perjantai 17. helmikuuta 2012

IsaDora kevät 2012 Pearls of Passion -kokoelma

Halusin julkaista tämän IsaDoran kevään 2012 Pearls of Passion kokoelman esittelyn heti Diorin Garden Party Collectionin perään, sillä kokoelmissa on mielestäni tiettyjä yhtäläisyyksiä.

IsaDora on niitä harvoja edullisemman kosmetiikan merkkejä, jolta tulee kunnon kausikokoelmat keväisin, kesäisin, syksyksi ja jouluksi, aivan kuin selektiivisiltäkin merkeiltä. 

Diorin kevätkokoelman inspiraationa on ollut puutarha (samoin kuin Lancomenkin), mutta IsaDora on tänä keväänä hakenut innoituksensa helmistä. Minusta teema sopii kevääseen oikein hyvin, kauniita ja kuulaita helmikoruja! 

Ainoastaan kokoelman nimi ei ole minusta kovin onnistunut. Pearls kyllä, mutta mikä ihmeen Passion? Minulle tulee Passionista mieleen vahvat värit ja kiihkeä latinotemperamentti, eivät viileän konservatiiviset helmet. Tämä aiheuttaa sen, että minulla on ollut vaikeuksia muistaa kokoelman nimeä. Pearls muistan, mutta sotken sen helposti IsaDoran yhteen luomiväripalettiin, jonka nimi on Precious Pearls.    Mutta katsotaanko sitten kokoelman lookkikuvaa?

Silmämeikissä on liilaa kuten Diorilla, mutta myös vaaleansinistä ja vaaleanpunaista. Alaluomella näyttäisi olevan myös vähän keltaista. Kauniita pastelleja, kuten IsaDoralla yleensä muutenkin kevätkokoelmissa. Huulet ovat suloisen ja kostean vaaleanpunaiset, iho hehkuu ja poskipuna on myös raikas vaaleanpunainen. Kynsilakka on vaalea liila.

Mallilla on muuten kädessään helmirannekoruja, jollaisen saa nyt IsaDoralta kaupan päälle jos ostaa kaksi kevätkokoelman tuotetta. Niitä on tarjolla valkoinen, vaaleanpunainen ja vaalea liila.   


Minä sain IsaDoralta lahjaksi vähän maistiaisia kevätkokoelmasta.

Helmirannekoru on tietysti ihanasti Pearls of Passion -kokoelman teemassa. Tämä on se hento vaaleanpunainen hopeisilla koristeilla.

Kokoelman uutuutena ovat Twist-up Metallic Eye Pen -silmänrajauskynät. Minä sain sellaisen kultaisen sävyssä 44 Golden Khaki

Kiitos IsaDoralle näistä ihanista lahjoista! 


Lisäksi sain testattavakseni IsaDora Precision Mascaran, joka ei kyllä kuulu Pearls of Passion -kokoelmaan. Pearls of Passioniin on sen sijaan nimetty jo aiemmin ilmestynyt IsaDora Big Bold Mascara.

Precision Mascaran tunnuslause on " No fuss, no mess, satisfaction guaranteed every time!". Hauskaa!

Precision Mascaran pitäisi tehdä ripsistä tarkasti erotellut, pitkät ja tuuheat ilman sotkua ja sähellystä. Katsotaan, pystyykö se lunastamaan lupauksensa.

Minä haen yleensä ripsiini tuuheutta pituuden kustannuksella, jos näistä haluttavista ominaisuuksista jompikumpi pitää valita. Sikäli voi siis kyllä olla että tuo Big Bold Mascara on enemmän minun juttuni. Testasin kuitenkin viime keväänä myös IsaDoran taivuttavaa Flashy Curl Mascaraa, ja pidin siitä kovasti. Ihan riittävästi se teki tuuheutta, vaikka pituuttakin tuli. Olen heikkona IsaDoran pastellisiin kevätkokoelmiin, joten totta kai olen jo ehtinyt itsekin ostaa siitä muutamia tuotteita.

Kuvassa alhaalla näkyy tosiaan tuo Twist-up Metallic Eye Pen -silmänrajauskynä Golden Khaki. Se on todella upea metallinen kullansävy, jossa on hyvä pigmentti ja muutenkin kaikinpuolin erinomainen.


