torstai 9. helmikuuta 2012

Kosmetiikkaostoksia Tallinnan matkalta - taas!

Matkailin taas Tallinnassa tällä viikolla. Viimeksi olin siellä noin kuukausi sitten, ja silloin yritin ostella hillitysti kosmetiikkaa, sillä tiesin todennäköisesti meneväni sinne pian uudelleen. Tällä kerralla minulla ei kuitenkaan ollut uutta matkaa tiedossa, joten ostelupolitiikkakin oli sillä lailla vapaampaa.

No mutta, tarvitsinko siis mitään uutta kosmetiikkaa? En. Ostinko sitä? Kyllä.


Ahava All In One Toning Cleanser -meikinpuhdistusainetta kehuttiin jossakin naistenlehdessä, jota luin hiljattain kampaajalla. Gloria tai Elle se ei ollut, sillä ne minulle tulevat kotiin.

Olen aivan kyllästynyt raahaamaan matkoilla mukana meikinpuhdistajina Lumenen minikokoisia pulloja (Elvyttävä Puhdistusöljy, Silmämeikin Poistoaine ja Elvyttävä Kasvovesi), jotka eivät edes puhdista mitään. Kooltaan ne ovat toki kätevän pikkuisia, mutta ovat saaneet minut vihaamaan meikinpuhdistusta ulkomailla, sillä näillä saa hinkata ja hinkata ennen kuin mitään irtoaa.


Sain nämä pikkuiset pulloset hyvältä ystävältäni synttärilahjaksi silloin kun jouduin alkaa matkustamaan työni puolesta enemmän. Sikäli nämä ovat hyvät, että tällaisia pieniä matkakokoisia pulloja voi olla vaikea löytää eri merkeiltä. Se ei kuitenkaan lohduta hirveästi, sillä nämä eivät täytä sitä tärkeintä tehtäväänsä eli puhdista kunnolla meikkiä.

Ahava All In One Toning Cleanser -puhdistusmaito oli sen sijaan positiivinen tuttavuus. Sen pitäisi toimia samanaikaisesti cleanserina, toning milkina ja makeup removerina. Three in one siis. Meikinpuhdistusta, ihonpuhdistusta, ihohuokosten supistamista ja ihon ph:n tasapainotusta: sounds all good to me.

Ehdottomana etuna All In One Toning Cleanserissa on myös se, että sen kanssa ei tarvita vettä ollenkaan. Olenkin kaivannut tällaista meikinpuhdistajaa, joka toimii tarvittaessa kokonaan ilman vettä. Valkoisen, voidemaisen tuotteen voi pyyhkiä pois pelkällä vanulapulla.

All In One Toning Cleanser oli hyvin tehokasta. Muutamalla pyyhkäisyllä se poisti koko meikkipohjani ja jopa osan silmämeikistä. Iho jäi miellyttävän kosteutetuksi. Kerrassaan mukava ja näppärä tuote. Ihan silmämeikinpuhdistukseen asti en sitä käyttäisi, mutta muu meikki meni helposti.

Luulen, että Ahava All In One Toning Cleanser pääsee jatkossakin kanssani matkoille mukaan, jos nesessäärejä ei tarvitse ahtaa lentokoneen käsimatkatavaroihin, joihin sen 250 ml:n koko on liikaa. Jatkossa minulla tulee siis olemaan eri tuotteet lyhyille ulkomaan matkoille lentäen ja tuo Ahava All In One Toning Cleanser kaikille muille.

Kotona käytän Dermalogican kaksoispuhdistusta jättipulloista, mutta niitä en todellakaan jaksa raahata mukaan mihinkään.

Mitään halpaa tavaraa Ahava All In One Toning Cleanser ei toki ollut, eli tehosta saa maksaa. Tallinnan Kaubamajassa, jossa kosmetiikka noin yleisesti on noin kolmanneksen halvempaa kuin Suomessa, hinta oli 27,95 euroa (hurraa Viro että olette eurossa, se tekee hintavertailusta niin paljon helpompaa!). Tallinkin laivalla sama tuote maksoi 29,90 euroa, eli Kaubis oli muutaman euron halvempi kuin laiva. Suomessa Ahava All In One Toning Cleanser maksaa 29,60 euroa, eli on jopa halvempaa kuin laivalla.

