torstai 1. maaliskuuta 2012

Bath & Body vartalovoi ja huulikiilto sekä tarjous nettikauppaan!

Babes,

virallisesti kevään ensimmäinen päivä, ja minulla on teille juhlan kunniaksi kiva tarjous maaliskuun ajaksi!


Gift Gourmet -nimisestä nettikaupasta otettiin minuun yhteyttä ja kysyttiin haluaisinko testata heidän tuotteitaan.

Gift Gourmet tuo maahan herkkuja, kosmetiikkaa, lahjatavaroita ja koruja Ranskasta, Britanniasta, Belgiasta ja Hollannista. Kyseessä on suomalainen vuonna 2006 perustettu yritys.

Kosmetiikassa Gift Gourmet keskittyy vain tuotteisiin, joissa ei ole parabeeneja, sulfaatteja tai väriaineita. 

Gift Gourmet maahantuo englantilaisen suunnittelijan Cath Kidstonin kosmetiikkaa. Tuotteet ovat sopöisiä kuin mitkäkin! Ne tuovat aivan mieleeni englantilaisen lastenkirjailijan Beatrix Potterin suloiset kuvitukset. 

Toinen Gift Gourmetin maahantuoma sarja on englantilainen Bath & Body, jota minä sain testata.


Ja tässä niitä ihanuuksia sitten saapui.

Bath & Body -sarjaan kuuluu neljä eri tuoksuvaihtoehtoa: mustikka & valkoinen tee, verigreippi & mustapippuri, vanilja & ruskea sokeri ja mulperipuu & vihreä viikuna.

Aluksi ajattelin, että haluan ehdottomasti testata vanilja & ruskea sokeri -vaihtoehtoa, sillä rakastan vaniljan tuoksua.

Sitten kiinnostuin kuitenkin myös mulperipuu & vihreä viikunasta, sillä pidän yleinsä marjaisista tuoksuista. Lisäksi minua on jo pitkään mietityttänyt, millainen marja oikeastaan on mulberry, jonka mukaan yksi englantilainen lempparimerkkini Mulberry on nimetty. 

Gift Gourmetilta lähetettiin minulle sitten lopulta mulperipuu & vihreä viikuna -tuotteet, ehkä siksi, että ihana Nonnula oli jo saanut testattavakseen vanilja & ruskea sokeri -tuotteet.

Pidän itse tästä, että jos firmat lähettävät testattavaksi tuotteitaan moneen eri blogiin, valikoidaan kuitenkin vähän eri tuoksuja ja värejä. Näin lukijat saavat paljon kattavamman kuvan tuotteista ja se on paljon mielenkiintoisempaakin, kuin että joka blogissa pyörisivät väsymykseen asti ne samat tuotteet.Tässä nämä englantilaiset sweetiet siis ovat, eli mulperipuu & vihreä viikuna huulikiilto ja vartalovoi.

Tuotteiden ulkonäkö on minusta hyvin englantilaistyyppinen, sievä ja romanttinen.

Mulperipuu & vihreä viikunan värimaailma on violetti, vanilja & ruskea sokerin kelta-ruskea, mustikka & valkoinen teen sininen ja verigreippi & mustapippurin punainen.

Mulperipuu & vihreä viikuna tuoksuu tosiaan aika marjaisalle ja puhtaalle. Tuoksu on kuitenkin ennemminkin raikas kuin kovin makea. Tuoksu on myös tarpeeksi luonnollinen ja hienovarainen, eli uskon että se miellyttää monia.Vartalovoin koostumus on kermainen, täyteläinen ja melko nopeasti imeytyvä. 

Vartalovoi sisältää mm. kosteuttavaa sheavoita, e-vitamiinia ja glyseriiniä.Vartalovoi näyttää tuollaiselta hauskalta, kuohkealta vatkatulta vaahdolta!

Vartalovoin hinta on 9 euroa. Purkki ei ole kyllä mikään valtava, 120 ml, mutta tuote vaikuttaa riittoisalta.

Vartalovoiteiden lisäksi tuoksusarjoihin kuuluu suihkugeelejä (11,30 euroa), käsivoiteita (7,35 euroa), käsienpesunesteitä (12 euroa) ja kylpyvaahtoja (16 euroa). Niistä tulisi varmasti kivoja settejäkin, jos tilaisi yhden kaikkia!

Toimitusmaksu Gift Gourmetissa on pääsääntöisesti postipakettina 7 euroa. Silloin painoa saa olla max 15 kiloa, eli kannattaa ehkä esim. yhdistää tilauksia vaikka ystävän kanssa niin tulee edullisemmaksi. Tuotteet voi myös noutaa kuluitta Roihupellosta Helsingistä myymälästä, jossa on myös säännöllisesti erilaisia ystävämyyntitapahtumia ym.

Tuolta Gift Gourmetin nettisivuilta voi olla muuten vähän vaikea löytää kosmetiikkatuotteita. Kannattaa mennä valikossa kohtaan Oma Gourmet, niin sieltä aukeaa sitten myös valikkona kosmetiikka. Tässä on myös suora linkki sinne.


