torstai 15. maaliskuuta 2012

Maybelline ja Essie -ilta L'Orealilla

Olin kutsuttuna muiden ihanien blogittarien kanssa L'Orealin järjestämään Maybellinen ja Essien kevätuutuuksien esittelyiltaan eilen keskiviikkona 14.3.2012. Illan teemana oli amerikkalaisiin Maybellineen ja Essieen sopien New York.

Ilta alkoi saksofonin soitolla. Manhattan Deli was open, ja oi kuinka meitä hemmoteltiinkaan.  Tilaisuus pidettiin L'Orealin saunatiloissa Espoossa ja se aloitettiin tervetulodrinkeillä, raikkailla mansikkamargaritoilla.

Koko tila oli koristeltu Essien iloisenvärisillä, suloisilla kynsilakoilla. Niitä oli buffetpöydän keskellä......ja naistenhuoneessa, samoin kuin pitkiä punaisia ruusujakin.


Eivätkö olekin ihania?

Tästä joukosta tunnistin mm. toisen oikealta, persikanvärisen Tart Decon Essien kevään 2010 The Art of Spring -kokoelmasta.

Tart Decon vieressä toinen vasemmalta on puolestaan Essien tämän kevään 2012 Navigate Her -kokoelmasta Olé Caliente.


Tässä samoin toinen vasemmalta on Navigate Her -kokoelmasta kokoelman nimilakka, vaaleanvihreä Navigate Her.

Nämä olivat niin sööttejä nämä Essien pikkuiset, värikkäät pullot. Sain vielä lisäksi kivan sisustusvinkin L'Orealin henkilökunnalta kynsilakkoihin liittyen. Eri värisillä suloisilla kynsilakoilla voisi täyttää vaikka ison lasikulhon kylpyhuoneessa, ja käyttää sitä samalla sisustuselementtinä. Kuulostaa ihanalta!


Maybelline

L'Orealilta ranskalainen Audrey kertoi meille ensin Maybellinen kevätuutuuksista. Audreylla oli ihana ranskalainen aksentti, joka sopi aivan erinomaisesti ranskalaisen yhtiön L'Orealin esittelyyn.

Maybelline on perustettu vuonna 1915 Yhdysvalloissa. Kemisti Thomas Williams kehitti siskolleen Mabelille hiilestä ja vaseliinista seoksen, jota voi käyttää ripsivärinä. Yritys sai tästä ensimmäisestä maskarasta nimensä: Mabel ja vaseline.

Maybellinen tunnuslause on kuuluisa "Maybe she's born with it. Maybe it's Maybelline".

L'Oreal osti Maybellinen 1990-luvulla, ja silloin Maybelline nimen perään lisättiin myös New York. Edelleen Maybellinea johdetaan New Yorkista ja merkillä seurataan New Yorkin trendejä, vaikka L'Oreal on ranskalainen yhtiö. 


Maybellinen kevään 2012 uutuus on Illegal Lenght -maskara.

Tutkimusten mukaan 81 % naisista haluaa ripsiväriltään erottelevuutta. 79 % haluaa tuuheutta ja 75 % pidentävyyttä. Erityisesti suomalaisilla on kuulemma lyhyet ripset, ja sitä haluttua pidennystä Illegal Lenghtin luvataan tuovan.

Illegal Lenght on kuitumaskara. Siinä on kierteinen harja, jonka pitäisi osua ripsiin kuudessa eri kulmassa ja varmistaa se, että ripsiväri ei jää vain ripsen tyveen, vaan levittyy koko ripselle ja tuo siten sitä pituutta. Ripset pitenevät kun niiden päihin tarttuu kuitua. Maskara kietoutuu ripsen ja kuidun ympärille tehden ripsistä pidemmät. 

Illegal Lenght ripsaria on saatavana mustana, ruskeana ja vedenkestävänä mustana. Hinta on noin 15 euroa.

Todella mielenkiinnolla testaan tämän uutuuden! Minua vain nauratti tuo ripsivärin nimi, Illegal Lenght; pituutta enemmän kuin laki sallii!


Toinen kiinnostava uutuus Maybellinelta oli Fit Me -kasvomeikkisarja.

Sen kulmakivi on meikkivoide, jota on saatavilla 12 eri sävyssä. Meikkivoiteen pitäisi olla läpikuultava, kevyt, luonnollinen ja hengittävä.

