maanantai 7. toukokuuta 2012

Wild and Crazy Dauphine -kynsilakka ja Rimmelin huulikiillot Seppälästä

Tein viimeksi täällä Pumpulipupussa parhaillaan pyörivässä 31 viikon kynsilakkahaasteessa Marie Antoinette -teemaiset kynnet.

Silloin muistin, että Seppälässä myytävällä Wild and Crazy -kynsilakkamerkillä on Dauphine-niminen kynsilakka.

Aloin tietenkin himoita sitä, joten ei kun nokka kohti Seppälää. 




 

Helsingin Keskuskadun Seppälästä ihana Dauphine sitten löytyikin, ja samalla löytyi myös muutakin kivaa.  






Dauphine on feminiininen vastine Dauphin de Francelle, joka oli Ranskan kruununperillisen arvonimi. Dauphinin vaimo eli kruununprinsessa oli Dauphine.

Kirjaimellisesti Dauphin tarkoittaa delfiiniä, ja se viittaa delfiinin kuviin joita kruununperillisellä oli perinteisesti lipussaan.

Kuuluisin Dauphine on tietysti Louis XVI:n puoliso Marie Antoinette, jonka mukaan uskon että tämäkin kynsilakka on nimetty.






Dauphine on kaunis, helmiäinen vaaleanpunainen, jossa on aavistus persikkaa.

Herkkä ja keväinen kynsilakka. Suloisen sokerinen, niin kuin Sofia Coppolan ihana Marie Antoinette -elokuvakin (2006).

Wild and Crazyn kynsilakat maksavat Seppälässä 2,95 euroa.






Seppälässä käydessäni huomasin myös, että kaikki Rimmelin tuotteet olivat - 70 %:n alennuksessa. Rimmel on varmaan poistumassa Seppälän valikoimasta. 

Rimmelin Vinyl Gloss -huulikiiltoja oli vielä hyvin jäljellä. Normaalihinta on 7 euroa, mutta - 70 %:n alennuksella niitä sai 2,10 eurolla kappale.

Minulla on ennestään tuo vasemmanpuoleisin raikas oranssinen koralli Fashion Icon. Olen tykännyt siitä valtavasti. Pigmentti on hyvä ja väriä tulee kerrankin huulikiillosta riittävästi: tämä pirtsakka sävy kirkastaa koko kasvoni ja muuta meikkiä ei tarvita. Siksi ostin nyt poikkeuksellisesti sitä toisenkin backup-kappaleen.

Keskimmäinen Keep A Secret on hempeä vanhan roosan vaaleanpunainen. Oikeanpuolimmainen kimaltava Starlet taas menee vähän ruskeaan ja toffeeseen.

Ihania! Cherry picking in Seppälä...

Ainoa huono puoli näissä Rimmel Vinyl Gloss -huulikiilloissa on niiden tuoksu. Vain Max Factorin ilmeisesti nyt jo edesmenneet - mutta loistavat! - Silk Gloss -huulikiillot tuoksuvat pahemmalle kuin nämä Rimmelin Vinyl Glossit. Tuoksu on samankaltainen vahamainen, teollinen ja muovinen. Muuten erinomaisten huulikiiltojen vuoksi kestän sen kyllä, mutta jos nämä tuoksuisivat vaikka vaniljalle tai mansikalle nämä olisivat lähellä täydellistä!

8 kommenttia:

  1. Lakka on kyllä tosi kauniin värinen, täytyisi haalia kyllä itsellenikin! Jos sitä on edes täällä paikallisessa kun se on vähän pienempi ja niukempi valikoimaltaan kuin isompien kaupunkien, heh. :D

    Rimmelin huulipunat ja -kiillot kyllä omaavat öklön hajun. Onneksi ei kuitenkaan ole niin voimakas että huulilta haisisi sieraimiin asti, mutta nuuhkaistessa jotkut aiheuttavat lievän päänsäryn.

    VastaaPoista
  2. Näköjään löytyi itseltäkin kaapista tuo Dauphine. En kyllä ole kovin ihastunut siihen, sillä vaikka sävy on kaunis niin lakka on kyllä tosi ohutta ja vaatii monta kerrosta peittävään lopputulokseen.
    Jokin aika sitten ostin pari noita Rimmelin huulikiiltojakin Seppälästä ja mua niiden haju ei häiritse, vaikka ei se mikään kauhean hyvä ole. Muuten ne on mun mielestä aika peruskiiltoja, ei oikein hyviä eikä huonoja :)

    VastaaPoista
  3. Näyttääpä ihanalta lakalta, olis ihan mun makuun kyllä!

    Mäkin hamstrasin Rimmelin huulipunia, ei jääny paljoa hintaa yhdelle. Eikä se tuoksu ole edes yhtä paha kuin esimerkiksi niissä Lorkun punissa mielestäni. Mut kuitenkin sellainen, että voisi jotakuta haitata. Harmillista, kun meikkituotteita pitää hajustaa niin paljon (hajustaisivat sitten edes hyvin!).

    VastaaPoista
  4. Inna: Wild and Crazy Dauphine on kyllä nätti, kiva helmiäinen moneen paikkaan sopiva sävy. Eikä onneksi myöskään kallis, 3 euroa. :)

    Itsekään en löytänyt Dauphinea ensimmäisestä Seppälästä josta etsin eli Helsingin Forumista. Olin jo aivan varma että Dauphine on lakkautettu samalla kun Wild and Crazyn kynsilakat ovat ilmeisesti pikkuhiljaa muuttuneet Wild and Mildeiksi. Mutta onneksi kurkkasin myös Keskuskadun Seppälään, niin siellä niitä oli useampi kappale.