Minulla on Kuolleen meren alueen mineraaleja raaka-aineena käyttävän Ahavan tuotteista kokemusta aiemmin vain käsi- ja jalkavoiteesta. Ne olivat myös ihan hyviä, mutta sen verran kalliita, etten olisi välttämättä ostanut niitä itse - omani sain aikoinaan lahjaksi. Sen jälkeen Ahavan pakkauksetkin ovat ehtineet uudistua, nykyään ne ovat tuollaisia ruskea-valkoisia sinisellä tehostevärillä entisten vaaleansini-valkoisten sijaan. Sen sijaan tätä All In One Toning Cleanseria voisin hyvin ostaa toisenkin kerran. 

Toinen Tallinnan Kaubamajasta ostamani tuote oli Lumene Instant Lift Serum Kiinteyttävä Pikakaunistaja. Tätä suositeltiin Blazen meikkikurssilla, jossa hiljattain olin (juttu on tulossa...).

Sen pitäisi sopia hyvin meikkivoiteen alle, ja jopa primerinkin. Kuulemma Sokoksen kauneuspäiviltä kaikki rouvat tulevat joukoittain hakemaan tätä kun se on siellä alennuksessa.
Lumene Instant Lift Serum Kiinteyttävä Pikakaunistaja on juuri niitä magic dropseja, joita kaikki meikkaajat aina suosittelevat.

Ajattelin että käytän hyväkseni sitä, että Tallinnassa Lumenen pitäisi olla halvempaa kuin Suomessa. Kaubamajassa Instant Lift Serum Kiinteyttävän Pikakaunistajan hinta oli 13,50 euroa. Suomessa se maksaa normaalisti 24,90 euroa, joten hintaeroa Viroon todellakin on. Tallinkin laivalla pikakaunistajan hinta oli 17,50 euroa.
    

Sain juuri kutsun myös Stockmannin Lumene -kauneustapahtumaan 13.-19.2.2012.

Siellä on kanta-asiakastarjouksessa Lumene Instant Lift Serum Kiinteyttävä Pikakaunistaja hintaan 15 euroa, eli melkein jo Tallinnan hintoihin päästään. 

Lisäksi tapahtuman aikana Lumene Blueberry-maskarat ovat kaksi yhden hinnalla tarjouksessa (normaalihinta 15,90 euroa kpl). Kutsun mukana tulleella kupongilla saa myös mustan Lumene Blueberry silmämeikkikynän ilmaiseksi, mikä on oikein kiva etu.

Pidän muuten kovasti tuosta Lumene Instant Lift Serum Kiinteyttävän Pikakaunistajan pullosta. Tyylikäs, pitkä ja kapea valkoinen lasinen pullo, todella hieno!

Pakko silti kyllä sanoa, että mitään mullistavia muutoksia en huomannut kokeillessani Lumene Instant Lift Serum Kiinteyttävää Pikakaunistajaa. Ehkä minun ihoni ei vielä tässä kolmenkympin iässä kaipaa sitä instant liftia, mutta olisin odottanut edes jotain hehkeyttä tai kuultoa. Pakkauksen lupausten mukaan ihosta pitäisi tulla hetkessä silminnähden kiinteämpi, säteilevämpi ja sävyltään raikkaampi.

Voi Lumene, miksi en ole ikinä tyytyväinen tuotteisiisi!


Sitten vielä ne ihanat turhuudet Tallinnasta, jos nämä edelliset olivat vähän hyödyllisempiä ostoksia.

Niitä ennen kuitenkin pieni ajankohtainen news flash: China Glazen kynsilakat ovat ilmestyneet sekä Tallinnan Kaubamajaan että Stockmannille, samalla kun Essiet ovat kadonneet. China Glazen kynsilakkojen hinta Tallinnassa oli 7 euroa. Stockmannilla ne olivat kuitenkin - 20 %:n alennuksessa, jolloin hinnaksi jäi vain 5,50 euroa. Tästäkään huolimatta en kuitenkaan ostanut yhtäkään, vaikka kyllä pitkään harkitsin, erityisesti China Glazen joulukokoelman Let It Snow ihanaa valkoista Snow Globe multi-colour glitteriä. Sen sijaan ostin jotakin muuta:


Lempparimerkkini IsaDora ei ole Tallinnassa yhtään halvempaa, vaan pikemminkin kalliimpaa kuin Suomessa.

