perjantai 9. maaliskuuta 2012

Stockmann Kaunis Kevät 2012

Stockmannin selektiivisen kosmetiikan Kaunis Kevät -tapahtumaa vietetään 9.-18.3.2012.

Kaunis Kevät -tapahtuman aikana Stockmannin kosmetiikkaosastolla on erilaisia tarjouksia ja uutuuksia esittelyssä sekä meikkitaiteilijoita paikalla selektiivisen kosmetiikan merkeiltä.

Tapahtumassa ovat mukana Biotherm, Chanel, Clarins, Clinique, Decleor, Dior, Elizabeth Arden, Estee Lauder, Giorgio Armani, Guerlain, Helena Rubinstein, Joe Blasco, La Mer, Lancome, Nuxe, Ren, Sensai, Shiseido, Sisley ja YSL.  

Monelta merkiltä saa kaupan päälle meikkilaukun ja kokeilukokoisia tuotteita kun ostaa vähintään tietyllä summalla, yleensä 90-100 eurolla tai sitten kaksi tuotetta, joista toinen on ihonhoitotuote.  

Täällä Pumpulipupussa on perinteisesti aina ihailtu Stockmannin kauneustapahtumien esitteiden mainoskuvia.


Tämän vuoden Kaunis Kevät -esitteessä on yhdellä luomivärillä tehty vähän persikkaisen pinkki silmämeikki. Luomiväri on levitetty melkein kulmakarvoihin asti, ei rajauksia ja samansävyiset hehkeät huulet. Todella kaunis meikki!

Stockka kertoo meikistä näin:

Kevätpuutarhat ja kukkien väriloisto on tänä vuonna näkyvästi esillä muotitalojen kevätmeikkilookeissa. Samaa raikkautta, pastellisia värejä, luonnollisuutta ja herkkyyttä haluttiin myös Stockmannin Kaunis Kevät -tapahtuman tunnuskuvaan.

Meikkitaiteilija Janne Suonon, valokuvaaja Numi Nummelinin ja Stockmannin kauneustiimin taidonnäytteessä päärooliin kohoavat raikkaan pinkki silmämeikki, korallinpunaiset huulet sekä luonnollinen, kuulas iho.

Meikistä on myös behind the scenes tietoja Stockmannin nettisivuilla. Se mitä ei kuitenkaan valitettavasti kerrota missään, on että mitä luomiväriä ja huulipunaa meikkiin on käytetty. Ostaisin ne heti!


Kaunis Kevät -esitteen mukana tulee perinteisesti - 20 %:n alennusseteli kosmetiikkaosastolle.

Tänä vuonna se ei kuitenkaan kelvannut MACille, jossa olen yleensä alennussetelini hyödyntänyt, sillä sinne on harvoin muuten alennuksia.

Täytyykin siis oikein miettiä että mihin alennussetelini tällä kertaa käytän, veikkaan Chanelin, Clarinsin tai Shiseidon tiskiä! 

2 kommenttia:

  1. On kyllä ihana ja raikas meikki kansikuvassa, kelpuuttaisin kyllä luomivärin ja punan itsellenikin. ;) Itse en välttämättä vain kulmakarvoihin asti levittäisi, en koe sen sopivan itselleni. :)

    VastaaPoista
  2. Serrated B: Eikös olekin, nimenomaan raikas ja keväinen meikki! :)

    En ymmärrä miksi meikissä käytettyä luomiväriä ja huulipunaa ei ole mainittu missään, myynnin edistämiseksihän tuo kansikuvameikkikin on tehty. Esitteen sisäsivulla on kyllä aika samanvärinen Giorgio Armanin Maestro -luomiväri, jospa vaikka sitä sitten olisi käytetty. Ajattelin kysyä Giorgio Armanin myyjiltä Stockalla. :)

    Tuo tyyli joka kuvassa näkyy, että levitetään luomiväri melkein kulmakarvoihin asti ja jätetään rajat häivyttelemättä sopii varmaan paremmin valokuviin kuin arkielämään. :) Mutta inspiraatiota siitä voi ottaa, jättää luomivärin vähän alemmas luomella ja näyttää sille vähän häivytyssivellintä, ja silti saa samaa kivaa värikästä vaikutelmaa. :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)