lauantai 31. maaliskuuta 2012

31 viikon kynsilakkahaaste: viikko 19, galaxies

Minulla oli kaksi haaveammattia lapsena: arkeologi ja tähtitieteilijä.

No, minusta ei tullut kumpaakaan, mutta siitä asti olen ollut kiinnostunut avaruudesta. Space, the final frontier (joo, tykkäsin myös Star Trekista).

Niinpä olin aivan innoissani kun tämän 31 päivän kynsilakkahaasteen (jota itse toteutan viikoittain) aiheena oli galaksit, galaxies.






Galaksi on tähtien, kaasu- ja pölypilvien sekä pimeän aineen muodotama järjestelmä, joka pysyy koossa painovoiman ansiosta.

Linnunrata on oma kotigalaksimme. Se on se maitomainen vaalea vana yötaivaalla. Minua alkaa huimata joka kerta kun ajattelen että avaruus on ääretön. Galaksejakin on Linnunradan lisäksi yli 100 miljardia. Oma aurinkokuntamme ei edes itse sijaitse Linnunradan galaksin keskellä vaan Orionin haarassa spiraalimaisella Linnunradalla. Pelkästään Linnunrata sisältää satoja miljardeja auringon kaltaisia tähtiä.






Näistä huikeista ajatuksista kuitenkin niihin kynsiin.

Pohjalla käytin Wet n Wildin mustaa Black Cremea.

Se on himoittu niin sanottu one coater, eli yhdellä kerroksella peittävä kynsilakka. Hieno musta, kiiltävä väri. Ei tosin valitettavasti kovin kestävä, kärkikulumaa alkoi tulla kynsiin jo päivässä.






Galaksiin käytin vähän sinertävään vivahtavaa Color Club Runway Musea Color Clubin kevään 2009 Femme Fatale -kokoelmasta, violetin-aniliinista glitteriä Nubar Petunia Sparkle Nubarin Sparkles-kokoelmasta keväältä 2010 ja sinistä glitteriä China Glaze Dorothy Who? China Glazen Wizard of Ooh Ahz Returns -kokoelmasta joululta 2009. Täytyyhän sitä tähtiin kimallusta saada!

Galaksi-kynnet tehdään niin, että pohjalle töpötellään ensin sienellä juova vaaleaa kynsilakkaa. Minä käytin tuota Color Club Runway Musea, joka kuitenkin yllätti muuttumalla mustan kynsilakan päällä violetiksi.






Vaalean kynsilakan päälle töpöttelin sitten Nubar Petunia Sparklea.

Ja laidoille sinistä China Glaze Dorothy Whota, joka kyllä näkyi lähinnä hopeisena glitterinä.






Oli tosi helpot ja nopeat tehdä.

Ensin ajattelin, että laitanko päälle vielä lisäksi hopeista glitteriä koko kynnelle, mutta mielestäni nämä eivät sitä kaivanneet.







Todella näyttävät ja kiinnostavat kynnet helposti. Suosittelen lämpimästi tätä tekniikkaa!


 31 viikon kynsilakkahaasteen muihin osiin pääset tästä.

15 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet! Ja ihanaa tavata toinenkin ex-trekkiläinen. "Live long and prosper." :D

    VastaaPoista
  2. kylläpäs oli kauniit ! Täytyy ehdottomasti kokeilla jossain vaiheessa.

    VastaaPoista
  3. Onpas nätit kynnet! :) Korostuu kauniisti mustaa vasten

    VastaaPoista
  4. tosi kauniit ja tyylikkäät :)

    VastaaPoista
  5. Mulla olis sulle tämmönen tunnustus =)

    http://purkkimeri.blogspot.com/2012/04/suloinen-tunnustus.html

    VastaaPoista
  6. Upeat kynnet! En edes tienny tällaisesta koristelutyylistä. Kiva kun toteutat tämän haasteen niin huolella, ja kerrot taustoja manista etkä vaan lätkäise kuvaa "notta siinä" :)

    VastaaPoista
  7. Hello everybody! Voi miten paljon kehuja ja kivoja kommentteja täällä olikaan!

    Ihanaa, kun kerrankin onnistun näissä kynsikoristeluissani niin jaksatte kannustaa ja tukea: thank you ladies!