Twist-up Metallic Eye Penejä kuuluu Pearls of Passion -kokoelmaan myös vaaleansini-hopeinen 46 Silver Sky ja liila 48 Icy Lilacs.  

Jos etsitte hyvää metallista rajauskynää, suosittelen kyllä näitä beibejä!  IsaDoralla on yleensäkin aika hyvälaatuisia rajauskyniä, ja varsinkin sisäluomen rajaamiseen käytettävät Inliner Kajalit ovat jo aivan legendaarisia (56 Blonde, halleluujaa!).Pearls of Passion -kokoelmaan kuuluu myös valkoinen (!) huulipuna 164 Marshmallow, jonka kaltainen julkaistiin jo IsaDoran holidaykokoelmassa 2010 Glitzy. Siinä sen nimi oli kyllä Snow Glitz (löytyy, mutta ei ole kyllä hirveästi käyttöä ollut). 

Suosikkejani, geelimäisiä Jelly Kiss -huulipunia on Pearls of Passion -kokoelmassa kaksi uutta sävyä, vaaleanpunainen 60 Ballerina ja huurteisen persikkainen 61 Peach Pearl.   

Olin jo päättänyt ostaa Peach Pearlin, mutta oh the tragedy - se on jo ollut monta päivää Stockalta loppu.

No, sikäli hyvä että sain lisää harkinta-aikaa noiden huulikiiltojen suhteen. Ne ovat nimittäin aika herkkuja.

Uusia Smooth n Shine -huulikiiltoja kuuluu kokoelmaan neljä: aavistuksen rusehtava vanharoosa 30 Praline, vaaleanpunainen 31 Pink Nectar (yläkuvassa), aivan ihanasti nimetty persikkainen 32 Peaches n Cream (alakuvassa) ja punertavan pinkki 33 Strawberry Daiquiri.


Raikkaiden värien lisäksi Smooth n Shine -huulikiilloissa on suojakerroin SPF 12, mikä on erittäin tarpeellinen ominaisuus keväthuulikiillossa!


Kokoelman ostoksia kannattaa tosiaan suunnitella, ettei ainakaan osta tuote kerrallaan, sillä kahdesta ostoksesta saa tällaisen helmikorun.

Korut näyttävät kuvassa melkein samanvärisiltä, mutta päälimmäinen on IsaDoralta saamani vaaleanpunainen Pink Pearl ja alempi Stockalta kaupan päälle saamani Nude Pearl. Lisäksi näitä on vielä vaaleanliila Lilac Pearl.  

Ainakin Helsingin Stockalla sai valita minkä värisen korun haluaa.

Mielestäni tämä oli oikein onnistunut oheislahja tämän kokoelman yhteyteen. Korut ovat laadukkaan tuntuista materiaalia, ja suuren hopeisen sydämen vieressä on teksti IsaDora.


Sattumalta satuin saamaan vielä bestikseltäni ystävänpäivänä onnenamuletiksi tuollaisen hopeisen sydänkorun, joka sopii aivan täydellisesti näiden IsaDorien seuraan.

It's going to be a spring of Pearls!


Mutta jatketaanpas sitten vielä tämän Pearls of Passion -kokoelman ihailua.

Kokoelmaan kuuluu kolme kynsilakkaa, vaaleansinisen hopeinen 731 Silver Sky, vaaleanliila 730 Icy Lilacs  ja vaaleanvihreä 729 Marzipan.

Kuten ehkä huomaatte, nuo kaksi ensimmäistä ovat samannimisiä ja -sävyisiä kuin Twist-up Metallic Eye Pen -rajauskynien sävyt.

Sen sijaan Marzipan-kynsilakka ei ole kultainen kuten Twist-up Metallic Eye Pen Golden Khaki, vaan herkullinen vihreä.

Tässä muuten huomataan sitä samankaltaisuutta Diorin kevään 2012 Garden Party -kokoelmaan, sillä myös siinä on hyvin samansävyinen liila ja vihreä kynsilakka.

Tämän IsaDoran kevätkokoelman vaaleanliila Icy Lilacs -kynsilakka on muuten ollut hyvin suosittu, ja huhutaan että se alkaa olla lopussa monesta paikasta. 


Kun näin Marzipanin tiesin heti, että minun on saatava se.

Juuri tuo heleä ja keväinen vihreän sävy sopii minulle täydellisesti. Aivan ihana, fantastinen!

