tiistai 24. huhtikuuta 2012

L'Oreal Lumi Magique -meikkivoide

Sain L'Orealilta testattavakseni uuden Lumi Magique -meikkivoiteen.

Tämä olikin hyvä juttu, sillä en ole koskaan käyttänyt ihan tavallisia, marketista saatavia meikkivoiteita Lumenea lukuun ottamatta, vaan aina panostanut laadukkaampaan. Olen nimittäin aina ollut sitä mieltä, että meikkivoiteet ovat tuoteryhmä, jossa hinta ja laatu korreloivat. En siis olisi ikinä kokeillut tätä meikkivoidetta, ellei sitä olisi lähetetty minulle ilmaiseksi testattavaksi.


Heti ensin on kehuttava Lumi Magiquen ulkonäköä ja nimeä.

Pullo on painava lasia ja muistuttaa ulkonäöltään L'Orealin muita meikkivoiteita. Erityisesti pidän kuitenkin tuosta metallisesta roosasta väristä jota on pullon pumppuosassa, mielestäni se on tyylikäs. Sanoisin, että muotoilu on onnistunut ja pullo on melko kalliin ja viehättävän näköinen.

Ja nimi Lumi on aivan ihana! L'Orealin mukaan Lumi Magique -meikkivoide nimittäin heijastaa valoa. Mikä olisikaan sopivampi ja kauniimpi nimi tälle kuin Lumi.  

Tarkistin vielä, että tämän nimi on ulkomaillakin Lumi. En silti valitettavasti usko, että se tulee suomen kielestä, sillä englanniksi valoisa on luminous.

L'Oreal Paris Lumi Magique meikkivoiteessa on täysin uusi, valoa heijastava koostumus. Se on kehitetty korostamaan ihon omaa luonnollista hehkua. Meikkivoide sisältää noin 40 % puhdasta vettä (tavallinen meikkivoide sisältää noin 20 % vettä). Iho on kosteutettu, raikkaan kaunis ja pienet virheet on piilotettu. Lumi Magique meikkivoide luo valoa kasvoille ja antaa kevyen raikkaan tunteen.  


Käytän normaalisti palkittua ja kallista Giorgio Armani Luminous Silk meikkivoidetta. 

Giorgio Armani Luminous Silk on melko kevyt meikkivoide, joka tekee hyvin luonnollisen lopputuloksen. Ammattimeikkaajan mukaan se näyttää minulla siltä kun minulla ei olisi meikkivoidetta ollenkaan.

Lumi Magique on paksumpaa ja tahmeampaa. Armani Luminous Silk levittyy paremmin ja tasaisemmin, mutta Lumi Magique peittää sitten vastaavasti enemmän. Lumi Magique tekee aavistuksen maskimaisen pinnan verrattuna Armaniin, joka sulautuu ihoon näkymättömästi. Mitään kovin vahvaa peittoa Lumi ei kuitenkaan tuo, eli mikään ongelmaihon meikkivoide se ei mielestäni ole. Itselläni on melko hyvä iho.

Kestävyydessä on mielestäni myös vähän eroa Armanin eduksi. Armani pysyy iholla siistinä aivan niin pitkään kun tahdon. Lumi saattaa alkaa vähitellen liikkua ja kertyä esim. nenänpieliin pitkän työpäivän aikana. Lumi Magiquen kostean koostumuksen vuoksi en myöskään suosittelisi sitä rasvaiselle iholle. Omalle kuivalle iholleni meikkivoide sopii ihan hyvin.

Tässä alakuvassa vasemmalla on Lumi ja oikealla Armani. En häivyttänyt niitä kuvaan yhtään, jotta näkisitte eron.

Lumi Magiquesta minulle lähetettiin vaalein sävy, Rose PearlLumi Magiqueta on saatavissa 5 eri sävyssä: Rose Pearl, Rose Porcelain, Pure Pearl, Gold Linen ja Rose Sand. Armani Luminous Silk on sävyltään numero 4.

Kuvassa näkyy hyvin, että Armani on juoksevampaa ja vesimäisempää, kun taas Lumi on peittävämpää.


Tietyssä kulmassa valon osuessa siihen Lumi Magique heijastaa valoa paljon enemmän kuin Giorgio Armani Luminous Silk. Kirkkaassa valossa Lumi on hohtava, lähes shimmerinen kun Armani on mattaisempi.

Sitten kuitenkin mielenkiintoisin testitulos.

Kun käytin Lumi Magiqueta ensimmäistä kertaa, paras ystäväni luuli että olen salaa käynyt ottamassa ihooni jotain kauneuspiikkejä. Eli turvautunut vähän muihinkin keinoihin kuin pelkästään uuteen meikkivoiteeseen, niin hehkeältä kuulemma näytin.

Toisella kerralla sama ilmiö tapahtui taas: tällä kertaa toinen ystäväni kehui, että näytän jotenkin erityisen hyvältä ja hehkuvalta. 

