maanantai 30. huhtikuuta 2012

Make Up For Ever kevät 2012 La Boheme -kokoelma

Hauskaa vappua pupuset!

Vapun kunniaksi minulla on teille special treat, eli Make Up For Everin kevätkokoelman 2012 La Bohème esittely.

Ranskalaisen, alun perin puhtaasti ammattilaisille tarkoitetun Make Up For Ever -sarjan perusti 1970-luvulla maskeeraaja Danielle Sanz. Ensimmäinen myymälä ja meikkistudio avattiin Pariisissa vuonna 1984. Sieltä Make Up For Ever on pikkuhiljaa levinnyt 45 eri maahan. Nykyään sen omistaa luksuskonserni LVMH.

Alun perin ammattilaisille tarkoitettuna meikkisarjana Make Up For Ever ei juurikaan mainosta, ainakaan kovin näkyvästi. Euroopassa sitä saa ainakin Sephora-kosmetiikkaketjusta. Suomessa jälleenmyyjiä ovat kosmetologit ja kampaamot. 

Meillä helsinkiläisillä on siitä etuoikeutettu asema, että Make Up For Everin maahantuoja ja noutotukku ovat Kalliossa, ja liike on auki myös meille muille kuin ammattilaisille. Osoite on Helsinginkatu 16 ja aukioloajat ovat ma, ti, to ja pe klo 10-17, ke 10-18 ja la 10-14.    

Lähellä on myös mm. puolalaista ihon- ja vartalonhoitosarjaa Ziajaa ja meikkisarjoja Pierre Rene ja Miyo maahantuovan Face Helsingin myymälä (Vaasankatu 6).

Rosoinen Kallio, joka on Helsingin vanhoja työläiskaupunginosia, voi olla muutenkin näkemisen arvoinen, joten suosittelen vaikka kesäretkeä tänne. Aivan Make Up For Everin vieressä on ihana romanttinen Villipuutarha-kahvila ja Face Helsingin vieressä kasvisruoan ystäville rento kasvisravintola Vegemesta.

Liberaalin Kallion tunnelmaan sopi hyvin myös Make Up For Everin uuden kevätkokoelman 2012 La Bohème -esittelytilaisuus.


Make Up For Everin Varaslähtö vappuun -kutsuvierasilta järjestettiin Make Up For Everin tiloissa Kalliossa viime viikon torstaina 26.4.2012.

Tarjolla oli kevätkokoelman esittelyä ja pikameikkejä, hyviä alennuksia sekä kuohuvaa juomaa ja herkullista pientä syötävää vapputunnelmissa.


Pikameikkiin ei ollut jonoa, joten minä hyppäsin heti meikkarin tuoliin.

Minulla oli torstaina lomapäivä, joten kerrankin varauduin tilaisuuteen etukäteen, enkä tehnyt valmiiksi silmämeikkiä. Onneksi en, sillä MUFEn meikkari teki minulle todella kauniin ja sopivan vihertäväsävyisen meikin kevätkokoelman uudella La Boheme -luomiväripaletilla.


La Boheme -lookin inspiraationa ovat boheemius, hippityyli, romanttisuus ja etnisyys sekä mustalaiskulttuuri. Kaikki aika kaukana minusta, mutta look on ihana!

La Boheme -lookiin kuuluu La Bohème -luomiväripaletti, kaksi Rouge Artist Natural -huulipunaa ja uusi vedenkestävä Aqua Eyes -rajauskynä musta-ruskeassa sävyssä Gypsy. 


Meikin on tarkoitus olla raikas, mutta eloisa kevääsen sopiva helmiäismeikki. Lopputulos on mielestäni värikäs ja oikein hehkuva.

Yllätyin kyllä, kun näin tämän La Boheme -mainoskuvan jälkeenpäin. Kuvassa mallilla on punainen tukka ja aika vaalea iho, aivan kuten minullakin. Nauroimme nimittäin MUFEn meikkaajan kanssa, kun meikin värit ja look sopivat yllättäen niin hyvin omiin väreihini. Olin sattumalta pukeutunutkin aika sävy sävyyn.


Kuvassa taustalla tilaisuudessa päälläni ollut ENYn silkkipaita.

Mielestäni tämä kaikki oli kuin kohtaloa, joten pakkohan minun oli ostaa tuo koko look, jota MUFEn meikkaaja käytti minulla. On muutenkin harvinaista päästä niin luksuskäsittelyyn, että ammattilainen valitsee kaikki oikeat värit, näyttää käyttötavat ja antaa hyviä vinkkejä.

La Boheme -luomiväripaletissa on kuusi sävyä. Koostumus on Make Up For Everille uusi baked powder -koostumus, jota voi käyttää sekä kuivana että kostealla siveltimellä.

