keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Dior kevät 2012 Garden Party Collection

Ihanaa ystävänpäivää darlings!

Pahoittelen, että toivottelen sitä näin vähän myöhässä, sillä olin töissä niin myöhään, että tämä postaus venyi valitettavasti seuraavan vuorokauden puolelle...

Ystävänpäivän kunniaksi minulla on teille joka tapauksessa special treat, nimittäin Diorin kevään 2012 Garden Party Collectionin esittely. 

Roses are red, violets are blue, sugar is sweet and so are you!

Ja kuten Dior itse sanoo: teidät on kutsuttu Diorin puutarhajuhliin!Garden Party Collectionin look on hyvin pastellinen, eteerinen ja romanttinen - ja tietysti myös hyvin traditionaalisen keväinen.

Kokoelman lookkikuva on hyvin liilapainotteinen, vaikka kokoelmasta löytyy paljon muitakin keväisen pastellisia värejä. Ihanana yksityiskohtana kuvassa on vaalean liilaan yhdistetty tuo vaaleanvihreä kynsilakka!

En muuten tiedä miksi liilaa väriä on noin voimakkaasti painotettu lookkikuvassa, sillä se ei mielestäni mitenkään dominoi kokoelmassa. Yhtä mieleenpainuvia ovat myös kokoelman vaaleanpunaisen ja erityisesti vihreän eri sävyt.  

Diorin johtava meikkitaiteilija Tyen on saanut innoituksensa Garden Party -kokoelmaan puutarhan väriloistosta. Kiinnostavaa kyllä, myös Lancomen tämän kevään 2012 kokoelma Roseraie des Delices on puutarhateemainen, tarkemmin sanottuna vielä ruusupuutarha.

Christian Dior itse vietti lapsuutensa karussa ja tuulisessa Granvillen kylässä Normandiassa Ranskassa. Siitä huolimatta hänellä oli siellä kaunis puutarha, joka on siellä ihailtavana vielä nykyäänkin. Christian Dior piti puutarhassaan loisteliaita, fantastisia pariisilaistunnelmaisia juhlia, jotka ovat siis nyt toimineet Diorin Garden Party Collectionin inspiraationa.

Eikö olekin ihana tarina? Myös minä rakastan kukkia, ja kuinka hyvää tekeekään katsoa näitä ruusuisia ja kevyen värikkäitä luomiväripaletteja, poskipunia ja huulipunia keskellä lumista helmikuuta!


Garden Party -kokoelmaan kuuluu Dior Garden Clutch -meikkipaletit kahdessa sävyssä. Meikkipaleteissa on molemmissa kolme luomiväriä ja kaksi huulikiiltoa.

Granville Garden on saanut nimensä suoraan Christian Diorin puutarhasta.

Granville Gardenin luomivärit ovat keskiruskea, vaaleanpunainen ja haalea mintunvihreä. Huulikiilloista toinen on huulia turvottava Lip Maximizer ja toinen Dior Addict Ultra Gloss -huulikiilto.

Olen hulluna erityisesti mintunvihreään luomiväriin, jota myös Granville Gardenista löytyy. Itse en kyllä välttämättä yhdistäisi sitä kevätmeikissä tuohon paletin ruskeaan, joka sen sijaan sopii nätisti yhteen tuon paletin vaaleanpunaisen luomivärin kanssa. Ehkä niitä voisikin käyttää niin, että vaaleanpunaista ja ruskeaa yhdessä ja suloista mintunvihreää pelkästään yksinään?

Paletin yllättävin valinta on tuo ruskea luomiväri, joka on tietysti käytännöllinen varjostusväri. Ehkä se sitten symboloi sitä kokoelman maanläheisyyttä, liittyyhän sekin puutarhaan.


 

Kokoelman toinen Garden Clutch -meikkipaletti on nimeltään Milly Garden.

Siinä on hopean sinertävä, liilaan vivahtava harmaa ja hento vaaleanpunainen luomiväri. Huulikiiltoja on samoin kuin Granville Gardenissa kaksi.

Luomivärien sävyt ovat elegantisti harmoniassa, eli kaikki värit sopivat yhteen ja tietysti myös noihin huulikiiltoihin.

Garden Clutch -meikkipaleteista Milly Garden on kylmempisävyinen kuin Granville Garden, eli sekä lämpimän että kylmän ihonvärisävyn omaaville leideille löytyy kokoelmasta omat meikkinsä.

Garden Clutchien ulkonäkö on Diorille tyypillisesti hyvin viimeistelty. Paletit ovat hennon vaaleanpunaisia ja niiden lukkoina ovat nuo pienet hopeiset ruusut.

Hintaa näillä Garden Clutch -meikkipaleteilla on huikeat 89 euroa. Dior mainostaakin niitä kevätkokoelman tähtituotteina. En varmaan raaskisi omalla rahalla näin kalliita ostaa, mutta keräilyharvinaisuuksiahan nämä ovatkin, taikka sitten ihania lahjoja vaikka näin valentines dayna!

