torstai 29. maaliskuuta 2012

Aussie Blog Awards 2012; Best Beauty Blog

Eilen keskiviikkona 28.3.2012 jaettiin australialaisen hiustuotemerkin Aussien ja Trendi-lehden yhteistyönä ensimmäistä kertaa Aussie Blog Awardsit.Väärinkäsitysten välttämiseksi on heti ensin sanottava, että rakas Pumpulipupu-blogini ei ollut kyllä ehdolla. Tervehdin ilolla kuitenkin Aussien ja Trendin ratkaisua jakaa blog awardsit neljässä kategoriassa, joista yksi oli Best Beauty Blog. Hienoa, kun kosmetiikkablogit huomioitiin näin!

Muut kategoriat olivat Best Fashion Blog, Best Lifestyle Blog ja Aussome and Unique. Lisäksi palkittiin lukijoiden suosikki, Reader's Choice.Palkintojenjakotilaisuus pidettiin Helsingissä Astoria-salissa Iso-Roballa.


Kyseessä oli cocktailtilaisuuden muodossa toteutettu blogigaala, johon myös Trendin lukijat voivat voittaa lippuja. Minusta se oli kiva idea, sillä ainakin itsestäni oli tosi hauskaa nähdä monen suositun blogin kirjoittaja ihan livenä.

Itse pääsin gaalaan ihanaisen Mustaa Kajalia -blogin kirjoittajan Heidi B:n avecina. Heidi ajatteli huomaavaisesti, että ehkä minä nauttisin gaalasta enemmän kuin hänen miehensä tai ystävänsä. Samalla sain mahdollisuuden raportoida siitä teille rakkaat lukijat!


Lämpimät kiitokset vielä Heidi B:lle, joka on tässä kuvattuna aulan pehmeässä valossa.

Heidi B on muuten luonnossa vielä paljon kauniimpi kuin blogikuvissa, just so you know! Ja hänen taitavat silmämeikkinsä ovat suorastaan häikäiseviä, mikä ei valitettavasti tästä kuvasta välity, mutta illan ihana tunnelma kyllä!


Tapasimme jo ennen gaalaa muutaman muun ehdolla olleen kauneusbloggaajan kanssa.

Minulle rakkaan Glitz & Glam -blogin Minna oli varannut meille pöydän Bakersista, josta sitten jatkoimme yhdessä matkaa Astoria-saliin. Erinomainen Glitz & Glam on perustettu samaan aikaan kuin Pumpulipupu, joten olen aina tuntenut että meidän blogimme ovat kuin siskokset.

Mukana olivat myös Trendin oman kivan Vippaskonsti-blogin Aliisa, joka oli myös pyytänyt avecikseen toisen kosmetiikkabloggaajan, Lazy Dynamite -blogin Nekun, joka olisi ehdottomasti ansainnut olla myös ehdolla! Uuden Candy Shop -blogin ja verkkokaupan omistaja Heidi kertoi myös kiinnostavasti myynnistään ja maahantuonnistaan mm. Butter London -kynsilakkamerkin osalta. Gaalassa tapasimme vielä ihanan Terhenin Sensaisti-blogista.

Ehdolla olivat myös omista vanhoista suosikeistani loistavat Karkkipäivä, Ostolakossa ja Tyttö ilman helmikorvakorua -blogit, joiden omistajattaret eivät kuitenkaan valitettavasti päässeet gaalaan. Oikein liikutuin, kun luin jälkeenpäin Karkkipäivän Sannin tarinan siitä miksi hän ei päässyt.  

Muut ehdolla olevat kauneusblogit olivat melko uusi Nude, jonka kirjoittaja Erika tekee myös videoita Iltalehteen ja meikkitaitelija Saara Sarvaksen blogi.


Omasta gaalalookistani ei nyt valitettavasti ole kuvia, sillä jouduin soveltamaan klassista virkanaisen from day to night -menetelmää, sillä tulin gaalaan suoraan töistä. Teemana minulla oli kuitenkin ruosteenpunainen väri sekä asussa, hiuksissa että silmämeikissä.


Sen sijaan kuvasin teille Glitz & Glam -blogin Minnan upean vähän irokeesi-inspiroituneen kampauksen.

Minnalla on muuten illan teeman erinomaisesti sopien kaulassaan All Them Shiny Things -blogin Millan tekemä hieno kynsilakkakoru.


Tässä esitellään Aussie Blog Awards -tuomareita.

Illan juonsi Kristiina Komulainen, joka haastattelee tässä tuomaristoon kuulunutta meikkitaiteilija Mariela Sarkimaa.

Muut Aussie Blog Awards -tuomarit olivat stylisti Sofia Oksanen, Trendi-lehden kauneustoimittaja Anni Nissi ja Aussien tuotepäällikkö Kukka Tamminen.
 

Ja tässä sitten jännittävät hetket kun Kristiina Komulainen julkistaa Best Beauty Blog 2012 voittajan.


Parhaana kauneusblogina 2012 palkittiin upeat pitkät hiuksensa taas vaaleiksi värjänneen meikkitaiteilijan ja huippuammattilaisen Saara Sarvaksen samanniminen blogi.

Muiden kategorioiden voittajat olivat:

Best Fashion Blog: Fashionweek 2.0
Best Lifestyle Blog: Kaikki mitä rakastin
Aussome and Unique: Paras aika vuodesta
Reader's Choice: Mariannan

Näistä olen lukenut aikoinaan aktiivisesti Paras Aika vuodesta -blogia sekä vanhaa Fashionweek-blogia.


