maanantai 6. elokuuta 2012

Sally Hansen Salon Effects -kynsitarrat

Amerikkalainen kuuluisa kynsilakkamerkki Sally Hansen on tuonut nyt Suomen markkinoille uutuutena Salon Effects Real Nail Polish -kynsitarrat. 

Tässä näette upeat kuviovaihtoehdot.

Valitettavasti ihan kaikkia ei saa Suomesta, mutta tarjolla on 14 eri mallia, joista valita.

Sally Hansenia myydään Suomessa mm. Anttiloissa. Kynsitarrojen suositushinta on 11,20 euroa. 


Suomessa myytävät mallit ovat yllä. Valitettavasti en löytänyt sellaista kuvaa, johon olisi yhdistetty nämä nimet ja numerot, mutta kyllä noista voi ehkä yrittää päätellä mikä on mikä.

Kynsitarrojen parhaita puolia ovat hyvä pysyvyys ja se, että niillä voi tehdä sellaisia koristeluita, jotka eivät tavallisilla kynsilakoilla onnistuisi.

Suosikkejani noista kynsitarroista ovatkin ne, joissa on niin hienoja ja vaikeita kuvioita, etten itse osaisi sellaisia tehdä.


  


Olen nyt syksyn aikana innostunut valtavasti eläinkuoseista, joten sen vuoksi yksi suosikeistani olivat nämä leopardit eli 320 Kitty, Kitty.

Luulen, että leopardit ovat suhteellisen helppo tehdä myös koristelulakoilla, mutta itse en ole ainakaan vielä uskaltanut yrittää. Siksi ehkä turvautuisin mielummin varman päälle noihin kynsitarroihin.Hieno oli myös seepra 310 Wild Child (myös pinkki-mustana 440 Animal Instinct) . Myös käärmekuviosta 450 Brattlesnake tulee varmaan suosittu.

Kirahvikuviota ja perhosia ei valitettavasti ole saatavissa Suomessa.  Myös nämä kukonaskelkuvioiset 240 Check It Out -kynsitarrat ovat tänä syksynä todella muodikkaat.
 
Vähän samaa kangaskuosin ideaa on myös pinkki-ruskeissa ruutukuvioissa 420 Sweet Tartan ja vähän psykedeelisessä violetti-puna-keltaisessa ruutukuviossa 510 Mod About You. Suosikkini kaikista olivat kuitenkin nämä pitsiset 360 Laced Up.

Todella elegantit!

Kävin muutamassa Anttilassakin katsomassa näitä kynsitarroja, ja suosituimpia olivat selvästi olleet pitsi- ja leopardikuviot sekä Ed Hardy -tyyppistä tatuointikuviota matkiva 580 Tattoo Much. Myös musta-valkoisia kukkasia 220 Cut It Out näytti jo menneen useampi paketti.


  Sain myös testattavakseni näitä Sally Hansen Salon Effects -kynsitarroja kolmet erilaiset:

340 Girl Flower
350 Misbehaved
470 Lustrous 

Hienoimmat ja oh niin trendikkäät ovat minusta nuo kultaiset verkkotarrat keskellä eli Misbehaved. Myös tuollainen kukkakuvio kuin Girl Flowerissa on kynsilakoilla varmaan melkein mahdoton tehdä. Mustat glittertarrat Lustrous ovat kyllä kauniit, mutta glitteriä saa suoraan kynsilakoillakin.  


Jokainen kynsitarrapakkaus sisältää 16 erikokoista tarraa, puutikun ja kynsiviilan. Muuta ei näiden lisäksi kynsilakanpoistoainetta lukuunottamatta tarvitakaan.

Yksi kivoimpia puolia näissä kynsitarroissa mielestäni onkin se, että nämä voi asentaa missä vain ja milloin vain ja lisäksi ilman inhottavaa kynsilakan hajua.


Nyt te varmaan ihmettelette, että miksi kynsitarroja on 16 kpl, kun meillä on kaikilla vain 10 sormenkynttä. Ideana on, että tarroista valitaan omille kynsille sopivimman kokoiset.

Ennen kuin olin purkanut tarroja paketista, minua jännitti löydänkö sieltä riittävän isot tarrat tällä hetkellä aika pitkille kynsilleni. Hyvin löytyi!

