keskiviikko 15. elokuuta 2012

Sally Hansen -kynsitarrojen kesto ja poisto

Sain aiemmin testattavakseni uusia Sally Hansen Salon Effects -kynsitarroja. Niitä koskevaan juttuuni pääset tästä.

Sally Hansen kynsitarrojen luvattiin pysyvän kynsissä siistin näköisinä jopa 10 päivän ajan. Kynsitarrat poistetaan kuten tavallinenkin kynsilakka kynsilakanpoistoaineella.  

Julkaistessani jutun kynsitarroista lupasin raportoida teille jälkeenpäin, että miten hyvin ne lopulta kestivät kynsissäni. Myös kynsitarrojen poistamisen helppous herätti kysymyksiä. Tässä siis kokemuksiani näistä kahdesta asiasta:
Kynsitarrojen kesto

Tässä on niin sanottu ennen-kuva, eli kynsitarrat heti asennuksen jälkeen. Kuvio on 350 Misbehaved.

Kynsitarrojen asennus onnistui minulta muuten hyvin, mutta valitettavasti tuo etusormen tarra jäi vähän repsottamaan. Sain sen kuitenkin paineltua siistimmin kynteen kiinni, mutta silti se oli ensimmäinen kohta joka kynsitarroissa falskasi. Muuten tarrat pysyivät hyvin kiinni ja näyttivät siisteiltä.
Ja tässä sitten jälkeen-kuva 9 päivän käytön jälkeen.

Ihan siistiltä näyttää edelleen! Toki kiilto on vähän himmentynyt ja jonkin verran kärkikulumaa ja kasvurajaa on. Lisäksi etusormesta on tosiaan revennyt pala pois. Mutta kyllä näillä nyt olisi vielä ehkä yhden päivän mennyt.

Itse asiassa tarrat olivat jopa niin hyvät vielä kahdeksantena päivänä, että OPIn manikyristikin totesi että en välttämättä tarvitsisi uutta manikyyria, kun minulla oli niin hyvä jo ennestään. Eli vaikka läheltä katsottuna kulumista kynsitarroissa jo huomasi, kauempaa tarrat näyttivät ammattilaisenkin silmään vielä siisteiltä.

Tarrojen pysyvyyteen vaikuttaa kokemukseni perusteella olennaisesti siis se, että kuinka hyvin ja tarkasti tarrat saa kiinnitettyä. Lisäksi tarrojen mukana tulleessa ohjeessa todetaan, että kynnet tulisi pyyhkiä vielä juuri ennen tarrojen asennusta kynsilakanpoistoaineella niiden pysyvyyden parantamiseksi. Näin teinkin, ja I got siis 9 days.

Tällä perusteella toteaisin, että tarrat tulevat olemaan erinomaiset mm. ulkomaan matkalle, jos ei halua siellä uusia manikyyriaan. Normaalisti minulla kestää kynsilakka siistinä kynsissäni päälyslakankin kanssa enimmillään noin 4-5 päivää.


Kynsitarrojen poisto

Kynsitarrat neuvotaan poistamaan kynsilakanpoistoaineella. Tämä herätti etukäteen teidän lukijoiden epäilyksiä siitä, että lähtevätkö ne hyvin sillä ja kärsivätkö mahdollisesti kynnet tarrojen alla poistosta.

Käytin tarrojen poistamiseen vakiokynsilakanpoistoainettani Maybellinen vihreää. Se on melko tehokasta, mutta kuitenkin hellävaraista kynsille.

Tarrat lähtivät kynsilakanpoistoaineella hyvin. Hommaa nopeutti, jos piti vanulappua tarran päällä vähän aikaa ennen hinkkaamista. Poistaminen oli samanlaista kuin tavallisen kynsilakankin poistaminen. Ei helpompaa, mutta ei myöskään vaikeampaa, eli ei esimerkiksi mitään verrattuna glitterkynsilakan poistoon, joka todella syö hermoja.


All in all; hyvä kesto ja helppo poistaa!

5 kommenttia:

 1. Tekisi mielu kokeilla tällaisia tarroja, mutta kynteni ovat todella kuperat. Epäilen tarrojen menevän ruttuun reunoilta.

  Mutta kivalta näyttää, katselin kaupassa muitakin kuvioita ja se pitsinen oli kaunis. Ehkäpä tyydyn nyt kuitenkin vain harjoittelemaan Konad-kuvioita :)

  VastaaPoista
 2. Nyt kyllä vakuutit mut hankkimaan tarrapaketin itselleni. Tulee kyllä valinnanvaikeus, koska kaikki kuosit ovat niin ihania :)

  VastaaPoista
 3. Annie: Huolesi voi olla kyllä aiheellinen! Tyttö ilman helmikorvakorua -blogin Sonia kokeili näitä samoja tarroja rakennekynsilleen. Hänenkin kyntensä ovat kuperat, joten tarrat menivät vähän ruttuun ja ne oli hankalampi asentaa siististi. Minulla oli aika helppoa, koska minulla on ihan luonnonkynnet ja aika tasaiset. :)

  Minustakin näissä Sally Hanseneissa on tosi kivoja kuvioita. Hankin varmaan itsekin sellaiset pitsikuvioiset tarrat, ja lisäksi myös leopardikuvio kiinnostaa minua kovasti. Mutta kyllä Konadeillakin saa tehtyä tosi upeita kuvioita jos vain osaa! Minunkin pitäisi harjoitella sitä enemmän, saisi tosi hienoja kynsiä! :)


  Kätsy Kissa: Kiva kuulla! :)

  Itsekin aion laittaa tällaiset tarrakynnet ainakin seuraavalle ulkomaan matkalle. Varattiin juuri viikon matka Nizzaan nyt syksyllä, joten tarrat tulevat olemaan erinomaiset sinne. Sama ongelma vain kuin sinulla - minkä kuvion valitsen?! :)

  VastaaPoista
 4. Mä hankin kanssa nyt yhden paketin noita testiin, kun oon tykännyt hirmuisen paljon water decalseista koko kynnellä. Ne on ainakin super helppoja laittaa ja poistaa. Oon kyllä kuullut, että tarrat on vähän hankalampia, mutta se pitsikuvio oli niin kaunis, että ajattelin sille antaa mahdollisuuden. :)

  VastaaPoista
 5. Niniane: Kiva kuulla, toivottavasti tykkäisit Sallyista! Se pitsikuvio on kyllä ihana! :)

  Näinkin sun blogissa ne water decalsit, aivan upea kuvio!

  Itse en valitettavasti ole kokeillut water decalseja, joten en osaa oikein verrata niiden asennusta näihin kynsitarroihin. Luulisin kuitenkin että kynsitarrojen laitto on sulle piece of cake, niin näppärä olet ja tottunut laittamaan kynsiä. :)

  Mielenkiinnolla odotan, jos niistä pitsitarroistakin tulisi juttu sun blogiin! :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)