Tilaisuus oli kyllä täynnä näyttäviä ja kiinnostavasti pukeutuneita naisia. Muotia, kauneutta ja juhlahumua!

Tunnistin joukosta mm. seuraamieni muotiblogien Tyylialkemisti ja Muoti mielessä kirjoittajattaret, jotka olivat vielä paljon kauniimpia luonnossa kuin blogeissaan.

Lisäksi näin hiljattain Olivia-lehden alle siirtyneen Strictly Style -blogin kirjoittajan. Terveisiä vain parhaalle ystävälleni, jonka kanssa jostakin syystä aina tätä blogia spekuloimme!

Tilaisuuden lopuksi meille esiintyi Regina-yhtye, joka soittaa elektronista poppia.


Tila oli hauskasti koristeltu Trendi-lehtien pinoilla, joista nappasin lopuksi yhden mukaani.

Kivaa, että tässä maaliskuun numerossa onkin sopivasti kevään meikkitrendit esiteltyinä. En olekaan vuosiin lukenut Trendiä, joten mukavaa.


Ja tietysti saimme myös lopuksi tilaisuuden järjestäjän Aussien goodie bagit.

Siellä oli Aussie Aussome Volume shamppoo ja hoitoaine hienoille ja litteille hiuksille sekä 3 Minute Miracle Reconstructor -tehohoito.

Olin näistä tosi iloinen, sillä olen halunnut testata Aussien kehuttuja ja pidettyjä hiustuotteita jo pitkään.

Sattuneesta syystä en ole kuitenkaan itse vielä ostanut niitä, sillä tässä pussukassa oleilevat vielä testaamista odottelevat hiustuotteeni:


Kuten näette, voi valitettavasti mennä vielä hetki ennen kuin pääsen noiden Aussieiden pariin, olen pahoillani!

4 kommenttia:

 1. Iltanne kuulosti oikein mukavalta. Minusta on ihanaa, että muutama muukin kosmetiikkabloggari on päässyt mukaan, aveceina. ^_^ Kertoo hyvin siitä, miten pieni ja tiivis on suomalaisten kosmetiikkabloggareiden yhteisö. :)

  VastaaPoista
 2. "Oi jospa oisin saanut olla muuukaanaaa..." Kuulostaa tosi upealta toi ilta. Hitsi vaan, kun pitää asua täällä pohjoisessa niin ei pääse noihin etelään painottuneisiin tapahtumiin mukaan oikein. Mut, ehkäpä joskus vielä. :) Hyvin näytti koruni istuvan G&G:n Minnan lookkiin. :)

  VastaaPoista
 3. Mää ja mun kaksoisleuka edustetaan :D

  Kaikille tiedoksi, että tähän poseerauksen mestarinäytökseen päädyttiin parin skumpan jälkeen. Olisitte nähneet ne muut kuvat ;)

  Kiitos vielä sulle seurasta ja ihanasta illasta <3

  VastaaPoista
 4. Mansikka: Oli kyllä oikein kivaa. :) Melkein hauskempaa oli kyllä vielä jatkoilla kuin itse juhlissa, mutta niinhän se usein on. :) Voi kun olisit ollut mukana! :)

  On tosi mielenkiintoista, miten me kauneusbloggaajat (tai itse tykkään kyllä enemmän sanasta kosmetiikkabloggaaja) ollaan kaikki tosi erilaisia, mutta ihana harrastus ja yhteinen kiinnostuksen kohde yhdistää niin, että juttua riittää vaikka kuinka paljon joka kerta. :) En tiedä ketään muuta kenen kanssa voisi puhua baarissa puoliltaöin Chanelin kynsilakoista tai Clarinsin tuotteista. :)

  Ja kaikkein kivointa on tosiaan tuo terävä havaintosi, että kun meitä on aika vähän, meillä on tiivis kaveripiiri ja ystävälliset suhteet eikä mitään kilpailua tai kateutta, mikä on todella, todella hyvä! Kaikki ovat superkivoja tyttösiä! :)


  Milla: Voi kun olisitkin voinut olla! Toivotaan, että joku kerta tapaaminen osuisi niin, että pääsisit myös mukaan sieltä pitkän matkan takaa. :)

  Oli kyllä tosi hauska ilta, mutta ei pelkästään noiden juhlien vaan erinomaisen seuran vuoksi. Niin kivaa aina tavata muita kosmettiikabloggareita ja päästä höpöttelemään meikkijuttuja. Ihan mahtavaa! :)

  Sun koru sopi kyllä niin hyvin Minnalle ja hänen juhla-asuunsa. Minusta siinä oli vielä erityisen kivaa se, että se oli ihanasti kosmetiikkateemassa, todella hieno! :)


  Heidi B: No just joo, hyvältä näyttää! :)

  Se oli niin ihana se muutos kun sua alkoi niin hymyilyttää ja jännitys hävisi muutaman skumpan jälkeen. Tosi hyviä olivat ne muutkin loppuillasta otetut kuvat, ja valitsin tähän mielestä parhaimman. Niin ihana ilme! :)

  Kiitos samoin, oli kyllä niin kivaa. Ihanaa kun kutsuit mut, kiitos muru! :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)