tiistai 27. maaliskuuta 2012

Lisää IsaDoran kevätkokoelmasta Pearls of Passion

Ruotsalainen keskihintainen, laadukas ja tyttömäisen iloisia värejä tarjoava IsaDora on heikkouteni. Erityinen heikkouteni ovat merkin kausikokoelmat, ja niiden alalajina vielä IsaDoran kevätkokoelmat.

IsaDoran kevätkokoelmissa on usein kauniita, heleitä pastellisia värejä.

IsaDoran tämän kevään 2012 kokoelman nimi on Pearls of Passion. Kirjoitin siitä aiemmin täällä





Sain IsaDoralta blogiini liittyen tuotelahjaksi metallisen kultaisen Twist-Up Metallic Eye Pen -rajauskynän sävyssä 44 Golden Khaki (10,70 euroa). 

Lisäksi ostin luomiväripaletin 62 Rainbow Pearls (16,20 euroa) ja vaaleanvihreän kynsilakan 729 Marzipan (8 euroa).






IsaDoran Pearls of Passion -kokoelma on saanut inspiraationsa helmistä. Se on minusta tälle keväälle virkistävää ja vähän erilaista, sillä niin moni selektiivisen kosmetiikan merkki on ammentanut tänä vuonna puutarhateemasta (Dior, Lancome, Guerlain...).

IsaDoralla on lisäksi ollut tarjous, että kahden kevätkokoelman tuotteen ostaja saa kaupan päälle helmirannekorun. Minulla näitä on jo kolme kappaletta, kaksi valkoista ja yksi hennon vaaleanpunainen.

Helminauhat ovat mielestäni kauniin näköisiä myös kerrostettuna à la Chanel, joten näitäkin rannekoruja voi käyttää runsaan lookin aikaansaamiseksi yhtä aikaa.






IsaDoran Twist-Up Metallic Eye Pen -rajauskynä on mielestäni hyväpigmenttinen ja kivan metallinen.

Vaaleanvihreään Marzipan -kynsilakkaan olen aivan rakastunut. Niin kepeän keväinen ja raikas vihreä sävy!






IsaDora Rainbow Pearls -luomiväripaletin ostin jopa vähän koemielessä, kun niin moni arvosteli paletin laatua. Onhan se kovin hileinen ja kimaltava, sitä ei käy kieltäminen. A whole lotta glitter, girls!

Väriä paletista ei irtoa juurikaan, enemmänkin luomivärit jäävät vain sellaiseksi kevyeksi kimallukseksi ja hohdoksi silmäluomille.






Tässä silmämeikissä käytin Rainbow Pearlsin kahta ylimmäistä sävyä, keltaista ja persikkaa. Kuten huomaatte, väriä ei juurikaan näy.

Sen sijaan en kyllä kokonaan tuomitsisi tätä luomiväripalettia, sillä kuten näette, se tuo kivaa valoa ja hohtoa silmiin. En usko, että tämä jännittävä efekti on yhtään huonompi kirkkaassa kevätvalossa tai kesäkuumalla. Toki glitter on sitten all over the place silmäluomien lisäksi, siihen saatte varautua meikatessanne.






Mutta eivät nämä IsaDoran kevätkokoelman ostokseni tähän jääneet.

Himoitsin kokoelmasta vielä vaalean persikkaista Jelly Kiss- huulipunaa sävyssä 61 Peach Pearl. Kevyet ja huulikiiltomaiset Jelly Kiss -huulipunat ovat muutenkin suosikkejani IsaDoralta, minulla on niitä monessa eri sävyssä. Jelly Kissit tuoksuvat ja maistuvat ihanalle vaniljalle.

Peach Pearl -huulipuna on aika nude, ja jättää melko kimaltavan glitterisen lopputuloksen. Ehkä vähän liikaa yhdessä tuon kimmeltävän Rainbow Pearls -luomiväripaletin kanssa, vaikka miksei tietysti keskikesän lämpimässä auringonpaisteessa toimisi sekin.

Pearls of Passion -kokoelman Smooth'n Shine -huulikiilto 32 Peaches 'n Cream minun oli pakko ostaa jo vain sen nimen takia. Siinä on kuitenkin mielestäni vielä kauniimpi persikkaisen kimaltava sävy kuin tuossa Peach Pearl -huulipunassa.  

Peaches'n Cream -huulikiilto tuoksuu makealle mansikalle. Näissä Smooth'n Shine -huulikiilloissa on hyvää kesää ajatellen myös se, että niissä on aurinkosuojakerroin 12. Huulethan palavat kesän auringossa helposti.

Jelly Kiss -huulipunien ja Smooth'n Shine -huulikiiltojen hinta on 13,90 euroa. Melkoisen rapsakka hinta huulikiillosta, mutta onhan se laadukas ja tavaraakin on purkissa 8 ml, kun esim. Lumenen Natural Code -huulikiilloissa on 5 ml.

4 kommenttia:

  1. Hih, juuri postailin niin ikään IsaDorasta:)
    Olen himoinnut noita jellypunia mutta en ole raaskinut hankkia -vielä....

    VastaaPoista
  2. Voi kun mä jo innostuin että jospa olisi kunnolla pigmenttiä, vaan ei. Harmi.

    VastaaPoista
  3. Tossa luomiväripaletissa on kyl ihania värejä, jotenkin toi alareuna varsinkin iskee muhun! :)
    Toi on kyl kiva, että Isa Doralta tulee noita kausikokoelmia.

    Jos sulla on aikaa, käy katsomassa mun uutta blogia :)

    http://turquoiseedreams.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. Sissi: Joo, se oli niin hauska juttu! Itsellenikin käy usein noin. Ollaan aika toivottomia kyllä, voi että! :)

    Jelly Kissit ovat kyllä oikein kivoja. Ihanan kevyitä ja helppoja. Ei tarvitse leikkiä rajauskynien ja siveltimien kanssa, ja silti enemmän väriä kuin pelkässä huulikiillossa. Ja kaiken muun hyvän lisäksi myös vähän kosteutusta huulille. Suosittelen siis kyllä jos löydät mieleisiäsi värejä! :)


    Ansku: Joo, ei todellakaan ole, harmi kyllä. Väriä ei irtoa juurikaan, mutta glitteriä ja hilettä sen sijaan kyllä. :) Olen silti ihan tyytyväinen, koska paletilla tekee varmasti kivan ja kimaltavan kesäisen päivämeikin. Sopii varmasti hyvin ihaniin tuleviin hellepäiviin! :)


    Sss: Rainbow Pearlsissa on kyllä suloiset pastelliset värit! Alareunan värit sopisivat varmasti kauniisti silmämeikkiin yhdessä. Täytyy ehdottomasti kokeilla myös sitä yhdistelmää! :)

    Minustakin on niin kivaa, että IsaDoralta melkein ainoana edullisempana merkkinä tulee kunnon kausikokoelmat. Näinkin jo vilauksen tämän kesän Bronzed Make-Up kausikokoelmasta, joten se on sitten seuraava. :)

    Kiitos paljon linkistä, ehdottomasti käyn tutustumassa! :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)