La Boheme -palettiin kuuluu neljä luomiväriä kimaltelevalla koostumuksella eli turkoosi Lagoon Green, harmaanvioletti Parma Purple, ruskea Brown ja persikkainen Coral. Kaksi luomiväreistä on helmiäiskoostumuksella eli vihreä Vegetal Green ja vaalea Beige.

Kokoelman luomiväreissä pitäisi olla jopa 49 % helmiäistä, jonka pitäisi tehdä niihin tavallista voimakkaampi hehku. En tiedä kuinka paljon luomiväreissä yleensä on helmiäistä, mutta luotan kyllä Make Up For Everin laatuun. Lisäksi luomiväreissä on hoitavia ainesosia kuten E-vitamiinia ja jojobaöljyä.

Minun meikkiini MUFEn meikkaaja käytti vaaleaa Beigeä koko luomelle, vihreää Vegetal Greenia liikkuvan luomen puolivälistä ulkonurkkaan ja ruskeaa Brownia vähän varjostukseen ja kosteana rajaukseen. Kuivana luomivärien jälki on kevyempää ja luonnollisempaa ja kosteana intensiivisempää. Erityisesti tuo metsänvihreä sävy sopi erinomaisesti vihreisiin silmiini. Paletin värit ovat muutenkin heleitä, mikä sopii vaalealle ja pisamaiselle iholleni yleensä hyvin.

La Boheme -luomiväripaletissa on mielestäni hyvää se, että siinä on valmiiksi vaalea korostusväri ja tumma rajausväri. Sopii erinomaisesti esimerkiksi matkoille, sillä tämän paletin lisäksi muuta ei silmämeikkiin enää tarvita. Selvästi ammattilaisten suunnittelema!

Eniten minua mietitytti paletissa tuo turkoosi väri. Meikkaajalla oli sitä kuitenkin itsellään, ja se oli silmäluomella hyvin hillitty ja utuinen, ei mikään liian räväkkä.

Huulipunaksi MUFEn meikkaja valitsi minulle lookin kirkaamman punaisen, iridescent red coral with pearly peach higlights, niin kuin MUFE sitä kuvailee. Toinen vaihtoehto olisi ollut nudempi iridescent peach beige. En olisi itse välttämättä uskaltanut yhdistää vihreään melko voimakkaaseen silmämeikkiin kirkasta korallista huulipunaa, mutta hyvin ne tuntuivat sopivan yhteen.

La Bohemen mainoskuvassakin on itse asiassa tämä sama yhdistelmä.

Kuvassa silmämeikissä on käytetty liikkuvalla luomella ulkonurkassa turkoosia. Turkoosi on varmaan levitetty kosteana, jotta siitä on saatu noin voimakas. Alaluomella on käytetty paletin vihreää, ja huulipunana on tuo koralli.

MUFElla on myös meikkiohje tästä meikistä. Yläluomen sisänurkassa on paletin liila ja luomen keskelle on jätetty beige pilkku korostukseen. Luomivaossa on ruskeaa ja sen yläpuolella persikkaa. Beige on kulmaluulla.


Kuulkaas, jos oikein yrittäisin, niin osaisinkohan tehdä teille mallista tämän saman meikkilookin... Ainakin haluan kokeilla!

Pisteet Make Up For Everille ammattilaismerkkinä myös siitä, että La Bohemen mainoskuvan meikki on selvästi tehty lookin tuotteilla. Aina sekään ei nimittäin ole itsestäänselvää, mutta ammattilaisilta ei nyt voisi vähempää olettaa.

Minua viehätti myös kovasti La Boheme -kokoelman tuotteiden ulkonäkö.

Make Up For Ever on suunnattu ensisijaisesti ammattimeikkaajille, joten tuotteiden ulkonäkö on yleensä aika pelkistetty ja yksinkertainen. Ammattilaiskäytössä kun ei tarvitse ulkonäöllä koreilla, laadukas sisältö riittää. Tässä kausikokoelmassa kuitenkin myös pakkauksiin on panostettu.

La Boheme -luomiväripaletti on koristeltu tilkkutäkkimäisillä, Provence-vaikutteisilla kankailla, jotka ovat Danielle Sanzin matkoilta ja kauniisti värikoordinoitu. Luomiväripaletti suljetaan vaaleanliilalla silkkinauhalla. Myös huulipunan kotelo ja hylsy on koristeltu kokoelman kukkatunnuksella. Ihania yksityiskohtia! 

La Boheme -luomiväripaletin hinta on 60,30 euroa ja huulipunan 33,50 euroa.

Make Up For Everin kutsuvierasillassa luomiväripaletista oli kuitenkin - 25 %:n alennus ja kaikista muista meikkituotteista - 20 %:n alennus, joten hintaa jäi 45,20 euroa ja 26,80 euroa.

Make Up For Everilla on myös erinomaiset meikkipohjat.