Hauskaa on myös se, että kynsilakan Marzipan-nimestä tulee pääsiäinen ja pääsiäispuput mieleen, jolloin aion ehdottomasti käyttää sitä.

IsaDoran kynsilakkojen hinta on 8 euroa.Mutta sitten tämän Pearls of Passion -kokoelman kiistellyimpään osuuteen.

Pretty Sweet -blogin suloinen Mirssiina teki hiljattain todella kauniin pastellisen silmämeikin IsaDoran Pearls of Passionin hengessä. Siinä yhteydessä tämä IsaDoran kevätkokoelman luomiväripaletti 62 Rainbow Pearls sai keskusteluissa aika kylmää kyytiä.

Luomivärejä moitittiin vähäpigmenttisiksi, aivan liian helmiäisiksi ja varisevaksi glitteriksi. Mirssiinan linkittämät videot olivatkin aika karua katsottavaa.

Ihastuin itse noihin Rainbow Pearlsin nätteihin pastellisävyihin. Rakastan persikansävyisiä luomivärejä, ja nykyään I have a thing myös for keltaiset luomivärit.

Päätin siis uhrautua empiirisen tutkimuksen vuoksi ja hankin tämän Rainbow Pearls -luomiväripaletin (hinta 16,30 euroa, mutta minulla oli alennuskuponki, jolla sain - 20 % alennusta).

Olen muuten nähnyt tuollaisia sateenkaarihelmiä Kroatiassa Dubrovnikissa viime syksynä, ja vähältä piti etten ostanut niitä. Tuossa luomiväripaletissa on aivan samat sävyt kuin oikeissa helmissäkin.


Sen verran armahdin luomivärejä tähän swatch-kuvaan, että laitoin alle kunnolla pohjustajaa Urban Decay Eyeshadow Primer Potionia. Ja tässä tulos, kylläpä kiiltää.

Eli hirveästi pigmenttiä ei löydy, mutta helmiäistä sitten senkin edestä. Sen vuoksi en uskalla suositella tätä kenellekään, mutta itse kuitenkin tykkään noista kauniin pastellisista värisävyistä.

Luomiväripaletin laadusta tulee mieleen IsaDoran viime kesän 2011 Ocean Drive -kokoelman katastrofi: luomiväripaletti 66 Ocean Dream, joka on samaa hileistä "laatua". Ocean Dream ei tullut ollenkaan Suomeen myyntiin, ehkä koska jollakin oli enemmän järkeä kuin minulla jättää se välistä.   Tässä nämä kaksi pahamaineista luomiväripalettia köllöttelevät viattomina kuin mitkäkin. Ja kauniina, ei voi muuta sanoa, ihania sävyjähän nuo ovat. Käytännössä voikin sitten olla vähän toinen juttu!


Kokoelman mainoskuvat on julkaistu IsaDoran luvalla.

13 kommenttia:

 1. Voi sentään. Mie ostin Turun Sokokselta tuon luomiväripaletin, huulikiillon, kynän ja kolme kynsilakkaa tuosta kokoelmasta heti kun olivat myynnissä (mopo vähän karkas). En mie vaan saanu mitään rannekorua. Onkohan se siis joka paikassa saatavissa, jos ostaa noita? En mie sitä ois tietty tarvinnu. Onhan miulla noita koruja :D

  VastaaPoista
 2. Katsoin Mirssiinan linkittämän IsaDoran esittelyvideon kokoelmasta ja todellakin oli kyllä karua katsottavaa. Ei tosiaan mene hankintaan tuo paletti, siis näytti ihan kamalalta kun meikkaaja yritti epätoivoisesti tuputtaa sävyä mallin silmäluomille. Ehkä nuo ylimmät sävyt voisivat toimia highlightereina, mutta muuten en keksi mitään järkevää käyttöä tuolle paletille jos laatu on noinkin huono.

  Ugh, olen puhunut. :D

  VastaaPoista
 3. Minä olinkin niitä kylmän kyydittäjiä Mirssiinan blogissa :). Tämä kokoelma jää siis minulta väliin ihan vähän eri syistä kuin Diorin kokoelma. Diorin pastelleissa tuntuu pigmenttejä löytyvän vähän enemmän että värit erottuvat toisistaan. Isadoran paleteista niitä ei valitettavasti löydy.