Tarrat ovat ehkä enemmänkin leveämmän puoleisia, joten sitä ei tarvitse pelätä etteivätkö ne riittäisi koko kynnelle. Ennemminkin hyvin pienikyntisillä voi olla vaikea löytää tarpeeksi kapeita tarroja. Toki niitä voi yrittää tarpeen vaatiessa varmaan saksiakin sopivamman kokoiseksi. 


Minua jännitti aivan hirveästi alkaa tuhertaa näiden kynsitarrojen kanssa, sillä en ole todellakaan mikään mestariaskartelija.

Onnistumisen iloa kuitenkin, eli ensimmäinen kynsi helposti valmis!


Paketin mukana tulleet tarkat ohjeet olisi kuitenkin kannattanut lukea etukäteen loppuun asti, sillä aivan lopussa sanotaan, että peukalonkynnet kannattaisi tehdä viimeisinä. Tämä siksi, että peukkuja tarvitaan työvälineinä muihin kynsiin.

Ihan hyvin meni kuitenkin näinkin, eli peukaloon laittamani tarrakin säilyi siistinä vaikka nykersin sillä noiden muiden kanssa.


Etukäteen ajattelin, että tarrat olisivat jotenkin paksuja, jäykkiä ja muovisia. Tässä kuvassa näette kuitenkin kuinka ohutta ja joustavaa materiaalia tarra on. Se ei silti mene helposti ruttuunkaan.

En ole kokeillut muita kynsitarroja, mutta olettaisin että nämä Sally Hansenit ovat niin laadukasta materiaalia, että ne on sen vuoksi helppo asentaa siististi.

Asennus aloitetaan irroittamalla tarrasta ensin tarran päältä tuo muovinen suojus.

Sen jälkeen tarra irroitetaan taustapaperista.

Kun tarra on irti, sitä pystyy helposti liikuttelemaan tuon hopeisen pään avulla.

Lopulta hopeinen päätykin irroitetaan tarrasta ja se asetellaan kynsinauhojen myötäisesti kynnnelle.

Tässä vaiheessa on tärkeintä, että tarra olisi samankokoinen kuin kynsi, jotta se ei tulisi kynnen sivuilta yli.


Tarran pituus ei haittaa mitään, sillä tarraa voi venyttää kynnen yli. Kynnen päästä yli tuleva osuus leikataan paletin mukana tulleella viilalla pois.

Tämä vaihe epäilytti minua etukäteen eniten, eli miten tarran muka saa tuosta leikattua siististi viilalla.

Se oli kuitenkin ihan helppoa, sillä tarra pitää taitella vähän kynnen yli niin, että se on helppo leikata viilalla kynnen reunaa vasten. Huomaatte kyllä kun kokeilette.


Asennuksesta syntyi tällainen kasa roskaa.

Kynsilakanpoistoainetta ei tarvittu kuin alussa kynsien pyyhkimiseen puhtaaksi. Se parantaa tarrojen pysymistä kynnellä.

Tarrat poistetaan myös kynsilakanpoistoaineella pyyhkimällä.

Minulla meni tarrojen laittamiseen noin 15 minuuttia. Olin ensikertalainen, ja nyhersin välillä vähän ehkä liiankin tarkkaan. Luulen, että näppärämpi tyttö selviytyy tästä kyllä 5 minuutissa.


Ja lopputulos palkitsee kyllä, tosi kauniit kynnet tuli!

Ihanasti kimaltaa tuo tarrojen metallinen kulta, näyttää tosi hienolta!

Ainoastaan etusormen tarra jäi repsottamaan aivan aavistuksen, mutta senkin sain korjattua jälkeenpäin painelemalla tarran paremmin kynteen kiinni.

Kestävyys on ollut myös hyvä. Sally Hansen lupaa tarroille kestoa jopa 10 päivää. Minä olen pitänyt tarroja nyt kolme päivää, ja vasta on aivan aavistus kärkikulumaa. Voidaankin tehdä niin, että laitan kommenttina tähän postaukseen myöhemmin, että kuinka kauan tarrat lopulta kestivät siisteinä sitten kun poistan ne.

