perjantai 29. huhtikuuta 2011

Lisää IsaDoran Fanciful -kevätkokoelmasta

Oi kuinka onnellinen olinkaan, kun sain vähän ennen pääsiäistä Berner Oy:ltä postipaketin, joka sisälsi lisää tuotteita IsaDoran Fanciful-kevätkokoelmasta 2011.

Berner on siis IsaDoran maahantuoja, joka edustaa myös mm. Clarinsia, Sensaita ja Rimmeliä. Aika kivoja merkkejä, vai mitä sanotte!   






Tuotelahja ei kyllä liittynyt tähän blogiini mitenkään, vaan olen ilmoittautunut IsaDoran testiryhmään, ja sitä kautta minulle lähetettiin testattavaksi IsaDoran kevätkokoelman Mascara Flashy Curl 01 Black ja vaaleanliila luomiväri 60 Lilac Daydream.

Ja kuinkas sattuikaan, IsaDora on lempimerkkejäni edullisemmassa kosmetiikassa, ja juuri tänä keväänä olen innostunut keveistä vaaleanliiloista luomiväreistä, joista kirjoitinkin aiemmin täällä.







Olen tykännyt muutenkin IsaDoran tämän kevään Fanciful-kokoelmasta tosi paljon. Siinä on ihanat heleät ja raikkaat pastelliset värit, ja tuotteet ovat tasaisen varmaa IsaDora-laatua.

Tuotteiden mukana tuli kirje, jossa kerrottiin vähän tarkemmin Flashy Curl Mascarasta ja Eye Focus Single Eye Shadow -luomiväristä.

Kirjeen alalaidassa näkyy muuten kivasti tuota Fanciful-kokoelman vaaleansinistä osaa (Blue Sky luomiväri ja kynsilakka), joka minulta vielä kokonaan puuttuu.


Mascara Flashy Curl 

Kohottaa ja taivuttaa!

Mascara Flashy Curl avaa välittömästi katseesi. Koostumuksen sorbitoli tekee ripsistä kaarevat. Kaareva harja kohottaa ripsiä aina juuresta latvaan jo yhdellä vedolla. Tahraamaton ja kyynelten kestävä maskara. Kuivuu nopeasti ripsiin ja on helppo poistaa. Soveltuu herkille silmille ja ripsivärien käyttäjille. Hajusteeton ja kliinisesti testattu.


En ole aiemmin kokeillut IsaDoran ripsivärejä, joten mielenkiinnolla kyllä testaan tämän. Jos olisin päässyt itse valitsemaan, olisinkin ehkä ottanut nimenomaan taivuttavan ripsarin, sillä ripseni ovat tönkkösuorat. Enkä edes aio taivutella niitä ennen kuin saan "jostakin" Shu Uemuran legendaariset ripsentaivuttimet. Ja se "jostakin" tarkoittaa ulkomailta, mahdollisesti Yhdysvalloista, sillä niitä ei myydä Suomessa.

Olen kerran aiemmin kokeillut taivuttavaa ripsiväriä, Lancomen Virtuosea, enkä tykännyt. Saa nähdä millainen tämä IsaDora on, eli pärjääkö vakkareilleni Lancome Hypnoselle ja Max Factor False Lash Effectille, jotka ovat tosin molemmat tuuhentavia. Sillä ripseni kaipaavat tuuhennusta ja pidennystä ja taivutusta, eikä sellaista ripsiväriä, joka tekisi nämä kaikki yhtä aikaa ole varmaan olemassakaan (miksi muuten ei, onhan tiede pystynyt ihmeellisempiinkin saavutuksiin?).

IsaDora Mascara Flashy Curlin normaalihinta kaupoissa on 15,50 euroa.

Aion korkata omani vapuksi, sillä helmikuussa aloittamani Max Factor False Lash Effect on jo alkanut osoittaa kuivumisen merkkejä. Minulla on ollut FLE:n kanssa ongelmana nimenomaan kohtuuttoman nopea kuivahtaminen (n. 3 kk), muuten se on oikein hyvä.






