sunnuntai 20. toukokuuta 2012

IsaDora kesä 2012 Papagayo -kokoelma

Tuntuuko teistäkin, että kevät meni kovin nopeasti, ja nyt onkin jo yllättäen kesän meikkikokoelmien aika?

Anyway, ensimmäisenä kesän meikkikokoelmista esittelyssä täällä Pumpulipupussa perinteisesti yksi edullisemmista lempparimerkeistäni, ihana IsaDora.

IsaDoran kesän 2012 kausikokoelman nimi on Papagayo, ja se on saanut inspiraationsa tietysti värikkäistä papukaijoista.

Papagayossa on voimakkaita, sädehtiviä jalokivivärejä: violettia, turkoosia ja pinkkiä.

Papagayo-meikki on hyvin voimakas ja eksoottinen, paratiisilintumainen. Silmämeikissä on vahvat turkoosit rajaukset ja violetti luomiväri ja huulilla mehukas korallinen huulipuna.

Papagayo-kokoelman lookkikuvassa hiuksetkin ovat vielä märät, aivan kuin malli olisi juuri pulahtanut vilvoittavaan uima-altaaseen. Hot, hot, hot!

Nämä Papagayon trooppiset värit eivät ole kyllä ollenkaan omalle englantilaistyyppiselle vaalealle iholleni ja punaiselle tukalleni sopivia, mutta brasiliaismaisella tummalla kaunottarella tämä look olisi upea!


IsaDora Papagayo-kokoelmaan kuuluu ensinnäkin kaksi Perfect Moisture Lipstick -huulipunaa: aniliininpunainen 162 Tropical Pink ja korallivärinen 163 Coral Glow.

IsaDoran kausikokoelmissa ei ole pitkään aikaan nähty näitä IsaDoran perinteisiä Perfect Moisture Lipstickeja. Niiden laatu on mielestäni hyvä, pigmenttiä riittää eivätkä ne ole kuivattavia. Vastustin kuitenkin kiusausta ostaa Coral Glow -huulipuna tästä kokoelmasta, sillä omistan jo ennestään IsaDoralta vastaavat Perfect Moisture Lipstick 115 Frosted Coral ja 120 Creamy Coral -sävyt sekä kevyemmässä Jelly Kiss -laadussa 57 Coral Punch -sävyn. Kuinka monta korallista huulipunaa tyttö voisi kesäksi oikein tarvita? 

Muut Papagayo-kokoelman huulituotteet on sovitettu huulipuniin sopiviksi, eli kokoelmaan kuuluvat myös huulipunien väriset huulikiillot 15 Tropical Pink ja 14 Coral Glow sekä samansävyiset huultenrajauskynät 35 Tropical Pink ja 32 Mandarine.

Huulipunanhan voi laskea melkein kesämeikin tärkeimmäksi tuotteeksi. Paljon muuta ei tarvitakaan kauniin rusketuksen lisäksi.

Toinen tärkeä elementti kesämeikissä on mielestäni pirteänsävyinen kynsilakka. Papagayo-kokoelmaan kuuluu niitä neljä: vihreä 733 Paradise Green, violetinsininen 732 Papagayo Blue, oranssi 734 Bird of Paradise ja pinkki 735 Hot Hibiscus.

Muuta kiinnostavaa kokoelmassa ovat sininen ja vihreä Hair Mascara 66 Royal Blue ja 68 Green Turquoise.

Papagayo-kokoelman luomiväripaletti on IsaDoran uusia baked-trioja, 89 Treasure Island. Treasure Islandissa on violetti, turkoosi ja kultainen luomiväri.  

Lisäksi kokoelmaan kuuluu kaksi Twist-up metallic Eye Pen -rajauskynää sävyissä 49 Blue Hawaii ja 50 Paradise Green.

Ostamalla vähintään kaksi tuotetta kokoelmasta saa kaupan päälle lisäksi tuollaisen oranssin, violetin tai aniliinisen papukaija-rannekorun.


Tässä swatcheja Papagayo-kokoelmasta. Heti aluksi pahoitteluni kuvanlaadusta, nappasin tämän kuvan kännykkäkameralla.