Tämä ei voi enää olla sattumaa, vaan sen on pakko olla tuo meikkivoide. Uskon, että se on se valonheijastavuus, joka sen tekee.

Luulen, että tässä tulee käymään niin, että siirryn yli 50 euroa pullo maksavasta Armanista tuohon Stockalla 16,90 euroa maksavaan Lumiin aika nopeasti. Sokoksella Lumi Magiquen hinta on 18,50 euroa.

Aluksi luulin, että L'Oreal Lumi Magique on vain halvempi versio saman talon Lancomen valoa heijastavasta meikkivoiteesta Teint Miraclesta (Nyt, Aura on tiedettämme!). Karkkipäivä-blogin Sannin mukaan näin ei kuitenkaan pitäisi olla. Sannin arvioon Lumi Magique -meikkivoiteesta pääset tästä.

Uuteen Lumi Magique -sarjaan kuuluu myös primer ja valokynä.


Pakko myös esitellä teille toinen ihana Lumi, eli Lumi Clutch Bag Sofia.

Se on suomalaisen Lumin soft line -sarjaa ja aivan ihanan pehmoista nahkaa. Olen aivan rakastunut siihen.


Minun Sofia Lumini on väriltään cognac eli konjakki ja todella kätevä. Säilytän siellä all my valuables eli se on periaatteessa a bag in a bag, eli siirtelen sitä laukusta toiseen. Mutta välillä kaivan sen myös suuremmasta kassista ulkoilemaan itsekseen, niin nätti se on.

Sain sen äidiltäni syntymäpäivälahjaksi viime vuonna. Hinta oli aika huima, 160 euroa, mutta laadusta kannattaa nähtävästi maksaa.

Suomalaisen, New Yorkissa vuonna 2000 perustetun Lumin myymälät ovat Helsingissä Senaatintorilla ja Pursimiehenkatu 14:ssa. Lisäksi heillä on nettikauppa. Lumin kuuluisin tuote on varmaan Supermarket Bag -laukku. Lumin suunnittelija Sanna Kantola on suunnitellut aiemmin laukkuja Ralph Laurenille. Nyt Lumia myydään Suomesta jo 25 maahan.  

Yksi Lumin tärkeimmistä arvoista on laadun ohella kestävyys: When you love it, you keep it!  

4 kommenttia:

 1. Tuo meikkivoidehan vaikuttaa lupaavalta! Voisin kokeilla hankkia pakkiin jossain vaiheessa!

  Mun mielestä ehdottomasti paras meikkivoide maailmassa on kuitenkin make up for everin face & body, superhyvää tavaraa! :)

  VastaaPoista
 2. Moi! Blogissani olisi sinulle tunnustus =)

  http://purkkimeri.blogspot.com/2012/04/versatile-blogger-award.html

  VastaaPoista
 3. Blogissani olis sulle tunnustus

  VastaaPoista
 4. Jonna: Lumi Magique -meikkivoide vaikuttaa sopivan ainakin mulle. :) Oli kyllä aikamoinen yllätys että se on kerännyt niin paljon kehuja ystäviltäni, en olisi kyllä markettimeikkivoiteesta uskonut.

  En ole vain varma, että miten hyvin se sopii sun ammattilaispakkiin, sillä kestävyys ei ole tosiaan mikään ihmeellinen. Käytän aina priemria (Smashbox Photo Finish), ja silti se liikkuu päivän aikana, kertyy nenänpieliin ym. Luulisin, että sulle voisi olla tärkeää myös se kestävyys, jos joku tulee juhlameikkiin ym. :)

  Kiitos tosi paljon vinkistä Make Up For Everin meikkivoiteen suhteen! Kuinkas sattuikaan, olen juuri tänään sattumalta menossa MUFEn kantis-iltaan, joten aion ehdottomasti kysyä tuosta meikkivoiteesta. Olisipas kiva jos sitä pääsisi vaikka kokeilemaan siellä ja saisi apua sävyn valintaan. Kiitos paljon, kreivin aikaan tuli tämä vinkki! :)


  Nova: Voi kiitos, sä olet niin ihana kun aina muistat mua! Sydän!

  Mulla on kuules vieläkin tekemättä se top 10 -kynsilakkalistaus. Kynsilakat on päätetty, mutta en ole saanut aikaiseksi valokuvata. Mutta minusta sekin on niin kiva haaste, että teen sen ehdottomasti. Teen vaan vieläkin tuota 31 päivän/viikon kynsilakkahaastetta, niin se täyttää aika tehokkaasti mun kynsilakkakirjoituskiintiön tällä hetkellä. Nyt se on kuitenkin jo loppusuoralla, joten eiköhän ne top 10 kynsilakatkin täältä vähitellen tule! :)


  Tiia: Voi kiitos paljon sulle! Ihanaa kun aina muistetatte mua, niin kivaa! :)

  Olen ollut viime aikoina aivan surkea tekemään noita haasteita vaikka ne kivoja ovatkin. Ovat jääneet aivan rästiin mulla. Nyt täytyy ryhdistäytyä! :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)