Fit Me -meikkivoidetta on saatavalla maailmalla kuudessa eri voimakkuudessa. Suomessa on niistä myynnissä kolme: 100 sarja vaalealle iholle, 200 sarja keskivaalealle iholle ja 300 sarja tummalle iholle.

Voimakkuus 100 sopii hyvin vaalealle pohjoismaalaiselle iholle. Voimakkuus 200 on suunnattu Tanskasta etelään Ranskaan asti ja tummalle iholle tarkoitettu 300 sarja sitten niille eteläisille naisille, joilla on vaikeuksia löytää tarpeeksi tummaa meikkivoidetta esim. Suomesta.  


Sarjan ideana on se, että kun oikea meikkivoiteen sävy on löytynyt, valitaan värikartan mukaisesti vain samannumeroinen puuteri, poskipuna ja peiteväri. Puuterivaihtoehtoja on yhteensä 10, poskipunia 6 ja peitevärejä 3.

Minulle valittiin väriksi 120. Pelkäsin, että se olisi liian tumma, mutta sitä asteen vaaleampi 115 on Suomesta tällä hetkellä loppuunmyyty. Vaalein 110 oli sen sijaan liian vaalea minunkin vaalealle iholleni, mutta kiva että sarjasta löytyy myös hyvin vaalea sävy.

120 on kuitenkin ilmeisesti keltapohjainen meikkivoide, kun taas 115 on enemmän roosapohjainen. Minulle sopii ehdottomasti paremmin keltapohjainen meikki, ja mielestäni yleensäkin kehoitetaan valitsemaan mielummin keltapohjainen kuin roosa meikkipohja jos on epävarma. Hyvin harvalla ilmeisesti on oikeasti roosanvärinen iho.

Minusta tämä numerosysteemi on erinomainen idea! Kaupassa ei oikeastaan tarvitse apua kuin meikkivoiteen sävyn kanssa, ja sen jälkeen the rest is easy.

En voinut edes uskoa, että saimme itsellemme tuon koko setin: meikkivoiteen, puuterin, poskipunan ja peitevärin testattavaksi. Todella kiinnostavaa kokeilla näitä uutuuksia!

Fit Me -tuotteet ovat markettihinnoissa, eli meikkivoiteen hinta on n. 14 euroa, puuterin ja peitevärin 12 euroa ja poskipunan 11 euroa. Koko meikkipohjan saa siis alle 50 eurolla, mikä on tosi hyvä juttu.


Saimme myös Maybelline Fit Me -mainosmateriaalina t-paidan ja rintamerkin. Minun rintamerkkiini tulisi siis teksti Fit Me, I'm 120.


Sitten oli kynsilakkamerkki Essien vuoro.


Sitä ennen saimme kuitenkin ihanaa vaahtokarkeilla ja mansikoilla koristeltua jälkiruokaa ja kahvia.

Essie 

Essien on perustanut vuonna 1981 amerikkalainen rouva nimeltä Essie Weingarten. Hän toimii edelleen merkin luovana johtajana, vaikka L'Oreal osti sen jokin aika sitten.

Suomessa Essietä on nyt L'Orealin myötä alkanut saada laajemmin mm. tavarataloista ja jopa marketeista, kun ennen sitä on myyty vain ammattilaispaikoissa. Itse olen nähnyt Essietä myynnissä Helsingissä mm. Sokoksella ja Kampin Anttilassa. Kuulemma myös Citymarketissa pitäisi olla!

Valikoimaan kuuluu 70 värisävyä, 7 hoitolakkaa ja 4 top coatia. Lisäksi ilmestyvät neljä kertaa vuodessa kausikokoelmat.

Essien kynsilakat voidaan jakaa eri sävyryhmiin seuraavasti:

 • Nudet: Näistä on esimerkkinä hennon vaalea Allure, jota Kate Middletonkin käytti häissään.
 • Pinkit: Pinkkien esimerkkikynsilakan nimi meni minulta valitettavasti ohi, mutta itselläni on esimerkiksi ihana, hohtava vaaleanpunainen Pink Diamond.
 • Roosat: Näistä on esimerkkinä lähes magenta Big Spender.
 • Luumut: Esimerkkinä Lady Gagankin suosikki hyvin tumma Wicked, joka on dupe Chanelin Rouge Noirille. Itselläni on molemmat ihanuudet.
 • Punaiset: Näitä Essieltä löytyy myös paljon, esim. Fifth Avenue, Jag-u-are, Russian Roulette. 
 • Korallit: Näistä esimerkkinä Tart Deco ja Cute As A Button.
 • Siniset ja vihreät: Näitä Essiellä on hieman vähemmän kuin muita, esimerkkinä vaikka mintunvihreä Mint Candy Apple.
 • Neutraalit tai syvät värit: Esimerkkinä ruskean harmaa eli taupe Chinchilly.