Ylhäällä swatchit Treasure Island -luomiväripaletista, jota yritän kovasti olla ostamatta. IsaDoran luomivärit ovat heikkouteni, mutta IsaDoran uusien luomiväritriojen laatu on mielestäni ollut heikompi kuin IsaDoran muiden luomivärien. Tämä Treasure Island vaikutti kuitenkin aika pigmenttiseltä, erityisesti tuo kultainen ja turkoosi sävy.

Luomivärien alla ovat huulipunat Tropical Pink ja Coral Glow.

Kokoelmasta erottuivat vielä erityisesti edukseen huippuhyvällä laadullaan nuo Twist-up Metallic Eye Penit kimaltavissa uusissa sävyissä Paradise Green ja Blue Hawaii.

Minulla on ennestään IsaDoran kevään 2012 Pearls of Passion -kokoelmasta IsaDoralta saamani ihana kullanvihreä Twist-up Metallic Pen 44 Golden Khaki.

Ensimmäinen ja ehkä ainoa investointini tästä kesän 2012 Papagayo-kokoelmasta oli tuo vihreä 50 Paradise Green -rajauskynä. Aivan upea, sädehtivä vihreä.

Glitz & Glam -blogin herttainen emäntä, meikkaaja Minna neuvoi meitä aiemmin blogissaan trendikkään kynämeikin tekemisessä. Minna suositteli kynämeikkausta erityisesti kesäksi, jolloin luomivärit ja muu helahoito voivat tuntua liian raskailta.

Minuakin joskus laiskottaa kesällä, enkä uskomatonta kyllä välttämättä jaksaisi aina tehdä koko silmämeikkiä erisävyisine luomiväreineen ja häivytyksineen. Niihin hetkiin ajattelin tätä IsaDoran Paradise Green -meikkikynää. Paradise Green on niin säihkyvä, kirkas ja näyttävä väri, että varmaan riittää meikissä myös yksinään.

IsaDoran Twist-up Metallic Eye Pen -rajauskynien hinta on 10,90 euroa.

Yritän myös kovasti olla ostamatta Papagayo-kokoelman hienoa Treasure Island -luomiväripalettia (15,70 euroa), sillä minulta löytyy samoja sävyjä jo ennestään, ja jopa IsaDoralta.

Luulin ensin, että tämä 55 Pool Cocktail -luomiväripaletti olisi IsaDoran kesän 2010 Pool Party -kokoelmasta. Pool Partyn nimikkoluomiväripaletti 38 Pool Party onkin hyvin samanlainen, mutta se ei kuitenkaan ole tämä sama. Tämä Pool Cocktail saattaakin olla jo kesältä 2007, jolloin IsaDoralla oli ilmeisesti Pool Cocktail -niminen kesäkokoelma.

Se miksi en tiedä tätä varmasti, johtuu siitä että olen ostanut tämän Pool Cocktailin käytettynä muutamalla eurolla One of Beauty's Daughters -blogin upealta Duvessalta. Ilmankos tästä Pool Cocktailista käytiin mielenkiintoiset keskustelut kosmetiikkabloggarien kesken L'Orealin kevätkokoelmien esittelytilaisuudessa, kun Tyttö ilman helmikorvakorua -blogin Sonia muisteli, että hänellä olisi ollut tämä sama IsaDoran luomiväripaletti jo paljon ennen vuotta 2010. Eli ehkä Sonia oli oikeassa, ja tämä Pool Cocktail onkin jo vuodelta 2007.

Joka tapauksessa hienointa on se, että tämän Pool Cocktailin laatu ei ole mennyt tässä ajassa miksikään. Edelleen se on yhtä pehmeän pigmenttinen kuin varmaan uutenakin, ja sen erikoinen väriyhdistelmäkin on nähtävästi taas jälleen kerran trendikäs!  


Kokoelman mainoskuvat on julkaistu IsaDoran luvalla. 