  Voi kuinka kaupaankaan sitä silkkista Isadoran laatua. Lupaan jossain vaiheessa postata muutaman meikkikuvan jossa käytän niitä vanhempia minulta löytyviä paletteja.

  Isadora on mielenkiintoinen merkki, mutta valitettavasti minun kohdalla se iski jo toisen kausihudin peräkkäin. Seuraavaa kautta kohti toivon petrausta ja usein juuri kesäkokoelmasta löydänkin itselle sopivia tuotteita.

  Tokihan se että olen väreiltäni täysin erilainen, kuin sinä vaikuttaa mielipiteeseeni.

  VastaaPoista
 4. No tuo harha-askelpaletti on sitten varmaan sitä samaa laatua, minkä takia en uskaltanut edes kokeilla IsaDoraa vuosiin. Ihmettelin kun jengi tykkäsi IsaDoran luomiväreistä, kun minun kokemusteni pohjalta (vuonna n. 2001-2002) helmiäistyyppisetkin luomivärit olivat hileisiä ja varisevia. :D Ei kylläkään ole lopulta huonoja lainkaan ne ainoat nykyään omistamani paletit, niissä oli kuudesta sävystä vain yksi hieman rasittavasti variseva. No, näemmä näitä heikkoja lenkkejä sattuu aina, sattuuhan niitä jopa superarvostetuille värikosmetiikkamerkeille.

  VastaaPoista
 5. Onpas raikas, juuri sopiva kevääseen. :)
  Sääli vain että luomiväri on oikea floppi, sillä sävyt näyttävät kuitenkin paletissa oikein kauniilta.

  Onneksi kynsilakka on oikein sievän näköinen. :) Jelly Kissit täytyy myös katsastaa, ne on aina kiehtonut mutta vieläkään en ainuttakaan ole hankkinut!

  VastaaPoista
 6. Toimiskohan noi luomivärit paremmin jos kerrostaisi jonkun muun sävyn päälle? Jos tuolla tapaa saisi muutettua pigmenttisemmän luomivärin helmiäisempään suuntaan?

  VastaaPoista
 7. Joo, itsekin testailin tuota Rainbow Pearlsia ja olin harmissani huono laadusta :( No, vältynpähän ylimääräisiltä himotuksilta. Huulikiiltoja tai Jelly Kiss-punia kyllä houkuttaisi kokeilla, vaikuttivat todella kivoilta.

  VastaaPoista
 8. Sonja F: Siis voi ei! Sunhan olisi pitänyt saada tuolla ostosmäärällä kolme korua, eli vaikka kaikki värivaihtoehdot jos olisit halunnut!

  Itse jäin aivan siihen ymmärrykseen, että tuon tarjouksen piti olla voimassa koko maassa. Helsingin Stockalla siis ainakin oli, mutta Sokoksella en ole käynyt katsomassa olisiko siellä.

  Voi että mua harmittaa sun puolesta, kun nuo korut on kuitenkin minusta tosi kivan näköisiä, ja niitä voi pitää hyvin esim. useampaa kerrallaan. Ainakin itse ajattelin räväyttää tuon koko setin heti ranteeseen, helmet on hienon näköisiä myös runsaina kokonaisuuksina. :)

  Ja hei, a girl can never have enough pearls! :)


  Milla: Se oli kyllä aika hurja se video. Jotenkin en edes ensin voinut uskoa, että se olisi IsaDoran oma mainosvideo, ajattelin että se on jotain parodiaa. Nimenomaan meikkaaja yritti tuputtaa sitä luomiväriä luomille. :)

  Mutta yritän silti uskoa, että tuo luomiväripaletti toimisi kirkkaassa kevätauringossa vähän vähemmälläkin pigmentillä, tai sitten kunnon pohjustuksella. En ole vielä päässyt kunnolla testailemaan noita swatcheja lukuun ottamatta, joten yritän sitten tehdä meikkailusta juttua tännekin, niin nähdään miten se tositoimissa käyttäytyy! :)


  Eiko: Olen samaa mieltä, että IsaDora on ollut helmiäisten kanssa vähän harharetkillä viime vuosina. Ilmeisesti helmiäisluomivärit ovat nyt niin kovin in, että niitä yritetään tarjota, vaikka satiinisissa ja matoissa koostumus olisi paljon parempi.