Kysyin myös, mitkä ovat olleet Suomessa nyt myydyimpiä värejä Essieltä. Kuulemma ne ovat maailmallakin suosittu klassinen vaaleanpunainen Mademoiselle, vaaleanvihreä Mint Candy Apple ja tuo taupe Chinchilly.

Itse pidän Essien kynsilakoista kovasti. Ne ovat laadukkaita ja värisävyt ovat tyttömäisiä ja tyylikkäitä. 

Essien kynsilakkojen hinta on Suomessa noin 15 euroa.  


Saimme myös valita Essien talven 2012 kausikokoelmasta Cocktail Bling kaksi suosikkisävyämme.

Oli hauskaa, miten jokainen löysi nopeasti tuolta suosikkinsa. Minä otin tummanpunaisen Size Matters ja beigen Brooch The Subject.

Muutenkin cocktail-teema on minusta aivan ihana talvikokoelmalle!


Essien kevätkokoelman 2012 teemana on puolestaan hyvin yllättävästi talouselämä.

Navigate Her -kokoelmaan kuuluu kuusi kirkkaan keväistä kynsilakkaa ja sen pitäisi olla saatavilla huhtikuusta alkaen.Saimme näitä ihania kevätkokoelman kynsilakkoja myös itsellemme.

Ylärivissä Navigate Her -kokoelman vaaleanvihreä nimilakka Navigate Her. Vaaleanvihreä kynsilakkahan tuntuu muutenkin nyt olevan tämän kevään big hit: sitä löytyy myös mm. Diorilta, Yves Saint Laurentilta, Lancomelta ja IsaDoralta.

Navigate Hern vieressä samasta kevätkokoelmasta hempeä A Crewed Interest, sahäkkä pinkki Tour de Finance ja kirkas oranssi Orange, It's Obvious!.

Alarivissä puolestaan Cocktail Bling -kokoelmasta tummanpunainen Size Matters ja vaaleanruskea Brooch the Subject. Kolmas vasemmalta on hemppis Spaghetti Strap ja viimeisenä harmaanruskea Chinchilly, joka ilmestyi alun perin Essien syksyn 2009 loistavassa Cuddle With Color -kokoelmassa.


Kaiken tämän ihanuuden päälle saimme vielä lopuksi osallistua arvontaan, jossa kaikki voittivat.

Olin niin onnellinen, kun voitin koko tämän Essien kevätkokoelman 2012 Navigate Her -kynsilakat.

Vasemmalta alkaen siis:

Navigate Her - kevään ensimmäinen vihreä
A Crewed Interest - houkuttelevan hempeä persikka
To Buy Or Not To Buy - lumoava liila
Tour De Finance - hehkuva fuksia
Olé Caliente - tulinen helakanpunainen
Orange, It's Obvious - itsepäinen oranssi


Essien kevätkokoelma 2012 Navigate Her on omistettu kunnianhimoisille ja päämäärätietoisille toiminnan naisille. Aika rohkeaa minusta Essieltä ottaa inspiraatio kokoelmaan finanssimaailmasta. Sehän voisi olla helposti tylsää, mutta toisaalta raha ja valta voi olla kyllä myös kuumaa ja seksikästä.

Minusta on erittäin hyvä, että naisille suunnataan myös tällaista uudenlaista, moderniin ja itsenäiseen naiskuvaan vetoavaa markkinointia!


Goodie bageissamme saimme kaikkien näiden edellä esiteltyjen tuotteiden lisäksi myös kokeiltavaksi Maybellinen uudet Super Stay 10 H Tint Gloss -huulikiillot.

Huulikiiltojen luvataan olevan erittäin pigmenttisiä ja kestäviä.

Minulla on sävyt Lasting Pink ja Forever Fuchsia. Kaupoista näiden uutuuksien pitäisi löytyä huhtikuun aikana.Tässä Glitz & Glam -blogin herttainen Minna tutkailemassa innoissaan goodie bagin sisältöä.