17 kommenttia:

 1. Virve muisti sen paletin mistä puhuin. Se on jostain kokoelmasta noin vuodelta 1999-2000, ja sanoi että siihen aikaan IsaDoralla oli kamalan varisevia luomivärejä. Se mielikuvahan mulle oli jäänyt vuosiksi, koska jo ala-asteikäinen ja yläastetta aloitellut Sonia koki luomivärit huonolaatuisiksi. :D

  Eli mulla ei ole ollut tota, vaan mun kaverilla oli noin vuonna 2000 vähän vastaavilla väreillä IsaDoran paletti. :)

  VastaaPoista
 2. IsaDora on kyllä ihana merkki, inspiroiduin nimittäin taas tästä kokoelmapromokuvasta! Tuollainen meikki olisi tosi hauska tehdä :)

  Treasure Island- paletti houkuttaa muakin, mutta yritän nyt kertoa itselleni, että multa taitaa löytyä samanlaisia sävyjä luomivärikokoelmastani jo ennestään. Mutta kun nuo olisivat yhdessä paketissa niin käyttäisin niitä useammin....! Katsotaan, pidänkö pääni sittenkään :D

  Kevään kokoelman rajauskynät olivat ihania, harmi että onnistuin missaamaan ne tänä vuonna. Olisikohan mitään chäänssejä löytää muutama kesän aleista, mitä luulet?

  Löysin muuten aika hauskan yksityiskohdan tuosta mainoskuvasta: kynnet, jotka on lakattu jokainen eri värillä! Kynsistä puheenollen, toivottavasti IsaDoran nettisivuilta löytämäni magneettilakat tulevat Suomeenkin :)

  VastaaPoista
 3. Ooh, oletpa kirjoittanut taasen kattavaa asiaa! :)

  Oikein harmittaa, kun en ehdi tällä hetkellä juttelemaan näistä kosmetiikan ilmiöistä, trendeistä ja jutuista sinun kanssasi täällä kommenteissa. :( Ikävä sinua ja niitä höpinöitä.

  Nytkin on kiire ja jouduin vain huikkaamaan, että haastoin sinut Glitz & Glamissa. ;)
  http://glitz8glam.blogspot.com/2012/05/minna-on-taas-haastettu.html

  VastaaPoista
 4. Minäkin huomasin tämän kesäkokoelman saapuneen kauppoihin tällä viikolla. Kevät tosiaan meni nopeasti ohi. Nyt jo kesä on kovaa vauhtia tuloillaan.

  Papagayon värejä katselin nopeasti kaupassa käydessäni. Ihmetyksekseni voin sanoa, että taidan olla nähnyt Ocean Drive-kokoelman kynsilakkoja myynnissä tänä keväänä. En muista, missä liikkeessä näin niitä, mutta muistan lakkojen nimien olleen tutun kuuloisia ja värit olivat ihana kirkkaita.

  Eli jos olen sattunut näkemään oikein, niin tänä keväänä minua on kiehtonut Ocean Driven kirkkaammat värit kuin Papagayon värit, kun kynsilakoista puhutaan. (Pahoittelen, jos kutsun niitä kirkkaita kynsilakkoja virheellisesti Ocean Driven-lakoiksi.)

  Täytyy kuitenkin sanoa, että Papagayon Twist-up Metallic Eye Penien värit ovat kerrassaan herkullisia. Voisin jopa harkita sellaisen ostoa.

  VastaaPoista
 5. Huulipunat näyttää hyviltä! Täytyy käydä vähän katselemassa. :)

  VastaaPoista
 6. Taas näyttävät uutuudet niin herkullisilta!

  Kynämeikit ovat tosiaan kevät/kesäaikaan kivoja, kun silmää ei meikkaa kokonaan raskaasti "umpeen". Kestävät myös paremmin hikoilua ja kesämenoja :)

  VastaaPoista
 7. Myydäänkö suomessa isadoran jelly kiss shine huulipunia?näin kyseiset punat isadoran sivuilta ja blogista.

  VastaaPoista
 8. Oi hitsi, nuo rajauskynät alkoivat himottamaan itseäni :D
  Pakko varmaan saada... :D

  VastaaPoista
 9. Rajauskynät on kyllä haluttavia..vaan kun tästä penteleen taajamasta ei Isadoraa löydy =(

  Ehkä hyväkin niin,yksi houkute vähemmän..