Garden Clutch -meikkipalettien lisäksi Garden Party -kokoelmaan kuuluu kaksi Diorin perinteistä viisikkoa collectors editionina (à 67,80 euroa): 5 Coleurs Garden Edition 441 Garden Pastels, joka on Diorille harvinainen kellertävän vihreä paletti sekä 841 Garden Roses, joka on puolestaan Diorille tyypillisempi vaaleanpuna-violetti paletti.

Valitettavasti minulla ei ole kuvaa näistä ihanista luomiväripaleteista, mutta Karkkipäivän Sanni teki niillä juuri hienot meikit, joten suosittelen lämpimästi kurkistamaan sieltä.

Garden Party Collectionin luomiväreissä on vielä viehättävänä yksityiskohtana tuollainen upea ruusukuvioitu pinta. Ne ovat aivan käsittämättömän kauniita, kuinka niitä raaskii edes käyttää!
Harvinaisen inspiroivia ja jopa rohkeita ovat mielestäni myös Garden Party Collectionin kynsilakkasävyt.

Vaalea mintunvihreä kynsilakka on nimeltään 504 Water Lily. Se muistuttaa tietysti jonkun verran Chanelin muutaman vuoden takaista vaaleanvihreää Jade -kynsilakkaa, mutta on vielä huomattavasti heleämpi vihreä.

Ihana persoonallinen yksityiskohta pastellisen keväisen meikin kanssa!Aavistuksen tavallisempi väriltään on violetti kynsilakka 694 Forget-me-not. Sen nimihän tarkoittaa englanniksi lemmikkiä. Eli nämä kynsilakatkin ovat saaneet nimensä kukkien mukaan!

Kivana yksityiskohtana kynsilakat ovat vielä tuoksuvia, eli Diorkin seuraa tässä Color Clubin ja Rimmelin viime keväänä viitoittamaa tietä. En ole valitettavasti päässyt tuoksuttelemaan noita Diorin kynsilakkoja, mutta toivoisin kyllä tietysti, että ne tuoksuisivat niiltä kukilta, joiden mukaan ne on nimetty. Ymmärsin kuitenkin niin, että kyseessä olisikin ruusun tuoksu, mutta kukkivan puutarhan joka tapauksessa!

Nämä ovat muuten kaikki one shot -tuotteita, eli get them while you can!

Kynsilakkojen suositushinta on 29,50 euroa.Garden Party -kokoelmaan kuuluu vielä uutuutena Rosy Glow Healthy Glow Awakening Blush niin kuin sen hieno pitkä nimi kuuluu, eli ruusuisensävyinen poskipuna.

Siinäkin on tuollainen hieno D niin kuin Dior -kuviointi pinnassa. Tämä puuterimaisten tuotteiden kuviointi on muuten Diorilla mielestäni aivan uutta, joten se tullaan varmasti muistamaan tästä kokoelmasta.

Rosy Glow -poskipunassa pitäisi olla aivan uudenlainen koostumus, jonka pitäisi mukautua ihon kosteustasapainoon saaden se hehkumaan. Väri 001 Petal on joka tapauksessa raikas, hehkeä vaaleanpunainen. Luulisin, että tuo sävy sopisi hyvin ainakin meille vaaleille pohjoismaisille naisille.

Tämän tuotteen pitäisi jäädä Diorin vakiovalikoimaan, joten siihen on mahdollisuus tutustua myöhemminkin toisin kuin noihin meikkipaletteihin ja kynsilakkoihin.

Poskipunan suositushinta on 52,80 euroa.

Uskaltaisin jo nyt ennustaa, että ainakin näistä tämän kokoelman viisikoista ja kynsilakoista tulee keräilyharvinaisuuksia, niin poikkeuksellisen kauniita ja erikoisen sävyisiä ne ovat.

Tässä esiteltyjen tuotteiden lisäksi kokoelmaan kuuluu vielä Rouge Dior -huulipunia ja Dior Addict Ultra Gloss -huulikiiltoja keväisissä sävyissä sekä kaksi 3 Couleurs Smoky -luomiväripalettia (vihreä Smoky Garden  ja violetti Smoky Violet).

Kaiken kaikkiaan aivan ihana kevätkokoelma Diorilta!


"After women, flowers are the most beautiful thing God has given to the world."

Christian Dior


Kokoelman mainoskuvat on julkaistu Diorin luvalla.

7 kommenttia:

 1. Tosi herkullisen värinen tuo alempi luomiväripaletti! Ihanan raikas ja kevyt. :) Harmi vaan, että ne ovat noin överikalliita. :/

  VastaaPoista
 2. Musta on ihanaa, että tehdään tuollaisiakin päheitä meikkirasioita, kuin nuo clutchit ovat! Saattaisin harkita ainakin tax freestä, jos värit kolahtaisivat enemmän.

  VastaaPoista
 3. Kuinkahan monta kertaa olen jo kirjoittanut tästä kokoelmasta mielipiteeni? Noh, se ei ole muuttunut.

  Kiva, söpö ja tyttömäinen. Ylihohtava iridescent (vaikka muuta väittävätkin) koostumus ja varsin viileä värimaailma. Ei minun kokoelma.