Kiitos vielä L'Orealille ja kaikille tapahtumaan osallistuneille bloggareille aivan ihanasta illasta!

19 kommenttia:

 1. Harmi kun en päässyt paikalle, vaikka kutsu tuli :( Postauksen perusteella oli kivat "pirskeet :D Essien kevätsävyt on IHANIA, ehkä vain Navigate Her jäisi käyttämättä - kun Orange, it's obvious! tulee varmasti hommattua :)

  VastaaPoista
 2. Kuulostipa kivalta illalta :) Harmi, etten päässyt, kun ei lastenvahtia löytynyt... :/

  VastaaPoista
 3. Olipas ne mukavan oloiset pirskeet, kateeksi käy. ;)

  Minna näyttää kyllä suloisen innostuneelta goodie baginsa kanssa. :D

  VastaaPoista
 4. Oli kyllä mukava ilta. :) Oli tosi ihana nähdä sinut taas. :) Mutta mehän näemmekin parin viikon päästä uudestaan. :)

  Ihana nähdä itsestään ihan ok kuva. :) Syy voi olla se, että en katso kameraan päin. ;D Minäkö itsekriittinen? :D

  VastaaPoista
 5. Hei Honey, saanko lainata kuvaa itsestäni huomiseen postaukseen? Laitan kyllä kuvan omistajan nimen, eli Pumpulipupun ja linkkauksen. :)

  VastaaPoista
 6. En ole vielä ostanut yhtään Essien lakkaa, mutta jossain vaiheessa voisi kokeilla jotain kunnon punaista tai luumua. Hennot pastelliset sävyt jätän kaikki sulle :D

  Kiitos muuten aikaisemmasta Too Faced & Urban Decay vinkeistä.

  Tilasin Beauty Baylta Snow Bunnyn ja Rockstar-kynän. Bunnystä tuntui ensin tulevan ihan liikaa väriä, mutta nyt jo ainakin yhden niksin oppineena en näytä ihan pelleposkelta.

  Rockstar kynä on aivan ihana, juuri sellaista olenkin etsinyt violettien silmämeikkien kaveriksi. Oletko testaillut UD:n vihreitä kyniä? Sellainen multa vielä puuttuu...

  VastaaPoista
 7. Varsinkin tuo vihreä lakka näyttää ihanalta ! Eilen julistin olevani kynsilakanostokiellossa ja tänään ostin yhden aluslakan ja yhden värilakan. Että näin ne lakot toimii :D

  VastaaPoista
 8. Oho, olitpa sä nopea tämän postauksen kanssa! Oli kyllä hauskaa, aika menee tuollaisissa tapahtumissa niin nopeasti, toivottavasti tällaisia tapahtumia pidetään joskus vielä meille bloggareille!

  Mun piti vain tulla sanomaan tuosta Fit Me- meikkivoiteen sävystä, mullehan Audrey valitsi sen vaaleimman sävyn eli 110:n. Kokeilin sitä jo heti tänään ja voin sanoa että mulle se on kyllä ihan nappisävy! Kaulaan verrattuna se on inasen vaaleampi ja neutraalimpi sävyltään (mutta ei niin, että sitä huomaisi helposti), mutta kasvojen sävyn kanssa tuo on lähestulkoon identtinen. Rakastuin tuohon meikkivoiteeseen heti, sillä lopputulos näyttää todella samanlaiselta yleensä käyttämäni mineraalipohjan tulokseen verrattuna. Erona on vain se, että Fit Me tekee kuulaamman pinnan. So far so great, siis!

  VastaaPoista
 9. Ooo, kuulostaa ihanalle illalle, harmi etten päässyt paikalle. :/

  Tuo Navigate Her on ihanan sävyinen, nyt iski himo hankkia vaaleanvihreä lakka! :D

  VastaaPoista
 10. Mua niin harmittaa kun meillä oli kirurgian luento just tollon. :/ Toivottavasti näitä tapahtumii tulis lisää, niin pääsis taas näkeen teitä kaikkia! :)

  VastaaPoista
 11. Harmi etten päässyt paikalle vaik kutsu tuli tännekki.:/ No ehkä näitä tilaisuuksia vielä tulee.:) Noi Essiet kyl näyttää niin herkulta.:)

  VastaaPoista
 12. Eve: Oli oikein kivaa taas, joten tosi harmi että et päässyt! Vähän tylsää kun usein tapahtumat on täällä pääkaupunkiseudulla ja vielä arki-iltaisin, niin muualta voi olla vaikea tulla. Mutta ensi kerralla sitten ehdottomasti! :)