  VastaaPoista
 10. Isadoralta tulee aina ihania paletteja kesäisin. Nappasin vkonloppuna yhden tuollaisen Twist Up Metallic Pen lilana :) on aivan ihana! Nyt mietinki pitää tuon kullan värisenkin hankkia ;)

  VastaaPoista
 11. Sonia: Okei, kiitos paljon tiedosta! Eli se paletti josta puhuit olikin sitten vielä paljon, paljon vanhempi. :) Hauskaa, että Virvekin vielä muisti sen, ollaan me kosmetiikkafanit kyllä aika hassuja. :)

  Itse en käyttänyt tuolloin 2000-luvun alussa IsaDoraa, vaan Lumenea ja jotakin selektiivisiä merkkejä. Ensimmäinen IsaDora kausi mulla oli joskus 1990-luvulla, sitten 2000-luvun alkupuoliskolla oli taukoa, ja sitten taas löysin IsaDoran uudelleen siinä 2000-luvun puolivälissä. Ihan hyväkin varmaan, että 2000-luvun alku jäi multa väliin, jos luomivärien laatu oli silloin niin surkea. Nyt on mielestäni ihan hyvä, paitsi valitettavasti nuo uudet triot ovat olleet heikompia. :)


  Mirssiina: Hei kivaa, ehkä me siis nähdään Pretty Sweetissa nyt tämän IsaDoran kesäkokoelman inspiroima merkki, kun viimeksihän teit ihanan meikin IsaDoran kevätkokoelman inspiroimana. :)

  Treasure Island -luomiväripaletti on kyllä kiva, ja ihanan pigmenttiseltä vaikutti mm. kullanvärinen sävy. Mutta minä nyt olen muutenkin heikkona niihin. Onneksi muistin, että itseltäni löytyy jo tuo IsaDoran Pool Cocktail, jossa on kyllä kieltämättä aika paljon samoja sävyjä, niin ehkä pärjäisin nyt sillä. :) Kun samoja sävyjä löytyy multakin kokoelmista myös ennestään. :)

  Toivotaan parasta, että niitä Pearls of Passionin rajauskyniä olisi jäänyt myös kesäaleisiin. Yleensä IsaDoran kausikokoelmia löytyy mielestäni kyllä aika kivasti alesta, joten toivotaan että tätäkin. Good luck metsästykseen, yritän muistaa vinkata myös sulle, jos näen niitä jossakin. Kesäalethan alkavat muuten jo kuukauden päästä, eli yleensä heti juhannuksen jälkeen. :)

  Minäkin huomasin ne eriväriset kynnet, olivat kyllä hauska yksityiskohta. Ja samoin huomasin, että IsaDoraltakin on nyt tulossa magneettilakkoja, hyvä juttu. Siinä graffitilakkatrendissähän IsaDora oli ihan ensimmäinen, nyt tulee vähän perässä. :)


  Minna: Voi sua, kyllä me taas ehditään näitäkin analysoida ja ihmetellä. Itsekin olen tällä hetkellä tosi kiireinen, hyvä että ehdin omaan blogiin postauksia jotenkuten tekemään. Näin se menee välillä, mutta kesällä on varmasti enemmän aikaa. Samoin on kyllä ikävä sua! :)

  Oi kiitos haasteesta, niin kivaa! Olen kyllä ollut viime aikoina aivan surkea tekemään haasteita, mutta nyt täytyy ryhdistäytyä. Silti niitä on aina niin kiva saada, kiitos paljon! :)

  VastaaPoista
 12. TQ: Oli ihan yllättynyt, kun IsaDoran kesäkokoelma oli yhtäkkiä ilmestynyt kauppoihin. YSL:n kesäkokoelma tuli vieläkin aikaisemmin, mutta tuntuu kyllä ihmeelliseltä, että nyt on jo kesäkokoelmien aika. Ehkä se johtuu myös siitä, että kevät on tänä vuonna tullut vähän hitaammin. :)

