sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

31 viikon kynsilakkahaaste; viikko 22, inspiraationa laulu

31 viikon kynsilakkahaaste jatkuu tällä kivalla inspired by... osiolla.

Tällä kerralla vuorossa on inspired by a song, inspiraationa laulu. 


Otin tämän aika kirjaimellisesti enkä lähtenyt mihinkään hurjempiin kokeiluihin. Tarvitsin kynnet, joilla selviää alkuviikon töissä eli jotka ovat riittävän hillityt ja konservatiiviset kokouksiin ja muihin happeninkeihin.


Kynsilakkana IsaDoran kultainen 652 Gold Sparkles.

Gold Sparkles on kaunis kalpea kulta, eli ei hirveän lämmin tai oranssinen. Ja kultainen metallisuus toistuu nätisti ilman että se olisi aivan liian bling bling in your face.

Ja mikähän laulu tälle oli sitten inspiraationa?

No tietenkin vanha suosikkini, Kanye Westin ja Jamie Foxin Gold Digger vuodelta 2005 Late Registration -levyltä, jossa on aivan ihana video vanhan ajan pin up -kuvituksineen.

Gotta love the lyrics too:

Oh she's a gold digger way over town,
- That dig's on me.


Rakastan tuota värikästä kieltä ja coolia amerikan slangia sekä viittauksia toisiin hip hop -hottiksiin:

From what I heard she got a baby by Busta.
My best friend say she use to f*** with Usher.
I don't care what none of you all say I still love her.
Oikeastaan halusin kultaiset kynnet myös siksi, että olen nyt ihastunut tähän jalokiven väriseen vihreään. Näyttää aivan upealta punertavan tukkani ja pisamaisen vaalean ihoni kanssa.

Tämä on harvinainen väri, jota ei saa silloin kun se ei ole muodissa. Mutta nyt se on, big time. Kiitos vain Gucci, joka toi tämän kevään 2012 runwaylle yhdessä mustan, lateksimaisen silmämeikin kanssa sekä Yves Saint Laurent, joka tarjoaa samaa vihreää syksylle 2012. Myös Ralph Lauren on aikoinaan tehnyt tämänsävyistä smaragdinvihreää tunnetuksi, tämä alla oleva laukku on syksyltä 2011.


Olimme perjantaina bestikseni kanssa shoppailemassa, ja ostin silloin Vero Modasta yläkuvassa näkyvän vihreän satiinisen topin ja villatakin. Niihin kuin yhdistää kultaisen kynsilakan ja kuparisen värisen luomivärin sekä sen punaisen tukan, it's a knockout babies.  


31 viikon kynsilakkahaasteen muihin osiin pääset tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi! :)