perjantai 6. huhtikuuta 2012

Ihanaa pääsiäistä!

Ihanaa pääsiäistä teille mussut!

Olen niin iloinen, että kevät on täällä. Yksi parhaita asioita keväässä on, että saan aivan rauhassa käyttää rakastamiani pastellivärejä.Viime aikoina minua on inspiroinut tämä yhdistelmä: mintunvärinen villatakki, valkoinen kauluspaita, pinkit sukkahousut ja helmet.  

Siinä esimerkkinä on toiminut yksi ehdottomista tyyli-idoleistani, Gossip Girl -sarjan Blair Waldorf (Leighton Meester). Blair Waldorfhan on tunnettu kyvystään yhdistää värikkäät sukkahousut ja hiuspanta tyylikkäästi mihin tahansa asuun.

Blair ja Chuck (Ed Westwick) muutenkin - masterclass in accessorizing!


Blair ei olisi varmaan never ever matchannut meikkiä ja kynsiä asuun, mutta minä olen sen verran alkeistasolla vielä tässä leikissä, että en keksinyt muutakaan.

Kynsillä siis paras aniliininpunainen kynsilakkani Color Club Sign My Petition Color Clubin kevään 2010 One and Done Collectionista.

One and Done -kokoelmassa ilmestyi 24 minikynsilakkaa ekoteemalla. Suloisia keväisiä värejä!

En tiedä onko tuon One and Done -nimen tarkoitus viitata siihen, että lakan pitäisi peittää vain yhdellä kerroksella, vai tarkoittaako se ehkä sittenkin sitä, että lakat sopivat käytettäväksi kynsillä yksinään, vain yksi kynsilakka ja olet done.

Sign My Petition ei nimittäin millään peitä yhdellä kerroksella. Tässä on kaksi, mutta varmaan olisi tarvinnut kolmannenkin.

Ihana hehkuva pinkki joka tapauksessa!


Silmämeikin tein sitten villatakin väreihin sopien mintunvihreällä.

Käytin IsaDoran kevään 2011 Fanciful -kokoelman vaaleanvihreää 62 Bonbon Mint -luomiväriä yksinään.

Bonbon Mint on helmiäinen, jonka vuoksi sitä on välillä vaikea saada levittymään tasaisesti ja peittävästi silmäluomelle.

Siksi laitoin pitkästä aikaa alle Goshin voidemaista luomiväripuikkoa sävyssä Love That Cool Mint! ja tulihan sitä tasaista pintaa. 


Vilautan teille vielä tämän verran kasvokuvaa, niin näette miten nätisti tuo mintunvärinen silmämeikki sopi vaaleanpunaisen-pinkkiin poskipunaani, joka on vakkarini Bobbi Brown 9 Pale Pink.

Muutenkin minulle tuntuvat sopivan niin hyvin nämä heleät keväiset värit!

Tässä vielä tuotekuvaa.

Useinhan täällä Pumpulipupussa nähdään aivan uusia ostamiani tuotteita, joista saa tietenkin myös kauniita kuvia, mutta meikkailijan todellisuus on kyllä tätä.

Goshin voidemainen luomiväripuikko Love That Cool Mint! on ensimmäinen Goshilta ostamani tällainen puuterimaisten luomivärien pohjustamiseen sopiva luomiväripuikko, ja luulen että sitä ei ole enää valikoimissa. Olen itsekin ostanut sen aikoinaan jostain poistomyynnistä. Ja kuten näette, se on vähän ottanut vuosien varrella osumaa, mutta ihan hyvin toimii edelleen.

Mutta osumaa eli lähikontaktin kylppärin lattian kanssa on valitettavasti vasta ottanutkin IsaDoran Bonbon Mint -luomiväri. Se on vähän lohkeillut, mutta ei hätää, hyvin pystyy käyttämään edelleen. 

Huulipuna on IsaDora Jelly Kiss 53 Pink Parfait, joka on lempparikeväthuulipunani.  


Tässä vielä raikas Pink Parfait huulilla. Se sopii niin kauniisti tuon pastellisen vaaleanvihreän IsaDora Bonbon Mint -luomivärin kanssa.  


Näiden kuvien myötä Pumpulipupu-blogi jää sitten pienelle pääsiäistauolle.Tämä hehkuva kuva on viime sunnuntailta 1.4.2012 Helsingin Talvipuutarhasta, joka on perinteisesti koristeltu pääsiäisteemalla.

Olimme siellä vierailemassa kummipoikani kanssa, ja se on yksi ehdottomia lempparipaikkojani Helsingissä.


Pumpulipupua tarvitaan siis nyt hetkeksi pääsiäispupujen hommissa, mutta teille toivotan oikein leppoisaa ja toivottavasti aurinkoista pääsiäistä!

2 kommenttia:

 1. Ihanaa pääsiäistä myös sinne suuntaan! :)
  Täytyy pitää mielessä tuo Talvipuutarha kun Helsingin suunnalle joskus eksyy. :)

  VastaaPoista
 2. Inna: Voi kiitos muru, samoin sulle! :)

  Suosittelen kyllä Talvipuutarhaa kohteena sekä kesällä että talvella. Kesällä puutarhan edessä oleva ruusutarha on aivan ihana, ja keskellä talvea on tosi virkistävää tehdä pieni piipahdus tropiikkiin. :) Ja kaikki tämä ilman pääsymaksua!

  Ennen Talvipuutarhassa oli tipuja pääsiäisenä, ja helsinkiläiset lapsiperheet jonottivat sinne niitä katsomaan. Sitten tuli EU eikä tipuja saa enää pitää, mutta hienoja kukkaistutuksia ja pääsiäiskoristeita siellä oli kyllä. Ja ihana rauhallinen, vähän vanhanaikainen tunnelma.

  Kahvila ei ollut auki, joten meillä oli omat eväät, jotka syötiin siellä kukkien keskellä. Ihanaa, kun ulkona oli vielä lunta. :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)