Aiemmin ostin IsaDoran kevätkokoelmasta jo vaaleanvihreän Eye Focus Single -luomivärin 62 Bonbon Mint. Olen tykännyt siitä hirveästi. Siinä on hyvä levittyvyys ja kaunis sävy. Olen käyttänyt sitä meikeissä enimmäkseen yksinään, ja se sopiikin oikein hyvin siihen tarkoitukseen.


Eye Focus Single Eye Shadow

Runsaspigmenttinen, pitkäkestoinen luomiväri. Hienojakoinen, runsaspigmenttinen koostumus saa aikaan täydellisen ja pitkään hyvänä kestävän lopputuloksen. Ei kasaannu luomelle. Intensiivisemmän lopputuloksen saat kostuttamalla aplikaattorin vedellä. Hajusteeton ja kliinisesti testattu tuote.  


En ole koittanut kosteuttaa Bonbon Mintia, vaan olen käyttänyt sitä kuivana. Niinkin pigmenttiä on ollut ihan riittävästi.

Tykkään myös Lilac Daydreamin sävystä todella paljon. Yllättävää on kuitenkin se, että aiemmin hankkimani Bonbon Mint vaikuttaa vielä pigmenttisemmältä kuin Lilac Daydream.

Ihanan keväisiä, kuulaita värejä kyllä molemmat!

Eye Focus Single -luomivärien hinta on 11,35 euroa.






Minulla on nyt siis tästä IsaDoran Fanciful-kevätkokoelmasta Lilac Daydream ja Bonbon Mint -luomivärit, vaaleankeltainen Mellow Yellow -kynsilakka (8 euroa) sekä Lilac Tulle ja Pink Parfait -huulipunat (13,20 euroa). Ne kaikki sopivat myös kivasti yhteen.

Ajattelin, että voisin myös yhdistää silmämeikissä vaaleanvihreää Bonbon Mintia ja vaaleanliilaa Lilac Daydreamia. Diorilla oli Holiday 2009 -kokoelmassaan luomiväripaletti Purple Crystal, jossa oli fantastisesti yhdistetty erilaisia liiloja, vaaleanvihreä ja persikka. Sitä minulla ei ole (miksi ei???), mutta yhdistelmä vaalea liila - mintunvihreä on jäänyt mieleeni siitä asti. 

IsaDoran vaaleanliila Lilac Daydream voisi sopia nätisti myös vaaleanpunaisen kanssa.







IsaDoran viime kevään 2010 Nostalgia-kokoelmassa ilmestyi IsaDora Light & Shade Duo 80 Cupcake Matte, jossa on vaaleanpunaista ja vihreää. Viime keväänä tämä pastellisten vastavärien yhdistelmä oli ilmeisesti liikaa keskivertoasiakkaille, sillä näitä Cupcake Matteja oli vieläkin alennuksessa Tapiolan Stockmannilla. Omanikin olen ostanut sieltä viime kesänä, muistaakseni - 40 %:n alennuksella eli reilun 5 euron hintaan.

Tykkään Cupcake Matten mielikuvituksekkaasta yhdistelmästä. Silläkin saa kauniin pastellisen meikin. Ja IsaDoran kevään 2009 Bloming Spring -kokoelman pastellinen luomiväripaletti Blooming Springhan on jo suorastaan legendaarinen, joten kyllä IsaDora nämä pastellit osaa.   






Kuten huomaatte, kyllä kuulkaa löytyy IsaDoran kevätkokoelmaa, vuosilta 2009-2011 nyt ainakin.

Ja koska olen nyt tänään tällainen IsaDora -lähettiläs ja spokeswoman, kerron teille vielä, että Stockkalla ja Sokoksella oli IsaDoran perinteiset Perfect Moisture Lipstick -huulipunat tarjouksessa 10 euroa (normaalihinta 12,60 euroa). Tekevät ehkä tilaa uusille Jelly Kiss -huulipunille.

Stockkalle oli myös ilmestynyt jo IsaDoran Trend Nails -kokoelman kevät/kesä 2011 kynsilakkoja. Ne olivat ihanan iloisia ja värikkäitä: löytyi pinkkiä, oranssia, sinistä, vihreää ja khakia. Myös valkoinen 649 Glamour White oli tosi kaunis.