Sen verran hinnakkaita nämä kynsitarrat ovat, että luulen että tulen jatkossa hankkimaan näitä vain johonkin erikoistilaisuuksiin. Joskus aion ehdottomasti kokeilla noita ihania pitsitarroja, ja ehkä kukonaskelkuvioitakin.

Matkakäyttöön nämä kynsitarrat olisivat kestonsa vuoksi tosi hyvät. Myös allergisille nämä sopisivat, sillä kynsilakanpoistoainetta joutuu käyttämään vain aivan vähän ja kynsilakkaa ei ollenkaan.

Jos tulossa on kuitenkin isot juhlat, harjoittelisin ehkä ensin yhdellä paketilla ennen kuin teen varsinaiset juhlakynnet, vaikka aika helppo nämä olikin laittaa!


J.K. Teinkin lopulta aivan oman blogijutun kynsitarrojen kestosta ja poistosta, se löytyy täältä.

19 kommenttia:

 1. Tässä voisi olla vastaus siihen, miten saan kynnet pysymään siistinä viikon mittaisen ulkomaanmatkan ajan :) Jos kestäisivät edes viisi päivää niin riittäisi hyvin..

  VastaaPoista
 2. Noissako ei ohjeistettu laittamaan päällyslakkaa tuohon tarrojen päälle lopuksi? Jollain toisella merkillä oli mun mielestä maininta siitä ja itsekin laitoin omien tarrakynsien päälle lakkaa, pidensi mielestäni tarrojen kestoa (tai mistäs minä tiedän kun en verrannut ilman lakkaa :))

  Muutamia tosi kivoja kuvioita kyllä noissa, varsinkin nuo tuollaiset mitä on kynsilakalla vaikea/mahdoton tehdä.

  VastaaPoista
 3. Kätsy Kissa: Ajattelin aivan samaa!

  Melkein mikään kynsilakka ei tahdo pysyä siistinä sitä viikon aikaa, vaikka kuinka laittaisi aluslakkaa ja päälyslakkaa. Ja ulkomaan matkalla on mielestäni ikävää vaihtaa kynsilakkoja kesken kaiken. Itse tarvitse sitä varten mukaan koko arsenaalini aluslakkaa, pikakuivattajaa ja kynsilakkaa, joten ei hirveästi huvita raahata niitä mukana. Sitä paitsi matkoilla on usein paljon muutakin kivaa tekemistä kuin lakkailla kynsiä. :)

  Minulla on nyt neljäs päivä noiden tarrojen kanssa ja tein tässä välissä jopa mm. puutarhatöitä, mutta vielä ovat siistit. Hyvältä näyttää siis! :)


  RainDrop: Ei tosiaan neuvottu! Mietin sitä itsekin, kun olen kuullut että jotkut laittavat päälyslakkaa kynsitarrojen päälle. En kuitenkaan uskaltanut laittaa kun näiden kynsitarrojen ohjeissa ei sitä neuvottu. Ajattelin että jos se pilaa ne jotenkin tms.

  Mutta kuules, minullahan on noita kokeiltavaksi lähetettyjä kynsitarroja vielä kaksi pakettia jäljellä, joten voisin hyvin kokeilla päälyslakkaa seuraavan paketin kanssa. Samalla saisi vertailua, että onko kestossa eroja. :)

  Minäkin tykkään eniten juuri niistä monimutkaisemmista kuvioista. Ensin en oikein edes ymmärtänyt kuka haluaisi esim. yksivärisiä tai glittertarroja, mutta tuo hyvä pysyvyys on tietenkin yksi syy ja varmaan myös esim. allergisuus.

  Oma ehdoton lempparini ovat tosiaan mustat pitsikuviot, mutta myös niitä leopardeja himoitsen! Olisivat ihanat johonkin special-tilaisuuteen. :)

  VastaaPoista
 4. Mulla on tuollasia Sallyja pari jemmassa (myyn varmaan pois kirppiksellä lauantaina), mutta näitä kotitekoisia minxejä aiemmin kokeiltuani pelottaa, että kun noita lähtee poistamaan niin lähtee kynnen pinta mukana :( Sain itse nimittäin aikas ruman näköiset kynnet aikaiseksi niillä minxeillä. Aluslakan kanssa testasin myös, mutta eivät sitten kauaa pysyneetkään...Niitä kalvoja piti lämmitellä hiustenkuivaajalla.