Löysin kuitenkin sekä Tallinnan Stockmannilta että Kaubamajasta IsaDoran kesän 2009 kausikokoelman 54 Delirious -luomiväripaletteja. En aikoinaan hankkinut Deliriousia, koska pidin sitä niin samanlaisena kevään 2009 53 Blooming Springin kanssa. Blooming Spring on suosikkini IsaDoran paleteista, joten nyt en vain pystynyt vastustamaan tätä jo melkein keräilyharvinaisuutta Deliriousia nähdessäni sen yllättäen Tallinnassa.  

Deliriousissa on keltainen, vaaleanpunainen, sininen, vihreä ja harmaanruskea luomiväri.

Swatchatessa erityisesti tuo harvinainen keltainen luomiväri tuntui erittäin pigmenttiseltä.

Myös IsaDoran tämän kevään Pearls of Passion -kokoelma on nyt myös ilmestynyt kauppoihin. Sen luomiväripaletti 62 Rainbow Pearls, vaikka onkin kaunis sävyiltään, on hyvin hohtavaa helmiäistä täynnä, joten maybe not for me tässä yli kolmenkympin kypsässä iässä. Siksi ajattelin, että ehkä vanhempi Delirious saisi nyt olla minun kevätpalettini.  


Tässä vertailukuvaa IsaDora Blooming Springiin, joka siis alempana.

Vaikutti melkein että nuo vihreä ja vaaleanpunainen luomiväri olisivat näissä paleteissa samat. Se on erikoista sikäli, että nämä ilmestyivät aivan peräkkäin.

Olen miettinyt paljon, että mikä minua näissä IsaDoran tuotteissa viehättää. Yksi tärkeä syy on ehdottomasti se, että niiden värit ovat usein heleitä, jotka sopivat minulle hyvin, sillä olen värianalyysissa kevät.

Täytyy myös valitettavasti sanoa, että laatu on näissä IsaDoran vanhoissa viisikoissa parempi kuin esimerkiksi nykyisissä trioissa.

Deliriousin hinta Tallinnan Kaubamajassa oli 23,95 euroa. Suomessa IsaDoran viisikot maksavat 23,50 euroa, eli aavistuksen jopa kalliimpaa Tallinnassa on.


Toinen ostokseni IsaDoralta oli Jelly Kiss -huulipuna 58 Orange Blossom. Olen tykännyt Jelly Kissien geelimäisestä, kosteasta ja kevyestä koostumuksesta kovasti, joten pakkohan tämä sävy jota en ole nähnyt Suomessa oli saada.

Myös Pearls of Passion 2012 kevätkokoelmassa ilmestyi kaksi uutta Jelly Kiss -sävyä: 60 Ballerina ja 61 Peach Pearl. Niistä minun on varmaan hankittava myös tuo Peach Pearl, joka on huurteinen, hento persikka.

Orange Blossom on nimensä mukaisesti hyvin kirkas, hehkeä oranssi. Tulee näyttämään niin hyvältä keväällä ja kesällä ruskettuneen ihon ja pelkän ripsivärin kanssa!

IsaDora Jelly Kiss -huulipunat maksoivat Tallinnan Kaubamajassa 13,10 euroa, kun hinta Suomessa on 13,50 euroa.


Kotimatkalla ostin sitten vielä laivalta äidilleni hänen toivomansa Calvin Klein CK One eau de toiletten 43,50 euroa ja itselleni vakkarini Lancomen tehokkaan Bi-Facil silmämeikinpuhdistajan, 26,90 euroa. Lancomesta olisin mielelläni ottanut jonkun pakettitarjouksen, joita ainakin lentokentällä usein on, mutta laivalla niitä ei valitettavasti näkynyt. 

Det var det, aika paljonhan näitä taas oli...