    Onnea siis metsästykseen! :)

    Rimmelin huulipunien ja huulikiiltojen tuoksu on kyllä juuri sellainen päänsärkyhaju, yäk. Muovinen ja teollinen. Mutta pigmentti on ainakin niissä joita olen kokeillut ihan hyvä ja sävyt kivoja. :)


    Johis: Kivaa kuulla että sinullakin on Dauphine!

    Itse ostin sen pelkän nimen takia ja ehkä vähän sävynkin. Onneksi minulta puuttuu juuri tuollaisia hienoja ja neutraaleja helmiäiskynsilakkoja. Näihin kuviin laitoin Dauphinea kaksi kerrosta, joka mielestäni riitti ihan ok vaikka kynsilakka aika ohutta onkin. :)

    Kiva että sua ei Rimmelin huulikiiltojen haju häiritse, hyvä! Itse pidän eniten MACn ja IsaDoran vaniljantuoksuista huulikiilloista ja Natural Coden marjaisista ja olen tottunut niihin, niin siksi ehkä tuo Rimmelin huulikiiltojen poikkeava haju häiritsee minua.

    En ole itse kokeillut noista Rimmelin Vinyl Glosseista kuin tuota korallista Fashion Iconia ja fuksiaa Pin Upia, ja molemmista olen pitänyt kovasti. Kerrankin värillinen huulikiilto, josta myös lähtee sitä väriä, ja silti koostumus on kivan kevyt eikä liian tahmainen. :)


    Elisa: Dauphine on kyllä ihanan herkkä, hempeä vaaleanpunainen jossa on aivan aavistus persikkaista vivahdetta. Keväinen kaunotar! :)

    Kiva että sait vielä niitä Rimmelin huulipunia! Helsingin keskustan Seppälöistä ne huulipunat olivat jo aikalailla loppuneet, vain joitakin ruskeita sävyjä näytti enää olevan jäljellä. Sen sijaan noita Vinyl Gloss -huulikiiltoja oli tarjolla vielä kivasti samoin kuin Rimmelin rajauskyniä. Ja tuolla - 70 %:n alennuksella ei kyllä hintaa paljon jäänyt, joten kannattikin vähän hamstrailla. :)

    VastaaPoista
  5. Elisa vielä: Uskomatonta, mutta olen nyt pikkuhiljaa tottunut niiden Lorkun huulipunien hajuun, eikä se häiritse minua enää läheskään niin paljon kuin aiemmin. Olen alkanut jopa pitää siitä parfymoidusta, rouvamaisesta hajusta, hassua! :)

    VastaaPoista
  6. Oih, joku muukin muistaa Max Factorin Silk Glossit! En ole löytänyt vielä näiden voittanutta koostumuksen suhteen. Just täydellinen :D

    Aina välillä yritän epätoivoisesti etsiä vastaavia sävyjä ja koostumusta mutta saalis on pyöreä nolla.

    VastaaPoista
  7. Kivan värinen tuo Dauphine. Vaikuttaa kuitenkin läpikuultavammalta kuin CG:n vastaava, joka myös näytti aikaisemmassa postauksessasi kauniilta. Millainen on noiden kummankin lakan kesto?

    Minua kiinnostaa tällainen, sillä en jaksa tällä hetkellä joka päivä poistattaa ja uusia lakkauksia;).
    Oi onnea, kun hyvien neuvojesi seurauksena lakka kestää nyt hyvänä 4 - 5 päivää:).

    VastaaPoista
  8. Eiko: Minulla on persikanvärinen Max Factor Silk Gloss, ja se on edelleen ehdottomasti paras persikanvärinen huulikiiltoni. Niin pigmenttinen, niin shimmerinen ja niin kaunis. :) Miksiköhän Max Factor meni lopettamaan Silk Glossit, ja onkohan tilalle tullut jotakin yhtä hyvää, en ole seuraillut...

    Noissa Rimmelin Vinyl Glosseissa on ainakin tuossa korallinvärisessä Fashion Iconissa hyvä pigmentti, muita en ole valitettavasti vielä ehtinyt kokeilemaan.

    Paras huulikiiltoni on kuitenkin Bobbi Brownilta marjapuuronvärinen Dusty Rose. Aivan loistava, mutta valitettavasti Bobbi Brownia ei saa Suomesta ja netistäkin tilattavaksi löytyy huonosti.


    TQ: Wild and Crazyn Dauphine on todellakin aivan erityyppinen kuin China Glazen persikkainen Peachy Keen. Peachy Keen on oranssi creme, kun tuo Dauphine on hennon vaaleanpunainen helmiäinen. Peachy Keen peittää kynnen kahdella kerroksella kokonaan niin kuin cremejen kuuluukin, ja tuo Dauphine on sen sijaan hyvin vaalea ja läpikuultava, helmiäismäinen.

    Kivoja kynsilakkoja kumpikin, mutta tosiaan totaalisesti erilaisia! Molemmat silti sopivat mielestäni hienosti Marie Antoinette -teemaan. :)

    Kummassakin on mielestäni ihan ok kesto, kestivät minulla pelkän pikakuivattajan kanssa (ei siis erikseen kunnon päällyslakkaa) kumpainenkin noin kolme päivää ennen kuin vaihdoin kynsilakat. Tummemmassa China Glaze Peachy Keenissa näkyy toki kuluminen ja lohkeamat helpommin, vaaleampi Dauphine on paljon armollisempi.

    Tosi kiva kuulla, että neuvoistani on ollut hyötyä. Ihanaa, lämmitti mieltä kuulla tämä, kiitos tosi paljon! :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)