maanantai 2. huhtikuuta 2012

Ralph Lauren The Big Pony Collection -tuoksut naisille

Amerikkalainen Ralph Lauren on yksi lempisuunnittelijoistani.

Pidän merkin klassisesta, romanttisesta ja laadukkaasta tyylistä. Erityisen paljon minua viehättävät merkin jatkuvat viittaukset hevosteemaan.

Ensin Ralph Lauren teki 1970-luvulla kuuluisat Polo-paitansa, eli värikkäät pikeepaidat, joita alun perin käyttivät hevospoolon pelaajat. Vähän aikaa sitten Ralph Lauren julkaisi Polo-paidasta nuorekkaamman, värikkäämmän ja rennomman Big Pony -version, jossa on Ralph Laurenin kuuluisa poolonpelaaja-logo isompana rinnassa sekä numero hihassa.

Big Pony -paidat toimivat puolestaan inspiraationa miesten The Big Pony Collection -tuoksukokoelmalle, joka ilmestyi vuonna 2010. Siihen kuuluu neljä tuoksua, sama määrä kuin poolojoukkueessakin on pelaajia.

Ja nyt hyviä uutisia for us ladies: Ralph Lauren on hiljattain julkaissut Big Pony -tuoksut myös naisille.  


The Big Pony Fragrance Collection For Women tuoksut on numeroitu seuraavasti:

1. Urheilullinen (sporty fresh), sininen pullo
2. Aistikas (fruity sensual), pinkki pullo
3. Vapaa sielu (free spirited, radiant floral), keltainen pullo
4. Tyylikäs (stylish, delicious oriental), violetti pullo

Hinta on Suomessa eau de toilette 30 ml 39 euroa, 50 ml 55 euroa. Lisäksi on saatavana minipullojen kokoelma, jossa on kaikki neljä tuoksua ja jonka hinta on 49,90 euroa. Ja laivan tai lentokentän tax freesta kaikki tämä vielä varmaan huomattavasti edullisemmin.  

Miesten vastaavat tuoksut ovat:

1. Urheilullinen (sporty), sininen pullo
2. Viettelevä (seductive), punainen pullo
3. Seikkailunhaluinen (adventurous), vihreä pullo
4. Tyylikäs (stylish), oranssi pullo

Hinnat eau de toilette 40 ml, 29 euroa. Lisäksi sarjaan kuuluvat deodorantit 19,90 euroa ja body sprayt 14 euroa.

Mutta katsotaanpas vielä tarkemmin noita naisten tuoksujen esittelyjä, jookos.Toivottavasti näette lukea, muuten voin kirjoittaa nuo tarkemmat esittelyt vielä auki tähän.

Sain myös Ralph Laurenilta linkin ihanaan testiin, jossa voitte selvittää mikä noista naisten tuoksuista sopii teille parhaiten.

Testiin tästä: The Life In Color Quiz

Yleensä en jaksa itse tehdä tuollaisia testejä, mutta tästä minulle tuli tosi hyvä mieli ja olo, joten suosittelen lämpimästi. Kauniit maisemat ja kirkkaat värit tekevät ihmiselle hyvää!

Sain vastaukseksi sensual eli aistikas ja my life in color is pinkki. Ja yllättäen kun kävin nuo tuoksut kaupassa tuoksuttelemassa läpi, niin pidinkin eniten pinkistä. Tässä meillä on nyt vahva kesätuoksuehdokas kesälle 2012!Miesten The Big Pony Collectionille on olemassa vielä tällainen hauska testauskortti. Siihen voi suihkuttaa jokaista tuoksua vertailua varten. Harmi ettei naisille ollut ainakaan vielä vastaavaa!Vielä loppuun on vilautettava Ralph Laurenin parhaimmistoa vaatepuolelta syksyltä 2010.

Viininpunaista samettia, romanttista kukkakuosia, pitkiä iltapukuja ja poolopaitoja - Ralph Lauren at its very finest!

9 kommenttia:

 1. Tein myös testin, se oli hyvin toteutettu ja ihana biisi soi taustalla :) Sain numeron 4, eli Stylish olisi siis valintani mikäli testiin on luottaminen. Katsotaan, täytyy käydä tuoksuttelemassa ensin. Ainakin kuvauksen perusteella nuotit sopivat minulle.

  VastaaPoista
 2. Muistuttiko nuo tuoksultaan yhtään niitä muita ralpheja, esim ralph lauren hottia tai blueta? Niissä on oma kiinnostavuutensa, joten ajattelin onko nuo lähellä samaa... miesten tuoksuista en oikein pitänyt.

  Äh, täytyy käydä nuuhkimassa :D

  VastaaPoista
 3. Muistuttiko nuo tuoksultaan yhtään niitä muita ralpheja, esim ralph lauren hottia tai blueta? Niissä on oma kiinnostavuutensa, joten ajattelin onko nuo lähellä samaa... miesten tuoksuista en oikein pitänyt.

