keskiviikko 29. elokuuta 2012

IsaDora Magnetic Nails -magneettikynsilakat

Sain IsaDoralta testattavakseni uusia Magnetic Nails -magneettikynsilakkoja. 

Olin aivan innoissani, sillä värit näissä Magnetic Nails -kynsilakoissa eivät ole ihan tavallisia, vaan ne ovat metallisia duochromeja! 
Sain kokeiltavakseni kaksi kynsilakkaa: tummanharmaan petroolinvärisen 856 Steel My Heart ja punaruskean ruosteenvärisen 852 Metal Mysteryn.

Joko IsaDoralla oli ajateltu minua ja punaista tukkaani, tai sitten nämä olivat sattumalta juuri minulle parhaiten sopivat värit.

Magnetic Nails -kynsilakkoihin kuuluu yhteensä 10 eri sävyä:

Chrome On
Gun Metal
Metal Mystery
Earth Magnet 
Opposites Attract 
Northern Light
Steel My Heart
Electric Light
Magnetic Mania 
Iron Lady

Nimistä voi yrittää vähän päätellä, että mikä väri on kyseessä.

Saamieni Steel My Heartin ja  Metal Mysteryn lisäksi minua kiinnostaisivat myös khakinvärinen Chrome On ja smaragdinvihreä Opposites Attract. Ne aion varmaan hankkia myös. Liila Electric Light ja violetti Magnetic Mania vaikuttavat myös hienoilta.

Kynsilakoissa on mukana aaltokuvio-magneetit. Erikseen saa ostaa myös tähti-, vaakaraita- tai viistoraitamagneetteja.

Magneettikynsilakkojen hinta on 8,90 euroa ja irtomagneettien 4,50 euroa.Lakkasin kynteni ensin pelkästään Steel My Heartilla.

Se oli hyvin paksua lakkaa, joka peitti melkein yhdellä kerroksella.

Väri oli hienostunut tummanharmaa. 

Kynsistä tuli niin upeat, että melkein suunnittelin jättäväni homman tähän ja unohtavani nuo magneetit. Kynsien pinta oli niin samettisen hieno, että tuntui suorastaan rikolliselta mennä heilumaan siihen magneeteilla päälle.  


Magnetic Nails -kynsilakan mukana tulee tosiaan yksi aaltokuvioinen magneetti.

Kynsilakat sisältävät päällystettyjä rautapigmenttejä, jotka muodostavat yhdessä magneetin kanssa erilaisia kuvioita kynnen pintaan. 

Korkkia suojaavassa pahvissa on ohjeet miten magneettia käytetään.

Ensin magneettia pidetään kynsilakan päällä heti lakkaamisen jälkeen 15 sekuntia, ja sitten lisätään päälyslakka.

IsaDora suosittelee päälyslakaksi omaa 600 Clear päälyslakkaansa. Muut lakat voivatkin sotkea magneettien jäljen, kuten Jos edes kynnet -blogin Papulle kävi, joka käytti Seche Vite -pikakuivattajaa. 


Lakkasin toisen kerroksen kynsilakkaa, ja aloin sitten magnetoimaan. Tein yhden kynnen kerrallaan.

Magneettia oli hieman hankala pitää kynsien päällä ilman, että se olisi osunut kynsilakkaan. Minulla se koski kynteen melkein joka kynnessä, kun en huomannut pitää sitä tarpeeksi kaukana.

Magneetti ei toisaalta saanut olla myöskään liian kaukana kynnestä, jotta kuvio syntyi.

Vaikeampaa kuin olisin arvannutkaan. Ensikertalaisena sain joihinkin kynsiin tosi kauniit ja selvät kuviot, joistakin kuviot juuri ja juuri erottuivat.


Parasta oli kuitenkin se, että niihin kohtiin joihin kuvio selvästi syntyi, tuli myös loistava duochrome-efekti. Eli tasaisen tummanharmaan kynsilakan alta tuli myös petroolinvihreä shimmer esiin. 


Parhaiten se näkyy tässä lähikuvassa.

Eli vaikka magneettilakat olisivat kauniita yksinäänkin, kannattaa magneettikuviot kuitenkin tehdä, jotta tuon kynsilakan duochromen saa kunnolla esiin.

Aivan upealta näyttää!

Päälyslakkana käytin Color Clubin 0-60 Speedy Top Coatia. Laitoin sen kyllä vasta kun kynnet olivat jo aika kuivat. Magneettikynsilakka tuntui kuivuvan nopeasti myös ilman pikakuivattajaa.

Ainoa huono puoli oli pysyvyys. Jo parin päivän jälkeen väri alkoi lohkeilla, ja neljäntenä päivänä jouduin poistamaan kynsilakat kokonaan, niin pahoilta ne näyttivät. Ehkä se johtui niistä rautapigmenteistä.

