keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Kutsu Kauneuteen -tapahtuma ja Dior-kauneusilta Sokoksella

Oi, taas on ihanan Kutsu Kauneuteen -tapahtuman aika Sokoksella.

Koko viikko on omistettu ihanille kosmetiikkatuotteiden esittelyille ja hyville tarjouksille.

Helsingissä tapahtuma on tällä viikolla 27.2.-4.3.2012 ja joissakin kaupungeissa sitten ensi viikolla 5.-11.3.2012.

Ainakin Helsingin Sokoksella Kutsu Kauneuteen -tapahtuman yhteydessä on perinteisesti järjestetty myös eri kosmetiikkamerkkien omia kauneusiltoja, jossa merkit esittelevät tuotteitaan ja uutuuksiaan. Kauneusillat on pidetty aina sen päivän iltana, jonka päivä on tietylle merkille omistettu.

Tänä keväänä kauneusillan järjesti vain Dior, ja se oli tiistaina 28.2.2012, jolloin oli myös Dior-päivä muutenkin Sokoksella.

J'adore Dior!

Oikeasti tämä oli J'adore Dior -parfyymin glamour mainos Sokoksen aulassa, jossa esiintyy tuoksun kasvoina elokuvatähtönen Charlize Theron.  

Olin niin innoissani kaikista muista ihanista Dior-tuotteista, että en ehtinyt edes nuuskuttaa tuota J'Adore Dioria, joka oli testattavana. Kultaisessa amforamallisessa pullossa myytävä J'Adore on yksi Diorin suosituimpia tuoksuja vuodelta 1999.


Dior-kauneusillassa oli esittelyssä ihonhoitotuotteiden ja parfyymin lisäksi Diorin tämän kevään 2012 pastellinen meikkikokoelma Garden Party

Aiempaan Garden Party -kokoelman esittelyyni pääset tästä.

Kauneusillat on yleensä järjestetty Helsingin Sokoksen yläkerrassa ravintola Loisteessa, mutta tällä kertaa ilta pidettiin Sokoksen 5. kerroksen kahvilassa.

Kahvila ei ollut yhtä tyylikäs ja väljä paikka kauneusillan pitämiseen kuin Loiste, mutta kuten Diorin esittelijät sanoivat, ehkä tunnelma oli sitten sitäkin intiimimpi ja lämpimämpi.

Hyvä puoli oli ainakin se, että tuotteet ja meikkauksen näki ainakin riittävän läheltä, minäkin olin aivan eturivissä.


Tilaisuuden juonsi Leena Sarvi, kuten aiemmatkin kaikki kauneusillat, joihin olen osallistunut.

Mutta kukas se sitten istahtikaan tähän tuoliin meikattavaksi?


Meikkaajana oli meikkaaja-stylisti Nina Björkman (vasemmalla) ja mallina oopperalaulaja, sopraano Mari Palo (oikealla).

Itse muistan Linnan juhlista vuodelta 2000 Mari Palon upean oranssin puvun, jossa oli valtava hevosprintti. Ehdottomasti yksi Linnan juhlien näyttävimmistä puvuista ja hienoimmista fashion statementeista kautta aikojen!

Huomatkaa myös meikkaaja Nina Björkmanin hyvin värienkäytön ammattilaiselle sopivat pinkkisankaiset silmälasit!


Mari Palon meikissä Nina Björkman käytti Dior Garden Party Collectionin vihreää luomiväripalettia 441 Garden Pastels. Nina Björkman sanoi, että kaikki pelkäävät vihreää, joten sen vuoksi hän halusi käyttää sitä eikä liilaa, joka olisi ollut toinen vaihtoehto ja josta monet tykkäävät.

Minusta tämä oli hyvä valinta, sillä heleä vihreä sopi Mari Palolle todella hyvin ja näytti kivan keväiseltä ja kevyeltä.

Huulipunana meikissä oli Dior Garden Party -kokoelmasta Rouge Dior 448 Tulip Pink, joka on Nina Björkmanin mukaan täydellinen pinkki. Sen päällä oli vaalea huulikiilto Dior Addict Ulra-Gloss 152 Socialite Pink, johon hän sanoi myös ihastuneensa.