Mulperipuu & vihreä viikuna -huulikiilto tuoksuu vähän makeammalle ja mausteisemmalle kuin vartalovoi.

Sen koostumus on oikein mukava, vähän tahmainen ja paksu, oikein perinteinen huulikiilto. Tykästyin heti!

Väriä huulikiilto ei juurikaan tuo, mutta todella kosteuttavan tunteen ja herkullisen hohtavan kiillon. Tällaisia minusta pitäisi huulikiiltojen aina olla!

INCIssä on kyllä ensimmäisenä mineraaliöljyä ja silikonia, mutta kuiville huulille niiden suojaava vaikutus voi olla tietysti ihan hyväkin juttu. Sen jälkeen tulee kyllä luonnollisempana ainesosana mehiläisvahaa.


Minusta nämä ovat hyviä ja erityisesti kauniita edullisemman hintaluokan tuotteita.

Ja ilolla voin ilmoittaa, että tilaamalla tuolta Gift Gourmet -nettikaupasta ja ilmoittamalla blogini nimen Pumpulipupu tilauksen "lisätietoja" -kohdassa, saatte vähintään kaksi Bath & Body -tuotetta tilatessanne kaupan päälle huulikiillon!

Tarjous on voimassa maaliskuun loppuun 31.3.2012. Huulikiiltoja on rajoitettu erä, mutta mikäli ne loppuvat ennen tarjousajan päättymistä saa kaupan päälle jonkun samanhintaisen tai kalliimman kosmetiikkatuotteen.

Minua jäi itseäni vielä kiinnostamaan tuo ihana vanilja & ruskea sokeri -tuoksu. Voisin myös hyvin tilata näitä lahjaksi jollekin ystävälleni, niin suloisia tuotteet ovat!

7 kommenttia:

 1. Nonnulan tekstin innoittamana menin selaamaan tuonne, mutta sivu on niiin sekava että into lopahti alkuunsa.

  VastaaPoista
 2. Mun on pakko olla samaa mieltä sun kanssa siitä, että on kivempi jos bloggareille lähetetään eri tuotteita, tulee vähän vaihtelua niihin postauksiin. :)

  Tykkään itsekin muuten melkoisesti vaniljan tuoksusta, jokin siinä houkuttelee mua aina.

  VastaaPoista
 3. Olen samaa mieltä, mua on oikeesti alkanut tosissaan ketuttamaan, kun muuten kivoissa blogeissa pyörii esittelyssä jatkuvasti samat (ja yleensä vielä ihan skeidat) kamat. Ja ne Nelly-koodit, en taida tilata Nellyltä enää mitään ihan vitutuksen takia. Pakko ollut vähentää blogien lukemista, koska alkaa mennä hermot!

  Ja btw. muutenkin aina huvittaa bloggaajien todistelut siitä "kirjoitan vaan siitä mistä oikeesti pidän!", koska aika nopeesti sen kyllä huomaa, että nehän oikeesti kirjottaa ihan tasan kaikesta, mitä ne vaan saa. :D Ymmärrettävää, mutta älkää silti puhuko p*skaa.

  VastaaPoista
 4. ^siis yllä oleva ei ollut kohdistettu sulle, vaan ihan yleisesti. :D Oon nimittäin edelleenkin sitä mieltä, että bloggaajien pitäis jo tajuta vaihtaa kosmetiikkahärpäkkeet puhtaaksi rahaksi.

  VastaaPoista
 5. Ruu: Olen samaa mieltä, että sieltä oli kyllä vaikea löytää esim. kosmetiikkatuotteita ennen kuin tajusin, että ne olivat sen linkin Oma Gourmet alla. Sen takia yritin laittaa tähän postaukseenkin mahdollisimman paljon suoria linkkejä. :)

  Kyseessä on varmaan aika pieni nettikauppa, joten sivutkaan eivät ole aivan niin viimeistellyt. Uskon, että he olisivat tosi kiitollisia käyttäjien palautteesta, joten itse ainakin laitan sinne tietoa tästä, että kosmetiikkatuotteet voisivat olla selkeämmin esillä sivuilla. :)


  Mansikka: Minustakin se on tosi tärkeää, koska muuten markkinointi voi helposti kääntyä jopa vähän itseään vastaan!

  Tietysti voi olla myös mielenkiintoista lukea eri bloggaajien mielipiteitä samasta tuotteesta, mutta itse pidän enemmän tällaisesta räätälöidystä markkinoinnista, jossa katsotaan vähän tapauskohtaisesti että mitä tuotteita kenellekin lähetetään. Silloin saadaan myös monipuolisempia ja parempia arvioita, sillä esim. minun olisi ainakin vaikea arvioida objektiivisesti vaikka rasvaiselle iholle tarkoitettuja tuotteita kun oma ihoni on kuiva, tai sellaisia, joiden tuoksusta en esim. lähtökohtaisesti edes pidä.