15 kommenttia:

 1. 'No mutta, tarvitsinko siis mitään uutta kosmetiikkaa? En. Ostinko sitä? Kyllä'. =D Pisti lievästi hymyilyttämään, noinhan se tahtoo aina mennä...

  Tulikin mieleeni kuinka kerran keväällä koetin jostain kaupasta katsella Jelly Kissejä vaan ei löytynyt. En muista kävikö niin ettei ne vielä olleet rantautuneet ko. kauppaan vai oliko kauppa sellainen ettei siellä myyty Isadoraa. Eniveis, jäi sitten Jelly Kiss ostamatta ja sen jälkeen asia on jäänyt unholaan. Luulen että minäkin tykkäisin niiden koostumuksesta joten pitänee joskus tutkailla Isadoran hyllyä kauppareissulla =)

  VastaaPoista
 2. Myin joku aika sitten IsaDoran Deliriousin pois, sillä se oli meikkilaatikossani tyhjän panttina. Sattumalta eräs tyyppi vinkkasi etsivänsä juuri kyseistä palettia joten myin pois oman miltei käyttämättömän kappaleeni.

  Blooming Springista olen kuullut paljon ylistäviä kommentteja. Epäilen kuitenkin, että myös sen sävyt jäisivät niin söpön pastellisia kuin ne ovatkin, käyttämättä juuri sen vuoksi että ne ovat niin söpön pastellisia... Sen vuoksi myös uusi pastellikokoelma yliretusoituineen mainoskuvineen menee multa olankohautuksella.

  Lumenen jo lopetetusta puhdistusöljystä sen sijaan olen täysin eri mieltä. Jemmasin sitä loppuunmyynneistä 4 pulloa ja nyt joudun etsimään uutta suht. edullista puhdistusöljyä.

  Oma vinkkini silmämeikin ja kasvomeikin puhdistukseen on ensin vanulapulla Pirkan (vesiliukoinen) silmämeikinpoistovesi, sen jälkeen öljymäinen putsari koko kasvoille (myös silmille) ja lopuksi joku perusputsari kakkosvaiheeksi. Itse olen käyttänyt viime aikoina Lumenen Matt Touch Syväpuhdistava Puhdistusgeeliä. Johan tulee puhdasta! Päälle vielä kasvovesi ja kosteusvoide.

  VastaaPoista
 3. Oi, "ihanaa" kuulla että Isadoran trioissa ja viisikoissa tosiaan on ero! Olen kuullut Isadoran luomiväreistä niin paljon suitsutusta että epäilin jo mielenterveyttäni kun triot eivät ihan täysin vakuuttaneet ;)

  VastaaPoista
 4. Pakko myöntää, että molemmat IsaDoran viisikot ovat samanlaisia... tai siis melkein. Tietysti kun keräilee ko. merkin tuotteita, niin ymmärrän, että sinun oli saatava Blooming Spring myös. :) Sinulle sopiikin juuri vaaleat ja heleät sävyt, sillä olethan sinä itsekin vaalea ja heleä. :)

  Jäin oikein miettimään, että mikähän minä olisin värianalyysissä? Pitäisiköhän käydä ihan huvin vuoksi? Tietysti minä näen, että mikä minulle sopii ja toimii, mutta olisihan se kiva kuulla ulkopuolisen tulos. :) Oma epäily on talvi, kylmä jne. Koen, että minua pukee parhaiten vaalea iho, dramaattinen, tumma ja kylmäsävyinen meikki. Lisäksi juuri sillä tavalla meikattuna saan kaikista eniten kohteliaisuuksia ja kehuja meikistä ja ulkonäöstäni, joten ko. kombon on pakko olla se minua pukevin. :D

  Pastellisävyjä en tunne omakseni, en sitten millään. Kun Glitz & Glamin meikkikuvia selailee, niin kyllä se tumma, vahva ja dramaattinen on mun juttu, vaikka tietenkin monipuolisuuden vuoksi teen täysin ei minua olevia meikkejäkin. :)

  VastaaPoista
 5. Oih, olen kuolaillut hirveästi kaikkien noiden kevätuutuuksien perään, minullekin tapaavat sopia heleät ja pastelliset sävyt, ainakin omasta mielestäni :) Eikä IsaDorakaan tee poikkeusta, kuulun merkin ystäviin myös. Kivaa kun heiltä tulee aina kausikokoelmat, paha juttu vain on että itse en yleensä raaski hirveästi ostaa sellaista mitä en tarvitse ja sitten harmittaa kun jokin kiva tuote ei olekaan enää saatavilla!

