tiistai 1. toukokuuta 2012

Vapun jälkimainingeissa Make Up For Ever La Bohème -meikki

Kirjoitin aiemmin Make Up For Everin tämän kevään 2012 hippityylin ja mustalaiskulttuurin inspiroimasta ihanasta La Bohème -kokoelmasta täällä.


Ostin itselleni La Bohème -kokoelman luomiväripaletin à 60,30 euroa ja korallisen Folk -huulipunan à 33,50 euroa. Sain ne tosin - 25 % ja - 20 % alennuksella Make Up For Everin kanta-asiakasillasta.

La Bohème -luomiväripaletissa on kuusi sävyä: Lagoon Green, Vegetal Green, Beige, Parma Purple, Brown ja Coral.


La Bohème -luomiväripaletilla oli tehty kokoelman mainoskuviin meikki, jota halusin kokeilla.


Tätä siis tavoiteltiin.

Sisänurkassa paletin liila luomiväri, keskellä beige ja ulkonurkassa turkoosi. Luomivaossa kapeana varjostuksena paletin ruskea ja sen yläpuolella persikka. Alaluomella on käytetty paletin vihreää luomiväriä.


La Bohème -paletin luomivärit ovat baked-koostumusta, joten niitä voi käyttää kuivana, jolloin lopputulos on kevyempi ja luonnollisempi tai kosteana, jolloin syntyy voimakkaampaa jälkeä.

La Bohèmen pigmentti yllätti minut positiivisesti jo kuivallakin siveltimellä käytettynä. En odottanut liikoja, sillä La Bohèmen luomivärit ovat vahvasti kimaltavia tai helmiäisiä, jolloin myös yleensä värien voimakkuus kärsii.

En siis kokeillut luomivärejä kosteana, mutta sen sijaan otin avuksi Goshin värilliset luomivärin pohjustuspuikot.

Onneksi minulla on niitä lähes kaikissa mahdollisissa väreissä, eli helposti löysin kokoelmistani vaaleanvihreän Love That Cool Mint!, oranssinkultaisen Love That Real Gold!, liilan Love That Violet! ja vaalean Love That Beige! -luomiväripuikon. Jos tulee pula-ajat, täältä Pumpulipupusta ei kyllä heti meikit lopu!


Ja tässä sitten lopputulos.

Uskotteko minua, jos sanon että tämä oli luonnossa vielä kivampi? It didn't photograph well. 

Tykkäsin hirveästi tuosta väriyhdistelmästä. Se toi mieleeni aivan La Bohème -luomiväripaletin kannen provencelaiskankaiden tilkkutäkin.


Käytössä meikissä olivat kaikki paletin luomivärit, ja ne sopivat hienosti myös yhteen. Vaikutelma ei ollut liian värikäs ja levoton, vaan jotenkin ranskalaisen chic ja jopa aavistuksen hillitty, ainakin näin ilman rajauksia pelkällä ripsivärillä höystettynä.

Olen tottunut käyttämään tämäntyyppisten värikkäiden luomiväripalettien värejä vain kahden tai kolmen sävyn yhdistelmissä, mutta nyt tämä osoitti, että sometimes more is simply more.


Ainakin se sopi näin aurinkoiseen vappupäivään.

Kuvassa on vanhempieni vanha amerikkalainen auto koristeltuna perinteisesti vappuajelua varten. Sekin on hippiajan lapsi, flower child, vuodelta 1974.  

2 kommenttia:

 1. Meikki näyttää kyllä nätiltä, ihan kuin sateenkaari :)
  Luonnossa meikit kyllä yleensä näyttävät paremmilta kuin kuvissa, kun kamera aina jotenkin syö ne värit. :)

  VastaaPoista
 2. Inna: Voi kiitos paljon, olet niin kiltti!

  Vaikka meikissä on paljon värejä, se oli kuitenkin yllättävän rauhallinen ja harmoninen. Sen nähtävästi saa ammattilaisten kunnollisella color coordinationilla! :)

  Luulen, että meikki oli vaikea kuvattava, koska se on niin hirveän helmiäinen. Kuvassa helmiäisluomiväri korostaa kaikkia silmäluomen ryppyjäni, jotka eivät luonnossa näy yhtään. Ja kamera söi kyllä tässäkin tapauksessa myös värejä, luonnossa meikki oli paljon kirkkaampi. :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)