  Mielestäni ne IsaDoran kahden viimeisen kokoelman triotkaan eivät olleet kovin kummoisia. Sen sijaan viime kesän Jungle Fever -kokoelman Bronze Khaki nelikko oli aivan ihana, vaikka sekään ei ollut samettinen laadultaan. Viime kevään Fancifulin vaaleanvihreä, liila ja vaaleansininen solo olivat myös pigmentiltään ihan ok, vaikka olivatkin helmiäisiä. Mutta aivan mahtava oli esim. kevään 2009 Blooming Spring viisikko, sellaista tarvittaisiin lisää. Eli kyllä IsaDoran pitäisi OSATA, nyt on vain kokeiltu kaikkea muuta. :)

  Ihanaa jos laitat meikkikuvia, odotan jo aivan innoissani!

  Oi, mitähän kesäkokoelmaan tulee... Mä odotan aina valtavalla jännityksellä mitä uudet kausikokoelmat ovat, niin kivaa! :)

  VastaaPoista
 9. Sonia: Helmiäisluomivärit ovat tietysti laatunakin vaikeampia, joten sikäli tietysti ymmärrettävää että aina ei voi onnistua. :) Ja kuten sanoit, kaikille merkeille sattuu epätasaisuutta laadussa. Silloin se harmittaa vaan vielä enemmän, jos on maksanut kovat summat esim. Diorista, Chanelista tai MACista, mutta valitettavasti näistäkin kokemusta on. Meikkienvalmistus on vaikea business!

  Toisaalta ehkä jos johonkin niin kevätkokoelmaan tuollainen hailakkuus ja kimaltavuus sopii. Kevään kirkkaassa valossa ei tarvitsekaan olla välttämättä niin voimakasta. Ja ovathan ne ulkonäöltään kauniita joka tapauksessa! :)


  Serrated B: Minustakin tämä on kaunis kevätkokoelma IsaDoralta, niin kuin ne kyllä minusta melkein aina ovat! Suurin osa tuotteista on todella hyviä, mutta valitettavasti tosiaan tuon luomiväripaletin kohdalla ei olla onnistuttu niin hyvin. Mutta kaunis se on ja ihana ja inspiroiva pastellinen väriyhdistelmä, siksi sen halusinkin. Ehkä se toimisi kunnon pohjustuksen kanssa! :)

  Kynsilakat ovat mielestäni myös tämän kokoelman parasta antia. Sekä vaaleanliila Icy Lilacs että tuo vaaleanvihreä Marshmallow ovat todella hehkeitä, keväisen kevyitä sävyjä. Samoin huulipunat, huulikiillot ja nuo metalliset rajauskynät vaikuttivat todella hyviltä! :)

  Suosittelen tietysti lämpimästi kokeilemaan Jelly Kissejä. Niissä on kivoja, raikkaita sävyjä ja koostumus on ihanan pehmeä ja kostea. Ovat nousseet lemppareikseni melkein jo ohi huulikiiltojen! :)


  Heidi B: Kiitos hyvästä ehdotuksesta, voisin hyvin toimiakin! :)

  Itse ajattelin, että jos löisi kunnon pohjustukset alle, esim. Goshin värillisiä luomiväripuikkoja. Tai sitten voisi yrittää kerrostaa noiden IsaDoran kokoelmaan kuuluvien metallisten silmänrajauskynien päälle, eli käyttäisi niitä pohjustuksena. En vain sitten tiedä miten hyvin helmäinen tarttuu metallin päälle, sounds like a nightmare! :) Mutta kokeilen, ja raportoin sitten tänne. :)


  Kara0kara: Hieno homma, sulla oli siis parempi itsekuri kuin mulla. :) Mutta toivon että saan tuon luomiväripaletin vielä toimimaan kunnon pohjustuksilla tai muilla trickeillä, sen verran kauniit sävyt ovat. :)

  Kokoelman huulikiillot vaikuttivat kyllä todella kivoilta, samoin kuin tietysti Jelly Kissit. Luulen että joudun ostamaan vielä ainakin yhden kumpaakin lajia! Jelly Kisseistä se tulee varmaan olemaan persikkainen Peach Pearl, mutta huulikiilloissa valinta tulee olemaan huomattavasti vaikeampi, niin ihanilta ne kaikki vaikuttavat. :)

  VastaaPoista
 10. Arvaa kuka osti tänää kaksi kevät kokoelman kynää? Kultaisen ja lilan. Sinisen jätin ostamatta, vaikka sekin kyllä himotti. ;D

  Ei mulla muuta... on hiukkasen kiirus, kun huomista postausta vielä hion ennen kun menen nukkumaan. Moikka moi! :)

  VastaaPoista
 11. Harmi, että IsaDoralta tuli taas toinen pettymyspaletti. Missä Blooming Springin laatu?