  VastaaPoista
 6. Oi, olen kuolannut netistä tuota Orange Blossomia, mutta en myöskään ole nähnyt Suomessa :( Ehkä tuo Pearl Peach olisi sitten lohduke, jos vain ei ole liian huurteinen tai hileinen.

  VastaaPoista
 7. Siis mitä, Lumenen puhdistusöljykö ei poista meikkiä! Olen eri mieltä :D Olen vannoutunut puhdistusöljyjen kannattaja, ja vaikka Lumene ei ole yhtä tehokas kuin jo lopetettu L'Occitanen omenaputsari multa se poistaa kaiken meikin kyllä aivan moitteetta :) Sarjan kasvovesi ei taasen tehnyt minuun suurempaa vaikutusta, ehkä liian voimakkaan tuoksuinen makuuni.

  VastaaPoista
 8. Heips,

  Tulipa saumaan tuo lumene magic drops -arviointi! Olen niin samaa mieltä että _ihan turha tuote_. Noin vuoden välein jaksan raahautua kasvovoidehyllyille etsiäkseni sitä täydellistä kosteus/yö/päivävoidetta. Ja nyt kun todella tarvitsisin ihon coachaajaa niin _nothing_ by Lumene.. Nimierkillä kovat pakkaset ja yövalvomiset taaperon vuoksi + remonttistressi päälle..

  Eli terveisin ja kaikesta huolimatta ihanaa viikonloppua,

  Rva Omenapuu

  VastaaPoista
 9. Nova: Valitettavasti mulla menee kyllä niin aika usein. :) Aika onnistuneesti olen pitänyt ns. ostoslakkoa (eli todellisuudessa ostanut huomattavasti vähemmän kosmetiikkaa kuin yleensä, ei siis mitään totally lakkoa, herran jestas) ainakin muutaman kuukauden. Harmi vaan, kun mulla on periaatteena että alesta saa silti ostaa, välttämättömään tarpeeseen saa ostaa, ulkomailta saa ostaa ja uusia kausikokoelmia saa ostaa, niin aika usein on käynnissä joku noista. Nyt se oli se ulkomaan matka. :)

  Kannattaa tutustua IsaDora Jelly Kisseihin ainakin kaupassa. Olen itse tykännyt niistä kovasti, sillä välillä huulikiilto tuntuu liian kevyeltä, ja perinteinen huulipuna on taas sikäli vaativampi, että yleensä tarvitsee huultenrajaukset, siveltimet ym. Jelly Kissit on siitä kivoja, että ainakin itse levitän ne suoraan puikosta huulille ilman mitään rajauksia tms. Ovat kosteuttavampia ja "märempiä" kuin tavallinen huulipuna ja sikäli kevyempiä. Lisäksi niissä on kivoja, pirteitä värejä ja ihana vaniljainen tuoksu. :)


  Eiko: Voi että, minähän olisin sitten voinut ostaa sen sultakin! Silloin aikoinaan Delirious tuntui minusta aivan liian samanlaiselta kuin lempparini Blooming Spring, mutta nythän IsaDoralta ei ole ilmestynyt noita viiskoita aikoihin, eikä muutenkaan mitään samantyyppisiä sävyjä kuin Deliriousissa. Joskus siis vasta aika paljastaa luomiväripaletin arvon. Onneksi sitä sai vielä myös tuolta Tallinnasta! :)

  Voi että, minä rakastan keväisiä pastelliluomivärejä! Siksi ihana Blooming Springkin on suosikkini. :) En tahdo myöskään nyt päästä yli IsaDoran tämän kevään Pearls of Passion -kokoelman ihanuudesta. Ensin olin vielä aika cool ja ihmettelin luomiväripaletin ylenmääräistä helmiäisyyttä, mutta nyt olen aivan ihastunut niihin hempeisiin väreihin ja aion todennäköisesti ostaa myös sen. :)

