torstai 2. helmikuuta 2012

Pumpulipupun synttäriarvonnan voittaja

Rakkaat lukijat,

en tosiaankaan sen takia julkaissut Pumpulipupun synttäriarvontapostausta, että kehuisitte blogia niin paljon. Ihan pelkkä nimi ja mahdollisesti sähköpostiosoite kommenteissa olisi riittänyt arvontaan osallistumiselle. Mutta te muruset kirjoititte niin kauniita asioita, että aivan liikutuin. Kiitos teille! 


Blogin yksinkertainen ulkoasu sai yllättäen aika paljon positiivista palautetta. Parempana pidettiin yksinkertaista layoutia, kuin sekavaa täynnä värejä ja kaikenlaisia mainoksia ja vilkkuvia valoja.

Kiitos siis teille palautteesta, sillä tämä on ollut yksi suurimpia huoliani blogin suhteen. Jopa graafisella alalla oleva Katjamaria ei pitänyt blogia liian karuna. Tai sitten olitte vain kilttejä, mutta kiitos joka tapauksessa!


Myöskin postausväliäni eli yleensä noin 2-3 päivän välein pidettiin ihan sopivana. Kukaan ei toivonut postauksia joka päivä, mikä oli ihan hyvä. Luulen myös, että tekstieni pituudella oli jotakin osuutta tähän asiaan. :)

Erityisesti olette tykänneet blogijutuissani mm. selektiivisen kosmetiikan taustoja valoittavista yksityiskohdista, kausikokoelmien esittelyistä sekä ulkomaiden ja lentokenttien kosmetiikkatarjontaa esittelevistä postauksista.

I have good news for you darlings, sillä kaikkia näitä on tulossa lähiaikoina lisää!

Tarkoituksenani on esitellä pian eri merkkien ihania kevätkokoelmia (tulossa on ainakin Diorin viehättävä Garden Collection, oi!) ja matkojakin on tiedossa. Minulla on edelleen myös kirjoittamatta tarkemmin Kööpenhaminan ja Brysselin lentokenttien kosmetiikkatarjonnasta, joihin juttuihin kyllä kuvat ja aiheet ovat jo valmiina, ja ensi viikolla lähden taas Tallinnaan. Keväällä on matkoja tulossa myös muualle, joten kyllä juttua pitäisi taas riittää.  


Blogin Pumpulipupu-nimestä tykättiin myös, Tinja jopa sanoi että pumpuli ja pupu ovat hänen lempisanojaan.

Minäkin olen pitänyt blogin nimeä onnistuneena, vaikka välillä vähän hävettää esittäytyä joissakin tilaisuuksissa Pumpulipupuna, sillä se on kyllä ensisijaisesti blogin nimi, ei minun nimeni.

Nimi kuulostaa kuitenkin hauskalta sanottuna, paljon pupupu-äänteitä, ja tuleehan siitä suloiset mielikuvat. Minulla oli pikkutyttönä lemmikkinä kaksi kania, ja välillä ystäväni kutsuvat minua arkuuteni takia pupuksi ja olen kieltämättä kyllä myös kasvanut pumpulissa, joten nimellä on myös omakohtaisia liittymäkohtia. Ja onhan se vain niin söpö ja jää ilmeisesti hyvin ihmisten mieleen!


Kirjoitustyylini, jossa sotken paljon englantia - tai omg the hämmennys - välillä myös muita kieliä teksteihini ei vaikuttanut häiritsevän ketään. Päinvastoin, jotkut jopa mainitsivat erityisesti pitävänsä siitä.

Työskentelen välillä englanninkielellä, yritän katsoa englanninkieliset tv-ohjelmat ilman tekstitystä ja luen paljon englanninkielisiä lehtiä ja kirjoja, joten sieltä ne ilmaukset tarttuvat puheeseeni ja teksteihini. En toki esim. töissä kirjoita näin, mutta tämä on muodostunut blogityylikseni. Osaan kyllä kirjoittaa myös muulla tavalla, mutta kivaa jos tämä ei häiritse, niin voin jatkaa näin, sillä minusta itsestäni se on ainakin kovin hauskaa!


Kuvituksena tähän juttuun ladies, I gave you David Beckham, jolta on ilmestynyt uusi miesten tuoksusarja David Beckham Homme.

Sain nämä kuvat David Beckham -tuoksujen maahantuojalta Berneriltä lahjaksi kuten myös tuon David Beckham Homme eau de toiletten, ja totta kai minun piti jakaa tämä eye candy kanssanne.

David Beckham Hommesta kirjoitin enemmän täällä.


Mutta nyt siihen tärkeimpään, eli Pumpulipupun synttäriarvonnan voittajaan.

Palkintoinahan oli yhden ehdottoman lempparimerkkini IsaDoran vaaleanpunainen kynsilakka 615 Bardot Pink ja IsaDoran kolmen luomivärin violetti paletti 85 Purple Vain.

Tämä ihananvärinen, keväinen kaksikko sopii hyvin myös yhteen.

Voi kun olisin voinut antaa tuon palkinnon teistä jokaiselle, niin kivoja kommentteja teiltä sain, ja niin ihania olette kaikki!

Herra Pumpulipupu, joka on perinteisesti toiminut House of Pumpulipupun arvontojen onnettarena, pääsi tällä kerralla helpolla. Kommentteja oli niin paljon, että hän sai vain kirjoittaa mieleisensä numeron lapulle, ja sen numeroinen kommentti voitti.


Voittaja on siis numero 15 eli Katjamaria!

Lämpimät onnittelut Katjamaria!

Laitatko minulle sähköpostia tämän nähtyäsi niin postitan palkinnon sinulle, kiitos! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi! :)