tiistai 15. toukokuuta 2012

Keväistä vaaleanpunaista meikissä

Kuulkaas tytöt, kevät on täällä, ja sen vuoksi olen innostunut viime aikoina myös ihanan kevyestä ja keväisestä vaaleanpunaisesta meikistä.

Käytössä on seuraavia ihanuuksia:

MAC Swish luomiväri
Bobbi Brown Pale Pink poskipuna
L'Oreal Pink Fever huulipuna


Bobbi Brown Pale Pink -poskipuna on kylmä, terävä pinkki, jota en olisi ikinä uskaltanut itse valita itselleni. Se on kuitenkin paras poskipunani, joka tuo kalpeille kasvoilleni väriä ja sytyttää ne eloon.

Pale Pinkin on valinnut minulle New Yorkin Bloomingdalesilla Bobbi Brownin meikkitaiteilija. Harmi vain, että loistavaa Bobbi Brownia saa niin huonosti Euroopasta ja netistä, sen vuoksi tätäkin poskipunaa voi olla vaikea löytää lisää.


Tässä MAC Swish yksinään silmämeikissä.

Swish on kaunis huurteinen, aivan aavistuksen hopeinen vaaleanpunainen, joka sopii silmämeikkiin myös yksinään. Mustat rajaukset lisäksi, ja muuta ei tarvitakaan.


Jos hakee luonnollista ja kevyttä vaikutelmaa, vaaleanpunainen on mielestäni silmämeikkiin hyvä vaihtoehto nudejen ja ruskeiden lisäksi. Vaaleanpunainen on paljon raikkaampi, kuin keväisin helposti vähän tunkkaiset ruskeat.

Ihanan tyttömäinen, yksinkertainen mutta kaunis meikki. 


Kun silmämeikki on kalpeampi ja kylmempi, on huulipunassa hyvä olla voimakkaampi sävy.

L'Oreal Pink Fever -huulipuna on herkullinen, karkkimainen pinkki. Jos sen yhdistää vaaleanpunaiseen silmämeikkiin, se on kuitenkin tyylikäs ja ruusuinen, ei mikään halpis. 

Meikkiin sopien myös kynnet voi lakata samoilla vaaleanpunaisen sävyillä.

Olen ollut ihastunut tällaiseen huurteiseen, vaaleanpunaiseen sävyyn jo pitkään. Sen vuoksi minulla on tällaisia melkein samanlaisia kynsilakkojakin kaksi.

Vasemmanpuoleinen on IsaDora 629 Icy Purple ja oikea Viva la Divan nimetön sävy.


Tässä kynsillä on IsaDora Icy Purple, mutta voisi hyvin olla myös tuo Viva la Diva, niin samanlaiset ne ovat.


Tämän kaiken suloisen vaaleanpunaisuuden voi yhdistää vielä vaaleanpunaisiin vaatteisiin, ellei olo ala jo tuntua liikaa kermaleivokselta. Minä rakastan vaaleanpunaista niin paljon, että minua ei haittaa.

Kuvassa yksi lempiasuistani töihin, eli valkoinen kauluspaita, vaaleanpunainen neuleliivi ja helmet. 

Tällainen vaaleanpunainen, sievä meikki näyttää mielestäni kyllä kivalta myös esimerkiksi musta-valkoisen asun kanssa.


Ihanaa kun kevät ja kesä tulee. Pian kaikki rakastamani kukatkin alkavat kukkia, sitä on syytäkin vähän juhlia keväisen vaaleanpunaisissa sävyissä!

2 kommenttia:

 1. Oikein nätti silmämeikki, ja kynsilakan sävy sopii tosi hyvin muuhun meikkiin! (:
  Olen aina halunnut oppia käyttämään vaaleanpunaista luomiväriä, se näyttää todella kivalta oikein käytettynä, kuten sinullakin tässä. Onnistun aina kuitenkin saamaan aikaseksi vaan semmosen itkusilmäefektin..

  VastaaPoista
 2. Hiutale: Oi kiitos paljon kehuista, ihanaa kun tykkäsit!

  Vaaleanpunainen on kyllä erinomainen meikkiväri, varsinkin vihreille silmille kuten minulla.

  Pelätyn itkusilmäefektin välttää mielestäni parhaiten käyttämällä tällaisia kuulaita, vähän jäisempiä vaaleanpunaisia, ei siis pinkkejä tai lämpimiä. Toinen ehdoton vinkki on mustat rajaukset ja ripsiväri. Ne kehystävät meikin niin, että se ei näytä siltä kuin olisit saanut vaikka allergisen reaktion tai itkeskellyt puoli tuntia. :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)