  Siis onpas mielenkiintoista, että olet tykännyt tuosta Lumenen puhdistusöljystä noin paljon! Onkohan se siis tarkoitettu oikeastaan kaksoispuhdistukseen... Dermalogican kaksoispuhdistuksen öljy on kyllä vähän samankaltainen, mutta en ole koskaan kokeillut tuota Lumenen öljyä toisen putsarin kanssa. Kaikki nuo pikkupullot tulivat samassa setissä, joten olen aina ajatellut, että that's all you need. Voisikin olla mielenkiintoista testata sitä kaksoispuhdistuksen ensimmäisenä vaiheena toisen putsarin kanssa. Tosin siinä olisi sitten taas yksi purkki lisää matkalle mukaan, mutta jospa se toimisikin sitten niin. Kiitos paljon vinkistä! :)

  Tuota Pirkan silmämeikinpoistovettä minun kannattaisi varmaan myös kokeilla. Lancomen Bi-Facil on nimittäin erinomaista, mutta myös aivan hävyttömän kallista. Minulla on vain niin herkät silmät, että en kestä yhtään hinkkausta, joten sen vuoksi silmämeikinpoistajassa on syytä olla tehoa. :)


  Anette: On tosiaan, eli minusta nuo uudet triot ovat olleet IsaDoran luomiväreistä ehdottomasti heikoimmasta päästä. Vanhat viisikot ovat hyviä, samoin kuin monet neljän luomivärin paletit ja kahden luomivärin duot. Trioissa oli aika paljon hileisiä glittereitä ja värit sekoittuivat helposti toisiinsa, joten ei valiettavasti ihan parhainta laatua. Ehkä IsaDora palakin nyt taas neljän luomivärin paletteihin niin kuin uudessa kevätkokoelmassakin. Tosin sekin luomiväripaletti oli aika helmiäinen, mutta katsotaan mitä saamme kesäksi ja syksyksi. :)

  VastaaPoista
 10. Minna: Voi että, niinhän ne ovat. :) Siksi pystyinkin passaamaan toisen silloin ensimmäisellä kierroksella, mutta nyt kun ne olivat nenän edessä talvella 2012 kolme vuotta kokoelmien julkaisun jälkeen, niin pakko oli sortua. :) Sitä paitsi tiedän nyt mitä IsaDoralta on tullut tässä kolmen vuoden aikana muita luomivärejä, niin osasin taas arvostaa ihan uudella tavalla noita vanhoja, hyvälaatuisia paletteja. :) Mutta pakko myöntää, että väreissä ei ole eroa muuta kuin että toisessa on keltainen ja toisessa oranssi, ja toisessa taas sininen ja toisessa violetti. Muuten värit ovat melkein samat, mutta sittenhän niitä pystyy tietysti myös sekoittelemaan keskenään. :)

  Ja oi kun sä sanot aina kauniisti, muistan vieläkin sun ihanat kohteliaisuudet Pumpulipupun synttäriarvontapostauksessa, kiitos ihana! Sulla on taito nähdä ja saada kaikista naisista kauneus esiin, ja sun ammatissakin se on oikein tarpeellinen ja hyvä taito. :)

  Minäkin olen aika varma, että olisit värianalyysissa talvi. Ei sun ehkä edes tarvitse mennä, kun se on aika selvää muutenkin, mutta voisihan se toisaalta olla hauska käydä. :) Minäkin olin aika varma että olen kevät kun menin värianalyysiin. Siitä oli silti hyötyä, että sieltä sai vinkkejä myös sellaisista kevään väreistä, joita ei olisi itse tullut ajatelleeksikaan. Lisäksi kun värjään aina välillä hiuksia, kaivan aina vanhat värianalyysilaput esiin ja katson sieltä eri vaihtoehtoja juuri siihen hiustyyliin. Värivalikoima on niin laaja, että niitäkin voi painottaa eri tavoin.

