perjantai 24. elokuuta 2012

Kauniit hiukset -tapahtuma Stockmannilla 26.8.2012 asti

Tämän viikon loppuun, sunnuntaihin 26.8.2012 asti on Stockmannilla käynnissä Kauniit hiukset -tapahtuma.  


Tapahtuman aikana Stockmannilla on erilaisia hiustuotteiden esittelyitä ja hyviä tarjouksia.

Usein esim. ostamalla kaksi tuotetta samalta merkiltä saa lahjaksi jonkun tuotteen. Tigillä se on Rockaholic Fun Times -hiuslakka, Sebastianilla kiiltotipat, mutta esimerkiksi Wellalla pieni L'Occitane käsivoide. Minua aina tällaiset tarjoukset houkuttelevat!

Kauniit hiukset -tapahtuman esitteessä on hyvin luonnolliset ja valuvat pitkät hiukset. Sekä lämmin punainen tausta ja mallilla huikaisevan siniset silmät. Hyvältä näyttää!

Ohjeet mainoskuvan hiuslookin tekemiseen löytyvät Stockmannin sivuilta täältä. Lyhyesti sanottuna: vaiheittainen föönaus, tarkka keskijakaus ja takaraivon hiuksille kevyt kohotus joko rullilla tai tupeeraamalla.

Kauniit hiukset -tapahtuman esitteen mukana tuli myös perinteinen - 20 %:n alennusseteli yhdestä normaalihintaisesta kampaamotuotteesta. 

Minä ajattelin käyttää oman alennuslappuni Redkenin 15 Quick Tease -tupeeraussuihkeeseen.

Sen normaalihinta on 29,30 euroa, eli niin paljon, että siinä tuo - 20 %:n alennus ihan kivasti tuntuu.

Harrastan työmatkapyöräilyä ja kaikkialle muuallekin pyöräilyä Helsingissä. Minulla on muutama ystävä, jotka sanovat etteivät he voi pyöräillä, koska siinä joutuisi käyttämään pyöräilykypärää, ja silloin hiukset litistyvät.

Vaikka olenkin aika turhamainen, tässä menee kuitenkin minun rajani. Haluan ajaa pyörällä, mutta turvallisuus ennen kaikkea! En voisi kuvitellakaan lähteväni liikenteeseen ilman pyöräilykypärää.

Se on kuitenkin myönnettävä, että litistyväthän ne hiukset siellä pyöräilykypärän alla, totta kai. Sitä vastaan kamppailen sitten kolmella aseella: lämpörullilla, kuivashamppoolla ja tällä Redkenin tupeeraussuihkeella.

Redkenin Quick Tease -tupeeraussuihketta suihkutetaan tupeerattavalle alueelle, eli itselläni lähinnä takaraivolle. Se tekee hiuksista käsiteltävämmät, karheat ja tahmeat, ja tupeeraus myös pysyy paremmin. Quick Tease muistuttaa aika paljon tavallista hiuslakkaa, joten sitä voi käyttää myös hiusten kiinnittämiseen. 

Ohjeiden mukaan Quick Teasea suihkutetaan "kuiviin hiuksiin läheltä hiusten tyviin antamaan uskomatonta pitoa ja ilmavuutta tai 20-30 cm:n etäisyydeltä lukitsemaan muotoilu mattaisella viimeistelyllä". 

Olen ymmärtänyt ohjeet niin, että ensin laitetetaan Redkenia, ja sitten tupeerataan sitä vähän kosteaa tukkaa. Vähän hassulta se tuntuu, kun hiuslakalla tehdään juuri toisinpäin, eli tupeerataan ensin ja sitten vasta suihkutetaan lakkaa. Luulen kuitenkin että teen oikein, vaikka joskus epähuomiossa saatan tehdä myös toisinpäin, eikä tulos ole kyllä ratkaisevasti huonompi silloinkaan. 

Minulle tulee muuten tästä tupeerauksesta aina mieleen Svenska Hollywoodfruar -ohjelman ihanan Maria Montazamin ohje: "Tupera, tupera, tupera. Jag tycker att alla ska tupera håret lite mera". Ja Marialla onkin some serious hair. Toppen!

En nyt ole ihan varma, kuinka hyvin Redken Quick Tease vastaa hintaansa, eli onko se nyt niin paljon parempaa kuin tavallinen hiuslakka. Itse olen vain tottunut käyttämään sitä, joten siksi ostan lisää kovasta hinnastakin huolimatta. Ainakin se kiinnittää tosi hyvin, eli otettuani pyöräilykypärän pois, hiukset palautuvat muotoonsa.  

Redkenin tupeeraussuihkeella on myös muita ystäviä. Helsingin keskustan Stockmannilta se oli nimittäin jo alkuviikosta loppuunmyyty. Myös Pieni Nutturapää -blogin suloinen Myy kehui sitä taannoin tässä jutussaan.   