  Kuules, olen huomannut että IsaDora tekee sellaista, että saattaa kierrättää vanhoja kausivärejä uusissa kokoelmissa. Mikä on tietysti oikein kivaa siitä, että jos on ihastunut aiemmassa kausikokoelmassa johonkin sävyyn tai se on jäänyt ostamatta, saattaa se ilmestyä johonkin kausikokoelmaan myös myöhemmin. Eikä kivoja värejä ym. ole tietenkään myöskään loputtomiin, ja kausikokoelmia ilmestyy kuitenkin neljä kertaa vuodessa, joten sikälikin tietysti voi joutua välillä julkaisemaan samoja sävyjä uudelleen.

  IsaDorallahan on se Trend Nails -kokoelma, jossa ilmestyy aina kynsilakkojen kausisävyjä, joten ne Ocean Driven kynsilakat saattavat olla hyvin siinä. :)

  Minäkin tykkäsin Ocean Driven Miami art deco -inspiroituneesta raikkaan pastellisesta värimaailmasta kovasti. Suomessahan se Ocean Drive oli kyllä huonosti myynnissä, mutta kynsilakkoja varmaan sai. Ruotsista ostamani Ocean Driven luomiväripaletti oli kyllä valitettavan hileinen, mutta kokoelman teema oli kyllä ihana. Oi, Miami!


  Myy: Kannattaa kyllä käydä, jos etsii raikasta ja reipasta kesähuulipunaa. Värit ovat niin voimakkaat, että meikiksi riittää pelkkä huulipuna ja ehkä ripsiväri. Rusketuksen kyllä mielestäni vaativat, mutta sehän hoituukin pian ihan luonnostaan. :)


  Eveliina: Uusien kausikokoelmien saapuminen kauppoihin on kyllä aina niin kivaa ja inspiroivaa. Aina jaksan innostua uudesta lookista, niin kivaa! :)

  Aion myös itse kokeilla kynämeikkiä tänä kesänä, sillä muutamana viime kesänä olen huomannut, että niin paljon kuin meikkaamista rakastankin, jos on kovin kuumaa ja muutenkin laiskottaa, ei vain aina jaksa alkaa tuhertaa koko huolellista silmämeikkiä häivytyksineen. Sitäpaitsi kevyempi meikki sopiikin tosiaan kesään paljon paremmin.

  Tuo sädehtivän vihreä IsaDoran meikkikynä tulee kyllä näyttämään niin kivalta kesämeikissä. :)


  Anonyymi: Jos tarkoitat tavallisia Jelly Kiss huulipunia niin kyllä saa. En ole ihan varma, kun en tunnista tuota Shinea tuossa lopussa. :)

  Jelly Kissejä on kuulunut IsaDoran kausikokoelmiinkin, esim. kevätkokoelmassa Pearls of Passion oli niitä, mutta tässä kesäkokoelmassa nyt ei.

  Itse pidän kovasti Jelly Kissien kevyen kosteasta koostumuksesta, joten suosittelen niitä kyllä. Niitä on saatavillakin monessa tosi kivassa sävyssä. :)


  Anssu: Nuo rajauskynät ovat kyllä mielestäni tämän kokoelman helmi, laatu vaikutti tosi hyvältä.

  Myös sininen rajauskynä oli tosi ihana, mutta itse valitsin lopulta vihreän, kun se sopii vihreisiin silmiini niin hyvin. Sininenkin olisi kyllä upea kesämeikkiin. :)

  VastaaPoista
 13. Tyly-Muija: Rajauskynien laatu oli kyllä tässä kokoelmassa mielestäni poikkeuksellisen hyvä, kirkkaat ja pigmenttiset, kivat sävyt.