  Sähän saisit siitä värianalyysista varmasti myös oikein hauskan jutun Glitz & Glamiin, joten sikälikin se voisi olla kivaa. :) Tai sitten voisit itse alkaa myös tekemään niitä, sillä minusta sinulla on niin erinomainen värisilmä ja näet hyvin, mitkä värit muille sopii. :)


  KaraOkara: Hei, nythän on sitten oikein meidän kevät-naisten sesonki, ihanaa! :) Minun ostolakolleni se tietää kyllä huonoa, kun en voi vain vastustaa noita suloisia ja heleitä sävyjä, jotka sopivat myös minulle parhaiten. :) Tänä keväänä tuntuu, että niistä on vielä erityisen paljon tarjontaa, eli monella merkillä on oikein perinteinen keväisen pastellisävyinen ja kevyt kausikokoelma. :)

  Olen onneksi välillä löytänyt ulkomailta sellaisia kausituotteita ja -sävyjä, joiden myynti on Suomessa jo aikaa sitten lopetettu. Nyt löytyi tosiaan Tallinnasta noita IsaDoran kesän 2009 luomiväripaletteja, ja viime kesänä löysin Riikasta IsaDoran kevätkokoelman 2009 tuotteita. Eli ainakin ulkomailla liikkuessa kannattaa pitää silmät auki ja tutkailla tarkkaan kaikki kosmetiikkahyllyt, voi löytyä harvinaisuuksiakin. :)

  Aion muuten esitellä ainakin Diorin ja IsaDoran kevätkokoelmat täällä lähiaikoina, ja niistä vasta löytyy paljon ihania ja heleitä kevätvärejä. :)


  Leni: Voi että, minäkin olin aivan yllättynyt, että nähtävästi kaikki IsaDoran Jelly Kissien sävyt eivät ole tulleet myyntiin Suomeen. Se on outoa, varsinkin kun esim. oranssi huulipuna on ollut muodissa jo pitkään. Kun kävin Tukholmassa viime kesänä KAIKILLA oli siellä oranssit huulet. :)

  Myös Rimmelin Kate Moss -kokoelmassa oli tosi kivalta vaikuttava oranssi huulipuna, mutta valitettavasti sitä ei ole enää näkynyt Suomessa myynnissä missään. Myöskin Tallinnnasta ne olivat loppu. :(

  IsaDoran kevätkokoelman Peach Pearl on sitten hyvin erityyppinen kuin kirkas Orange Blossom. Peach Pearl oli aika huurteinen ja vaalea, eli ehkä vähän eri tarkoituksiin kuin Orange Blossom. Itse ajattelin silti ostaa molemmat! :)

  VastaaPoista
 11. RockQueen: Hei, nyt teitä on jo kaksi, jota olette kehuneet tuota Lumenen puhdistusöljyä. Myös Eiko tuolla ylempänä tykkäsi siitä. Voi ei, ehkä minun pitäisi vielä antaa sille mahdollisuus. Jospa se onkin tosiaan tarkoitettu käytettäväksi vain kaksoispuhdistuksen ensimmäisenä vaiheena... Ongelmana on vain ollut se, että minulla on ollut vain nuo kolme pikkupulloa mukana matkalla, joten se kaksoispuhdistuksen kakkosvaihe on siis ilmeisesti ainakin puuttunut. Ei vain ole tullut mieleen käyttää esim. hotellien palasaippuaa siihen. :) Eli tarvitsisin siis varmaan vielä yhden tuotteen, sen varsinaisen putsarin.

  Niin uteliaaksi kyllä tulin näistä teidän kommenteistanne ja loistavista vinkeistänne, että kokeilen Lumenen puhdistusöljyä vaikka joku ilta Dermalogican öljyn sijaan ja perään Dermalogican varsinainen putsari. Oikein jännityksellä odotan mitä sitten tapahtuu, eli lähtisikö meikit kerrankin kunnolla. :)

  Rva Omenapuu: Voi harmi kun Lumenen pikakaunistaja ei sinullakaan toiminut! Olisit saanut muuten tuon minunkin pulloni. Nyt annan sen ehkä äidilleni, jolla voi olla toivottavasti enemmän käyttöä sille liftille. Jospa silloin nähtäisiin jotakin tuloksiakin. :)

  Ihmettelen kyllä todella, kun ammattimeikkaaja sitä tuolla kursillakin kovasti kehui, eikä ollut todellakaan edes mikään Lumenen tuotteiden edustaja tai mitään... :)

  Mutta positiivistahan tässä olisi se, että jos meidän kasvot ei tarvitsisikaan mitään instant liftia ja magic dropseja. Valitettavasti vaan I don't think that's the case ainakaan minun kohdallani...

