perjantai 10. elokuuta 2012

Essie-uutisia

Tässä ajankohtaista asiaa teille muruset yhdestä lempparikynsilakkamerkistäni Essiestä:


Essien kesäkokoelmat

Kesäkuussa Essielta ilmestyi kauppoihin kesäkokoelma Bikini So Teeny.

Siihen kuuluu 6 kynsilakkaa:

Bikini So Teeny - provosoivan hohtoisa vaaleansininen
Cascade Cool - huurteisen kimalteinen neilikanpinkki
All Tied Up - hätkähdyttävän sula pronssi
Off The Shoulder - uskalias, sähäkän kuuma pinkki
Fear Of Desire - haluttavan herkullinen kirkas oranssi
Mojito Madness - hassunhauska bile-lime


Ideana näissä on, että jokaiseen uimapukuun löytyy sopivanvärinen kynsilakka.

Suurimman vaikutuksen näistä kesäisistä, hehkuvista ja hohtavista sävyistä minuun teki yllättäen kokoelman tähtilakka, vaaleansininen Bikini So Teeny.


Olen aina vierastanut vähän sinisiä kynsilakkoja, mutta nyt minua jotenkin kiehtoo tämä vaaleansininen. Hyvin mielenkiintoinen, hieno väri!

Myös vihreä Mojito Madness kiinnostaa minua. Mikähän tässä on, että nyt yhtäkkiä nämä siniset ja vihreät kynsilakat ovat alkaneet inspiroida?!


Elokuussa kauppoihin saapui Essien seuraava kokoelma Poppy Razzi.

Poppy Razziin kuuluu 4 kirkasta neonväristä kynsilakkaa:


Lights - superkirkas, hehkuva pinkki
Camera - neonpunainen pinkki
Action - eloisa ja villi tangeriini
Bazooka - sykähdyttävän leimuava punaoranssi


Essie on aikaisemmin ollut tunnettu lähinnä nudeistaan ja vaaleanpunaisistaan, mutta nyt ainakin kesäksi on alkanut tulla tällaisia kirkkaita, voimakkaita värejä.

Nämä Poppy Razzi -kynsilakat ovat kivan pirteitä loppukesään ja syksyyn. Itse en kyllä jaksa valitettavasti tällä hetkellä innostua näistä neoneista, vaan enemmän kiehtovat nyt nuo nudet, siniset ja vihreät.

Oikein jännittää, että millainenhan Essien syyskokoelma tänä vuonna on!


Essien ensimmäinen kynsisalonki avattu New Yorkissa

Essie avasi myös kesäkuussa ensimmäisen kynsisalonkinsa New Yorkissa Upper East Sidella. 

Kyseessä on Essien perustajan, Essie Weingartenin oma kotikaupunki ja kynsisalongissa työskentelee myös Essien oma vakiomanikyristi. Hän tekee vieläkin Mrs Weingartenin manikyyrin, joka on huhujen mukaan aina sama: alle valkoista Blushing Bridea ja päälle kerros hennon vaaleanpunaista Mademoisellea. 

Mitä hukkausta tavallaan, kun Essie on kuitenkin suunnitellut satoja kivoja kynsilakkasävyjä!


Kynsisalongin on sisustanut sisustussuunnittelija Peter Millard. 

Salongissa on kiiltävän valkoisia pintoja. Sohvien värit on valittu Essien kuuluisimpien kynsilakkasävyjen kuten punaisen A-listin ja vaaleanpunaisen Mademoisellen mukaan. 


Myös minulta löytyy nämä Essien klassikkosävyt. Omia lempisävyjäni Essieltä ne eivät kuitenkaan ole.

A-list on liian tumma punainen omalle ihonsävylleni, ja Mademoiselle taas minusta hento ja vetinen vaaleanpunainen.

Salongin kynsilakkavalikoimassa on kuitenkin 250 eri Essie-sävyä, joten varmasti löytyy mistä valita!

Manikyyrien hinnat ovat alkaen 32 ja pedikyyrien alkaen 65 dollaria. Sitä ei kerrota ovatko kyseessä vain tavalliset manikyyrit, vai saako salongissa myös rakenne- tai geelikynsiä. 

Voisin hyvin harkita itsekin meneväni Essien kynsisalonkiin ihan vaikka vain kokemuksen vuoksi käydessäni seuraavan kerran New Yorkissa. Se on nähtävyys ja elämys. Kuulostaa tosi kivalta!  


Essiet alennuksessa Cesars Shopissa

Helsingin Kaisaniemessä sijaitsevan kynsilakkojen maahantuojan Cesars Shopin avoimien ovien päivää vietettiin taas eilen 9.8.2012. Avoimien ovien päivä on Cesars Shopilla aina noin kerran kuukaudessa, muuten toimii nettikauppa

Cesars Shopissa oli tietyt sävyt kuten Essien Navigate Her -kevätkokoelman kynsilakkoja alennuksessa - 40 %. Normaalihinta on 15,50 euroa.