  Ei voi olla totta, mun tekisi mieli hankkia jotain tuosta kokoelmasta jo noiden helmikorujen takia! :D Nuo rajauskynät ja huulikiillot vaikuttavat kyllä ihan hyviltä, katsotaan saanko niitä joskus käsiini ;)

  VastaaPoista
 12. Hienoa, kun on henkilöitä, jotka arvostelevat tuotteita netissä, niin ei kaikkien tarvitse tehdä hutiostosta.

  Itselläni taitaa olla nyt vihreäkausi, mistä johtuen lähes kaikki vihreä houkuttaa. Ostin alesta Isadoran Forestin ja Green Beatlen, kun löysin ne vihdoinkin alennetulla hinnalla. Kauniita ovat.

  Kun näin Isadoran kevätkokoelman vaaleanvihreän Marzipan-kynsilakan ihastuin siihen kovasti. Myös puoliskon mielestä se oli kaunis ja hänen mielestään se muistutti mintunvihreää. (Mallikynsilaattoja ei ollut, joten väriä joutui ihailemaan pullosta.) En ostanut Marzipania kuitenkaan vielä, ja saa nähdä, jos se tulee vielä jossain vastaan, ostanko sen sitten silloin.

  VastaaPoista
 13. Minna: Voi miten kiinnostavaa kuulla, että ostit noita metallisia rajauskyniä! Kerrothan sitten mitä tykkäsit! En ole nähnyt hirveän monella merkillä vastaavia, joten sikälikin kiinnostava uutuus. Ja ihanat värit valitsit, kulta ja liila! :)


  Mirssiina: Minusta esim. ihana Blooming Spring osoittaa, että IsaDora osaa kyllä tehdä pigmenttisiä ja satiinisia pastellejakin jos vain haluaa. Nyt on vain lähdetty kokeilemaan näitä muodikkaita helmiäisiä vähän vaihtelevalla menestyksellä. :)

  Minustakin helmikorut ovat kyllä oikein kiva kaupanpäällinen tähän kokoelmaan! Ovat oikeasti minusta hyvälaatuisen oloisia, ei mitään halpaa krääsää. :) Rakastan muutenkin helmiä, ja niitähän voi laittaa vaikka kuinka monet samaan aikaan, ja hyvältä näyttää edelleen. :)

  Uudet rajauskynät ja huulikiillot ovat minusta ehdottomasti tämän kokoelman parasta antia yhdessä kynsilakkojen kanssa. Ihanan keväisiä sävyjä! :)


  TQ: Kiva jos tästä arvostelusta oli hyötyä! Kyseessä on silti vain minun mielipiteeni, joka varmaan vielä tarkentuu kun pääsen kunnolla kokeilemaan tuota luomiväripalettia meikkailuissa ja erilaisten pohjustusten kanssa. Oikein mielenkiinnolla odotan mitä siitä saa irti, kun siinä on niin kaunit värit kuitenkin! :)

  Kiva kun löysit Forestin ja Green Beatlen alehintaan! Green Beatle oli minusta aivan upea, olin aivan luomoutunut kun näin sen ensimmäistä kertaa. En voinut uskoa, että kynsilakka voi olla niin kaunis. Valitettavasti ei ollut kuitenkaan yhtään minun värini, joten en ole hankkinut sitä itselleni. :)

  Sen sijaan tuo Marzipan on juuri sellainen keväisen kuulas vihreä joka minulle sopii. Usein ihastun vihreisiin kynsilakkoihin, mutta ne saattavat helposti jäädä minulta myös käyttämättä. Forestista kyllä tykkään, kun se on niin tyylikäs ja arvokas vihreä. :) Mutta saa nähdä miten tuon Marzipanin kanssa käy. Pullossa olen sitä jo ainakin ihaillut, ja oikein silmissäni näen miten upeasti se tulee sopimaan kaikkien kevään ihanien kukkakuosien kanssa. Katsotaan, raportoin kyllä sitten taas tänne. :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)