  Minusta taas se Navigate Her on yksi Essien kevätkokoelman parhaista! Ennen vierastin kovasti vihreää kynsilakoissa, mutta nyt olen jostakin syystä innostunut kovasti. Niin se mieli ja muoti muuttuu... :)

  Orange, It's Obvious on kyllä hieno, oikein perusoranssi. Upea varmasti kesäkuumalla! Hot, hot, hot! :)


  Gloss: Oli kyllä oikein kivaa, ja mikä parasta: ihania meikkejä ja kynsilakkoja. Olisit tykännyt varmasti!

  Tosi harmi että et saanut lapsenvahtia, olisi ollut niin kiva tavata. Toivotaan, että tällainen ilta järjestetään pian uudelleen ja sitten pääset, olisi niin hauskaa! :)


  Serrated B: Hauskinta on se, kun noin 10 meikeistä ja kynsilakoista kiinnostunutta tyttöstä kokoontuu yhteen ihastelemaan kevätuutuuksia. Kerrankin löytyy samanhekistä seuraa ja juttua riittää. :) Toivottavasti pääsisit mukaan ensi kerralla!!

  Minnan kuva on minustakin niin kiva. Tilanne oli oikeastaan lavastettu, sillä ensin Minna oli juuri samassa asennossa tutkimassa goodie bagiansa, mutta huomasi kun yritin salaa ottaa hänestä kuvaa, kun minusta se oli niin kiva tilanne. Halusin tilannekuvan, joten Minna jatkoi vain tutkimista eikä katsonut kameraan, ja kuva onnistui tosi hyvin ja pystyin toivottavasti välittämään lievästi sanottuna innostuneen tunnelman. :)


  Minna: Eikös ollutkin, oli kyllä taas niin kivaa, ja ihana nähdä sua! Oikein jännittää se gaala sitten kahden viikon päästä, varmasti on tosi hienoa! Kiitos vain ihanalle Heidi B:lle kun kutsui minutkin, meille tulee kyllä taas niin hauskaa! :)

  Kuva onnistui minustakin tosi hyvin! Arvasinkin kyllä sen, kun se tilanne oli niin hauska, että mun oli vain pakko napata susta kuva vaikka en mitenkään ehtinyt suunnitella sitä. Tilannekuvat ovat kyllä parhaita, ja tästä välittyy mielestäni hyvin se innostunut tunnelma siellä!

  Kiva kun laitoit kuvan myös omaan blogiisi, sinähän siinä pääosassakin olet. :) Hyvä että huomasin ottaa kuvan, kun muuten susta ei olisi ehkä yhtään kuvaa tuolla kun itseään ei tule tietenkään tuollaisissa tapahtumissa kuvattua ja kuitenkin on kiva saada joku muisto. :)

  VastaaPoista
 13. Eiko: Suosittelen kyllä lämpimästi Essien kynsilakkoja! Vähän kalliitahan ne tietysti ovat, mutta laatu ja pysyvyys on mielestäni hyvä. Essie on minusta jotenkin hienostunut ja tyylikäs verrattuna moneen muuhun merkkiin. Luulisin, että vetoaisi vähän vanhempiinkin asiakkaisiin (en tarkoita nyt siis meitä! :)

  Punaisissa Essie ei minusta valitettavasti ole tähän mennessä ollut ihan parhaimmillaan. Essien vahvuus ovat juuri ne vaaleanpunaiset ja nudet sävyt, kiitos vaan! :) :) Mutta nyt valikoimaan on alkanut tulla myös kiinnostavia tummia, sinisiä, vihreitä ja harmaita. Ehkä punaisissakin on nyt hyviä, ainakin nuo kevätkokoelman uutuudet vaikuttavat tosi kivoilta! :)

  Hei, tosi kiva jos mun vinkeistä on ollut apua!

  Too Faced Snow Bunny on kyllä niin ihana! Mutta voi ei, jännittävää että se käyttäytyy sulla noin että tulee liikaa väriä. Mulla ei ole onneksi ollut vastaavaa ongelmaa. Levitän sitä hyvin paksulla ja isolla siveltimellä (MACin puuterisivellin) poskien lisäksi kevyesti ohimoille ja vähän koko kasvoille, ja se tuo vain kivaa kuulasta hohtoa, ei onneksi liikaa väriä.

