keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Redken Time Reset -hoito ja IsaDora Hair Mascara

Nämä kaksi otsikon asiaa eivät varsinaisesti liity mitenkään toisiinsa, mutta molemmat liittyvät hiuksiin.

Hiusasiaa ei ole niin hirveästi täällä Pumpulipupussa näkynyt, sillä entisen kampaajani sanoin olen enemmän sellainen wash and go -tyttö. Panostan laadukkaaseen kampaajaan sekä tuotteisiin ja that's it, hirveän paljon enemmän sanottavaa minulla ei yleensä hiuksista ole.

Mutta nyt korvaan sen kaiken teille esittelemällä kaksi erittäin kiinnostavaa uutuutta.


Redken Time Reset -hoito

Etsin ohuehkoihin ja luonnostaan lättänöihin hiuksiini lähinnä tuuheutta ja kuohkeutta, niin kuin varmaan 90 % naisista.

Nyt kampaajalleni on tullut uusi Redken Time Reset -hoito, joka on alunperin tarkoitettu vanheneville hiuksille. Mutta myös meille nuoremmille se tuo kaivattua tuuheutta ja paksuutta hiuksiin.

Time Reset -hoito tehdään kampaamossa pesun jälkeen, ja se vie aikaa muutaman minuutin. Hoidon jälkeen hiukset ovat selvästi tuuheamman oloiset. Tuntumaltaan ne ovat karheammat, tai ehkä vähän lasimaiset. Pitkät, suorat hiukset asettuvat hoidon jälkeen jäykemmin; nukkemaisesti, niin kuin kampaajani lopputulosta kuvasi.

Ihan kaikille Time Reset -hoito ei sovi, sillä kaikkien hiukset eivät ime ja ota vastaan tuuhennusainetta. Ainakaan oma kampaajani ei silloin veloita hoidosta. Niillä, joiden hiukset siihen reagoivat - kuten minulla - vaikutus kestää noin kymmenen pesun ajan.

Hoidon vaikutuksen tuntee hiuksissa koskettaessa selvästi. Ne myös näyttävät paksummilta ja ryhdikkäämmiltä. Olen kyllä ihastunut hoidon vaikutukseen, kerralla käsitellyt ja helppohoitoiset, tuuheammat hiukset.

Redken Time Reset -hoito on käytössä vain kampaamoissa, eli kotiin tuotetta ei valitettavasti voi ostaa. Aine on sen verran voimakasta, että se vaatii ammattilaiskäyttöä, vähän kuin permanenttiaineetkin.

Minun Helsingin keskustassa sijaitsevalla kalliilla kampaajallani Redken Time Reset hoidon hinta on yksinään otettuna yhdessä pesun ja föönauksen kanssa noin 35 euroa. Muun värjäyksen ja leikkauksen yhteydessä se on kyllä vähemmän.

Ihana keksintö, jonka ilosanomaa halusin jakaa myös teille!


IsaDora Hair Mascara

Sain yhdeltä lempparimerkiltäni IsaDoralta testattavakseni uuden Hair Masacaran. Kyseessä on hiuksiin levitettävä ja poispestävä hiusväri. Tuote on tullut uudestaan markkinoille nyt keväällä, viimeksihän hiusmascarabuumi on nähty varmaan joskus IsaDoran perustamisen aikoihin 1980-luvulla.  

Erilaiset pastelliset efektivärit hiuksissa ovat nyt trendikkäitä. Itse ihastelin Mulberryn spring/summer 2012 näytöksessä malleille tehtyjä jäätelönvärisiä raitoja runsaasti tupeeratuissa, 1960-luvun tyylisissä hiuksissa. Sitruunaa, persikkaa, mansikkaa ja minttua: ihania!


IsaDora Hair Mascaroita on saatavilla useassa eri sävyssä.

