tiistai 13. maaliskuuta 2012

Money, honey!

Nämä ihanat naiset varmaan tietävät, että olen pahemman luokan materialisti ja todennäköisesti siksi sain heiltä tämän todella kivan viisi unelmaa haasteen.

Eli kiitos siis Meikkistudio Gloss, All Them Shiny Things Milla sekä Glitz & Glam Minna!

Ajatuksena tässä haasteessa on listata viisi asiaa, jotka hankkisin jos raha ei olisi este.  

Ironista tässä on se, että minulla olisi kyllä jo varmaan nyt varaa hankkia nämä viisi asiaa jos haluaisin. Puhumattakaan niistä kaikista ihanista asioista, jotka jo omistan. Mutta ainahan tyttö voi haaveilla vähän lisää!Yves Saint Laurentin viiden luomivärin paletti samannimisestä Bohemian Chic -kevätkokoelmasta 2011. Sisältää vaaleanliilan, tummansinisen, mintunvihreän, vaaleanpunaisen ja suklaanruskean sävyn. 

Miksi en ostanut: Vaikutti kovin hileiseltä, enkä ole muutenkaan täysin vakuuttunut Yves Saint Laurentin luomivärien laadusta. 

Miksi haluaisin edelleen: Ihanat, minulle sopivat iloiset värit.

Hinta: 62 euroa. Alessa näin tätä edullisimmillaan alle 30 eurolla, mutta en silti sortunut, oi miksi? 


2. Clarins Neo Pastels -luomiväripaletti  

Tämäkin paletti on viime keväältä 2011, Clarinsin Neo Pastels -kokoelmasta. Näköjään minua on jäänyt kaivelemaan nämä viime kevään kausikokoelmien parhaat, joita en pitkän harkinnan päätteeksikään hankkinut. Viime keväänä en kyllä vielä tiennyt, että mitä tänä keväänä on tulossa, joten varmaan siksi nämä ostamatta jääneet ihanuudet kaduttavat nyt.

Clarins Neo Pastels -luomiväripaletissa on kuusi luomiväriä: violetit vaaleampi ja tummempi, vaaleanpunaiset vaaleampi ja tummempi sekä ruskeat, nekin vaaleammassa ja tummemmassa sävyssä.

Miksi en ostanut: Näitä samoja värejä minulta löytyy vaikka hur mycket ennestään, ja lisäksi paletissa on minulle vähän turha musta rajausväri. Värit ovat oudon haaleat.

Miksi haluaisin edelleen: Clarins Neo Pastels -paletin satiinista laatua on kehuttu kovasti, ja väritkin olisivat varmasti hyvin monikäyttöiset. Clarinsin luomivärit ovat laadultaan muutenkin lemppareitani.

Hinta: 45 euroa. Myytiin mm. Sokokselta heti loppuun.


3. Dior 5 Colours Garden Edition 441 Garden Pastels ja 841 Garden Roses -luomiväripaletit

Diorin tämän kevään 2012 Garden Party Collectioniin kuuluu kaksi limited edition viisikkoa: vihreä-keltasävyinen Garden Pastels ja vaaleanpunaisen hopeinen Garden Roses, joissa on molemmissa luomivärien päällä upeat ruusukuvioinnit.

Miksi en ole ostanut: Värit eivät ole aivan täydelliset minulle, niin kuin toivoisin niiden tähän hintaan olevan. Laatu on kuulemma hohtava, iridescent, vaikka se ei palettien nimissä näykään. Se ei sovi minulle niin hyvin. Palettien ulkonäkö on lisäksi niin kaunis, että en varmaan edes raaskisi meikata niillä.

Miksi haluaisin edelleen: Nämä kuvankauniit pastelliset paletit ovat kohta varmasti keräilyharvinaisuuksia. Niin nättejä, että nämä olisi ihana omistaa.

Hinta: 68 euroa kappale, omg.


4. Shiseidon ihonhoitotuotteet

Japanilaiset osaavat ihonhoidon, ja yhden parhaista pitäisi olla Shiseido.

Miksi en ole ostanut: Haluaisin kokeilla Shiseidon ihonhoitotuotteita, mutta ne ovat kuitenkin aika hintavia (yleensä jopa yli 100 e kasvovoiteesta), enkä jaksaisi aloittaa kokeiluja uuden sarjan kanssa alusta. Tuohon hintaan ei huvittaisi kovin montaa hutiostosta tehdä.