Lisäksi Cesars Shopissa oli vanhempien Essie-sävyjen osalta tarjouskori à 2 euroa.

Luulenkin, että Cesars Shop on nyt luopumassa Essiesta ja keskittyy mm. maahantuomiinsa Color Club -kynsilakkoihin.


Pengoin ja pengoin alennuskoria, ja löysin sieltä vihdoin tällaisen Essie Ridge Filler -aluslakan.

Tämänkin hinta oli 2 euroa, mikä oli mielestäni todella edullista, sillä kynsien hoitotuotteet ovat harvoin kunnon alennuksessa missään.

Pidän metallilakoista, ja niiden alla on hyvä käyttää tällaista kynnen pintaa tasoittavaa aluslakkaa. Metalli on muuten armoton kaikille kynnen pinnan epätasaisuuksille ja virheille.

Tällä hetkellä käytössäni on Zoyan Get Even ridge filler. Olen kokeillut myös OPIn vastaavaa.

En ole huomannut niissä mitään eroa, kaikki ovat aika samanlaisia. Valkoista paksua lakkaa, joka loppuvaiheessa alkaa aina paksuuntua pullossa hieman. Täysin välttämätön tuote kuitenkin minulle! 


Kahden euron alennuskorissa oli myös muutamia Essien kuuluisia sävyjä kuten valkoiset Waltz ja Allure sekä hennon vaaleanpunainen Ballet Slippers.

En kuitenkaan osannut oikein valita niistä, joten noudatin aiempien asiakkaiden mallia, ja otinkin tällaisen yllätyspaketin 2 eurolla.

Tuntui hauskalta ostaa lahja itselleen. Pidän niin paljon Essien kynsilakoista, että ajattelin että aivan sama mikä kynsilakka paketissa on, tykkään siitä silti varmasti.

Kaksi euroa on mielestäni niin halpa hinta Essiestä, jonka normaalihinta on 15 euroa, että oli hauska saada vähän mielenkiintoa elämään tällä yllätyspaketilla. 


Minua jännitti kovasti avata yllätyspaketti.

Sieltä paljastui persikkainen nude Sweetie Pie. Ihan kiva sävy, mutta toivon, että se ei ole liian lähellä ihonsävyäni.

Vähän minua ehkä kadutti, että en ottanut varmanpäälle esimerkiksi aina tarpeellista valkoista Waltzia, mutta toisaalta tämän yllätyspaketin avaaminenkin oli tosi hauskaa. 


Nude-sävythän ovat nyt niin kovin muodikkaita, ja minulta löytyy niitä myös Essieltä ennestään.

Vasemmalla on Sweetie Pie, ja sen vieressä vähän tummempi ja ruskeampi Brooch the Subject Essien Cocktail Bling -kokoelmasta viime talvelta 2011.

Oikeassa laidassa on sitten vaaleanpunaisempi Spaghetti Strap.

Brooch the Subjectin ja Spaghetti Strapin olen saanut blogiin liittyen tuotelahjoina L'Orealilta keväällä.

Onneksi tykkään tällä hetkellä kovasti nudeista, joten sikäli uskon kyllä, että näille kaikille tulee käyttöä. Ihania pehmeän maitokahvin sävyjä! 

Onkohan kukaan muu niin hölmö, että ostaisi yllätyslahjoja itsellensä?!


Essien mainoskuvista kiitos L'Orealille!

7 kommenttia:

 1. Voi että, harmittaa kun täällä itäisemmillä tai pohjoisemmilla paikkakunnilla on niin huonot mahdollisuudet aina päästä hyville ja edullisille lakka-apajille. Nuo Cesarsin avoimien ovien päivät ovat kutkuttaneet kerta toisensa jälkeen, mutta matkasta tulisi turhan kallis vain kertakäynnin vuoksi. Itsehän en omista vielä yhtään Essien värilakkaa (ainoana Matte About You -päällyslakka) ja tuo kahden euron hinta on ihan naurettava vaikka mistä sävystä :)

  Cesars Shopille siis pisteet noin hyvistä tarjouksista! Ja olisin varmasti myös haalinut tuollaisen ylläripaketin itselleni :D ihana idea!

  VastaaPoista
 2. Minä ainakin pidän ajatuksesta ostaa yllätyslahja itselleen :) (Sen takia aina huvipuistoissa käydessäni haluan narunvetoon, sieltä voi saada jotain hauskaa...) Yllätykset on aina mukavia riippumatta siitä kuka ne ostaa.

