sunnuntai 5. elokuuta 2012

Kallio Block Party ja Face Helsinki

Kallio Block Partya eli Kallion korttelijuhlaa vietettiin eilen lauantaina 4.8.2012 Helsingin Kalliossa.

Ideana on juhlat kadulla ja esikuvana alun perin New York.

Koska tapahtuma oli Kalliossa Vaasankadulla, jossa puolalaisen kosmetiikan (mm. Ziaja, MIYO, Pierre Rene) maahantuoja Face Helsinki sijaitsee, minäkin innostuin.

Kallio Block Partyssa Vaasankadulla olevien liikkeiden oli tarkoitus olla auki ja osallistua tapahtumaan kukin omalla tavallaan.


Aloitimme kuitenkin illan syömällä hurmaavassa Soul Kitchenissa Vaasankadun päässä (Fleminginkatu 26-28). Soulia ja soppaa - eli soul foodia, joka on afro-amerikkalaista ruokaa Yhdysvaltojen eteläisistä osavaltioista.

Soul foodiin liittyy myös vahvasti 1960-luku ja amerikkalainen vintage -vaikutelma. Jälkkärilistalla on mm. milk shakeja.

Kiva paikka ja hyvää ruokaa - tiedän nyt missä ravintolassa tulen viettämään seuraavat syntymäpäiväjuhlani! 


Samaa vintage-tyyliä jatkoi Hoochie Mama Jane -vintagekauppa Vaasankadulla (Vaasankatu 10).

Olen halunnut käydä siellä jo pitkään ja nyt pääsin!

Hoochie Mama Janessa myydään vintage-vaatteita ja -asusteita "1900-luvun alun harvinaisuuksista aina 1980-luvun törkeyksiin asti", niin kuin kauppa itse hauskasti mainostaa.  


Hoochie Mama Janessa oli Kallio Block Partyissa karibialaista ja havaijilaista vintage-tunnelmaa.

Kaupan edessä myytiin herkullisia cocktaileja lämpimässä auringonpaisteessa. 


Sitten pääsimme vihdoin Vaasankadulla Face Helsingin kohdalle (Vaasankatu 6).

Suureksi pettymyksekseni Face Helsinki oli kuitenkin kiinni. Olin jo kuvitellut mielessäni vaikka mitä houkuttelevia Kallio Block Party -tarjouksia ja tunnelmaa Face Helsingissä. En tosin tiedä oliko liike ollut auki aiemmin päivällä, sillä itse ehdimme paikalle vasta illalla.

Epätoivoissani kuvailin teille kuitenkin noita Face Helsingin ihanuuksia ikkunan läpi.

Yllä olevassa kuvassa on puolalaisen MIYO:n houkutteleva ja runsas meikkistandi. MIYOa myydään mm. Seppälöissä, mutta missään valikoima ei ole toki noin runsas kuin Face Helsingin liikkeessä.


Tässä on lisää MIYOa, Nailed It -kynsilakkoja ja OMG-luomivärejä. Kummatkin maksavat 3,95 euroa.

MIYOn lisäksi Face Helsinki myy puolalaista ihonhoitosarjaa Ziajaa, jossa on ihanan tuoksuisia tuotteita, ja puolalaista meikkimerkkiä Pierre Reneta.

Pierre Rene on ehkä vähän aikuisempaan makuun kuin enemmän teineille suunnattu MIYO. Itse kyllä katson huoletta kuuluvani kummankin meikkisarjan kohderyhmään!


Olenkin miettinyt, että mistähän Pierre Reneta saa ostaa, ja nyt selvisi että ainakin Face Helsingin myymälästä. 

Ikkunassa olivat vielä Pierre Renen hinnatkin, eli esimerkiksi minua erityisesti kiinnostavat Pierre Renen luomivärit maksavat 3,95 euroa.

Varsinkin iloinen ja värikäs MIYO-sarja olisi sopinut kyllä hyvin Kallio Block Party -juhlien tunnelmaan.

Kuvassa yllä MIYOn suloisia Candy Gloss -huulikiiltoja Fairy, Big Apple ja Happy sekä niiden alla Pierre Renen erinomaisia Metallic-luomivärejä.

Miksei meikkejäkin tai ihania vartalotuotteita olisi voinut myydä pitkin päivää Kallio Block Partyssa juhlijoille? 


Yhtenä hauskana tapahtumana Kallio Block Partyssa oli vielä Kallio Rolling Rainbow -seuran järjestämä rollerdisco eli rullaluistindisco.

Järjestäjistä osa oli pukeutunut ihanaan 1950-luvun vintage-tyyliin ja osa 1970-luvun discobabeiksi. 


Ihan mielettömän hauska idea ja näytti tosi kivalta!

Tämä oli ehkä viimeisiä kunnon kesäpäiviä Helsingissä, ja Vaasankadultakin löytyi monta kiinnostavaa uutta paikkaa ja liikettä.

Mikäli retkeilette joskus Vaasankadulla ja Face Helsinkiin (auki ma-pe klo 10-18), muistattehan että lähellä on myös Helsinginkadulla Make Up For Everin maahantuojan myymälä (Helsinginkatu 16).

Eikä Konadien ja Color Clubin maahantuojalle Cesars Shopiinkaan Kaisaniemeen ole Kalliosta pitkä matka (Vuorikatu 22 A). Siellä on avoimet ovet noin kerran kuukaudessa, seuraavan kerran ensi viikon torstaina 9.8.2012 klo 10-18. 


Ja kun tässä nyt parhaita Helsinki-vinkkejäni jaan, Kallion lähellä on myös kauneuden rakastajille Helsingin talvipuutarhan ruusutarha, jossa sadat ruusut kukkivat nyt parhaimmillaan.

Nauttikaa näistä jäljellä olevista ihanista kesäpäivistä vielä muruset! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi! :)