perjantai 23. maaliskuuta 2012

Chanel kevät 2012 Harmonie de Printemps -kokoelma

Kevään 2012 ihanin meikkikokoelma väreiltään on minusta Chanelin Harmonie de Printemps.

Rakastan muutenkin vaaleanpunaista ja persikanväriä ja tässä kokoelmassa on pelkästään niitä, ihanaa!

Kokoelman inspiraationa on selvästi ollut auringonlasku tai -nousu ja keväiset ruusun, aprikoosin, korallin ja persikan sävyt.


Pahoittelen kuvanlaatua, nappasin kuvan displaysta tavaratalossa vain ohi kulkiessani.

Harmonie de Printemps -kokoelmaan kuuluu tavallinen kullanhohtoinen puuteri ja raikas raidallinen vaaleanpunainen poskipuna Blush Horizon de Chanel.

Sinkkuluomivärejä kokoelmassa on kaksi: oranssinkultainen Tigerlily ja vaaleanpunainen Rose de Mai. Tästä displaysta puuttuu kokoelman neljän luomivärin vaaleanpuna-persikkainen luomiväripaletti Eclosion. Sen paikka olisi tuossa keskellä oikealla sinkkuluomivärien vieressä.

Huulikiiltoja on kokoelmassa kolme: persikkainen Petillant, hento vaaleanpunainen Bonbon ja pinkimpi Bagatelle.

Eivätkö olekin ihania nämä Chanelin meikkien nimet?

Huulipunia on sekä Rouge Coco että Rouge Coco Shine -laatua: Chalys, Paris ja Destinee sekä Candeur ja Flirt.

Lisäksi kokoelmaan kuuluu yllättäen huulivoide: Rouge Coco Baume. Chanelin huulirasva, voitteko kuvitella!


Chanelilla minusta kiinnostavimpia ovat melkein aina kynsilakat: niin nytkin.

Harmonie de Printemps -kokoelmaan kuuluu kolme kynsilakkaa: erikoinen granaatinpunainen April, hempeän vaaleanpunainen May ja haalean persikkainen June.  

Minusta olisi ihanaa omistaa ne kaikki, ja käyttää niitä vuorotellen; Aprilia huhtikuussa, Mayta toukokuussa ja Junea kesäkuussa. Vielä ehtisi aloittaa tämän Chanel kynsilakkaleikin, viikko harkinta-aikaa huhtikuuhun!

5 kommenttia:

 1. Kieltämättä Chanelin huulivoide olisi melkoista luksusta..mmm =) Mulla oli kerran Elizabeth Ardenin huulirasva mutta kyllähän Chanel on Chanel ;)

  VastaaPoista
 2. Nova: Minustakin Chanelin huulirasva kuulostaa niin jännittävältä, että pakko on kyllä päästä tutkimaan ja swatchailemaan tarkemmin. Kiinnostaa todella, että millaista voi olla yli 30 euron Chanelin huulivoide!

  Elizabeth Ardenin 8 hour huulirasva ainakin on jo ihan klassikko. Minulla on myös Clarinsin erinomainen huulivoide, mutta ei sekään nyt ihan 30 euroa maksanut, alle 20 onneksi. :)

  VastaaPoista
 3. Juurikin tuo 8 hour oli se mun huulirasva, oli vielä sellaisessa erikoisemmassa pakkauksessa. Hyvä rasvahan se oli mutta rehellisesti sanottuna en tiedä oliko hintansa väärti. Tai okei, en maksanut siitä senttiäkään, mutta ymmärrät varmaan pointin =)

  VastaaPoista
 4. Tuo Rouge Coco Shine sävyssä Flirt täytyy käydä testaamassa! Näyttää kuvissa ihanalta :)

  VastaaPoista
 5. Nova: Multa meni vähän maku noihin Elizabeth Ardenin 8 hour -tuotteisiin, kun kuulin kerran erään ainesosa-asiantuntijan arvoivan niiden incejä. Ei mitään hoitavia aineita, eikä muutenkaan mitään ihmeellistä. Mutta niiden maine on kova, en tiedä sitten mihin se perustuu. :)

  Clarinsin huulivoiteessa incikin on kunnossa, mutta tuo Chanel kiinnostaa minua todella. Toki se on paljon muutakin kuin pelkät ainesosat, eli se että saa tyylikkäästi levittää huulirasvaa mustasta Chanel-hylsystä. :)


  Myy: Kiitos paljon vinkistä, en ole vielä swatchannutkaan noita kokoelman huulipunia. Näyttää kyllä suloisen keväiseltä sävyltä!

  Olisi kyllä ihanaa ostaa jotakin tästä kauniista kokoelmasta muistoksi, ehkä se voisi olla juuri tuo Flirt-huulipuna. Täytyy käydä kokeilemassa! :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)