Yhdessä vihreä, raikas silmämeikki ja hempeä pinkki huulimeikki näyttivät kyllä todella kivoilta!

Meikin Nina Björkman pohjusti Dior Skinflash Primerilla. Se on ollut kausituote Diorilla viimeksi vuonna 2010, jolloin se myytiin nopeasti loppuun. Nyt se on palannut takaisin Diorin valikoimaan.

Skinflash Primerin pitäisi hoitaa ja kosteuttaa ihoa samalla kun se kiinnittää meikin ja tuo siihen valoa.

Meikkivoiteena oli Dior Diorskin Nude, joka oli myös päivän huipputarjouksessa 37,50 euroa (normaalisti 53,80 euroa).

Diorskin Nude sisältää mineralisoitua vettä kuten kaikki Diorin Nude-nimiset tuotteet. Kyseessä on Diorin myydyin meikkivoide, joka hoitaa ja kosteuttaa ihoa samalla kun peittää. Lopputuloksen pitäisi olla puolipeittävä. Diorskin Nuden ei pitäisi myöskään jättää kuivaa pintaa, ja siten korostaa ryppyjä tai ihon kuivuutta. 

Tilaisuudessa esiteltiin myös Diorin ihonhoitotuotteita, ja saimme näytteet One Essential -seerumista ja silmänympäryksille tarkoitetusta Eyes Essential -tuotteesta.

Muistan jo aiemmista esittelyistä, että One Essential -seerumin pitäisi sopia jo kolmekymppisillekin naisille, jollainen itse olen.

Sen sijaan näytteenä saamani Dior Capture XP -voide on tarkoitettu vanhemmalle iholle. Capture XP -linja on tullut aiemman Diorin Capture R60/80 -sarjan tilalle.

Dior Capture XP:n sanottiin tasoittavan ryppyjä jo tunnissa. Tämän välittömän vaikutuksen lisäksi sen pitäisi hoitaa ja siloittaa ihoa myös pitkäaikaisemmin. Tämä tunnin väite herätti tilaisuudessa kovasti kiinnostusta ja kohua. Eräs osallistuja kysyi myös siitä, että imeytyykö hyaluronihappo todella syvälle ihoon. Tähän Diorilta vastattiin asianmukaisesti, että molekyylirakenteeltaan suurena hyaluronihappo ei imeydy, vaan kosteuttaa vain ihon pintaa. XP ei kuitenkaan sisällä hyaluronihappoa, vaan sen tuotantoa ihossa aktivoivia aineita. Muissa Diorin tuotteissa hyaluronihappoa kuitenkin on käytetty.


Yksi kevään tähtituote oli myös uusi ripsiväri Diorshow New Look. Myös siitä saimme näytteet, mikä on superkiinnostavaa ja kivaa!

Diorshow New Lookin pitäisi samanaikaisesti sekä tuuhentaa että pidentää ripsiä sekä myöskin hoitaa niitä. Aiemmin olen kokeillut tavallista Diorshow-maskaraa, mutta en mitenkään erityisesti ihastunut siihen.

Meikkaja Nina Björkman kehui Diorshow New Lookin pientä ja siroa harjaa, ja neuvoi, että sitä riittäisi vain yksi kerros, muuten tuuheutta voi tulla liikaakin. Kokeilen, ja raportoin sitten tänne!

Tuossa yllä olevassa kuvassa vilahtavat muuten myös Diorin uudistuneet viisikot. Uusia väriyhdistelmiä luomiväreissä pitäisi mielestäni olla kahdeksan. Olisin toivonut, että niitä samoin kuin tuota tämän kevään Garden Party -kokoelmaa olisi esitelty vähän tarkemmin, mutta kaikille uutuuksille ei tietenkään aikaa ollut.


Yksi kevään uutuuksista on Miss Dior Eau Fraiche -parfyymi, jota saimme myös tuoksuttaa. Lisäksi sain Dior-ostosteni mukana näytteen siitä.

Diorin ensimmäinen parfyymi on vuonna 1947 New Lookin myötä lanseerattu Miss Dior. Monsieur Christian Diorin mielestä vaateluomukset tarvitsivat parikseen myös tuoksun.

