joten siksi ne kiinnittävät ihmisten huomion. Paradoksaalisesti mattaa kimallusta!


Toinen testiin saamani sävy oli kultainen Gold Crush.

Gold Crush sisältää hopeista, suurikokoista hilettä, joka tekee siitä kalpean, ei-keltaisen, kullan.


Aikamoinen Glamour Gold!


Viime viikolla sairastaessani flunssaa upposin totaalisesti lempisarjani Gossip Girlin maailmaan, ja oikein tutkin sarjan yhden päähahmon, Manhattanin It girlin Serena van der Woodsenin tyyliä.

Serena yhdistää usein pehmeitä, neutraaleja värejä johonkin kimaltavaan bling-asusteeseen. Sain inspiraatiota siitä, sillä mielestäni nämä Gold Crush kynnetkin toimivat hienosti metallisena ja kimaltavana asusteena Serenan tyyliin!

8 kommenttia:

 1. Tuo kultainen lakka näyttää kyllä erittäin hyvältä! Itsellänikin on kultainen hiekkalakka OPIlta. Ja pari Isadoraa on tullut myös kotiutettua vastuttamattomien sävyjen ansiosta. :) Ocean crush on ehdoton lempparini noista kaikista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gold Crush on kyllä aika upea! Himoitsin OPI:n Bond Girls -kokoelmasta kultaista Honey Ryder -hiekkaakkaa, mutta se vaikutti vielä kylmemmältä kullalta kuin tämä IsaDoran versio. Ehkä sinulla on juuri se! Minulle sopii yleensä lämmin kulta paremmin, joten jätin Honey Ryderin ostamatta. Nyt ei enää harmita, sillä tämä Gold Crush sopikin itselleni ihan kivasti. :)

   Minulla on myös Ocean Crush, ja se on kyllä todella hienon moniulotteinen sävyltään. Myös Chameleon Crushia on nyt kovasti kehuttu. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Eikös olekin, aivan ihana! Siinä on samalla hopeistakin kimallusta, joka sieltä aina silloin tällöin välähtelee. :)

   Poista
 3. Pari näitä omistan ja ovat ihan kivoja, mutta eivät kuitenkaan lempparilakkojani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en tykännyt näistä hiekkalakoista aluksi yhtään, rosoinen himmeä pinta näytti mielestäni ihan turhalta efektiltä. Sitten tulivat OPI:n Bond Girlsit ja innostuin niistä kovasti. Näissä IsaDorissa on joitakin vähän samantyyppisiä sävyjä, esim. Coral Crush muistuttaa OPI:n Jinxia ja on aivan ihana. Tällä hetkellä pidän näistä hiekkalakoista kyllä, mutta saattaa olla että nämä ovat vain hetken trendijuttu ja jäävät sitten unholaan. :)

   Poista
 4. Oi tuo Gold Crush!! *juoksee ulos kohti kauppaa hiusvärifolio päässä kunnes tajuaa, että kaupat on jo kiinni* ;)

  Mulla on ennestään näistä hopean värinen ja vaaleansininen ja kaltaiseeni hohdeharakkaan nää menee niin täysillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gold Crush on kyllä aika upea, hyvin kylmä ja kalpea, osin hopeinen kulta. Himoitsin itse hirveästi sitä OPI:n Bond Girlsien kultaista Honey Ryderia, mutta en lopulta raaskinut ostaa, joten IsaDoran Gold Crush oli hyvä korvaaja sille. Honey Ryder oli ehkä aavistuksen lämpimämpi kulta.

   Minulla on myös se IsaDoran hopeinen Diamond Crush. Tykkään muutenkin tosi paljon metallilakoista, joten nämä himmeästi kimaltavat hiekka/sokerilakat ovat siihen vielä tosi kiva uusi alalaji. :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)