  Ja UD Rockstar on kyllä niin ROCKSTAR! Uskomattoman hyvä pigmentti ja tosi kiva väri. Mullehan sitä suositteli Rooman Sephorassa mukava miesmyyjä ja hän on ollut kyllä oikeassa: sopii minullekin tosi hyvin!

  Vihreitä Urban Decayn rajauskyniä en ole valitettavasti vielä testannut. Mutta nyt noita muutamia kokeiltuani aion kyllä jatkossa ostaa niitä lisää. Diorin lisäksi ehdottomasti parhaita tietämiäni rajauskyniä! :)


  Nina: Vihreä Navigate Her -kynsilakka on minusta syystäkin nostettu Essien kevätkokoelman kärkeen. Kaunis hento ja heleä keväinen sävy. Luulen, että tulen itsekin kokeilemaan sitä ensimmäisenä noista ihanuuksista! :)

  Voi ei, ostolakkoilu on kyllä niin hankalaa. Ei mullakaan ole kyllä mitkään lakot oikein pitäneet täydellisesti. Enemmän ne toimivat niin, että tulee edes vähän mietittyä ja harkittua ennen kuin rikkoo lakon ja ostaa, ja toisaalta ehkä sitten pidemmällä ajanjaksolla vähentävät vähän ostelua. Mutta ei masennuta: aina voi sortua kerran (tai kaksi!) ja aloittaa sitten vain uudelleen. :) Voi meitä naisia, kun emme pysty vastustamaan ihania meikkejä ja kynsilakkoja! :)


  Mirssiina: Olin niin innoissani tapahtumasta, että kirjoitin vaan suoraan jo silloin yöllä päälimmäiset tunnelmat ylös ja lisäsin vain aamulla vielä muutaman jutun. :) Tapahtumista on minusta hauska yrittää kirjoittaa mahdollisimman pian jos vain ehtii, kun kokemus on vielä tuore. Toisaalta sitten pidemmän ajan päästä tulisi ehkä vähän harkitumpia ja viimeistellympiä juttuja, kun on ehtinyt jo vähän sulatella vaikutelmia ja testailla tuotteita. Mutta sittenhän voi yrittää kirjoittaa vaikka vielä uuden jutun. :)

  Oli kyllä niin kivaa, ja tosi mukavaa nähdä teitä kaikkia! Aika meni taas aivan siivillä! :)

  Hei, tosi kiva kuulla! Minusta on muutenkin mielenkiintoista tietää, että mitkä sävyt meille kaikille valittiin. Se 110 oli niin vaalea, että varmaan olisi ollut mulle kyllä liian vaalea. Mutta sopii sulle varmaan tosi hyvin varsinkin näin talven jälkeen, vaikka vähän Nizzan auringossa kävitkin tässä välissä. :)

  Kuulostaa muutenkin todella hyvältä tuo Fit Me -meikkivoide! Olen itse testaillut viime aikoina L'Orealin uutuutta, sitä Lumi meikkivoidetta, ja myös se jättää sellaista valoisaa hehkua ja kuulautta eikä ole liian paksua tönkköä. Ihanaa kun markettimeikkivoiteissakin alkaa nyt selvästi olla laadukkaita vaihtoehtoja! :)

  VastaaPoista
 14. Mirppu: Hei, kiitos samoin! Kiva kun tulit moikkaamaan niin sain samalla myös sun blogin osoitteen. Menenkin heti kurkkimaan, vaikuttaa oikein kivalta! :)


  Mansikka: Oli kyllä ihana ilta, tosi harmi kun et päässyt! Mutta sieltä on kyllä vähän liian pitkä matka vain yhden illan vuoksi, vaikka olisi kuinka Maybellinen ja Essien upeat kevätuutuudet esittelyssä! :) Mutta toivottavasti pääsisit sitten ensi kerralla!