  Lämpöisempi Clutch nätti sävyiltään, mutta vastaavan tyyppiä sävyjä saa muilta merkeiltä edullisemminkin. Sitä vois yrittää bongata aleista myöhemmin.

  Varsinaiset kevät viisikot jätän kuitenkin rauhaan. Kesän 2012 paletti näytti yhdessä kuvassa just mun näköiseltä. Palaan Dioriin silloin :D

  VastaaPoista
 4. Waterlily on mun ehdoton ykköslakka kevääseen. Se on vaan niin ihan hento, keväinen, romanttinen, ilmava ja positiivinen. Juuri sitä, mitä tänne lumimyrskyn keskelle tarvitaan!

  VastaaPoista
 5. Fibula: Paras ystävänikin ihastui tuohon Milly Gardeniin, ja hänenkin oli vain pakko saada se - hinnasta huolimatta. Siinä on kyllä hillityn tyylikkäät, kauniisti yhteensopivat harmoniset värit, oikein Dioria parhaimmillaan. Mutta apua mikä hinta! :)


  Hellin: Olet kyllä niin oikeassa, kuinka tylsää olisikaan jos mikään merkki ei valmistaisi tällaista luksusta. Millä sitä sitten itseään oikein hemmottelisi... Nämä ovat jo niin hienoja, että todella tekee arjesta juhlaa kun tuollaista käyttää. :)

  Ja thank God for tax free! Niissä hinnoissa nämä monet huippukalliitkin tuotteet muuttuvat kohtuullisemmiksi. Onneksi ainakin Helsinki-Vantaan lentokentän tax freesta saa välillä näitä kausikokoelmiakin. Ehkäpä jopa tätä Diorin Garden Party Collectionia! :)


  Eiko: Kiva kuitenkin, että jaksoit myös tänne tulla kertomaan mielipiteesi! Minua se ainakin kiinnosti kovasti, sulla on aina niin hyvät analyysit. :)

  Tämä kokoelma on tosiaan aika tyttömäinen, ottaen huomioon että Diorin pääasiakasryhmä taitaa kuitenkin olla edelleen vähän varttuneemmat rouvat. Mutta keväällä kyllä kaikki naiset saavat olla myös vähän tyttömäisiä. :)

  Kokoelmassa on tosiaan aika viileitä sävyjä. Olen itse värianalyysissa kevät, joten minulle sopivat usein tällaiset raikkaat ja kuulaat sävyt joita näkee paljon kevätkokoelmissa, joten sikäli olen kyllä kiinnostunut tästä kokoelmasta, varsinkin noista upeista ruusuisista viisikoista. :)

  Joo, kuulinkin siitä, että nuo viisikot vaikuttavat aika iridescenteiltä, vaikka niitä ei ole niin nimettykään. :)

  Minäkin tykkään kovasti tuosta lämpimämmän sävyisestä Granville Garden Clutchista. Tuo viileämpi Milly Garden ei minulle sopisikaan. Olisikin kiva jos näitä jäisi aleeseen, mutta pahoin pelkään että ei. :)

  Oolalaa, mä en ole vielä nähnytkään Diorin kesää 2012! :) Hyvää pitäisi siis olla odotettavissa. :) Omakin viimeisin Diorin viisikkohankinta on muutaman vuoden takaa, joten jos en tässä kokoelmassa sorru, niin ehkä sitten kesällä. :)


  HeidiB: Waterlily on kyllä niin kaunis ja raikas! Näinkin sen sun blogissa. Se oli hassua, koska olin itse juuri lakannut kynteni Essie Mint Candy Applella, ja mietin että kenelle se sopisi, kun ei käynyt niin hyvin minulle. Sinä tulit mieleeni, ja sitten olitkin juuri ostanut tuon vaaleanvihreän Diorin. Aika eri sävyisihän ne ovat, mutta vähän samaa ajatusta.

  Ostin muuten juuri IsaDoran kevätkokoelmasta tosi paljon Waterlilya vastaavan vaaleanvihreän Marshmallown. Innoitus sille oli varmaan ollut tässä Diorin kokoelmassa. :)

  VastaaPoista
 6. Mä ostin tuon alemman tänään -50% alesta ja olen varsin rakastunut. Sain helposti kauniin meikin vaikka olen melko kokematon meikkaaja.

  VastaaPoista
 7. Poitsujen äiti: Vau mikä löytö, tosi hienoa. Saat olla kyllä tosi onnellinen!

  Diorin luomivärit ovat niin laadukkaita, että ne häivyttyvät välillä kuin itsestään, eli voivat olla tosi helppoja meikkauksessa. Joskus laadusta kannattaa maksaa!

  Tuossa luomiväripaletissa värit ovat vielä harmoniassa, eli se on sikälikin helpompi kuin jotkut Diorin viisikot, joissa on hankalampia väriyhdistelmiä. Kivaa vielä kun kaikki tarvittava on samassa paletissa, niin on sikälikin kätevää.

  Toivon nyt vain, että et ole kummipoikieni äiti, sillä sama paletti on odottamassa sinua myös synttärilahjapaketissa.... :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)