  VastaaPoista
 3. Minä nauran täällä taas... :D Kuinka me niin usein kirjoittelemme aika läheltä liippaavista jutuista samoihin aikoihin? :D

  http://glitz8glam.blogspot.fi/2012/08/essie-cocktail-bling.html

  Minä en kirjoittanut suurempia stooreja Essiestä, koska se ei ole minun tyylini ja sinä taas kirjoitat omalla tyylilläsi asioista, mutta silti samankaltaisuuksia on. ;)

  Minä kehuin Cocktail Blingin sinervän harmaata sävyä elegantiksi ja hienostuneeksi. Ajattelin, että tämä sävy voisi olla jopa talvella Pumpulipupun kynsillä. ;) Luinkin sitten sinun ihastuksesta, eli Bikini So Teeny. :D

  Minulla taitaa myös olla tuo A-list ja Madamoiselle. A-list on vielä minun makuuni, mutta Madamoiselle on aika blaah sävy minun makuuni. Kuten kirjoitit hyvin, että vetinen vaaleanpunainen. Juuri sitä se on!

  Tuo yllätyspaketti oli hauska. :) Olet selvästi kanssa Essien kynsilakkojen suuri fani, kuten minäkin. :)

  VastaaPoista
 4. Voi kehveli kun en uskaltanut ostaa sitä ylläripakettia, sävyt olivat aika kivat! (ajattelin että siellä on jotain puoliks kuivuneita järkky-värejä)

  VastaaPoista
 5. Minäkin olisin varmaan tuolla hintaa ostanut ennemmin tuon yllätyspaketin, kun en muutenkaan osaa koskaan valita mitään jos on monta kivaa vaihtoehtoa :)

  Nyt on pakko uteliaana kysyä, näin melko uutena lukijana, että millaista kirjaa pidät noista eri merkkien kokoelmien nimistä? Kun osaat aina kaikissa postauksissa kertoa mistä ja minkänimisestä kokoelmasta mikäkin meikki on peräisin. Vaikuttavaa :) Ei kai kukaan voi muistaa niitä kaikkia ulkoa?! :)

  VastaaPoista
 6. Katjamaria: Onneksi on kuitenkin internet ja nettikaupat! Ne ovat minusta aivan muuttaneet maailmaa, ja nykyään on tosi hyvä juttu kun pienemmillekin paikkakunnille voi tilata netistä kaikkea kivaa! :)

  Ymmärrän silti, että näitä Cesars Shopin 2 euron Essieita ei oltu nettikauppaan laitettu, sillä myyjä sanoikin että ei voi valitettavasti ottaa vastuuta kynsilakkojen laadusta, niin vanhoja ne ovat. Mutta eivät ainakaan laadukkaat kynsilakat minusta kovin helposti mene vanhaksi, itsellänikin on useita vuosia vanhoja Opeja ja Essieita, jotka toimivat vielä ihan hyvin. Mutta ymmärrän hyvin, että tällaisia ei varmaan oikein uskalla nettikauppaan laittaa. Sen sijaan ne - 40 %:n alennukset tietyistä Essien sävyistä ovat voimassa myös Cesars Shopin nettikaupassa. :)

  Essien normaalihinta 15 euroa on minusta tosi kallis, vaikka kynsilakat laadukkaita ovatkin. Onneksi netistä saattaa jostakin saada tilattua vähän edullisemmin. Ja - 40 % on jo kelpo alennus, saati sitten 2 euron hinta. Voi hitsi, olisi kannattanut ehkä hamstrata noita sävyjä enemmänkin! :)

  Yllätyspaketit olivat ymmärtääkseni olleet alunperin lahjana Cesars Shopissa kävijöille, kun avoimet ovet ensimmäistä kertaa aloitettiin Cesars Shopin muutettua uuteen paikkaan. Vähän kuin palkintona niille jotka löysivät heti uuteen paikkaan. :) Minustakin oli tosi kiva idea myydä niitä nyt kahdella eurolla uteliaille asiakkaille, kun tiesi kuitenkin varmuudella, että sisällä on joku Essien kynsilakka! :)


  Annie: Kiva että ymmärrät tämän yllätyspaketin viehätyksen! En osannut oikein päättää niistä tarjolla olevista Essien sävyistä, ja ajattelin että josko yllätyspaketti ratkaisisi valinnanvaikeuden puolestani. Ja ihan hyvin ratkaisikin, sillä minulla ei ole ollenkaan liikaa neutraaleja nudesävyjä. Varsinkin kun ne sopivat tällä hetkellä aika pitkiin kynsiini niin hyvin. :)