En siis suosittelisi näitä magneettikynsilakkoja pelkiksi tavallisiksi kynsilakoiksi, vaikka värit upeita ovatkin. Sen sijaan magneettien kanssa nämä ovat fantastisia, kun koko duochrome-loisto tulee esiin!  

6 kommenttia:

 1. Mä oon toistaiseksi välttynyt ostamasta magneettilakkoja, mutta näissä Isadoran lakoissa olisi kyllä melko herkullisia sävyjä... =)

  VastaaPoista
 2. Nova: Minäkään en olisi aluksi uskonut, että innostun näistä magneettilakoista, mutta nuo IsaDoran värit ovat poikkeuksellisen hienoja. Todella hyvä idea tehdä magneettilakoista metallisia duochromeja, aivan loistavaa. Vuosisadan oivallus! :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä magneettilakkaan yleensä voi laittaa mitä vain päällyslakkaa. Tosin kantsii antaa lakan kuivua eka ja levittää päällyslakka aika nopeasti ja tasaisesti, koska muuten se saattaa levittää kuviota.

  Ostin yhden IsaDoran lakan :) Ja ostin erikseen eBaystä tähtikuviomagneetin, sillä on muuten aika vaikea tehdä niitä kuvioita! En saa kohdistettua kunnolla.

  VastaaPoista
 4. Asetonihuuruja: Niin minäkin ajattelin, mutta Jos edes kynnet -blogin Papulla oli tosiaan ikäviä kokemuksia tuon Seche Viten kanssa. Ehkä hän kuitenkin laittoi sitä vähän kostean magneettilakan päälle. Minulla ei ollut nimittäin mitään ongelmia tuon Color Clubin päälyslakan kanssa. Magneettilakka kuivuikin niin nopeasti, että en olisi edes laittanut pikakuivattajaa, ellen olisi halunnut suojata kynsien pintaa vähän. Seuraavalla kerralla en varmaan edes laita pikakuivattajaa, vaan OPIn varsinaista päälyslakkaa Top Coatia, koska ainakin nämä IsaDoran magneettilakat nähtävästi kaipaavat enemmän suojaa kuin tavalliset kynsilakat.

  Voi että, minkähän värisen? Minä aion myös hankkia vielä varmaan ainakin sen khakinvärisen Chrome Onin, ja ehkä sen tummemman vihreänkin Opposites Attract. :)

  Kuules, ei oikein onnistunut kohdistamiset täälläkään. :) Hyvä että sain edes kuviota vähän näkyviin. Tuo tähtikuvio voisikin olla helpompi laittaa. Ja sellainen on vielä tosi nättikin! :)

  VastaaPoista
 5. täällä yksi tyytyväinen opposites attract fani :D
  sain tämän yllätyksen syntymäpäivä lahjaksi ystävältäni ja täytyy myöntää että skeptisyyteni haihtui heti kun olin saanut aallot taiteiltua kaikkiin kynsiini.
  aivan lyhyt kyntisille tämä magneetti malli tuskin sopii sillä silloin kynnen pintaan saa juuri ja juuri yhden vaivaisen raidan näkyviin. magneetin käyttöäkin piti aluksi vähän harjoitella, sillä jostain syystä raidat tahtoivat mennä enemmänkin vinoon kuin aalloiksi.
  tarkkana sai myös olla nopeuden sekä etäisyyden kanssa. koko kynnen leveydelle en joka kerta vieläkään onnistu aina raitaa saamaan, joten tekniikka vaatii vielä harjoitusta. ja erityis huomiointia siihen ettei märkä kynnen pinta osu magneettiin!!
  ihana peittävä ja minulle juuri täydellinen sävy (854)
  kiitos rakkaat ystäväni :D

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Voi miten kiva kuulla kokemuksiasi näistä magneettilakoista!

  Minunkin on varmasti hankittava vielä joku noista vihreäsävyisistä magneettikynsilakoista, niin hienoja värejä ne ovat. Joko vaaleampi Chrome On tai sitten tuo upea Opposites Attract. Olipas ihana lahja ystäviltäsi! :)

  Olen samaa mieltä, että hienoimpia nämä magneettikuviot ovat varmasti vähän pidemmissä kynsissä. Vähän harjoittelua nämä magneettikynsilakat kyllä vaativat, että kuvion saa näkyviin. Minä en edes ensimmäisellä kerralla kiinnittänyt huomiota kohdistukseen: hyvä että sain jotain magneettiraitoja edes näkyviin. :)

  Aika nopea saa kyllä olla. Se etäisyyskin oli minusta aika vaikea katsoa, että kuvio syntyisi, mutta magneetti ei kuitenkaan koskisi kynttä. Luin kyllä täsät hyvän vinkin jostakin. Itse irroitin magneetin tuosta kynsilakan pahvikorkista, mutta jossakin sanottiin, että se kannattaisi pitää siinä kiinni ja käyttää pahvikorkkia ikään kuin telineenä magnetoidessa. Täytyy kokeilla onnistuisiko sillä tavalla paremmin! :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)