  Lohdutukseksi voin kyllä sanoa, että ei minulla yleensä toimi kalliit seerumitkaan, eli en huomaa niilläkään mitään muutosta. Olen nyt kohta kaksi viikkoa käyttänyt Lancomen suosittua Genifiqueta, ja nothing. :)

  Minulla on kyllä vielä tulossa testiin Clarinsin kuuluisa pikakaunistaja Beauty Flash Balm ja Biothermin Flash Recharge Concentrate, jonka luvataan tekevän suurin piirtein samaa kuin tuon Lumenen. Kohta siis nähdään mihin niistä on! :)

  VastaaPoista
 12. Olen kyllä sitä mieltä että öljypitoinen poistoaine tarvii aina jonkun toisen kakkosvaiheeksi pesuun.

  Pirkan silmämeikinpoistovettä kannattaa kyllä kokeilla. Pullossa on 150 ml tavaraa ja se maksaa noin. 3 € pullo. Hintalaatusuhde on kohdallaaan, varsinkin mulle joka tykkään poistaa silmämeikit kunnolla kastellulla vanulla :D

  Käytän miltei aina ns. 38 mascaroita joten niitä Pirkka ei tietenkään poista, mutta siksi perässä tuleekin öljyputsari ja lämminvesi. Kokeilin eilen vihreätä smokya oikein perinteisellä mustalla kajal-pohjustuksella. Vähän suuritöisempi putsaus oli se meikki mutta kaikki lähti :D

  VastaaPoista
 13. Eiko: Varmaan juuri näin! Silloin kun sain nuo Lumenen puhdistustuotteet en ollut vielä tutustunut Dermalogican kaksoispuhdistukseen. Aluksi tuntui aivan oudolta Dermalogican kanssa, että miksi pitää ensin laittaa öljymäinen tuote ja sitten vasta varsinainen pesevä tuote. Nyt olen käytännössä huomannut, että mikäänhän ei oikein puhdista paremmin. :)

  Eli nyt aion vielä kokeilla tuota Lumenen puhdistusöljyä Dermalogican kakkosvaiheen putsarin kanssa, että josko se toimisi sitten niin. Jos näin on, mielestäni kannattaisi kyllä lisätä noihin öljymäisiin putsareihin ohje, että vaativat peräänsä vielä toisen, ihoa puhdistavan tuotteen. Nyt tuossa Lumenessa ei sanota muuta kuin että levitä ja huuhtele. Keskiverto kuluttaja (kuten minä) luulee sen jälkeen, että tuote ei vaan toimi. :)

  Onpa kyllä edullista tuo Pirkka, eli varmasti kannattaa kokeilla! Toimisi varmaan juuri hyvin myös noiden mun Dermalogican putsareiden kanssa ja varmaan tuon Ahavankin, kun siinäkin tulee perään vielä lisää putsareita. Kiitos siis hyvästä vinkistä! :)

  VastaaPoista
 14. Huomasin muuten, että Sokoksen verkkokauppaan on ilmestynyt Orange Blossom :) Eikun ostoksille...

  VastaaPoista
 15. Leni: Minä huomasin saman Stockalla, eli IsaDoran valikoimaan oli yhtäkkiä ilmestynyt Orange Blossom. Aluksi ajattelin, että se oli mennyt minulta vain ohi, mutta sitten huomasin että siinä luki uutuus. En kyllä ole huomannut että olisi minkään kausikokoelman mukana tullut, mutta ehkä se oli muuten vain lisätty valikoimaan. Kiva juttu!

  Olen muuten jo käyttänyt Orange Blossomia, ja se sopii ainakin minulle lämpimälle iholleni mainiosti. Aluksi ajattelin, että onko se kovin samanlainen IsaDora Jelly Kiss Papaya Punchin kanssa, mutta Papaya Punch onkin selväti pinkimpi kuin Orange Blossom. Ihana tuo Orange Blossom kyllä! :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)