  Minna: Minäkin huomasin heti tämän jutun julkaistuani, että sinultakin oli juuri ilmestynyt Essie-juttu, ja vielä aika samantyyppistä pohdintaa. Uskomatonta! Kirjoitin vielä tämän jutun valmiiksi edellisenä iltana ja vain oikoluin aamulla, niin kuin varmaan sinäkin. Eli taas ihan samaan aikaan ajateltiin samoja asioita. :) Huomasin vielä, että Wind It Up -blogissakin oli vielä aika samanlainen juttu. Että mistä ihmeestä nämä aiheet oikein tulevat juuri samaan aikaan! :)

  Tykkäsin kyllä siitä Cocktail Blingistä. Värinä ei välttämättä se kaikkein huomiota herättävin, mutta oikein yhdistettynä tuollainen harmaa voi olla todella tyylikäs, oikein piste iin päällä asussa. Kiinnostava ja jopa serious outfit maker, vähän niin kuin tuo vaaleansininen Bikini So Teenykin. Tuollaisten sävyjen kanssa on mielestäni todella paljon kiinni siitä miten ne yhdistää. Ihana kun ajattelit tässä yhteydessä minua, kiitos! :)

  Kiva kun sinultakin löytyy A-list ja Mademoiselle. Ne ovat niin kuuluisia Essie-sävyjä, että niitä on varmaan pakko kokeilla ainakin kerran jotta saa rauhan. Ihan kivoja perussävyjä molemmat, mutta eivät mitenkään erityisesti koskettaneet minua. Mutta eihän sitä aina tiedä, joskus voi jostakin sävystä innostua vielä myöhemminkin todella.

  A-list kyllä varmasti sopii sinulle, hyvä talvikynsilakka! Ja Mademoisellea voit ehkä käyttää jollakin asiakkaalla tai jopa itselläsi, jos joskus tarvitset ranskislakkaa tai oikein neutraalit ja huomaamattomat kynnet, muuten ei ole kyllä minusta oikein sinun värisi. :)

  Tykkään Essien laadukkuudesta ja hienostuneisuudesta kovasti. Se on jopa ehkä omin merkkini kuitenkin näistä kaikista, vaikka Opi ja China Glazekin ovat tosi kivoja ja inspiroivia! :)

  VastaaPoista
 7. Veeera: Voi että, sinäkin olit siis siellä, mutta vältit kiusauksen! :)

  Kaksi euroa Essiesta on kyllä niin halpa hinta, että minua jäi vähän harmittamaan etten haalinut niitä enemmänkin. Ensi kerralla kyllä ostan ne kaikki klassikkosävyt pois jos niitä vielä siellä on, ja ehkä vielä muutaman yllätyspaketin lisääkin! :)

  Itselläni eivät ole ainakaan vanhatkaan Essiet ja Opit menneet miksikään, vaikka aina sitä pelkään että menevät jossakin vaiheessa huomaamattamani pilalle. Vanhimmat ovat varmaan vuosilta 2007-2008, eli kohta jo 4-5 vuotta auki, mutta yksikään ei ole ainakaan vielä kuivahtanut, ihanaa! :)


  RainDrop: Ihanaa kuulla, että joku muukin olisi ehkä sortunut yllätyspakettiin, kun itse pidin itseäni niin hassuna, että ostin mielummin yllätyssävyn kuin jonkun varman klassikon kuten Waltz tai Ballet Slippers. :)

  Yllätyspaketissa oli kuitenkin se mahdollisuus, että sieltä löytyy edullisesti joku vielä kivempi ja kiinnostavampi sävy. Enkä ollut yhtään pettynyt, ihan kiva minusta tuo Sweetie Piekin on. Olisi pitänyt vaan ehkä ottaa lisäksi myös ne Waltz ja Ballet Slippers. Toivottavasti niitä on siellä vielä ensi kerralla! :)

  Ihana kysymys! Rakastan kaikkia kokoelmia ja harrastan niiden seuraamista. Yksittäiset meikit ja kynsilakat ovat mielestäni niin paljon enemmän osana kokoelmaa kuin pelkkinä sävyinä. Silloin niihin liittyy jokin ajatus ja suurempi kokonaisuus, mitä tyyliä ne edustavat, miten ne on ajateltu yhdistettäväksi, mikä on ollut niiden inspiraationa jne. :)

  Eli en pidä kyllä mitään kirjaa, vaan yleensä muistan kyllä kokoelman nimen ulkoa. Ilmestymisvuoden saatan joskus tarkastaa googlesta, sillä se ei merkitse minulle niin paljon, vaan se, että mihin kokonaisuuteen joku yksittäinen sävy kuuluu. Vaikka aika hyvin muistan vuodetkin, jos olen ostanut esim. itse jonkun tuotteen jostakin kokoelmasta. :)

  Toiset harrastavat autoja, toiset junia tai lentokoneita, minä harrastan näitä meikkejä ja kynsilakkoja ja tietysti myös muotia! :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)