Diorin esittelijä kertoi kiinnostavasti Miss Dior Eau Fraichen pullosta, jossa on koristeena rusetti linkkinä muotimaailman puolelle. Lisäksi pullon pohjassa pitäisi olla kukonaskelkuviota, jota Dior alkoi käyttää ensimmäisenä myös naisten vaatteisiin.

Miss Dior Eau Fraichessa tuoksuvat sitruksinen bergamotti, gardenian kukka ja patchouli. Alkutuoksu on minusta elegantti, mutta aika raskas ja rouvamainen. Se raikastuu kyllä vähitellen ja muuttuu miellyttävämmäksi ja mukavan puhtaan tuoksuiseksi.

Eräs tilaisuuden osallistuja tunnisti, että Miss Dior Eau Fraiche on hyvin lähellä Miss Dior Cherie L'Eauta vuodelta 2009, joka jääkin pois Diorin valikoimasta ja tilalle tulee uutena tämä Miss Dior Eau Fraiche.


Ja kyllä minä tietysti jotakin Diorin ihanuuksia ostinkin, mutta kyseessä on lahja, joten se tulee esittelyyn tänne vasta myöhemmin.

Ihana Kutsu Kauneuteen -viikko jatkuu Sokoksella tosiaan vielä loppuviikon.

Huomenna keskiviikkona 29.2.2012 on Biotherm-päivä ja päivän tarjouksena on Aquasource-kosteusvoide 50 ml 26,90 euroa (normaalisti 39 euroa). 

Torstaina 1.3.2012 on Cliniquen päivä ja silloin tarjouksessa on suosittu Clinique Clarifying Lotion -kasvovesi 2 tai 3 jättikoossa (487 ml) hintaan 31,90 euroa. 


Perjantaina 2.3.2012 on yhdelle lempparimerkeistäni Clarinsille omistettu päivä.

Päivän huipputarjouksena ovat Clarinsin Eye Contour -silmänympärysvoiteet ja Skin Smoothing -naamiot silmänympärysiholle hintaan 27,90 euroa (normaalisti 41,20 euroa).

Minulla on sattumalta nämä molemmat tuotteet. Olen ostanut ne eurolla kappale (!) Tyttö ilman helmikorvakorua -blogin Sonialta, joka ei kokenut niitä itselleen tarpeelliseksi.

Olen itse kyllä pitänyt tuosta Skin Smoothing -naamiosta, joka tuntuu kosteuttavan silmänympäryksiäni ihan kivasti.  Eye Contour -silmänympärysvoidetta en ole vielä niin käyttänyt, vaikka minun kyllä pitäisi. Niin kuin meikkaaja Nina Björkman sanoi Dior-illassa: silmänympärysihoa pitäisi myös hoitaa voiteilla, ei auta vain laittaa meikkiä päälle niitä peittämään!   


Viikonloppu Sokoksen Kutsu Kauneuteen -tapahtumassa on sitten perinteisesti omistettu Lumenelle.

Ainakin Helsingin Sokoksella Kutsu Kauneuteen -tapahtumaan on kovasti panostettu. Pinkit matot on levitetty lattiolle ja kosmetiikkaosasto on koristeltu mm. tällaisilla jättimäisillä ruusuilla.

Mielestäni tämä on yksi ihanimpia tapahtumia kosmetiikan osalta, joten menkää ihmeessä tutustumaan!


P.S. Sokoksen omassa P.S. Sininen on muotia -blogissa lisää tunnelmia Kutsu Kauneuteen -tapahtumasta.

6 kommenttia:

 1. Muistan tuon hevosprinttisen puvun (tosin sitä en muistanut kenellä puku oli) ja kauhistuin, onko siitä jo noin pitkä aika =D

  Mulla on Diorin Capture silmänympärysvoide, taitaa olla tuota 60/80 sarjaa mikäli en oo ihan väärässä. Hätäännyin ehkä vajaa vuosi sitten huomatessani varsinkin toisen silmän yläluomen lörpsähtäneen ja jostain luin että ko. silmänympärysvoide liftaa ihan oikeasti. Halpahan se ei ole ja onnekseni sain hankittua sen tavallaan ilmaiseksi eräästä paikasta. Lähiaikoina pitäisikin tehdä siitä juttua blogiin.

