sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

31 viikon kynsilakkahaaste: viikko 16, tribal print

Kynsilakkahaasteessa viikko 16 ja tribal print.

En pidä yhtään mistään etnisestä tai primitiivisistä kuvioista, vaikka ne ovatkin nyt taas kovasti muodissa. Tribaalista minulle tulee lähinnä mieleen tatuoinnit. Miljonääriäitejä Mariaa ja Ninaa siteeratakseni, ei oo yhtään mun juttu.

Harkitsinkin, että jättäisin haasteessa koko tämän tribal print -viikon väliin, mutta sehän ei ole pelin henki, siksihän tämä on nimenomaan haaste.


Sattuneesta syystä en siis myöskään tarttunut SanNailsin ihanaisen Sannun heittämään lisähaasteeseen nostaa vaikeuskerrointa tribaalissa ja tehdä Neljän tuulen hattu inspiroituneet kynnet.

Opin sitä paitsi juuri viime viikolla TV2:n hauskasta saamelaisohjelmasta Märät säpikkäät (ihan mahtavaa menoa, you go girls!), että Neljän tuulen lakki on saamelaisilla vain miesten päähine. 


Ajattelin, että vastapainoksi tälle inhoamalleni tribaalille valitsen glamoureimmat tietämäni värit: valkoisen ja kullan.

OPI She's Golden -kynsilakka on OPIn kevään 2008 Beyond Chic Collectionista. Sen sisko on hyvin samantyyppinen kultaisen valkoinen Oh So Glam! samasta kokoelmasta.

She's Golden on valkoinen kynsilakka hienolla kultaisella shimmerillä. Lopputulos on huurteinen, vähän antiikkinen valkoinen, josta kulta silloin tällöin heijastuu.  


Koristelut tein Color Clubin Art Club -koristelulakalla. Siinä on hyvin pitkä ja kapea sivellin, jolla on helppo vetää viivoja.

Art Club You're Golden on glitterinen kulta. Eli siis OPI She's Golden ja Color Club You're Golden yhteistyössä tässä.


Koristelut pidin hyvin yksinkertaisina, kaksi viivaa ja that's it. Ajattelin, että ehkä ne alkuperäisheimotkaan eivät kovin paljon ihmeellisempiin koristeluihin pystyneet kuin minäkään.

Hirveästi muuten kiiltää kulta tuossa kuvassa, pahoittelen!

Ensi kerralla sitten glitter, jee!


31 viikon kynsilakkahaasteen muihin osiin pääset tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi! :)