keskiviikko 22. elokuuta 2012

Essie Mint Candy Apple meets IsaDora Gold Bomb

Sain vision vaaleanvihreän kynsilakan ja metallisen graffitilakan yhdistämisestä jo jokin aika sitten.

Nyt sitten lähdin vihdoin toteuttamaan tätä ajatusta.






Alkuperäinen ajatukseni oli yhdistää IsaDoran ihana vaaleanvihreä Marzipan graffitilakkaan.

Marzipan on kuitenkin paksu creme, ja aika heikko levittymään. Kynteni ovat tällä hetkellä niin pitkät, että ajattelin, että ehkä vaaleansinisempi Essie Mint Candy Apple sopisi kuitenkin niihin paremmin.

Olen ostanut Essien Mint Candy Applen vuonna 2009 New Yorkista, eikä se oli mennyt vielä miksikään. Se kuului sen vuoden karkkiteemaiseen joulukokoelmaan Sweet Time of the Year. 

Koska minun Mint Candy Appleni on alkuperäinen amerikkalainen, on siinä vielä Essien vanha, kapea sivellin. Tämän vuoden alussahan L'Oreal alkoi markkinoida Essien kynsilakkoja Suomessa, jolloin niihin tuli paksumpi sivellin, jolla onkin mielestäni helpompi lakata kuin tuolla kapealla. 

Essien kynsilakkojen hinta Suomessa on noin 15 euroa.






Mint Candy Applen pariksi valitsin IsaDoran kultaisen graffitilakan Gold Bomb.

Gold Bomb on IsaDoran niin sanottuja kolmannen sukupolven graffitilakkoja.

Aluksihan IsaDora toi markkinoille graffitilakoissa perusvärit (mustaa, valkoista, keltaista, vihreää...) ja sitten murretummat ja pastelliset (vaaleanpunaista, vaaleansinistä, beigeä, ruskeaa...). Viimeisenä tulivat nämä metalliset glittercracklet, joita minulla on tämän kultaisen lisäksi hopeinen.

Olen ostanut tämän kultaisen Gold Bombin kesällä Stockmannin alesta - 40 %:n alennuksella, mutta normaalihinta IsaDoran kynsilakoilla on noin 8 euroa.






Pelkällä Essie Mint Candy Applellakin kynsistä tuli tosi suloiset.

Ihan kuin jotain karkkia! Mint Candy Apple on vähän vintage-tyyppinen väri, kuin pastellista art decoa.






Sitten laitoin päälle kultaista Gold Bombia.

Yritin levittää sitä niin ohuesti kuin mahdollista, että turkoosi Essie Mint Candy Apple pääsisi näkymään riittävästi sieltä alta.






Todella kauniit kynnet tuli! Ehkä hienoimmat, mitä olen ikinä tehnyt.

Kynnet näyttävät haalean, kimaltavan vaaleanvihreiltä, unenomaisilta ja patinoituneilta.

Kylmä minttu ja lämmin kulta sopivat ihanasti yhteen.






Ne sopivat nätisti myös tähän Zaran kukkapaitaan, jossa on samoja, haaleita vedenvärejä.

Aion kokeilla näitä metallisia glittercrackleja jatkossa muidenkin pastellisten kynsilakkojen päälle!

6 kommenttia:

  1. Oi herranjumala, todella nätit! :) Ja Mint Candy Apple on kyllä äärimmäisen kaunis lakka.

    VastaaPoista
  2. Sagu: Voi kiitos, niin kauniisti sanottu. :)

    Olin itse ylpeä kynsistäni, sillä aina visioni eivät todellakaan onnistu, enkä ole myöskään mikään kovin taitava kynsiaskartelija. Mutta näistä tuli ihanat!

    Mint Candy Apple on kyllä nätti. Minulla kesti kyllä aika kauan lämmetä sille, kun en yleensä pidä kylmistä väreistä, mutta nyt tykkään! :)

    VastaaPoista
  3. Iiihanat! Todella upea yhdistelmä :)

    Ja ihanan pitkät kynnetkin sulla, wou. Itsehän nyrhin omani taas lyhyiksi... :)

    VastaaPoista
  4. Elisa: Kiitos sinulle! Olin kyllä itsekin todella tyytyväinen näihin kynsiin! :)

    Pastellinen kynsilakka näyttää kyllä sopivan hämmästyttävän hyvin yhteen näiden metallisten glittercrackle-lakkojen kanssa. Keksin jo vaikka mitä ihania uusia yhdistelmiä. Tuon vaaleanvihreän IsaDoran Marzipanin kanssa luulen että saattaisi käydä vielä paremmin hopeinen glittergraffiti, niin tulisi taas lämpimän ja kylmän värin kontrasti.

    Ja voi kiitos! Kynnet kasvavat aina kesäaikaan hyvin, ilman mitään erikoista hoitoakaan. Toista se on talvella, kun on pakkaset ja kuiva ilma. Ajattele millaiset hiukset, kynnet ja iho meillä kaikilla olisi jos asuisimme esim. Brasiliassa! :)

    Tällainen manikyyri olisi minusta kyllä varmasti hyvä lyhyissäkin kynsissä. Lyhyiden kynsien kanssa voi myös käyttää kaikkia upeita tummia vampy-sävyjä, jotka pitkien kynsien kanssa näyttävät lähinnä pelottavilta, joten nauti niistä! :)

    VastaaPoista
  5. Ooh, todella kauniit kynnet. Hienoa, että uskaltauduit kokeilemaan tuota yhdistelmää.

    Ajattelin tässä samalla kysyä, että viimeksi kun kävit ihastelemassa Tallinnan Kaubamajan kynsilakkoja, muistatko, että olisit nähnyt siellä CG:n tämän kevään ja kesän kokoelmia? Minua kiinnostaisi Hunger Games - ja Neon 2012 -kokoelmat, mutta en kesäkuussa niitä siellä vielä nähnyt. Mietin, että pitääkö sitten tilata netistä, jos ei edes Tallinnan Kaubamajasta niitä saa.

    VastaaPoista
  6. TQ: Kiitos, kiitos! Aina kokeiluni eivät todellakaan onnistu, mutta näistä tuli ihanat! :)

    Seuraavaksi aion kokeilla IsaDoran magneettilakkoja, vähän jo jännittää miten se onnistuu. Nyt kyllä tuntuu, että löysin nämä graffitit uudelleen, nyt minua kiehtoisi valkoisen ja hopean yhdistelmäkin. :)

    Voi kuule, valitettavasti en voi varmasti sanoa, mutta minusta Hunger Gamesia ei ainakaan ollut silloin kun itse olin Tallinnassa heinäkuun lopussa. Olisin varmasti kiinnittänyt siihen huomiota. Neonista en ole varma kun en katsonut niin tarkkaan, kun etsin vain itse China Glazen Snow Globe -lakkaa. Sitä ei enää tietenkään ollut, olisi pitänyt ostaa silloin kun olin viimeksi Tallinnassa helmikuussa ja näin sen siellä Stockmannilla.

    Voisikohan sinne Kaubamajaan laittaa sähköpostia tms. ja kysyä, että et turhaan tilaisi netistä, jos niitä saa sieltäkin...?

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)