Ruotsin IsaDoran sivuilla oli myös jo IsaDoran kesäkokoelman Summer Make-up 2011 mainoskuvat. Kokoelman nimi on Ocean Drive, joten teemana on siis Miami. Osa Trend Nailsin kynsilakoista kuuluu tuohon kokoelmaan: valkoinen Glamour White, turkoosi Dazzling Aqua ja sininen Dazzling Ocean. Lisäksi Jelly Kiss -huulipunista valkoinen Rainbow, aniliini Chic Cerise ja oranssi Orange Blossom on näköjään nimetty kokoelmaan. Kokoelmassa ilmestyy myös neljän luomivärin paletti 66 Ocean Dream Miamin pastellisen art decon hengessä.    

3 kommenttia:

  1. Voi kun kiva juttu tuo testailupaketti! :) Osaan samaistua sinun lapsenomaiseen iloosi. ;)

    Hassu juttu, kun kirjoitit, että ripsari kuivahtaa nopeasti 3 kk... mä vaihdan ripsarin 1-2 kuukauden välein, eli heti kun tuntuu, että se jämähtää. :D Moni ihmettelee tätä juttua minussa, mutta kun minusta se on jo kuiva, vaikka monen mielestä on kuin uusi vielä. :D Tästä syystä en osta kalliiden merkkien maskaroita. ;)

    Haluisin kovasti nähdä sinun tekemän Isadora pastellisilmämeikin. ;)

    VastaaPoista
  2. Oi kun kivan näköisiä tuotteita. :)

    Ripsarin käyttöiästähän puhutaan ettei sitä kuuluisi käyttää 3kk enempää... itse kyllä käytän niin kauan kuin se omasta mielestäni on käyttökelpoinen. :D Eli voi olla joko vähemmän tai enemmän sen 3kk, kjeh.

    VastaaPoista
  3. Minnuska: Se lapsellinen ilo kuvaa sitä oikein hyvin, olen siis niin iloinen! Yksi mun lempparimerkeistä, ja vielä noin kivat tuotteet! :)

    Siis aika jännä, että joudut vaihtamaan ripsaria noin usein! Mä olen luullut, että se Max Factor FLE on ihan surkea, kun kestää vain kolme kuukautta. Lancomen ripsarit menee helposti mulla puoli vuotta. Muita en ole kyllä tosin paljon kokeillut. Sulla on kyllä varmaan sama kuin mulla sen FLE:n kanssa, että käyttöä on paljon. Mä joudun pitämään FLE:tä aika paljon auki ja pumppailemaan sitä edestakas, kun sitä pitää levittää niin monta kerrosta. Lancomeilla selviää vähemmillä kerroksilla, niin ehkä ne siks kestääkin pidempään.

    IsaDora pastellimeikkiä on kyllä tulossa. Kiitos toiveesta, oon itsekin ihan innoissani noista!


    Serrated B: Eikö olekin, ihania kirkkaita ja iloisia värejä kevääseen!

    Oon kyllä myös kuullut tuon 3 kk:n säännön. Itsekin kyllä käytän tasan ihan niin kauan kuin ripsari vain pelittää, Lancomet yleensä vähintään sen puoli vuotta. Eikä onneksi ole ikinä ollut silmätulehduksia tai vastaavia. Mutta tuolla voin kyllä lohduttautua sitten kun Max Factor FLE taas loppuu, että eipähän tule ainakaan sit niitä tulehduksiakaan tms. :)

    Kuule, back in the days kun ei vielä tiedetty paremmasta niin kyllä mä ja mun ystävät käytettiin Lumenen ja Yves Rocherin ripsareita varmaan vuositolkulla. Ja onneksi kellään ei ollut mitään ongelmia. Mutta jokainen päättää tietysti itse, hyvä että valmistajat suosittelevat tuota kolmea kuukautta, ettei sitten ainakaan sen vuoksi joutuisi kärsimään ettei ole tiennyt.

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)