  Vanilja on kyllä ihana tuoksu, samoin kuin kookos, ovat ehdottomat lempparini marjaisten tuoksujen lisäksi. :)


  Kissaämmä: Blogimarkkinointi on minusta aika vaikea laji, koska jos yritys tekee sitä liikaa, voi käydä juuri noin että lukijat kyllästyvät totaalisesti. Tosin ehkä jotkut uskovat siihen, että any publicity is good publicity, eli tärkeintä on että tuotteen nimi jää mahdollisimman monen mieleen, oli se sitten positiivisessa tai negatiivisessa mielessä. Itse en kyllä ajattele niin. :)

  Minustakin se, että tuotteet saa ilmaiseksi vaikuttaa kyllä yleensä jollakin tavalla arvioihin. Itse teen ennemmin niin, että jos en pidä jostain tuotteesta, en kirjoita siitä. Yrityksillekin tuotteiden lähettäminen arvioitavaksi meille harrastelijoille voi olla riski, sillä hehän eivät voi olla yhtään varmoja siitä, mitä niistä lopulta kirjoitetaan. Pitäisikin olla niin hyvät tuotteet, että voisi luottaa siihen että tuote myy itsensä, ja sen voi lähettää huoletta testattavaksi.

  Tietenkään kaikki eivät tykkää kaikesta eikä kaikki myöskään sovi kaikille. Siksi pidänkin itse siitä, että katsotaan myös vähän vastaanottajaa ennen kuin lähetetään tuotteet. Esim. sain itse aiemmin Laveralta testattavaksi heidän aloitteestaan nimenomaan kuivan ihon tuotteita kun minulla on kuiva iho, se oli minusta todella huomaavaista. Samalla he saivat paremman arvion tuotteesta kuin jos olisivat lähettäneet minulle vain mitä sattuu. :)

  Ymmärrän, että blogimarkkinointi ärsyttää monia! En itsekään tykkää, jos blogi on täynnä pelkkiä mainoksia. Toisaalta silloin bloggaaja voi arvioida ja esitellä tuotteita laajemmin ja tulee kokeiltua sellaisiakin tuotteita, mitä ei itse välttämättä olisi edes huomannut ostaa.

  Tärkeintä on mielestäni ilmoittaa, että tuotteen on saanut kokeiltavaksi ilmaiseksi, niin lukija voi sitten lukea juttua siitä näkökulmasta. Harhaanjohtavaa olisi jättää se kertomatta, koska uskon, että se kuitenkin vaikuttaa arvioon.

  Parhaimpia ovat mielestäni joka tapauksessa aina tällaiset tarjoukset kuin nyt esim. Gift Gourmetilla, jossa lukijatkin hyötyvät! Siksi itsekin halusin kirjoittaa tästä! :)

  VastaaPoista
 6. Luulen, että Suomessa ollaan vielä sen verran lapsen kengissä tän homman kanssa, että se ainakin vielä toistaiseksi toimii ja tuotteita ja arvontapalkintoja voi huoletta lähettää, koska kukaan bloggaaja ei niitä hauku, muuten eivät saisi lisää. Ja kuten sanoin, kyllä niistä varmasti myös kirjoitetaan. Silti en voi olla hämmästelemättä, että todella suositut bloggaajat eivät ota enemmän irti blogeistaan, tee siitä oikeasti bisnestä, jos kerran mainostaminen blogissaan on OK. Kunnon sopparit vaan kehiin! Tähän ollaan varmasti kyllä menossa, ennemmin tai myöhemmin.

  Tuotearvioista blogeissa kyllä tykkään, mutta en silti valitettavasti niihin ihan 100 % luota, juurikin tämän edellä mainitun seikan takia. Toisaalta etenkin kosmetiikka käyttäytyy kaikilla niin eri tavoin, joten postaukset ovat muutenkin lähinnä vain kivaa lukemista.

  VastaaPoista
 7. Kissaämmä: Suomi on niin hirveän pieni maa ja pienet piirit, että olet kyllä varmasti ihan oikeassa!

  Toisaalta bloggailu on monelle - kuten minullekin - vain kiva harrastus, jossa päämääränä ei ole ensisijaisesti raha vaan muut asiat. Siksi tykkäänkin saada noita tuotenäytteitä. Jos haluaisin rahaa, tekisin varmaan jotakin muuta vapaa-ajallani. :)

  Mutta hyvä pointti kyllä sinulla, sillä mistä muualta yritykset saavat näin paljon hyvää mainosta ja kuluttajakokemuksia muutaman kymmenen euron panostuksella. Varmaan ammattimaisempi toiminta tulee vähitellen Suomeenkin, Ruotsissahan siitä on jo merkkejä. :)

  Se on kyllä sääli, jos tuotearviot alkavat kärsiä tästä mainostuksesta. Tuotelahjojen paras puoli on mielestäni se, että voi laajemmin esitellä uutuuksia ja erilaisia tuotteita kuin mitä itse voisi koskaan ostaa. Ja tietysti kivaa, jos siinä on samassa myös jonkinlainen tarjous lukijoille. :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)