Mietin pitkään minkä värin punaisiin hiuksiini valitsisin. Lopulta päädyin suhteellisen neutraaliin, hiekanväriseen Champagneen. Ajattelin, että se olisi kuitenkin tarpeeksi vaalea, jotta erottuisi hiuksistani.


IsaDora Hair Mascaroita on kymmenessä eri sävyssä: trendikkäät Green Turquoise, Royal Blue, Hot Pink, Lilac ja Vintage Pink sekä hienostuneet Sparkling Blonde, Champagne, Golden Copper, Red Copper ja Chestnut Brown.

Turkoosilla Green Turquoisella, sinisellä Royal Bluella ja pinkillä Hot Pinkillä saa rohkeita väriefektejä vaaleisiin ja tummiin hiuksiin. Violetti Lilac ja vanha roosa Vintage Pink sopivat heleiden raitojen tekemiseen vaaleille ja vaaleanruskeille hiuksille.

Vaaleilla Sparkling Blondella ja Champagnella saa kirkastavia raitoja tummiin ja vaaleisiin hiuksiin. Punertavilla Golden Copperilla ja Red Copperilla voi tehdä elävöittäviä korostusraitoja vaaleanruskeisiin sekä keski- ja tummanruskeisiin hiuksiin. Ruskealla Chestnut Brownilla saa taas luonnollisia korostusraitoja vaaleanruskeisiin tai ruskeisiin hiuksiin. Se sopii myös peittämään ensimmäisiä harmaita hiuksia ja ruskeaksi värjättyjen hiusten tyvikasvua.  

Minua ehkä vähän harmittaa, että tajusin että hiusmascaraa voisi käyttää myös tyvikasvun peittämiseen vasta jo valittuani väriksi vaalean Champagnen. Toisaalta korostusraitojen tekeminen on varmaan Hair Mascaralle yleisintä ja helpointa käyttöä.


Tässä näette Hair Mascaran käyttöohjeet.

Kuulostaa helpolta, mutta silti minua epäilytti että mitenköhän oikein selviän tästä. No katsotaanpa...

Tässä on lähtötilanne, eli kampaajalla maanantaina taas kevättä kohden punaisemmaksi värjätty tukkani. Hui kun kiiltää hienosti, alla on myös Redken Time Reset -hoito.  

Hiusmascara levitetään puhtaisiin ja kuiviin hiuksiin.


Hiuksista irroitetaan sormin yksi suortuva ja harjataan se suoraksi.

Hair Mascara näyttää aivan tavalliselta ripsiväriltä, harja vain on vähän isompi.

Hair Mascaraa levitetään hiuksiin tyvestä latvaa kohti. Tästä vaiheesta minulla ei ole valitettavasti valokuvaa koska puuhastelin tätä yksin, mutta you get the picture.

Ainoa hankala kohta oli se, kun mascaraa piti saada levitettyä koko pituuteen ja jostakin piti yrittää pitää kiinnikin. Kamera olisi ollut siinä touhussa vain kerta kaikkiaan liikaa.

Toinen vaihtoehto on laittaa Hair Mascaraa vain hiusten latvoihin. Näyttää kivalta erityisesti kiharoiden kanssa.


Tässä se hiusripsari sitten loistaa. Sattumalta vaaleankultainen Champagne väri sopikin hiuksiini todella hyvin. Se toi niihin kaunista eloa ja valoisaa säteilyä.

Hair Mascara on tässä kuvassa vielä märkää, eli sen pitää antaa ensin kuivua ja sitten hiukset harjataan vielä kerran.


Hair Mascaran kuivattamiseen voi käyttää myös hiustenkuivaajaa.

Minä näytinkin mascaralle fööniä, niin se kuivui huomattavasti nopeammin.


Kuivattuna ja harjattuna lopputulos oli vielä hienovaraisempi, mutta kyllä se siellä nätisti kimaltelee.