  VastaaPoista
 2. Hienoa, että pääsit tuonne sittenkin! :) Minä homehduin kokouksessa...

  Kävin tänään shoppailemassa Kutsu Kauneuteen -häppeningissä ruokatauolla, kävin vähän ostamassa juttuja blogiarvontaan. Itselle en osta tällä kertaa mitään, toivottavasti. :)

  VastaaPoista
 3. Ei mikään voide kyllä poista tummia silmänalusia, jos iho vain on niin ohut. Käytän samaa voidetta koko kasvoille :)

  VastaaPoista
 4. Nova: Se puku oli kyllä aivan upea! Muistelen, että se oli vielä samoihin aikoihin kuin Sex and the Cityssa Carriella oli vähän vastaavat hevosprintillä koristellut, hienot vaaleanruskeat housut. Rohkea valinta Mari Palolta, joka todellakin kannatti, eli jäi ainakin minun mieleeni ikuisesti. :) Mutta tosiaan järkyttävää, jouduin tarkistamaan googlesta ja vuonna 2000 se ilmeisesti oli! :)

  Kiva jos sulle on ollut apua tuosta Diorin silmänympärysvoiteesta! Minulla on ollut se vähän nuoremman ihon versio, mutta se aiheutti minulla ihan kummallista silmäripsien irtoamista, joka oli todellakin aika epätoivottu sivuvaikutus! Ehkä se oli liian vahvaa tai jotakin. :)


  Sonia: Joo, pääsin peruutuspaikalle, mikä oli kyllä todella kiva juttu! Harmi kyllä kun ei tällä kertaa päästy sinne yhdessä, mutta ehkä sitten syksyllä. Toivotaan, että silloin on myös Lancome! :)

  Oli kyllä tosi mukavaa olla myös Diorin tilaisuudessa, kun aiemmin olen ollut vain Lancomessa. Ensi syksynä jos vain on mahdollisuutta menisin kyllä mielelläni molempiin. :)

  Minäkin selvisin Kutsu Kauneuteen -tapahtumasta tällä kertaa ilman ostoksia itselleni. Onneksi lahjaksi on myös ihan yhtä kiva ostaa, joten niitä sitten hankin. :)


  Anonyymi: Olet ihan oikeassa, eli tummiin silmänaluksiin ei kyllä hoitovoiteet auta! Juonteisiin ja kuivuuteen sitten kylläkin... :)

  Minulla ei itselläni ole onneksi kovin tummat silmänalukset, mutta yhden hyvän avun olen niiden peittämiseen löytänyt, mutta valitettavasti sitä ei saa Suomesta. Amerikkalainen Bobbi Brown tekee Corrector ja Creamy Consealer -tuotteita, jotka päällekkäin levittämällä saa kyllä todella hyvää mutta kuitenkin luonnollista peittoa. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan, jos joskus liikut maassa, jossa myydän Bobbi Brown -tuotteita. Suomea lähin ostopaikka on varmaan Kööpenhamina tai Oslo. :)

  VastaaPoista
 5. Hups, just tarkistin että mikähän se silmänympärysvoide onkaan... No eihän se tuota 60/80-sarjaa ole vaan joku Capture Sculpt 10 Yeux =)

  VastaaPoista
 6. Nova: Tuo ei olekaan mulle yhtään tuttu. Oma silmänympärysvoiteeni on Dior Capture R60/80 First Wrinkles. Mielestäni tässä Capture R60/80 sarjassa oli joku ihan kunnon ryppyvoidekin, eli tämä minun on siis nuoremaan ihon versio. Eli tämän sarjan tilalle on nyt tullut siis nuo Capture XP:t.

  Itse en tykkää yhtään siitä, kun tuotteet vaihtuvat ja nimiä muutellaan vain vähän. Mielummin saisi olla sitten ihan kokonaan uudet nimet, niin uudistuneen tuotteen erottaisi vanhasta. Diorilla on viime vuosina harrastettu tätä mielestäni melko paljon, eli melkein kaikki sarjat ovat jollakin tavalla uudistuneet...

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)