Olen aiemmin kokeillut MUFEn legendaarista HD High Definition Foundation -meikkivoidetta. Koin sen kuitenkin itselleni hieman raskaaksi ja paksuksi. Keskustelin MUFEn myyjän kanssa tästä, ja saattaa olla että amatöörinä en vain osannut levittää ensisijaisesti ammattilaiskäyttöön tarkoitettua pohjaa oikein. 

Make Up For Everin Face & Body -meikkivoide on sen sijaan kevyempää. Myyjä arveli, että sen peitto saattaisi riittää minulle, sillä minulla ei ihmeempiä iho-ongelmia ole, paitsi nenässä mielestäni ikävästi erottuvat ihohuokoset. 

Myös ihanaisen Des Plumes Noires -blogin pitäjä, maskeeraaja Jonna suositteli tätä MUFEn Face & Body -meikkivoidetta.

Face & Body -meikkivoiteella lopputuloksen pitäisi olla hyvin luonnollinen. Minulla oli Make Up For Everin kutsuvierasillassa itselläni käytössä kokeiluun saamani L'Oreal Lumi Magique -meikkivoide, josta kirjoitin aiemmin täällä. Ammattilaisen silmään se sai nenäni näyttämään siltä kuin minulla olisi rasvainen iho, sen verran kosteaa ja kiiltävää se on. Sain siis ystävällisesti kokeiluuni nyt Make Up For Everin Face & Body -meikkivoidetta, josko se sopisi minulle paremmin.  
Varsinaisesti tulin ostamaan Make Up For Everilta lisää erinomaisena pitämääni HD High Definition Powder -irtopuuteria.

Pidän HD-puuterista kovasti, sillä se on valkoista läpinäkyvää, eikä siten muuta huolella valitun meikkivoiteen sävyä. Koostumus on hyvin hienojakoinen ja puuteri levittyy kauniisti. 

Specialtilaisuuden kunniaksi sain myös näytteitä Make Up For Everin tuotteista sekä tuollaisen kätevän pikkuisen hiusklipsin helpottamaan meikkailuja.

Näytteet ovat HD High Definition Primerista, jota olenkin käyttänyt välillä, ja josta pidän kovasti. Aivan yhtä hyvää kuin tällä hetkellä käytössäni oleva, toinen suosittu meikinalusprimer Smashbox Photo Finish.

Lisäksi sain näytteen HD High Definition Foundation -meikkivoiteesta, jonka osalta nyt siis mielenkiinnolla kokeilen, että vaikuttaako levitystekniikka lopputulokseen.

Kolmas näyte on UV Prime suojakertoimella SPF 50. Tähän minulla on kovat odotukset, josko vihdoinkin löytyisi tarpeeksi kevyt mutta tehokas aurinkosuoja meikkivoiteen alle.

Viimeinen näyte on myös oikein mielenkiintoinen HD High Definition Blush. En ole koskaan kokeillut voidemaista poskipunaa, joten nyt pääsen aloittamaan aivan huipulta eli Make Up For Everista.

Palaamme näihin tuotteisiin vielä kun olen saanut testailtua niitä.

Kiitokset vielä Make Up For Everin tytöille ihanasta illasta ja kaikille riemukasta vappua!


Kokoelman mainoskuvat on julkaistu Make Up For Everin luvalla.

5 kommenttia:

 1. Oi kuinka ihanan oloisia tuotteita, sääli vain että minun ohkaiselle lompakolle turhan kalliita! ;P

  Hyvää vappua sinnekin suuntaan :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihastuttava luomiväripaletti!!! <3

  VastaaPoista
 3. Inna: Eikös olekin! :)

  Juuri sen takia tykkään kuitenkin kirjoitella näistä uusista kokoelmista ja esitellä inspiroivia lookkikuvia, että ei todellakaan tarvitse ostaa kaikkia sen kokoelman tuotteita tehdäkseen jonkun tietyn meikin. Noita liilaa, ruskeaa ja vihreää luomiväriä löytyy varmaan erikseenkin monelta, ja tässä on vain idea miten niitä voi käyttää kivasti yhdessä. Eli ei tarvita välttämättä mitään kalliita tuotteitakaan. :)


  Tiia: Minustakin se on aivan ihana! Niin suloiset, inspiroivat keväiset karkkivärit että! :)

  VastaaPoista
 4. Oli pakko kysäistä että mikä on hd meikkivoiteen oikea levitystekniikka? Itsellä ollut samoja ongelmia tuotteen kanssa...

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Kuules, olen juuri sattumalta menossa tapaamaan keskiviikkona Make Up For Everin johtavaa meikkitaiteilijaa, joten pyydän ohjeet häneltä ja teen sitten blogijutun. Toivottavasti siitä olisi apua! Palataan siis asiaan. :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)