Miksi haluaisin edelleen:  Sain esimakua ostaessani Shiseidon kehutun meikkivoidesiveltimen, joka on huomattavasti parempi kuin esim. MACin meikkivoidesiveltimeni. Aivan ihana tuote! Jos Shiseidon ihonhoitokin on samalla tasolla, sen täytyy olla aivan loistavaa.

Hinta: Esim. minulle suositeltu Bio-Performance Advanced Super Revitalizer -voide 97 euroa 50 ml ja 145 euroa 75 ml.


5. Chanelin Harmonie De Printemps -kokoelman kynsilakat (ja muutenkin koko kokoelma) 

Ihastuin täysin Chanelin tämän kevään 2012 persikkaisen vaaleanpunaiseen Harmonie De Printemps -kokoelmaan.

Kokoelmaan kuuluu kolme kynsilakkaa: punainen 533 April, vaaleanpunainen 535 May ja persikkainen 539 June.  

Miksi en ole ostanut: HINTA ja pelkään, että näyttäisivätkö kynsilakkojen värit sittenkin aivan tavallisilta kynsilakoilta ja vähän tylsiltä yksinään kynsillä. Kokoelman persikkaisessa luomiväripaletista epäröin laatua ja pigmenttisyyttä, Chanelin luomiväripaletit eivät ole yleensä laadultaan kovin ihmeellisiä.

Miksi haluaisin edelleen: Rakastan persikkaa, vaaleanpunaista ja Chanelin kynsilakkoja. Minusta ajatus nimetä kynsilakat kevätkuukausien mukaan on aivan ihana, ja huvittelen ajatuksella, että käyttäisi huhtikuussa pelkkää Aprilia, toukokuussa Mayta jne.

Hinta: 27 euroa a pop, omg. Yhden voisin ehkä ostaa, mutta kolme, herran jestas.


Bonusunelma: Mulberry Bayswater

Ylimääräinen unelma tulee kosmetiikan ulkopuolelta. Olen unelmoinut Mulberry Bayswater -laukusta sävyssä Oak Natural Leather syksystä alkaen. 

Miksi en ole ostanut: HINTA, uskaltaisinko edes käyttää sitä, laittaa likaiselle kahvilan lattialle jne. Lisäksi malli vähän epäilyttää minua, ei ole kuitenkaan minusta aivan täydellinen, kahvat ovat ohuet ja haluaisin enemmän taskuja ja ehkä jonkinlaisen vuoren.  

Miksi haluaisin edelleen: Laadukas klassikko, joka kestäisi aikaa. Työpaperit mahtuisivat siihen ja se sopisi erinomaisesti nykyiseen hiustenväriini. Ja pehmoinen, pehmoinen, ylellinen nahka!

Hinta: 870 euroa, omg again. Samalla rahalla saisi Pariisin tai New Yorkin matkankin.


Unelmien yhteishinta: 421 euroa ilman Bayswateria, Bayswaterin kanssa 1291. OMG!

Yhteenvetona unelmistani voin ehkä todeta, että bloggailun myötä ostokäyttäytymiseni kosmetiikan suhteen on muuttunut todella paljon. Ennen ostin lähes pelkästään selektiivistä kosmetiikkaa, koska en tiennyt muusta enkä uskaltanut ottaa riskiä halvempien tuotteiden suhteen.

Nyt sen sijaan mietin todella tarkkaan ennen kuin ostan mitään selektiivistä, sillä tiedän, että samantasoisia tuotteita voi saada myös paljon edullisemmin. En halua maksaa enää turhasta, joten siksi selektiivisen kosmetiikan ostamiseni erityisesti värikosmetiikan puolella on vähentynyt todella radikaalisti. Ihonhoidonkin osalta olen nykyään kiinnostunut erityisesti luonnonkosmetiikasta, jossa käytetään yleensä todella laadukkaita ja tehokkaita raaka-aineita.


Haastan tähän viisi unelmaa -haasteeseen seuraavat laatua arvostavat neidit: 

VäriVaris Fibula

I wanna see you bare it all ladies!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi! :)