  Tein tästä ikuisuus sitten postauksenkin:

  http://kissaamma.blogspot.fi/2011/10/show-your-nails.html

  VastaaPoista
 5. Kissaämmä: Oi, jos sulla on leopardeja tai pitsejä, niin tulen ehdottomasti ostamaan ne sulta pois. :)

  Mutta kuulostaapa pelottavalta tuo poistaminen. Voi ei! Omat kynteni ovat juuri nyt niin pitkät ja mielestäni kauniit että en todellakaan haluaisi että niiden kunto heikkenisi näiden tarrojen takia.

  Päätin jo, että teen varmaan erillisen postauksen ensi viikolla vielä siitä, että miten kauan tarrat lopulta kestivät hyvinä ja miten niiden poistaminen onnistui joten sitten nähdään!

  Minustakin tuntui pahalta laittaa tarra puhtaalle kynnelle ilman aluslakkaa, kun yleensä käytän aluslakkaa tunnollisesti AINA, mutta noudatin nyt tarkasti ohjeita. Aluslakan käyttö vaikuttaa varmaan juuri siihen kynsitarrojen pysyvyyteen, eli aluslakka heikentää sitä. Sitten mulla ei ole kyllä mitän valittamista jos tarrat lähtevät nyt hyvin irti, mutta jos tulee vaikeuksia niin oh no! Onpas jännittävää... :)

  Kiitos myös linkistä! En lukenutkaan sun loistavaa blogia vielä tulloin joten postaus oli minulle uusi. Nykyään olen kyllä uskollinen lukija! :)

  VastaaPoista
 6. Bongasin nämä Anttilasta ja kiinnostuin heti. Kuviot näyttivät paljon kivemmilta kuin esim. joissain Stockalla näkemissäni tarroissa, ja kiinnitystapakin on näemmä aika yksinkertainen. Ihastuin myös tuohon pitsikuvioon (ollaanpas me romanttisia!), mutta sitä ei valitettavasti ollut enää jäljellä. Sellaisen paketin voisinkin tuohon huimaan hintaan ostaa, ja käyttää sitten vaikka jossain special-tilaisuudessa. Mielestäni meinaan reilu euro per kynsi hintaa "tarralakkauksesta" on aika paljon... :/ Toivottavasti ainakin kestäisivät pitkään, niin saisin yhden syyn lisää ostaa näitä :D

  VastaaPoista
 7. Mulla tarrat ainakin irtosi ihan nätisti, eikä tehneet kynsille mitään vahinkoa, toivottavasti nämäkin on samanlaisia.

  Aika hintaviahan nuo on ja tavallaan harmittaa kun siitä jää aina niitä ylimääräisiä, millä ei oikeen ole sitten mitään käyttöä jälkikäteen.

  VastaaPoista
 8. Minulla ei näissä riittänyt ihan tarpeeksi tuo leveys rakennekynnelle. Se olisi juuri ja juuri riittänyt, jos yhtään kynttä ei ryssi. Mutta toisaalta, mulla ei esim. Konadin koko kynnen kuviotkaan riitä leveydeltäänkään, pituudeltaan ei ollenkaan. Näissä riitti sentään pituus hyvin.

  Poistaminen oli mulla ainakin ihan yhtä helppoa kuin lakan poistaminen ylipäätään, nämähän lähtevät lakanpoistoaineella kuten lakka eikä esim. nappaamalla reunasta kiinni ja kiskomalla.

  Mä käytin kans päällyslakkaa vaikka ohjeessa ei sanottu, toimi paremmin kun häivytti ryppyjä.

  Just sainkin postauksen ulos.