  Äh, täytyy käydä nuuhkimassa :D

  VastaaPoista
 4. Testin mukaan olisin tuo violetti, mutta kuvauksien mukaan ottaisin ykkösen tai siis sinisen. Sitrustuoksut ovat enemmän mua, kuin itämaiset.

  VastaaPoista
 5. Näin nämä pullot jossakin toisessakin blogissa ja hetki meni miettiessä et hetko, onko nämä tosiaan naisille, nuo pullot kun muistuttavat sen verran paljon noita miesten versioita =)

  Näemmä olisin tuo keltainen, pitääpä joskus tuoksutella näitä ja katsoa pitääkö paikkansa, mun mielestä kun nuo kaikki kuulostaa omalla tavallaan ihanilta tuoksuilta...

  VastaaPoista
 6. Mieleeni muistuu Ralph Laurenin Hot.. Täytyy käydä nämä nuuskimassa piakkoin. :)

  VastaaPoista
 7. Elisa: Minunkin mielestäni testi oli aivan ihana, tuli tosi hyvä mieli siitä! Siksi halusin suositella sitä teillekin. :)

  Oi, mäkin olisin voinut sanoa että olet varmasti Stylish eli violetti. Se oli suosikkini tuoksuista tuon pinkin jälkeen. Kiva, aavistuksen itämainen tuoksu. Suosittelen tuoksuttelemaan, voi olla että ihastut! :)


  Mirette: Minulla on ollut aiemmin Raplh Laurenilta vain Ralph ja Polo Sport -tuoksut, jotka olivat molemmat aika raikkaita ja kukkaisia vesituoksuja. Mielestäni nuo Big Pony -tuoksut seurailevat tätä samaa linjaa. Raikkaita, kevyitä, miellyttäviä ja helppoja. Varmasti kivoja esim. kesätuoksuja tai urheilullisempia tuoksuja!

  Ei kun nuuhkimaan, niitä on näkynyt nyt jo aika monessa kaupassa! :)

  Ja hups, sun kommentti tulikin kahteen kertaan. :)


  Serafia: Voi, olisin voinut sinustakin arvata että 4, Stylish. :)

  Stylish ei ollut kyllä mitenkään liian itämainen tai raskas, vaan mukana oli kukkaisuutta ja raikkautta, joten saattaisit tykätäkin siitä. Se oli oma suosikkini tuon pinkin jälkeen.

  Sen sijaan 1 eli sininen oli minulla least favourite. Tosi sporttinen, ei kovin naisellinen tuoksu. En tykännyt. :( Mutta kannattaa tuoksutella kyllä nämä kaikki läpi, että mistä pidät eniten! :)


  Nova: Naisten pullot ovat kyllä aika samannäköisiä kuin miesten pullot, mutta kivasti niihin on valittu söpömpiä värejä, kun miesten värit ovat aika perusvärejä. Todella samanlaiset ovat kuitenkin nuo kummankin sarjan numerot 1 eli siniset. Naisten pullo on varmaan vaan vähän pienempi. :)

  Hei, sä olit nyt ensimmäinen joka sai vaihtoehdoksi tuon vapaan sielun eli keltaisen. Sekin oli mielestäni oikein kiva tuoksu! Nuo oli kyllä kaikki aika kivoja, ainoastaan sinisestä en niin tykännyt, liian sporttinen ja neutraali minulle. :)


  Tiia: Se Hot ei olekaan valitettavasti yhtään tuttu mulle.

  Mutta jos käyt nuuskuttelemassa, niin ei nämä Ralph Laurenit ole sitten kyllä mitään kovin hienostuneita tai monimutkaisia tuoksuja, enemmän sellaisia helppoja, miellyttäviä ja huolettomia.

  Mutta on tämä parfyymien maailma kyllä mielenkiintoinen, koko ajan innostun tästä enemmän, ihanaa! :)

  VastaaPoista
 8. Melkein haluttais tehdä testi uudestaan ja katsoa mitä se sitten ehdottelisi mulle, kas kun ainakin parissa kohdassa olisin voinutkin valita toisen vaihtoehdon..hih, oon monimutkainen =)

  VastaaPoista
 9. Nova: Testin voi varmaan ihan hyvin tehdä moneen kertaan, sen verran viihdyttävä ja kiva se minustakin oli. :) Ja samoin olisin joissakin kohdissa voinut valita muutakin, mutta useinhan kehoitetaan tämän tyyppisissä testeissä ottamaan aina se vaihtoehto, joka ekana tulee mileeen, niin se on sitten kuitenkin lähimpänä sua. :)

  Mutta nuo kaikki tuoksut olivat kyllä tosi kivoja, joten niistä voi hyvin valita ihan minkä vaan. Suosittelen tuoksuttelemaan ne kaikki läpi, voi hyvin löytyä joku uusi suosikki. :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)