  Vaaleanvihreä Navigate Her on kyllä ehdottomasti minusta kokoelman tähti, kiva vihreä sävy. Hauskaa nähdä tuleeko siitä yhtä suosittu kuin Essie Mint Candy Applesta. Itse luulen, että pidän enemmän Navigate Herista. Mint Candy Apple on paljon sinertävämpi, kun Navigate Her on ihana haalea keväänvihreä. :)


  Passion for Nails/Suvi: Voi että, tosi huono tuuri! Kun olisi ollut niin kiva nähdä myös sua! Mutta tietysti luennotkin on tärkeitä, mutta tärkeitä on kyllä myös Essien ihanat kynsilakat! :)

  Toivoisin kyllä, että tällainen tapahtuma järjestettäisiin uudelleenkin. Juttelin Tunnetila-blogin Ninan kanssa, ja hän oli ollut vastaavassa tapahtumassa L'Orealilla pari vuotta sitten edellisen kerran, joten toivotaan parasta. Niin kivaa kyllä oli! :)


  Emmi: Voi harmi kun niin moni meistä ei päässyt. Mutta ensi kerralla sitten ehdottomasti, toivotaan niin! Varmasti tulee vielä lisää tilaisuuksia! :)

  Olisit kyllä ollut niin innoissasi tuolla! Essien värikkäitä, ihania kynsilakkoja oli joka paikassa. Se oli kuin joku karkkikauppa, kynsilakkaharrastajan taivas! :)

  VastaaPoista
 15. Voiko Ziajan tuotteita tilata netistä? Omalta paikkakunnalta kun ei jälleenmyyjää löydy...

  VastaaPoista
 16. Kiitos ihanasta postauksesta herkullisine kuvineen. Minähän olin kanssa tulossa, mutta mun ilmoittautuminen ei mennyt perille, ja etsin bussia väärästä paikasta. On ottanut tosi paljon pattiin, mutta minkäs tämmöisille mahtaa, ei ollut kenenkään vika. Kiva, kun sinä ja Minna teitte näin hyvät postaukset illan kulusta :)

  Mua kiinnostaa eniten nuo Essien ihanat murretut siniset ja vihreät. Näin muuten näitä lakkoja myynnissä myös Makkaratalon Kicksissä. Esillepano oli tosi selkeä ja houkutteleva.

  VastaaPoista
 17. Pitäisi melkein linkata tämä sinun postaus omani kylkeen niille tiedonjanoisille joille omat sepitykseni jäi vähän latteaksi :D
  En olisi ikinä osannut kirjoittaa näin perusteellisesti kaikkea :)

  VastaaPoista
 18. gretakoo: Voi että, kuule en tiedä. Olen pahoillani! Luulen kyllä, että Face Helsingillä vastaisivat mielellään kysymykseesi jos laittaisit sen sinne.

  Lisäksi suosittelen lämpimästi Face Helsingin myymälää Helsingin Kalliossa vaikka kesälomaretken kohteeksi. Siellä on usein hyviä tarjouksia, ja siinä lähellä on myös Make Up For Everin maahantuojan myymälä. :)

  Toivottavasti löytäisit ihania Ziajan tuotteita jostakin! :)


  Hellin: Eipäs mitään, kiva kun tykkäsit! Näistä tapahtumista on minun mielestäni niin mukavaa kirjoittaa!

  Mutta voi harmi että et löytänyt paikalle! Minulle oli hyvin lähellä käydä samalla tavalla. En saanut viimeistä ohjesähköpostia ja harhailin Rautatientorilla tilausajopysäkin lähettyvillä. Olin juuri lähdössä kotiin kun Sonia Tyttö ilman helmikorvakorua blogista ja Heidi B Mustaa Kajalia blogista soittivat minulle. Voi että jos olisi törmätty asemalla, niin olisi ehkä löydetty yhdessä perille! :)

  Toivotaan kuitenkin, että L'Oreal järjestäisi vastaavan tapahtuman pian uudelleen! Olisi niin mukava nähdä taas! :)

  Ainakin tuo Navigate Her -kokoelman vaaleanvihreä kynsilakka on tosi ihana. :) Myös talven Cocktail Bling -kokoelmassa oli mielestäni sinisiä ja vihreitä. Eivät olleet minun värejäni, mutta hienoja kyllä. :)

  Minäkin näin sen Essien standin tänään Kicksissä! Oli kyllä tosi hyvä esillepano, teki mieli ostaa vain näitä suloisia ja iloisenvärisiä kynsilakkoja lisää! :)


  Mirette: Höpsis, eikä ollut yhtään latteaa vaan tosi kiva!

  Mä kirjoitin näin laajan jutun, koska olen vihdoinkin oppinut tekemään muistiinpanoja. :) Ennen saatoin lähteä tällaisiin tapahtumiin jopa ilman kameraa. Nykyään otan kameran JA muistiinpanovälineet, kokemuksesta oppii. :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)