  VastaaPoista
 9. Elisa: Olen täysin samaa mieltä! Katselin muiden merkkien kynsitarroja jo aiemmin Kicksissä ja Seppälässä, mutta niissä ei ollut mielestäni yhtään näin nättejä kuvioita. Mutta ovat nuo Sally Hansenit sitten tietysti myös kalliimmat, mutta arvelisin että materiaali on vastaavasti myös mahdollisesti laadukkaampaa, eli helpompi asentaa siististi ja kestää paremmin. :)

  Minustakin se pitsi oli ehdottomasti kaunein. Ja ah niin trendikäskin tällä hetkellä. :) Minusta noita kynsitarroja kannattaisi nimenomaan tehdä tuollaisilla kuvioilla, joita on hankala tehdä tavallisilla kynsilakoilla. Luulisi että kauniita kuoseja olisi maailma pullollaan. :)

  Olen samaa mieltä, että hinta on aika kova, joten siksi nämä kynsitarrat tulevat itsellänikin olemaan vain erityiskäyttöön. Matkoille nämä näyttäisivät olevan tosi hyvät kun pysyvät minulla selvästi paremmin kuin tavallinen kynsilakka. Lisäksi esimerkiksi pitsi- tai leoparditarrat voisivat olla tosi ihanat vaikka johonkin juhliin! :)


  RainDrop: Tosi lohdullista kuulla, kiitos paljon tiedosta! Toivotaan tosiaan, sillä en millään haluaisi pilata kynsiäni nyt, kun ne ovat juuri siinä pituudessa mistä pidän eniten. :)

  Minäkin mietin, että voisiko niitä ylijääneitä käyttää uudestaan, sillä tuntui vähän tuhlaukselta heittää jopa 6 tarraa pois. Tarrat olivat kuitenkin sellaisessa tiiviissä tyhjiöpakkauksessa, joten luulen että avattuna ne kuivuvat tms., eli voi olla mahdoton säilöä. Harmi, koska sellainenkin manikyyri olisi voinut olla ihan kiva, jossa esim. muut kynnet olisivat mustat ja vain muutama noita kultaisia verkkotarroja. :)


  Sonia: Tosi mielenkiintoista kuulla! Minulla taas ei ollut omien kynsieni kanssa ongelmia leveyden riittämisen kanssa vaan pikemminkin päinvastoin. Olisin tarvinnut muutaman kapeamman tarran lisää. Vasta jälkikäteen tajusin, että olisin voinut saksia niitä kapeammaksi. Mutta pituus oli hyvä, riittää kyllä takuuvarmasti kaikille! :)

  Tosi hyvä kuulla, että poistaminen oli helppoa! Kun näiden kommenttien perusteella minua alkoi jännittää se todella. Toivottavasti tarrat lähtevät siis luonnonkynneltäkin yhtä hyvin kuin sulla rakennekynsiltä!

  Minä en uskaltanut sitä päälyslakkaa laittaa, vaikka mieli teki. Mutta onneksi minulle ei tullut myöskään ryppyjä, että sikäli ei tarvittukaan. :)

  Ihanaa, menenkin heti lukemaan sun postauksen! Tosi kivaa kun on erilaisia käyttökokemuksia, rakennekynsillä ja tavallisilla. Vielä tarvittaisiin joku kokeilemaan jolla on pienet ja lyhyet kynnet, että miten nämä tarrat silloin toimivat! :)

  VastaaPoista
 10. Peijakkaan nättejä ja penteleen hinnakkaita.
  Täytyy ehkä tyttärelle ostaa ja ihailla sen kynsissä =) Muutenkin kun on kynsienlaitteluun friikahtanut ihan totaalisesti.

  VastaaPoista
 11. TylyMuija: Olen samaa mieltä näistä kynsitarroista: kivoja mutta kalliita, valitettavasti! :)

  Jos tyttärelläsi on kovin pienet kynnet, niin joudutte kyllä askarteluhommiin. Hyvä puoli siinä on sitten se, että samasta paketista voi riittää myös äidille, jos saatte leikeltyä tyttärellesi kynsitarrat noista kuudesta ylimääräisestä tarrasta. Sehän olisi oikein paketin tehokäyttöä! :)

  Hauskoja askarteluja siis! :)

  VastaaPoista
 12. Näissä Sallyissä on kyllä ihanat kuviot. Ja luotan, että Sallyllä varmaan on laadukkaammat tarrat kuin ebay-halppiksilla :) Vois näitä kattoo eBaystä, ois varmaan halvempia ;)

  VastaaPoista
 13. Asetonihuuruja: Minustakin näissä Sally Hanseneissa oli tosi kivoja kuvioita verrattuna moniin muihin kynsitarroihin. Myös OPIn uudet Nail Appsit vaikuttivat kiinnostavilta, niissä on ehkä vähän abstraktimpeja kuvioita kuin näissä Sallyissa.