  Joskus on kyllä hyväkin että kaikkia houkutuksia ei ole ihan lähellä tarjolla, varsinkin kun mullakin riittää meikkejä vaikka kuinka paljon ennestäänkin. Siksi yritin itsekin hillitä itseäni tämän kokoelman kanssa, ettei tulisi aina ostettua uudesta kausikokoelmasta kaikkea kun entisiäkin on. Jotakin oli kuitenkin kiva saada! :)


  Nonnu: Oi sua muru, kiitos kovasti! Käyn kurkkaamassa. :)


  Helen Nguyen: IsaDoran viime kesänkin Jungle Fever -kokoelma oli oikein kiva, ja varsinkin sen luomiväripaletti Khaki Bronze on yksi kaikkien aikojen lemppareitani. Tosi kivat, hyvälaatuiset värit. :)

  Kiva kuulla, että sinäkin tykkäät noista rajauskynistä. Minustakin laatu on tosi hyvä, joten voin ilolla suositella myös tuota kullanväristä. Siinä on aavistus myös vaaleaa vihreää, oikein kiva metallinen väri. :)

  VastaaPoista
 14. Oranssi, koralli ja turkoosi tuntuvat aina olevan kesän hittivärejä joten ihan hauskaa nähdä violettiakin sillä violetti on yleensä pikemminkin syksyllä pidetty väri mikä on sinänsä sääli sillä tummanvioletti on oikein kaunis.

  Huulipunat vaikuttavat kivoilta ja kesällä niiden käyttö onkin kaikista hauskinta. :)

  VastaaPoista
 15. Olen ilmeisesti ainoa joka ei lainkaan lämmennyt tälle kokoelmalle. Siinä on mun makuun vaan liikaa ihan kaikkea. En tarvi mitään perusnättiä ja klassista, mutta samaan promokuvaan tungetut elementit vain aiheuttaa ähkyä: kirkas ja värikäs silmämeikki, voimakas huulipuna/kiilto ja eri väriset kynnet ja vielä rannerengas sälät päälle.

  Ja harmittelen todella jos Isadora menee tuohon rihkamalinjaan jonka mukaan jokaisesta kokoelmasta pitää saada jonkinlainen killutin vielä bonuksena.

  VastaaPoista
 16. Inna: Niitä ihania kesävärejä oranssia, korallia ja turkoosiahan myös tuosta Papagayo-kokoelmasta löytyy, mutta tosi hyvä havainto tuo violetti! Sitä ei tosiaankaan usein kesäkokoelmissa ole, vaikka sopii upeasti esim. turkoosin kanssa vaikka kesäiseen diskoiltaan tai etelän pimeisiin öihin. :)

  En ole itsekään pitkään aikaan käyttänyt silmämeikissä violettia, vaikka se on vihreisiin silmiini ehdottomasti parhaiten sopiva väri. Pitäisi kyllä nyt innostua uudelleen, on se vain niin upea! :)

  Olen oikein odottanut kesää, kun saa laittaa vain kevyen meikkipohjan, ehkä vähän ripsaria ja kirkkaan huulipunan. Raikasta ja kivannäköistä, ehdoton kesätyyli tänä kesänä! :)


  Eiko: Ei tämä kokoelma minustakaan aivan ominta IsaDoraani ole, aika kovat värit ja paljon 1980-luvun vaikutteita. Mutta toisaalta samat värithän ovat muodissa nyt muutenkin, joten toiset varmasti lämpenevät ja toiset eivät. :) Itse pidin kyllä myös esim. viime kesän pehmeän ruskea-vihreästä Jungle Fever -kesäkokoelmasta enemmän. Mutta on tämä Papagayo ainakin rohkea kirkkaine, räväköine väreineen! :)

  Minäkään en tykännyt noista Papagayon rannekoruista yhtään. Kevään Pearls of Passion -kokoelmassa kaupan päälle tulleet helmirannekorut liittyivät suoraan kokoelmaan, ja olivat laadukkaita ja kauniita. Nuo papukaijakorut vaikuttavat vähän rihkamalta, joten en varmaan ottaisi sellaista vaikka ostaisinkin kaksi tuotetta kokoelmasta. Mutta kuten muutenkin - jokuhan voi näistä muovikoruista tykätäkin, esim. rantakäyttöön. :)

  Ihanaa kun te lukijat sanotte aina niin suoraan ja rohkeasti mielipiteenne, tosi kivaa kun syntyy aitoa keskustelua ja mielipiteenvaihtoa! :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)