6 kommenttia:

 1. Quick Tease korvaa tupeeramisen: nostelet vain hiuksia, suihkutat ainetta tyveen ja asettelet kevyesti harjan avulla tai sormilla hiukset paikoilleen. Toimii ainakin lyhyeen tukkaan.

  VastaaPoista
 2. Onko tuo tapahtuma vain Helsingin stokkalla?
  Mulle ei ole ainakaan tullut postin mukana tuota mainosta...

  VastaaPoista
 3. Kävin jo viime viikonloppuna hipelöimässä kaikkia nuita ihanuuksia, mutta loppuenlopuksi en sitten ostanut mitään, kun en osannut valita. Nyt olisi tarkoitus käydä hakemassa purkillinen Schwarzkopfin Miracle Oilia kokeiluun, sekin on sen hintainen tuote, että tuosta alekupongista on iloa (:

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Kiitos paljon ohjeista!

  Voi että, nyt tunnen itseni kyllä vähän tyhmäksi. Sitähän se Quick Tease -nimi tietenkin tarkoittaa, että ei tarvitsisi välttämättä ollenkaan tuupeerata. Eli pelkän suihkeen pitäisi riittää. :)

  Ihan hyvin toimii kyllä myös tuolla minun "väärinkäytölläni", eli perinteisellä tupeerauksella. Pyöräilykypärä kyllä lässäyttää hiukset niin tehokkaasti, että ehkä tarvitsen vielä vähän ekstrakohotustakin perinteisen tupeerauksen muodossa. Mutta hyvä tietää, että voi käyttää vain pelkkää suihkettakin, varsinkin jos joskus on kiire! :)


  Anzu-Anssu: Minä ainakin oletin, että ihan kaikilla Stockmanneilla, kun ei esitteessä tai nettisivuilla lue, että koskisi vain Helsingin Stockkaa.

  Noiden Stockan kauneustapahtumien esitteiden postitus on minulle edelleen aika täydellinen mysteeri. Välillä saan mainoksen, välillä en, ja sama koskee myös äitiäni. Minulle ei ole selvinnyt vielä, että mikä logiikka siinä on, mutta tällä kerralla onneksi sain esitteen ja tuon alennuskupongin! :)

  Ehkä voisit pyytää sen oman Stockasi asiakaspalvelusta jos on jäänyt saamatta. :)


  Hiutale: Minustakin oli tosi vaikea päättää, että mihin käyttäisin alennuskuponkini. Päätin sitten ostaa lisää tuota Redkenin Quick Teasea varastoon, kun se on niin kallista, että en mielelläni maksa siitä täyttä hintaa. :)

  Voi että, tuo Miracle Oilkin kuulostaa ihanalta! Harmi kun tuli vain yksi alennuskuponki, koska käyttökohteita kyllä löytyisi. Pieni alennus tuntuu nimittäin aina kivalta näin kalliissa tuotteissa! :)

  VastaaPoista
 5. Minäkin olen Quick Teasen kanssa jättänyt tupeeraamatta. Pelkkä suihke on riittänyt :) Mutta varmasti saisi todella hyvän pidon, jos myös kevyesti tupeeraisi! Yllättävän riittoista tuo on ollut. Pelkäsin ostaessa, että suihkin kolmenkympin pullon hetkessä tyhjäksi, mutta vielä kuukausien jälkeenkin tuotetta on vielä hyvin jäljellä. Ei se tosin ole päivittäisessä käytössä ollutkaan.

  Stokkan (kauneus)tapahtumien esitteiden levikki vaihtelee aika paljon ja välillä niitä taidetaan kohdistaa vain pääkaupunkiseudulle. Yleensä esitteet kuitenkin osoitetaan kyseistä tuoteryhmää eniten ostaville. Tai näin olen ymmärtänyt..

  VastaaPoista
 6. Myy: Kiitos paljon tiedosta! Minä taidankin sitten olla ainoa hölmö, joka on luullut, että tuo tupeeraussuihke tarkoittaa sitä, että sen kanssa on tupeerattava. :)

  Mutta erittäin hyvä tietää, että tarvittaessa selviää nopeamminkin, eli suihkuttamalla pelkkää Quick Teasea. On kyllä ehdottomasti nopeampaa niin! :)

  Minä silti varmaan tarvitsen tuon jatkuvan pyöräilyharrastuksen vuoksi niin paljon volumea ja kohotusta hiuksiini, että ehkä jatkan vain tuota tupeeraamistani. Kun Quick Tease toimii ihan hyvin niinkin! :)

  Hyvä tietää myös, että Stockan kauneustapahtumien esitteet eivät tule välttämättä kaikille. Yleensä olen saanut alennuslapun äidiltäni, sillä hän ostaa todella harvoin kosmetiikkaa. Silti Stockka lähettää hänelle sitkeästi esitteitä, minun onnekseni. Mutta nyt sain tuon omankin esitteen tästä hiustapahtumasta, jota taas äitini ei mielestäni saanut. Tutkimattomat ovat siis Stockan esitteiden tiet ainakin välillä! :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)