  En ole valitettavasti kokeillut muilta merkeiltä tällaisia koko kynnen tarroja, mutta uskoisin samoin Sallyjen ja OPIen laadukkuuteen. Ainakin tuo Sallyjen materiaali vaikuttaa korkealaatuiselta ja kestävältä.

  Hinta on aika kova sekä Sallyissa että Opeissa, joten tosi kiva jos löydät jostakin halvemmalla! :)

  VastaaPoista
 14. Lupasin kommentoida tähän postaukseen, että kuinka kauan kynsitarrat lopulta kestivät kynsissäni ja miten helppo ne oli poistaa kynsilakanpoistoaineella.

  Poistin kynsitarrat 9 päivän kohdalla, jolloin ne olivat mielestäni vielä ihan kohtuullisessa kunnossa. Tarrat lähtivät aika helposti kynsilakanpoistoaineella, aivan samalla tavalla kuin tavallinenkin kynsilakka.

  Tarkempi juttuni kynsitarrojen kestosta ja poistosta löytyy täältä:

  http://www.pumpulipupu.blogspot.fi/2012/08/sally-hansen-kynsitarrojen-kesto-ja.html

  VastaaPoista
 15. Juu, ne oli just nuo pitsitarrat, mitä ihastelin! Mulla oli jostain syystä mennyt tää postaus ihan ohi :/. Onneks kävit kommentoimassa, niin arvasin, et tiedät näistä enemmänkin ;).

  VastaaPoista
 16. Sannu: Arvasin siis oikein! :) Mutta se johtui kyllä ihan siitä, että ne sun tekemät kynnet oli niin samannäköiset! Hienoa! :)

  Aion kyllä hankkia nuo pitsitarrat jossakin vaiheessa, vaikka jollekin pidemmälle ulkomaanmatkalle. Pysyivät niin hyvin, että on tosi helpottavaa jos ei tarvitse vaihtaa kynsilakkoja kesken matkan. :)

  Seuraava pidempi tiedossa oleva matka mulla on lokakuussa Nizza, mutta luulen kyllä että sinne lähtevät nuo leoparditarrat. :)

  VastaaPoista
 17. Aattelin kokeilla ensin Seppälän "halppiksilla", kun mulla on TOSI pienet kynnet (pureskelen).. Niin voisin sitten varmaan kokeilla noita, jos toimii;) Mutta kiitos tiedoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä sikäli näitä Sally Hansenin kynsitarroja vaikka ne ovatkin aika paljon kalliimpia kuin esim. Seppälän kynsitarrat, koska Sally Hansenit ovat ainakin tarpeeksi ohuet ja laadukkaat.

   Jos on pienet kynnet voi kyllä olla että Sally Hansenit ovat hankalat, sillä joudut varmaan kaventamaan ja lyhentämään niitä reilusti. Tarraa menee hukkaan myös varmaan aika paljon, mikä on tietenkin sääli.

   Itse pidän näistä kynsitarroista kovasti erityisesti silloin kun tarvitsen varmasti pitkään hyvinä kestävät kynnet. Minulla ainakin Sally Hansenin kynsitarrat kestävät kevyesti vähintään viikon. :)

   Poista
 18. Sally Hansen vs. muut merkit:

  Olen itse kokeillut todella monia eri kynstitarroja. Testiin ovat päässeet mm. Sally Hansen, Kicks, Seppälän tarrat ja Kiss-merkki, jota myy ainakin Anttila. Näistä ehdottomasti laadukkaimmat ovat juurikin Sally Hansenit. Seppälän tarroja en edes saanut kynsiin asti, koska niitä ei saanut ehyenä irti taustamuovista. Kicksin tarrat olivat muten hyvät, mutta aavistuksen liian paksut ja siksi hankalat viilata niin, etteivät tikkuuntuneet reunasta. Vähän samaa paksuusongelmaa oli Kiss-tarroissa. Essien tarroja en ole vielä kokeillut, mutta aion kyllä kokeilla kunhan ehdin.

  Minulla on tällä hetkellä kynsissä juuri samat tarrat kuin tässä postauksessa ja tykkään ihan kamalasti!

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)