Minun täytyy rehellisyyden nimissä sanoa, että olin erittäin epäluuloinen aluksi Hair Mascaraa kohtaan. Ajattelin, että kuka ihme haluaa maksaa tästä tuotteesta sen 15 euroa, joka tämän hinta on kaupoissa.

Nyt kuitenkin käytössä ihastuin tähän jonkin verran. Hair Mascara on erittäin helppo tapa saada hiuksiin vähän jotakin ekstraa ja kivaa juhlavuutta.

Lisäksi minua kiehtoo juurikasvun vihaajana se Hair Mascaran käyttö tyvikasvun värjäämiseen. Luulen, että siihen käyttöön minulle sopisi noista punaisista joko Golden Copper tai Red Copper.

Efektivärinä punaisiin hiuksiin voisi olla kiva pinkki Hot Pink tai vähän hillitympänä vaihtoehtona Vintage Pink. Mutta kyllä tuo valitsemani vaalea Champagnekin sopi kauniisti hiuksiini.

Ostolakossa-blogin suloinen Virve testasi myös Hair Mascaraa hiljattain. Hän ei kuitenkaan niin paljon pitänyt siitä. Luulen kuitenkin, että se johtui eniten siitä, että hänellä oli aivan väärä väri käytössä. Tämä sama Champagne kuin minulla oli Virven tummiin hiuksiin aivan liian vaalea, hänellä upealta olisi näyttänyt esimerkiksi voimakas sininen tai joku noista pinkeistä! 

2 kommenttia:

 1. Täytyy nyt rehellisyyden nimissä sanoa, että tuntuu lähinnä rahastukselta noi IsaDoran hiusmaskarat. Ei ainakaan mustassa hiuksessa noista väreistä mikään tule näyttämään hyvältä. Ellei sitten noi pinkit/siniset levity tasaisesti ja ilman paakkuja hiukseen, peittäen TÄYSIN hiuksen oman värin. Olen vähän pettynyt IsaDoraan, kun näin rahastavat...

  Mutta, kukin tavallaan. Ehkä joillakin nämäkin toimivat. :)

  VastaaPoista
 2. Milla: Minäkin ajattelin aluksi juuri noin ja ihmettelin että kuka näitä Hair Mascaroita oikein ostaa kuitenkin melko kalliilta tuntuvaan 15 euron hintaan.

  Nyt käytössä kuitenkin innostuin Hair Mascarasta jonkin verran! :) Olen itsekin aika yllättynyt tilanteesta. :) Hirveä himo tuli kokeilla, että miltä nuo eri pinkit tai esimerkiksi vihreä näyttäisivät punaisessa tukassani. :)

  Tällaisille kuin minä, jotka eivät oikein osaa laittaa hiuksia kovin näyttävästi, tämä Hair Mascara voi näköjään olla helppo keino saada hiuksiin jotakin ekstraa esim. bileisiin, suurempiin juhliin jne.

  Itselleni on tärkeää myös, että räväkän efektivärin voi pestä kerran käytön jälkeen helposti pois, sillä minulla nuo rohkeammat värit eivät sovi esim. töihin.

  Minusta tämä onkin aika pirtsakka keksintö juuri tiettyyn tarpeeseen, eli niille jotka haluavat jotakin specialia esim. juhlakäyttöön, mutta eivät ole valmiita värjäämään hiuksiaan pysyvästi. :)

  Musta hiusväri on varmaan kyllä tämän Hair Mascaran kanssa haasteellinen, sillä kuivattuna ja harjattuna ainakin tuon Champagnen väri haaleni huomattavasti. En tiedä miten on noiden voimakkaampien efektivärien kanssa, mutta jos ne käyttäytyvät samalla tavalla, niin voi hyvin olla että tummassa hiuksessa ei näy juuri mitään. Vaaleat hiukset ovat tämän Hair Mascaran kanssa varmaan varmimmat, niin ainakin nuo siniset, punaiset ja vihreät pääsevät hyvin esiin. :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)