    Milla: Muistan vieläkin sen Star Trekin alun ulkoa: Space, the final frontier. These are the voyages of the Starship Enterprise, it's five year mission to explore new worlds, to seek out new life and new civilizations, to boldly go where no man has gone before... niin kivaa! :)


    Nina: Kiitos! Ehdottomasti kannattaa kokeilla, ei ollut lainkaan vaikeaa, siitä kun vain töpöttelee. Ja värejä voi soveltaa ihan miten haluaa. Minä haluaisin kokeilla samaa hommaa ehkä vielä vaalealla pohjalla, sekin voisi näyttää tosi kivalta! :)


    Serrated B: Kiitos paljon! Musta tausta toi kimalluksen oikein kunnolla esille. Ja hauskinta oli, että kun paras ystäväni näki nämä kynnet, hän sanoi heti että ne ovat Star Trek -kynnet. :)


    Eiko: Voi, kiitos paljon! Itsestänikin onnistuivat kerrankin hyvin. Eikä ollut onneksi edes vaikeaa! :)


    Eve: Oi kiitos! Yllättävän helpot oli tehdä, nopeasti näyttävää! :)


    Myy: Kiitos, kiitos! Ehdottomasti kannattaa kokeilla! Ihan uskomattoman helppoa. Ja lopputulos oli omastakin mielestäni tosi kiva. :)


    HANI: Voi kiitos paljon! Vaikka näissä on paljon glitteriä, eivät omastakaan mielestäni ole mauttomat, vaan kivalla tavalla vähän hienovaraisemmat galaksit. :)


    Nova: Voi kiitos muru! Ihana kun aina muistat mua, olen aivan otettu. Top 10 kynsilakat on jo päätetty, mutta kuvat on ottamatta. Mun täytyy ehdottomasti ryhdistäytyä näissä haasteissa, kun niitä on niin kiva saada ja myös lukea toisten blogeista. :)


    Elisa: Voi kiitos sulle, niin kivasti sanottu! Kiva kun tykkäät lukea myös eri koristelutyylien taustoista. Itsestänikin se tekee tästä paljon mielenkiintoisempaa. Sen takia alun perin aloitinkin tämän haasteen, että oppisin myös itse lisää ja olen ollut tosi innostunut tästä. Oikein kiva jos se välittyy lukijoillekin! :)

    VastaaPoista
  8. Vau! Ihan huikean ihanat! Voi kun itsekin osaisi/jaksaisi näpertää! 8)

    VastaaPoista
  9. Mä muistan kans ulkoa sen alun. Oi niitä aikoja! :D Saitko muuten paketin jo? Mitä pidit yllätyksestä? :)

    VastaaPoista
  10. Jonna: Nämä oli kyllä todella helpot, joten siitä vaan väkertämään!

    Et tarvitse kuin palan meikkisientä tai keittiösientä jota itse käytin, mustan kynsilakan ja muutaman glitterin. Musta kynsilakka pohjalle ja siitä sitten vain tuputtelemaan glitteriä, varmasti tulee tosi hienot! :)


    Milla: Se Star Trekin alku on kyllä niin klassikko. Varmasti osaan sen ulkoa vielä eläkkeelläkin, sen verran monta kertaa se tuli aikoinaan nähtyä. :)

    Kiitos paljon, eilen tuli ja aivan ihanaa! Voi että, tykkäsin yllätyksestä (joo yllättäen, persikkaa!) aivan hirveästi. Olet niin kiltti, kiitos!

    Otin jo kuvat tuotteista ja teen tänne varmasti jutun lähiaikoina. Olit vielä niin ihanasti pakannutkin tuotteet, kiitos vielä muru! :)

    VastaaPoista
  11. Tätä postausta minun on pitänyt jo useaan otteeseen kommentoida, mutta olen unohtanut kiireiltäni.

    Kerrassaan kauniit ja onnistuneet kynnet. Hieno johdatus aiheeseen myös. En voinut kuin ihailla. :)

    Kiitos myös hyvästä vinkistä kynsien hoidosta. Ostin OPIn Top Coatin ja se on tuplannut kynsilakan keston. Hankin lisäksi Joikin kynsinauhaöljyn, jota käyttelen säännöllisen epäsäännöllisesti. Parempaan suuntaan ollaan menossa siis. :)

    VastaaPoista
  12. TQ: Oi miten kauniisti sanottu, kiitos paljon! Kommenttisi piristi päivääni niin paljon, kiitos, olet ihana! :)

    Kieltämättä nämä kynnet onnistuivat omastakin mielestäni yllättävän hyvin, ja hämmästyin myös siitä kuinka helppo nämä galaxi-kynnet oli tehdä. Eli siitä vain kokeilemaan! :)

    Tosi kiva kuulla, että OPI Top Coat on toiminut sinulla! Itse en ole käyttänyt sitä nyt vähään aikaan ja olen kyllä huomannut selvän eron kynsilakan kestävyydessä. Ilman top coatia pelkällä pikakuivattajalla kynsilakka kestää hyvänä korkeintaan muutaman päivän, top coatin kanssa paljon kauemmin.

    Kynsien öljyäminen ja käsien rasvaus muutenkin vaikuttaa tosi paljon kynsien kestävyyteen ja kasvuun. Luulen, että paljon muuta ei edes tarvittaisi, jos vain muistaisi tarpeeksi rasvailla. Minunkin pitäisi parantaa tapojani sen suhteen. :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)